Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 3.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Leicester - Manchester Utd (15:05) bet365
Sudac: Mike Dean (4.11)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 1.92
SOcsUSx.png

Manchester City - Arsenal (17:30) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.16)
Prosjek ekipe 1: 1.29
Prosjek ekipe 2: 1.79
mbveDt7.png

Primera

Villarreal - Espanyol (12:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.40)
Prosjek ekipe 1: 2.62
Prosjek ekipe 2: 2.33
Y2mgBZP.png

Betis - Atl. Madrid (16:15) bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.60)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.81
ygFfBXt.png

Eibar - Girona (18:30) bet365
Sudac: José González González (4.22)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.10
nFR1n0F.png

Real Madrid - Alaves (20:45) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.82)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.57    
QTdSpdh.png

Serie A

SPAL - Torino (12:30) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (5.88)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.20
hj7O0N5.png

Genoa - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (3.88)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.29
X2kDz0Q.png

Udinese - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 2.62
up81LIN.png

Inter - Bologna (18:00) bet365
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.60) 
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 2.52
tgvUUn7.png

AS Roma - AC Milan (20:30) bet365
Sudac: Fabio Maresca (6.11)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 2.14
DNS6ndR.png

Bundesliga 

Augsburg - Mainz (15:30) bet365
Sudac: Sören Storks (2.67)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: 1.74
JR95ida.png

Stuttgart - Freiburg (18:00) bet365
Sudac: Deniz Aytekin (4.44)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.22
B6dO2Y0.png

(Koeficijenti 31.1. u 22:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Lyon - PSG | Lyon +1 (2.05) bet365

Još jedna velika utakmica ovog vikenda. Igra se u nedelju, gdje će se dominantna ekipa iz 2000-ih godina Lyon sastati sa trenutnom najboljom ekipom u posljednjoj deceniji PSG-om. Liga je u teoriji gotovo, ali Lyon ima još zašto igrati. Prvo, oni bi voljeli da naprave prvi poraz PSG-u ove sezone pred svojim navijačima. To bi bila zaista fenomenalna pobjeda koja bi sigurno podigla samopouzdanje u momčadi.

Također, oni žele to drugo mjesto, koje će ih automatski kvalificirati u Ligu prvaka sljedeće sezone. Nalaze se šest bodova iza drugog mjesta i pobjeda bi ih zadržala blizu Lillea. Forma je bila dobra, ali ne i odlična. Iako su neporaženi u posljednjih pet utakmica, oni su pobijedili samo dvije, dok su remizirali tri i ispustili su vitalne bodove u tim remijima. Domaća forma nije tako sjajna, s obzirom da su pobijedili jednu u posljednje tri utakmice kod kuće. Izgubili su od Rennesa i remizirali protiv Reimsa, dok su svi očekivali da su te utakmice trebali dobiti. Međutim, jasno je da će Lyon uraditi sve kako bi pobrkao račune PSG-u u ovoj utakmici.

PSG će biti bez Neymara sigurno do ožujka, ali oni i dalje imaju najjači tim u Francuskoj. Pobijedili su četiri utakmice zaredom i u gostima su neporaženi, jer nisu izgubili niti jednu utakmicu ove sezone. Međutim, imali su malih problema, gdje su remizirali dvije utakmice i to se dogodilo u posljednja tri susreta.

Lyon će dati sve od sebe da prekine taj niz bez pobjede PSG-a, plus im trebaju bodovi, jer se mnogo timova nalazi ispod njih, tako da u slučaju poraza oni mogli i pasti na tabeli. St. Etienne im je za petama i nalazi se tri boda iza njih. Neću predlagati pobjedu Lyona naravno, ali oni imaju dobar rekord kod kuće protiv PSG-a, tako da mislim da ću uzeti hendikep na Lyon +1 što nam daje ogromnu vrijednost.

Screenshot_11.thumb.png.434489fe361494f4ed2308a74d3ad11b.png

(Koeficijenti 2.2. u 13:13 CET)

Leicester - Manchester United BTTS (1.66) bet365

Solskjaerova ekipa je odigrala 2-2 protiv Burnleya sredinom tjedna. Ta utakmica je od većine nas predviđana kao utakmica koju je United trebao lagano da dobije, međutim, Burnley je bio fantastičan. Na kraju dana, to je bio fer rezultat i najvažnije je da je Norvežanin produžio svoj niz bez poraza na devet utakmica. United je prethodno pobijedio osam utakmica zaredom, prije nego što ih je gol u posljednjim minutama na Old Traffordu spasio poraza. 

