Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Promjena u sastavu: Červar na Francuze s novim igračem

HRVATSKA se nakon poraza od Brazila i Njemačke priprema za srijedu (20:30 sati) i utakmicu posljednjeg kola drugog kruga protiv Francuske na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Izbornik Lino Červar odlučio je napraviti novu izmjenu uoči dvoboja koji je jako važan za Hrvatsku na putu do kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju 2022. godine. 

Luka Cindrić koji je odigrao samo jedno poluvrijeme protiv Brazila, zbog ozljede aduktora nastavit će oporavak u Zagrebu prije nego što se vrati u svoj klub Kielce, a Červar je pozvao Lovru Jotića.

Igrač PPD Zagreba stigao je u Njemačku te se priključio ekipi. Srednji vanjski iz Zagreba odigrao je od 2016. do danas 11 utakmica za Hrvatsku i zabio devet golova. Ovaj 24-godišnji igrač je 2013. na Svjetskom prvenstvu do 19 godina osvojio srebro s Hrvatskom, a tijekom karijere igrao je za Umag, Zamet, Dubravu i PPD Zagreb. Potom se preselio u danski Aalborg Handbold, za koji je nastupao u sezoni 2017./18., a onda se opet vratio u redove hrvatskog prvaka.

RASPORED DRUGOG KRUGA

GRUPA 1 (Köln)

19. siječnja u 18:00: Francuska – Španjolska 33:30
19. siječnja u 20:30: Njemačka – Island 24:19

20. siječnja u 18:00: Brazil – Hrvatska 29:26
20. siječnja u 20:30: Island – Francuska 22:31

21. siječnja u 18:00: Španjolska – Brazil 36:24
21. siječnja u 20:30: Hrvatska – Njemačka 21:22

23. siječnja u 15:30: Brazil – Island
23. siječnja u 18:00: Hrvatska – Francuska
23. siječnja u 20:30: Njemačka – Španjolska

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/promjena-u-sastavu-cervar-na-francuze-s-novim-igracem/2058214.aspx

Francuska - Hrvatska | Over 53.5 (1.88) bet365

Hrvatska će se danas u 18 sati sastati sa Francuskom na Svjetskom Rukometnom prvenstvu da igra svoju posljednju utakmicu drugog kruga ovog natjecanja. U prošlom susretu protiv Njemačke, kojeg je Hrvatska izgubila sa 21-22, ostali su bez šansi za prolazak u polufinale u kojem se uz domaćina Njemačku, plasirala i Francuska.

Ipak, ova utakmica mnogo znači za Hrvatsku, bez obzira na to što je plasman u polufinale riješen prije ove posljednje utakmice u drugom krugu. Naime, Hrvatska će ganjati pobjedu kojom bi osigurala treće mjesto u skupini i to će im omogućiti plasman na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre sljedeće godine, dok Francuzima treba trijumf kako bi u polufinalu imali lakšeg protivnika.

Znači, ovo neće biti nimalo bezazlena utakmica, uprkos tome što su polufinalisti odlučeni. Francuska je u ovom trenutku druga momčad u skupini sa sedam bodova, dok i Njemačka ima isto bodova, samo lošiju gol razliku. Nijemcu imaju +19, dok Francuska ima +14.

Tko će proći kao prvoplasirana momčad, odlučit će gol razlika između Francuske i Njemačke, jer su prvom krugu igrali bez pobjednika. To znači da Francuzi moraju pobijediti Hrvatsku sa pet ili više golova razlike nego Njemačka Španjolsku kada budu igraju u 20:30h. Francuska može zauzeti to prvo mjesto i sa minimalnom pobjedom ako Nijemci odigraju neriješeno, dok bi mogli to prvo mjesto zauzeti sa remijem, ako Nijemci izgube protiv Španjolske.

Oba tima se bore za to prvo mjesto, jer bi ono u polufinalu značilo da će igrati protiv Norveške, dok će drugoplasirani tim ići na domaćina Dansku, koja je jedina pobijedila sve utakmice do sada na prvenstvu.

