Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

River Plate - Union Santa Fe 1 (1.61) bet365

Dva tima u nešto lošim formama. River Plate je po mom mišljenju bolja ekipa, ali imali su nešto lošije rezultate u posljednje vrijeme. Stanje na tabeli i nije tako pohvalno, ali River Plate ima čak dvije utakmice manje od Santa Fea, dok imaju čak po tri utakmice manje od nekih timova koji se nalaze iznad njih. 

Screenshot_18.thumb.png.5c2b2649ddb7886a1ee9e0426df4080c.png

Vjerujem da će River Plate ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, oni su favoriti i mislim da će nadoknaditi te bodove koji im trebaju u naredne tri utakmice. Nisu u nešto zavidnoj formi, ali igraju kod kuće gdje imaju tri pobjede, remi i poraz u posljednjih pet utakmica. River Plate je u posljednjih pet utakmica sa Santa Feom kod kuće ostvario tri pobjede i dva remija, znači da nemaju poraza u posljednjih pet utakmica protiv ove ekipe. 

Santa Fe na drugoj strani ima četiri poraza u posljednjih pet utakmica, međutim u gostima su ostvarili nešto bolje rezultate, ali to je bilo protiv mnogo slabijih timova od River Platea. Vjerujem da će River Plate ostvariti pobjedu.

Screenshot_17.thumb.png.35bb2bbda3d9e1b74dcf3e5581d7e5eb.png

(Koeficijenti 23.1. u 13:51 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 2 sati, fran said:

Hoće li se ponoviti farsa? U drugoj skupini SP-a se može namjestiti utakmica

MNOGI se sjećaju posljednjeg kola grupne faze nogometnog Eura 2004. godine kada su Danska i Švedska dogovorile rezultat 2:2 i tako izbacile Talijane.

Sada te dvije reprezentacije imaju priliku isto napraviti i na rukometnom Svjetskom prvenstvu te izbaciti Norvežane.

U skupini 2 Svjetskog prvenstva Danska ima osam bodova uoči posljednjeg kola i susreta sa Švedskom. Norvežani, koji ranije igraju protiv Mađarske, i Šveđani imaju po šest bodova. 

Kako Norvežani mogu ispasti? Čak i pobjedom protiv Mađarske postoji mogućnost da Norveška ne prođe u polufinale. Naime, Danska je ranije pobijedila Norvešku 30:26, dok su Norvežani svladali Švedsku 30:27. U slučaju pobjede Švedske protiv Danske, zatvorit će se krug s ove tri reprezentacije i odlučivat će gol-razlika.

Švedska i Danska će proći zajedno ako Švedska pobijedi s dva gola razlike (u utakmici u kojoj Švedska zabije najmanje 30 golova), s tri gola razlike, s četiri gola razlike i s pet golova razlike (ako Danska zabije najmanje 27 golova).

"Želimo pobijediti", poručio je danski izbornik Nikolaj Jacobsen, ali i dodao: "Međutim, ako se nađemo u takvoj situaciji, pokušat ćemo ne izgubiti s više od četiri razlike."

Danski rukometaš Henrik Mollgaard sarkastično je uoči posljednjeg kola odgovorio na priče o namještanju. 

"Nema problema. Poslat ćemo Norvežane kući. Njih nitko ne voli. Norveška kući, Norveška kući", ponavljao je Mollgaard.

Podsjetimo, iz druge skupine dalje su prošli Francuska i Njemačka.

INDEX

Svugdi se pise o tom mecu. Sta je mene iznenadilo je, da ako se vec "sumnja" da bi se nesto moglo dogodit, zasto je onda granica na samo 53.5 sa kvotom od 1.95? 

Ja bi ovdje jurio over, sa kvotom od skoro 2. 

prije 1 minutu, nba1911 said:

Svugdi se pise o tom mecu. Sta je mene iznenadilo je, da ako se vec "sumnja" da bi se nesto moglo dogodit, zasto je onda granica na samo 53.5 sa kvotom od 1.95? 