U isto vrijeme, Leicester je uspio da prekine niz od tri poraza ove srijede, protiv Liverpola, gdje je Claude Puel uzeo bod od ligaških lidera. Lisice nisu bila baš konstantne ove sezone, ali ne možemo zaboraviti da je ovo ista ekipa koja je ostvarila pobjede protiv Chelsea i Manchester Cityja i to u utakmicama zaredom u prosincu i zbog toga mislim da Unitedu ovdje neće biti baš lako. Kao što sam napomenuo na početku, Norvežanin je uspio da podigne samopouzdanje momčadi Uniteda sa svojim dolaskom nakon što su imali neke fenomenalne nastupe u posljednjih nekoliko tjedana. 

Leicester je ekipa koja igra dobro protiv velikih ekipa u ligi, a to potvrđuju i njihove pobjede protiv Chelseaja i Manchester Cityja za Božić. Međutim, mislim da Leicester nema dovoljno kvalitete kako bi imali takve nastupe na konstantnoj bazi, ali remi protiv Liverpoola bi im mogao dati neko samopouzdanje pred ovaj susret, dok je tu i United koji je evolvirao pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera. U ovoj utakmici mi sve miriše na to da će oba tima postići gol, baš kao što je to bilo u tri od pet posljednjih utakmica između ova dva tima. United je naravno favorit, ali mnogo siguranija mi je oklada na golove! Sretno svima!

Screenshot_13.thumb.png.044cf12500575005198fb79b2fb7d16b.png

(Koeficijenti 2.2. u 14:11 CET)

On 31. 01. 2019. at 22:19, IzudinB said:

Villarreal - Espanyol (12:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.40)
Prosjek ekipe 1: 2.62
Prosjek ekipe 2: 2.33
Y2mgBZP.png

Španjolska Primera mi je uvijek bila najdraža za kartone, jer je ovo liga u kojoj pada najviše žutih kartona. Prije svega imamo dvije ekipe koje su ove sezone u problemima što se tiče sveukupne forme. Villarreal se nalazi na 19-oj poziciji sa tri boda manje od 18-plasirane Celta Vigo, dok imaju čak pet bodova manje od sigurne zone. Espanyol je tri boda iznad zone ispadanja i siguran sam da će ovo biti velika borba za bodove, jer oba kluba očajnički moraju početi da pobjeđuju utakmice, inače im se ne piše dobro. Pogotov kada je Villarreal u pitanju.

Ova granica mi se čini odličnom i sigurni mi nije visoka onoliko koliko to izgleda, jer je u tri od posljednjih pet utakmica ova dva tima, granica od 5.5 bila pređena. Tako da očekujem nešto slično i ovdje, pogotvo jer se timovi bore za bodove i svaki bod im je bitan. Villarreal je među prvih osam ekipa koje dobijaju najviše žutih kartona ove sezone, dok je Espanyol za nijansu disciplinovaniji. Očekujem da će ova granica biti pređena, jer vjerujem da Guillermo Cuadra Fernandez neće trpiti nikakve grube startove, dok sam siguran da će biti mnogo nervoze, jer shodno drugim rezultatima oba tima mogu imati problema ako kiksaju. Ove sezone je do sada pokazao i jedan crveni, dok je na nekim utakmicama znao pokazati i čak sedam žutih kartona. Ponovo govorim bet365 kladionica je najbolja što se tiče oklade na kartone, jer računaju crveni kao dva žuta. Ako netko ima nekih dodatnih info o ovome, bio bi zahvalan. Sretno svima!

prije 8 sati, IzudinB said:

Španjolska Primera mi je uvijek bila najdraža za kartone, jer je ovo liga u kojoj pada najviše žutih kartona. Prije svega imamo dvije ekipe koje su ove sezone u problemima što se tiče sveukupne forme. Villarreal se nalazi na 19-oj poziciji sa tri boda manje od 18-plasirane Celta Vigo, dok imaju čak pet bodova manje od sigurne zone. Espanyol je tri boda iznad zone ispadanja i siguran sam da će ovo biti velika borba za bodove, jer oba kluba očajnički moraju početi da pobjeđuju utakmice, inače im se ne piše dobro. Pogotov kada je Villarreal u pitanju.