Francuska je do sada na ovom Svjetskom Rukometnom prvenstvu ostvarila šest pobjeda i jedan remi. Spomenuti remi se dogodio protiv Njemačke, gdje su igrali 25-25. Sve ostale utakmice Francuzi su dobili sa 9 ili 11 golova razlike, osim one sa Španjolskom koju su pobijedili sa tri gola razlike. Zaista fenomenalna forma Francuske koja ima najbolji rekord na ovom prvenstvu poslije Danaca.

Hrvatska se sada nakon poraza od Brazila i Njemačke u posljednje dvije utakmice priprema za srijedu i utakmicu protiv jednog od favorita za osvajanje ovog prvenstva. Prije svega, Lino Červar je odlučio napraviti izmjenu koja će biti vrlo važna za Hrvatsku na putu do kvalifikacija za Olimpijske igre.

Ta izmjena će biti Luka Cindrić, kojeg sam već spominjao pred utakmicu sa Njemačkom. On se ozlijedio protiv Brazila i neće moći nastaviti ovo prvenstvo, a svoj oporavak će krenuti u Zagrebu prije nego što se vrati u svoj klub u Kiel, dok će njegovo mjesto zauzeti Lovro Jotić kojeg je Červar pozvao.

Da li će ovo biti još jedna utakmica u kojoj će Hrvatska biti oštećena od strane sudaca, kao što je to bio slučaj i protiv Njemačke? Neću slutiti, ali nadam se da to neće biti slučaj, jer Hrvatska mora ostvariti pobjedu. Da je to moguće, Hrvatska je dokakzala 2016. godine na Olimpijskim igrama kada su pobijedili Francusku sa jednim golom razlike, a tada je bilo 29-28.

Znala je Hrvatska pobijediti Francusku i na Svjetskom prvenstvu 2013. godine kada su ih pobijedili sa sedam golova razlike, a tada je bilo 23-30 za Hrvatsku. Pobijedila je Hrvatska Francuze i na Europskom prvenstvu 2012. godine, kada su ih pobijedili sa sedam golova razlike također.

Sada, u ovom trenutku, koeficijent na pobjedu Hrvatske iznosi čak 3.75, dok je Francuska očigledni favorit sa koeficijentom od 1.22 na njihovu pobjedu. Međutim, neće to biti baš lagano, kao što to kladionice slute, pa vjerujem da Hrvatska ima šansu da ostvari ovu pobjedu i tako obezbjedi mjesto na Olimpijskim igrama.

U posljednje tri utakmice između Hrvatske i Francuske su bila postignuta 56 i 57 golova, dok je granica u bet365 kladionici mnogo manja i iznosi 53.5, što ne bi bilo loše odigrati kao over, jer su inače utakmice ova dva tima pune golova, dok je ovo vrlo važna utakmica za oba tima.

Screenshot_10.thumb.png.4399abc25d830e56c7b183b18e9a8daf.png

(Koeficijenti 23.1. u 10:33 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Hoće li se ponoviti farsa? U drugoj skupini SP-a se može namjestiti utakmica

MNOGI se sjećaju posljednjeg kola grupne faze nogometnog Eura 2004. godine kada su Danska i Švedska dogovorile rezultat 2:2 i tako izbacile Talijane.

Sada te dvije reprezentacije imaju priliku isto napraviti i na rukometnom Svjetskom prvenstvu te izbaciti Norvežane.

U skupini 2 Svjetskog prvenstva Danska ima osam bodova uoči posljednjeg kola i susreta sa Švedskom. Norvežani, koji ranije igraju protiv Mađarske, i Šveđani imaju po šest bodova. 

Kako Norvežani mogu ispasti? Čak i pobjedom protiv Mađarske postoji mogućnost da Norveška ne prođe u polufinale. Naime, Danska je ranije pobijedila Norvešku 30:26, dok su Norvežani svladali Švedsku 30:27. U slučaju pobjede Švedske protiv Danske, zatvorit će se krug s ove tri reprezentacije i odlučivat će gol-razlika.

