Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.02.2009. (listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Argh opet sam zakasnio na skijanje  :(

Danas treba pazljivo odigrat ako se igraju veliki klubovi posto samo za 3 dana se igra Liga Prvaka (napokon sam ju doceko  ;D )

Izdvojio sam ove parove:

Arsenal - Sunderland 1

-Wenger ak zeli ostat na klupi osim sto mora osvojit neki trofej treba osigurat da klub igra i u Ligi Prvaka naravno. Nakon sto su se poigrali sa Cardiffom na svom terenu danas bi trebali osvojit 3 boda protiv Sunderlanda iako to mozda nece biti tako uvjerljivo ko u kupu jer ipak je LP na putu al 3 boda moraju ostat doma.

Bayern - FC Koln 1

-Bayern kod kuce mora tuc, ipak je to njemacki gigant koji nakon sto se ispromasivao protiv Herthe sada treba to sve naplatit doma Kolnu.

Uz ta dva planiram jos ova 3:

Celje PL - Zagreb CO 2 (oso Lino jehej! )

Ludwigsburg-Dusseldorf 1

Paderborn-Braunschweig 1

Ono sto bi trebalo probat:

Man Utd:

-da ce pobjedit sa 1:0 (6.50) ili hendi X je isto dobra opcija (3.75)

Aston Villa Chelsea:

-da ce Villa dati gol ili da obje momcadi postizu gol. Chelsea-u ce obrana biti Ferreira-Mancciene-Terry-Bosingwa. Kad se uzme u obzir da Ferreirra nije igro redovito i zadnja natjecateljska utakmica mu je bila prije nekoliko mjeseci, a jos igra na sebi neprirodnoj strani (on je cijeli zivot desni bek), a partner do njega je Mancienne, mlad te dosta neiskusan da se zakljucit da ce lijeva strana Chelsea pustat na sve strane osim ako Hiddink nest ne iscarobira  ::)

Jedna jedina jebena stotinka...AAAAA  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

photo.jpg

By goran91415

200902211152.png

By goran91415

Gori scenarij od ovoga se nije mogao desiti... Nije problem fulati, ali baš 0,01  >:( >:( >:( >:( >:( Nakon juvea sa pet stativa i još n sličnih parova u zadnje vrijeme...

pfff bad luck, ma sta bad, koma covjece  :o

Ajde bice bolje, uvijek dođe ta crna serija kad te nece i to bas na taj nacin.

Prosla je mene, proce i tebe, glavu gore  ;)

Ticket veci ulog:

Manchester United - Blackburn Rovers Manje od 3,5 gola

FC Bayern München - FC Köln 1

RK Celje Pivovarna Laško - RK Croatia osiguranje Zagreb 2

Ticket manji ulog:

Arsenal FC - Sunderland 1

Aston Villa - Chelsea FC obje momcadi postizu gol

Man Utd hendi X

EnBW Ludwigsburg - Giants Düsseldorf 1

Paderborn Baskets - New Yorker 1

Jedna jedina jebena stotinka...AAAAA   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Nakon juvea sa pet stativa i još n sličnih parova u zadnje vrijeme...

Odigro sam keca na Juventus

svoje zivce ja iskidah tada

samo papci izgube kod kuce

a mogli su dati pet komada....

Tako kaže jedan "ovdašnji" pjevač  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use