Ova granica mi se čini odličnom i sigurni mi nije visoka onoliko koliko to izgleda, jer je u tri od posljednjih pet utakmica ova dva tima, granica od 5.5 bila pređena. Tako da očekujem nešto slično i ovdje, pogotvo jer se timovi bore za bodove i svaki bod im je bitan. Villarreal je među prvih osam ekipa koje dobijaju najviše žutih kartona ove sezone, dok je Espanyol za nijansu disciplinovaniji. Očekujem da će ova granica biti pređena, jer vjerujem da Guillermo Cuadra Fernandez neće trpiti nikakve grube startove, dok sam siguran da će biti mnogo nervoze, jer shodno drugim rezultatima oba tima mogu imati problema ako kiksaju. Ove sezone je do sada pokazao i jedan crveni, dok je na nekim utakmicama znao pokazati i čak sedam žutih kartona. Ponovo govorim bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica je najbolja što se tiče oklade na kartone, jer računaju crveni kao dva žuta. Ako netko ima nekih dodatnih info o ovome, bio bi zahvalan. Sretno svima!

Ako nisi gledao kako cuadra sudi sutra ce ti se sve reci

On 31. 01. 2019. at 22:19, IzudinB said:

Manchester City - Arsenal (17:30) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.16)
Prosjek ekipe 1: 1.29
Prosjek ekipe 2: 1.79
mbveDt7.png

Nevjerojatan je način kako je City prosuo bodove protiv Newcastlea. Poveli su u prvoj minuti utakmice, bili strašno dominantni i daleko bolji u prvom poluvremenu ali su se ispromašivali i na poluvrijeme otišli sa samo 1:0. Nakon toga Newcastle je zaigrao bolje, sretno izjednačio a onda još sretnije izborio i akzneni udarac za totalni preokret. 

Arsenal se pak pošteno namučio sa Cardiffom te su u prvom poluvremenu bili lošija ekipa. U drugom su bolje zaigrali te poveli iz penala. Pitanje što bi bilo da nije bilo istog...

Prema viđenoj igri i svemu što znamo o obje momčadi mislim da bi bila ogromna senzacija da City danas ne slavi. Očekujem ne samo slavlje, već pobjedu sa hendikepom a ne bi se iznenadio ako će biti i uvjerljivija. Uglavnom, 1,30 za 1 ili oko 1,67 za hendikep kod bet365 mi se čini kao odličan izbor. 

prije 10 sati, IzudinB said:

Nisam ga gledao, ovo sam više statistički. Ako znaš nešto o njemu što bi mi pomoglo molim te objavi :)

Bolestan sudac po meni uz undiana najveci underas u la ligi...a i ekipe nisu pouzdane za kartone bas narocito villareal, plus ovaj termin u 12 garantira da ce stadion biti polu pun i nece bit ni napeta atmosfera. Bilo kako bilo sve okolnosti idu na to da necemo vidjet 6 kartona 

City - Arsenal // Oba tima daju gol bet365 - 1,70

Bez obzira na dobru formu u kojoj se nalazi Arsenal, pobjeda danas u ovom meču bila bi veliko iznenađenje zbog činjenice da igraju sa jednim klasičnim stoperom, zbog čega je Emery primoran da igra u formaciji 4-3-1-2.

Ipak, mišljenja smo da koeficijent na pobjedu Citya od 1,28 je apsolutno podcijenjivanje Arsenala, te ćemo tako odigrati da će obje ekipe postići pogodak po fenomenalnom koeficijentu kod bet365 kladionice od 1,70!

PROČITAJTE KOMLETNU NAJAVU MEČA: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/manchester-city-arsenal/ ◀️

6.thumb.jpg.256c3693b125f1dcc7988ce14d7e3327.jpg

prije 19 minute, crash1 said:

City - Arsenal // Oba tima daju gol bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,70

Bez obzira na dobru formu u kojoj se nalazi Arsenal, pobjeda danas u ovom meču bila bi veliko iznenađenje zbog činjenice da igraju sa jednim klasičnim stoperom, zbog čega je Emery primoran da igra u formaciji 4-3-1-2.

Ipak, mišljenja smo da koeficijent na pobjedu Citya od 1,28 je apsolutno podcijenjivanje Arsenala, te ćemo tako odigrati da će obje ekipe postići pogodak po fenomenalnom koeficijentu kod bet365 kladionice od 1,70!