Švedska i Danska će proći zajedno ako Švedska pobijedi s dva gola razlike (u utakmici u kojoj Švedska zabije najmanje 30 golova), s tri gola razlike, s četiri gola razlike i s pet golova razlike (ako Danska zabije najmanje 27 golova).

"Želimo pobijediti", poručio je danski izbornik Nikolaj Jacobsen, ali i dodao: "Međutim, ako se nađemo u takvoj situaciji, pokušat ćemo ne izgubiti s više od četiri razlike."

Danski rukometaš Henrik Mollgaard sarkastično je uoči posljednjeg kola odgovorio na priče o namještanju. 

"Nema problema. Poslat ćemo Norvežane kući. Njih nitko ne voli. Norveška kući, Norveška kući", ponavljao je Mollgaard.

Podsjetimo, iz druge skupine dalje su prošli Francuska i Njemačka.

INDEX

Paok Opava over 153.5 1.38 bet365

Da utakmica nece biti neizvjesna to se zna pitanje je samo s kolikom ce razlikom paok pobijediti.Paok se bori za ulazak u doigravanje dok opava s druge strane nema se za sta boriti osim da ostave bolji dojam nego do sada koji je katastrofa,I jedna i druga momcad su za svoje prilike solidni u ofenzivnom djjelu tako da ovaj skraceni broj poena prolazi po meni bez problema.I jedni i drugi u prosjeku zadnjih 10 utakmica zabijaju po 79 koseva iako je ceska liga slaba pa tamo bude i vise koseva zato opava i ima tamo visok prosjek u ovom natjecanju im je prosjek iznad 70 koseva sto i nije tako lose lose je sto nerijetko prime i po 100 koseva,Proslu utakmicu je paok pobijedio u gostima 94:69.Danas mozemo ocekivati slican mec sa mozda kojim kosem vise,mislim da tu prolazi i over 160 ali cu se odluciti ipak za ovu po meni jako sigurnu opciju.

Sevilla - Barcelona 2 (2.40) bet365

Ousmane Dembele je bio ozlijeđen u posljednjoj utakmici Barcelone i to je zaista nesreća za ovog mladog igrača koji je pomalo postajao vrlo važan igrač u teškim situacijama. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se Ernesto Valverde postaviti u ovoj situaciji. Snaga igrača na klupi Barcelone je definitivno najbolja u Europi i bit će i više nego dovoljno izmejna za Demebela, samo kako će to postaviti Ernesto? Mislim da će Ernesto ići sa Malcomom.

Na drugoj strani, Sevilla je imala prilično zanimljiv raspored koji je došao kraju. U tom rasporedu su se morali tri puta suočiti sa Athletic Bilbaom u šest dana, dvije utakmice su igrali u kupu. Ekipa Pablo Machina je izgubila dva puta, ali je još uvijek uspjela da prođe u četvrtfinale.

U ovoj utakmici, tim ima priliku za osvetom, jer su poraženi od Barcelone u finalu ovog natjecanja prošle godine. Veljača će biti vrlo teška za Ernesto Valverdea, jer imaju nekoliko teških utakmica koje ih čekaju. Momčad neće ispustiti šansu i ići će po pobjedu u prvoj utakmici protiv Seville i ako bude moguće, oni će željeti ogroman rezultat kako bi u drugoj utakmici mogli odmoriti neke ključne igrače. Prisutnost njihovog talismana Messija će definitivno inspirisati ekipu ka velikoj pobjedi. S obzirom na to, Barcelona je postigla dva ili više golova u svakoj od svojih 11 posljednjih utakmica protiv Seville. Također, posljednjih devet pobjeda u 11 utakmica na ovom stadionu pripada Katalonskom timu. Posljednji put kada su se sastali je bilo u finalu Kupa Kralja i pobjeda za Ernestov tim je bila 5-0. Očekujem da će Barcelona opet ostvariti pobjedu! Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.74c5edad8e1c9d7f6df3908921f4dd86.png

(Koeficijenti 23.1. u 11:18 CET)

prije 51 minute, krusinho said:

Sudac nije za over, ali sudeci da je borba za sami vrh i da obe ekipe igraju grubo i dobijaju u prosjeku 2-3 kartona, mislim da bi ovo trebalo proci 4 kartona su mi nekako mala granica za ovakvu utakmicu a kvota na betbuilderu 2,20 odlicna za duplanje 

Screenshot_20190123-095209.png

Da izbaciš da Kilmarnock dobiva karton kvota je opet 2,20

prije 20 minute, IzudinB said:

Sevilla - Barcelona 2 (2.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ousmane Dembele je bio ozlijeđen u posljednjoj utakmici Barcelone i to je zaista nesreća za ovog mladog igrača koji je pomalo postajao vrlo važan igrač u teškim situacijama. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se Ernesto Valverde postaviti u ovoj situaciji. Snaga igrača na klupi Barcelone je definitivno najbolja u Europi i bit će i više nego dovoljno izmejna za Demebela, samo kako će to postaviti Ernesto? Mislim da će Ernesto ići sa Malcomom.

Na drugoj strani, Sevilla je imala prilično zanimljiv raspored koji je došao kraju. U tom rasporedu su se morali tri puta suočiti sa Athletic Bilbaom u šest dana, dvije utakmice su igrali u kupu. Ekipa Pablo Machina je izgubila dva puta, ali je još uvijek uspjela da prođe u četvrtfinale.

U ovoj utakmici, tim ima priliku za osvetom, jer su poraženi od Barcelone u finalu ovog natjecanja prošle godine. Veljača će biti vrlo teška za Ernesto Valverdea, jer imaju nekoliko teških utakmica koje ih čekaju. Momčad neće ispustiti šansu i ići će po pobjedu u prvoj utakmici protiv Seville i ako bude moguće, oni će željeti ogroman rezultat kako bi u drugoj utakmici mogli odmoriti neke ključne igrače. Prisutnost njihovog talismana Messija će definitivno inspirisati ekipu ka velikoj pobjedi. S obzirom na to, Barcelona je postigla dva ili više golova u svakoj od svojih 11 posljednjih utakmica protiv Seville. Također, posljednjih devet pobjeda u 11 utakmica na ovom stadionu pripada Katalonskom timu. Posljednji put kada su se sastali je bilo u finalu Kupa Kralja i pobjeda za Ernestov tim je bila 5-0. Očekujem da će Barcelona opet ostvariti pobjedu! Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.74c5edad8e1c9d7f6df3908921f4dd86.png

(Koeficijenti 23.1. u 11:18 CET)

Messi izgleda ipak ne igra, ali mislim da će Barcelona ipak ostvariti pobjedu, međutim budite oprezni ne ulažite previše. Imaju dovoljno jaku momčad koja može i bez Messija. Evo i službene objave Barcelone!

Screenshot_12.png.64acdf8799bbf30257694862cc7da002.png

prije 12 minute, IzudinB said:

Messi izgleda ipak ne igra, ali mislim da će Barcelona ipak ostvariti pobjedu, međutim budite oprezni ne ulažite previše. Imaju dovoljno jaku momčad koja može i bez Messija. Evo i službene objave Barcelone!

Screenshot_12.png.64acdf8799bbf30257694862cc7da002.png

Ma i ovakav sastav Barcelone ovdje je favorit,samo sto Sevilja nakon nekoliko poraza zna da bljesne.Nadam se da to nece biti danas,a i brine me ovoliki rast kvote na Barcu.

prije 3 minute, McGarrett said:

Ma i ovakav sastav Barcelone ovdje je favorit,samo sto Sevilja nakon nekoliko poraza zna da bljesne.Nadam se da to nece biti danas,a i brine me ovoliki rast kvote na Barcu.

S obzirom da Dembele i Messi ne igraju, mislim da je uglavnom zbog toga koeficijent ogroman, a tu je naravno i gust raspored narednih dana. Ko bude igrao na Barcelonu nek bude oprezan u svakom slučaju.

prije 16 minute, IzudinB said:

S obzirom da Dembele i Messi ne igraju, mislim da je uglavnom zbog toga koeficijent ogroman, a tu je naravno i gust raspored narednih dana. Ko bude igrao na Barcelonu nek bude oprezan u svakom slučaju.