Ja bi ovdje jurio over, sa kvotom od skoro 2. 

Kada sam vidio tekst to je bilo i moje razmišljanje. Granica nije visoka i bez ikakvih događanja u pozadini šanse da over prođe su barem 50% a ako se stvari o kojima se piše stvarno i dogode onda je jasno da bi golova trebalo biti... 

NJEMAČKA - ŠPANIJA // Pobjeda Njemačke bet365 - 1.85

Njemci su brži i mladji od Španaca koji su se ionako oprostili od mogućnosti prolaska dalje pa ostaje pitanje koliko će dosta biti njihovo zalaganje večeras. S druge strane za domaćine pobjeda bi mogla značiti da će izbjeći Dance u polufinalu što vjerujem da im je cilj pošto Danci izgledaju impresivno. Sve u svemu tu je i domaća publika pa vjerujem da neće biti problema. Sretno!

1.thumb.jpg.9153a0c08a019a49f64935a1ae70ba75.jpg

CRVENA ZVEZDA - VALENCIA // Povjeda domaćina bet365 - 1,60

Zvezda je jedan od favorita za osvajanje Eurocupa. Igraju dobro i mislim da mogu pobijedit Valenciu. Imaju 7 vezanih pobjeda kuci u svim takmicenjima i ocekujem nastavak te serije.  Zvezda nije samo favorit veceras nego i natjecanja i mislim da ne bi trebalo bit problema. Jednostavno moraju slaviti nakon dva poraza u Španiji od Unicaje i upravo od Valencie u zadnjem kolu. Sretno!

2.thumb.jpg.53cdc3aad080ff551785e804fe9fa3d9.jpg

prije 30 minute, crash1 said:

CRVENA ZVEZDA - VALENCIA // Povjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,60

Zvezda je jedan od favorita za osvajanje Eurocupa. Igraju dobro i mislim da mogu pobijedit Valenciu. Imaju 7 vezanih pobjeda kuci u svim takmicenjima i ocekujem nastavak te serije.  Zvezda nije samo favorit veceras nego i natjecanja i mislim da ne bi trebalo bit problema. Jednostavno moraju slaviti nakon dva poraza u Španiji od Unicaje i upravo od Valencie u zadnjem kolu. Sretno!

2.thumb.jpg.53cdc3aad080ff551785e804fe9fa3d9.jpg

Ono sto ide u prilog ovom tipu i sto i ja sigurno igram je da su pokazali u obje utakmice da su ravnopravan protivnik pa cak i na gostovanju u spanjolskoj di su vecinom  utakmice i bili bolji,ako ovdje izgube jako tesko mogu dalje,valencija puno bolje partije pruza kod kuce nego u gostima,mislim da ce danas presuditi domaci teren i veca zelja kod domacina ovo je za mene tip dana jel nece skoro bit tako dobar koeficijent na zvezdu kad igra kod kuce

Andora Zenit

Ovdje imamo drugu utakmicu izmedju ova dva kluba,prva je zavrsila pobjedom andore u rusiji 80:71,danas imaju pred svojim navijacima mec loptu da osiguraju doigravanje i da lakse nastupaju u zadnja 2 kola.Zenit je bio u losem stanju ali su smjenom trenera uspjeli da proigraju i u zadnje vrijeme biljeze dobre rezultate to dokazuje i zadnja utakmica kod kuce gdje su pobjedili mocni cska.Za danasnji sustret im fali 5 igraca ali tih 5 je i falilo protiv cska pa su uspjeli upisati pobjedu,od tih 5 najbitniji im je karasev koji nece ni danas nastupiti,kod domacih takodjer prvi igrac jelinek nece nastupiti.Po meni mislim da ce ipak utakmica protiv cska ostavit traga na njima i da se danas nece uspjeti spasiti od poraza.Momcadi su kvalitetom i statisticki podjednaki tako da prednost ipak dajem domacinu koji pobjedom osigurava doigravanje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use