PROČITAJTE KOMLETNU NAJAVU MEČA: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/manchester-city-arsenal/ ◀️

6.thumb.jpg.256c3693b125f1dcc7988ce14d7e3327.jpg

Slazem se skroz,kao da igraju sa cardiffom je koef

Osijek - Hajduk // Pobjeda domaćina bet365 - 1,95

Ponovo ogroman koeficijent, po meni ovdje kladionice previše vjeruju Hajduku. Osijek je vjerovatno druga ili treća ekipa po kvaliteti ove sezone, iza sebe imaju odlične pripreme. Istina da su ostali bez Hajradinovića i Mudražije ali ipak veliko pojačanje su dobili u reprezentativcu Mađarske, Lászlu Kleinheisleru.

Ono što ohrabruje ovu ekipu pred ovaj meč je to što Hajduk dolazi bez čak sedam standardnih prvotimaca u Osijek. Meč će propustiti Palaversa koji nema pravo nastupa, Josip Juranović, Michele Šego, Mario Vušković, Jradi i Stipe Vučur.

Sve tri utakmice ove sezone dobio je Osijek.

1.thumb.jpg.f3a44cd906c9b509d95bcac0cc908481.jpg

spal torino

SPAL (3-5-2): Viviano; Cionek, Felipe, Vicari; Lazzari, Valoti, Missiroli, Kurtic, Fares; Antenucci, Paloschi. Allenatore: Semplici.

TORINO (3-5-2): Sirigu; Izzo, N’Koulou, Moretti; De Silvestri, Lukic, Rincon, Ansaldi, Aina; Belotti, Zaza. Allenatore: Mazzarri.

SPAL kod kuće
10 2 5 3 9:12
Torino u gostima
11 2 8 1 14:11

ova mi je utakmica kao stvorena za nerješeno,jedinu u skorijoj budućnosti koju su igrali na ovom terenu je završila 2:2,izostanaka nemaju 

Kvota na opasno raste na PSG,ali obzirom da je prvenstvo davno zavrseno svi vec znaju da PSG zapinje samo kada ima motiv.Mislim da ce danas imati pregrt motiva,jer ga je Lyon zadnji put pobijedio kod kuce,a isto tako predsjednik Lyona je izjavio da PSG zeli da kupi titulu u Ligi prvaka.Sve bi to PSG mogao da naplati sa kamatom,pa bi ja najradije opet probao dvicu,jer vjerujem da ce zacepiti usta kriticarima i pokazati ko je gatda u Francuskoj.

Betis - Atl.Madrid

Susret dve ekipe koje uvek igraju sa dosta kartona, retko kada je to ispod 5 i ocekujem da ce tako biti i sada. Betis kod kuce igra dosta disciplinovano i od njih ne ocekujem vise od 2 kartona, dok Atletiko vise kartona dobija na strani. Sudija je po meni ok i mislim da u ovom mecu ne bi smeo ici ispod 5 kartona.

Ja sam se odlucio za Bet Builder u varijanti na slici, a verovatno cu odigrati i Asian total card, granica je 5 po kvoti 1.75 i ukoliko bude tacno 5 vraca se ulog, a ako predje i tu ce biti dobitak.

Betis sam stavio over 0 jer su disciplinovani kod kuce, 35% kartona. Od Atletika ocekujem bar 2, a za ostalo mi je sve jedno samo da sudija mase?

Screenshot_2019-02-03-15-32-14~2.png

Grasshoppers - Basel 2 (1.57) bet365

Basel je na posljednjih 8 gostovanja u Zurichu slavio čak 7 puta, uz jedan remi, te imaju četiri pobjede u nizu u međusobnim duelima protiv Grasshoppersa. Domaći su na pretposljednjem mjestu na tabeli, dok je Basel na drugom (koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka), bez ikakvih šansi za titulu, jer zaostaju čak 22 boda za vodećim Young Boysom, ali imaju samo dva boda prednosti ispred Thuna koji je na trećem mjestu. Grasshoppers ne može računati na Nathana, Rúnar Már Sigurjónssona, Julien Ngoya, i Allana Arigonija, koji su povrijeđeni, dok su Numa Lavanchy i Robin Kamer Suspendovani, dok kod Basela nedostaje samo defanzivac Eray Comert.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use