Mozda je i najrealnije probati sa golovima na obe strane,tesko ce Barca biti toliko dominatna sa ovakvim sastavom jos u gostima da ne dozvoli Sevilji gol kuci.

Ja gledam jos i kartone,prvi mec Sevilja svakako vidi da moze pomutiti racune Barci i kako im trener kaze da zele sacuvati praznu mrezu,dok i gosti zele isto.Bice gusto,ali ko god ima misljenje neka pise pa cemo nesto odabrati,nadam se dobitno :D

prije 9 minute, IzudinB said:

Barci ovdje nije imperativ pobjeda posto se igra uzvrat tako da im ova utakmica manje bitna po meni je najbolja opcija oba daju gol jel je barca u nekoliko navrata pokazala na sta im lici igra kad nisu u punom sastavu,ovakva kombinirana momcad se i ocekivala jel imaju u narednim tjednima j bitnijih utakmica od ove tako da mislim da ce biti najsretniji da se nitko ne ozlijedi ida zabiju gol u gostima sto je svakako i najrealnija opcija

EC Aimore - Gremio // Pobjeda gosta bet365 - 1,65

Ovdje ne bih ništa puno komentarisao. Gremio je glavni favorit za trofej u Gaucho prvenstvu. Imaju sjajnu ekipu na otvaranju prvenstva u prošlom kolu slavili su lagano 4:0 protiv Novo Hamburga. Pojačali su ekipu kojoj će glavni cilj biti kup Libertadores i prvenstvo Brazila tako da su formirali posebnu ekipu koja se takmiči za Gaucho prvenstvo a zbog silnih pojačanje mnogo igrača koji su bili standardni u "prvom timu" je prebačeno u "drugi tim" koji će nastupiti večeras. Koeficijent je u padu a sve do 1,50 se isplati odigrati.

Kod bet165 je još uvijek na 1,65. Sretno!

2.thumb.jpg.5a62e7182f9b7f2975786e8e9fd4f9df.jpg

prije 46 minute, tihi372 said:

Barci ovdje nije imperativ pobjeda posto se igra uzvrat tako da im ova utakmica manje bitna po meni je najbolja opcija oba daju gol jel je barca u nekoliko navrata pokazala na sta im lici igra kad nisu u punom sastavu,ovakva kombinirana momcad se i ocekivala jel imaju u narednim tjednima j bitnijih utakmica od ove tako da mislim da ce biti najsretniji da se nitko ne ozlijedi ida zabiju gol u gostima sto je svakako i najrealnija opcija

U potpunosti se slažem sa tobom, mislim da će oba tima dati gol u ovoj utakmici vjerujem da je to dobra opcija, jer su ova dva tima dali golove u četiri od posljednjih pet utakmica koje su odigrali međusobno. To je zaista dobra opcija, međutim, ja cu odigrati i pobjedu Barcelone sa nekim manjim ulogom na jednom listiću, jer mi je previše dobar koeficijent da bi ga propustio, pa barem sa nekim malim ulogom kojeg mi nije žao izgubiti.

prije 2 sati, krusinho said:

Sudac nije za over, ali sudeci da je borba za sami vrh i da obe ekipe igraju grubo i dobijaju u prosjeku 2-3 kartona, mislim da bi ovo trebalo proci 4 kartona su mi nekako mala granica za ovakvu utakmicu a kvota na betbuilderu 2,20 odlicna za duplanje 

Screenshot_20190123-095209.png

pala kvota na 1,83, nešto se dešava

Odlična Cedevita pala u završnici 'bitke na Morači', ali i sačuvala drugo mjesto

Imali su Zagrepčani vodstvo 68-76 na četiri minute prije kraja...

U 16. kolu ABA lige Cedevita je u Podgorici poražena od Budućnosti VOLI 80:78. Momčad Slavena Rimca odigrala je dobru utakmicu i bila je nadomak pobjede, no trijumfa su je na kraju koštale određene greške u završnici i nekoliko propuštenih defanzivnih skokova u ključnim trenucima.

Cedevita je sada na omjeru 11-5, kao i Budućnost VOLI. Međutim, Zagrepčani i dalje drže drugo mjesto na tablici jer su u četvrtom kolu Podgoričane u Domu sportova svladali s pet poena razlike.

Kad je u 36. minuti Jacob Pullen zabio iz okreta, na 4:01 min. do kraja utakmice kod vodstva gostiju 76:68 trener domaćina Jasmin Repeša pozvao je timeout.

Budućnost je potom napravila veliku seriju 12-0 i tricom Norrisa Colea povela 80:76, a još jednu šansu gosti su imali u samoj završnici. Na 3.2 sekunde do kraja dosuđena je bila lopta sa strane za Cedevitu, no Cole je sa zvukom sirene pod košem blokirao Pullenov pokušaj da utakmicu odvede u produžetak.

U dresu Cedevite, koja je tricu šutirala 11/20, Pullen je upisao 25 poena (šut za tricu 5/9), Justin Cobbs je ubilježio 18 poena i šest asistencija, a Edo Murić 10 poena i četiri skoka.

Budućnost je veliku prednost imala u 13 upisanih skokova u napadu (Cedevita je u napadu ostvarila samo tri skoka i opet je do izražaja došlo što su ozlijeđeni Marko Banić i Karlo Žganec), a prvi strijelac kod pobjednika sa 17 poena i devet skokova bio je Earl Clark.

Cedevita je odigrala dobro prvo poluvrijeme i uz 15 poena (šut za tricu 4/5) Pullena na veliki odmor otišla je s vodstvom 42:40. U trećoj dionici domaćini su uspjeli izjednačiti, no nijednom nisu poveli, a u zadnjih 10 minuta ušlo se s minimalnim vodstvom Cedevite 61:60.

Slaven Rimac, trener Cedevite: "Utakmica je bila napeta. Budućnost je pobijedila, a isto tako je pobjeda mogla otići na našu stranu. Čestitam svojim igračima i igračima Budućnosti, kojima nije bilo lako s obzirom da su prije tri dana igrali protiv Reala i vidjelo se da su malo mentalno prazni. Zadovoljan sam našom utakmicom. Mi smo dosta u nezgodnom rasporedu. Došli smo s dva puta iz Rusije, tako da nismo previše trenirali i tek smo sad zadnji tjedan malo ipak dobili vremena. Ono što je naš cilj je da prije svega energetski podignemo igrače jer je evidentno da su neki pali. Mislim da je ovo bila dobra utakmica. Šteta, ali tako je to u sportu."

Dobra vijest za Cedevitu je što je izgubila s manje od pet poena prednosti, tako da je i dalje na tablici ispred Budućnosti VOLI.

"Mislim da mi je netko od pomoćnika rekao da Budućnost ima dosta lakši raspored nego mi do kraja, ali ne opterećujem se s rasporedom i više me interesira kako ekipa izgleda. Teško je igrati protiv momčadi kao što je Budućnost, pogotovo što u momčadi imamo jednog visokog igrača i tu smo patili. Andrija je ušao u prekršaje i onda smo morali u rotacijama trošiti više druge igrače. Zadovoljan sam. Već duže vrijeme smo samo s Andrijom na poziciji pet i čekamo dolazak i oporavak dvojice igrača da dobijemo širinu", dodao je Rimac.

Jacob Pullen, bek Cedevite: "Imali smo svaku šansu za pobijediti, no uprskali smo je na kraju. Još uvijek smo u dobroj poziciji. Moramo se u sljedećoj utakmici vratiti i pokušati doći do pobjede. Imali smo veliku priliku, no u završnici smo mi promašili neke šuteve, a oni su pogodili i izgubili smo. Bila je to dobra utakmica za nas da vidimo da smo dobri."

Jasmin Repeša, trener Budućnosti VOLI: "Može se reći da smo postigli jedan mali cilj, no ne onaj kompletni što smo htjeli, a to je da dobijemo s više od pet razlike. Međutim, kako se utakmica odvijala, možemo biti zadovoljni s pobjedom jer je utakmica mogla otići i na drugu stranu i ne bi bilo nezasluženo. Razlozi toga su prije svega kvalitetna igra Cedevite, na čemu im čestitam. S druge strane, kod nas energija nije bila kao protiv Real Madrida, povezanost u obrani nije bila kao protiv Real Madrida, a i ono što je ključno u taktičkom dijelu i gdje je naša ogromna prednost, ispod koša nismo našli lagana rješenja za njihovo udvajanje na niskom postu, gdje smo gubili lopte. Kad se to dogodi jednom, dva ili tri puta onda se malo izgubi samopouzdanje i onda se od toga bježi. Međutim, želja i volja nije nedostajala. Vidjeli ste i skokove u napadu na kraju utakmice, koje smo uspjeli uhvatiti i na kraju dobiti jednu važnu utakmicu. Za nas je bitno da ostanemo u jednom pozitivnom ritmu i ako iz ove utakmice izvučemo pouke onda će to biti puno bolje."

Izvor: https://basketball.hr/vijesti/odlicna-cedevita-pala-u-zavrsnici-bitke-na-moraci-ali-i-sacuvala-drugo-mjesto/7520

Cedevita - Unics Kazan 2 (1.35) bet365

Ovdje je Unics očigledno veliki favorit u ovoj utakmici i trenutno su u mnogo boljoj formi nego Cedevita koja je izgubila posljednje tri utakmice na svim natjecanjima. Oni su prošlu utakmicu u Eurocupu igrali protiv Unics Kazana, gdje su izgubili sa 35 koševa razlike. Razlika u kvaliteti je očigledna, dok je Unics Kazan ostvario pobjedu u posljednje tri utakmice na svim natjecanjima. Cedevita zaista ima neku nekonstantnost kada igra doma i nisu mogli pobijediti dvije utakmice zaredom od sredine prosinca prošle godine. Cedevita je već jednom pobijedila Unics Kazana na ovom stadionu, međutim to je bilo 2017. godine, a Unics Kazan je također 2011. ostvario pobjedu na ovom terenu protiv Cedevite. Mislim da će oni sada ponoviti svoju pobjedu. Sretno!

Screenshot_16.thumb.png.18a230f20dfc1ddaaf0ad8a8398af9b3.png

(Koeficijenti 23.1. u 13:09 CET)

Feyenoord-fortuna 1 i over 3,5 2,1 bet365

Feyenoord svakako ne može biti zadovoljan dosadašnjim dijelom prvenstva jel zaostaju puno za vodećim dvojcem i teško da u utrci za prvaka mogu nešta napraviti,Kakva takva šansa za neki trofej im je kup,iz toga razloga vjerujem da će ozbiljno pristupiti ovoj utakmici,još veći motiv jel su dužni svojim navijačima za teški poraz u zadnjem kolu u gostima protiv Zwollea sa 3:1.Da ni gost nije ništa bolji prikazuje zadnje gostovanje kod degrafschapa gdje su poraženi sa visokih 5:1.Objektivno domaćin je ogromni favorit,što pokazuje i koeficijent,ali domaći su puno kvalitetniji i imaju više igraća na raspolaganju.Gostima nedostaju Semedo.Dammers,Koot,Vijter i dianessy dok domaćima nedostaje prvi golman bijlow i malacia.Zadnji međusobni susret na ovom stadionu je dobila fortuna sa 2:0,iako oni pružaju puno bolje partije na domaćem terenu dogodi im se da nekad bljesnu baš kao i u toj utakmici.Feyenoord isto kao i njihov današnji suparnik pruža puno bolje parije na domaćem terenu.Mislim da danas možemo očekivati pobjedu domaćina i veći broj golova,domaći tim ima veliki motiv a gosti su dokazali da mogu svakome zabiti a bome i primiti nekoliko komada,zato mi se ovaj tip ćini odličan izbor uz jako dobar koeficijent.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use