Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

AZ Alkmaar - Vitesse BTTS (1.50) bet365

Počeo je kup u Nizozemskoj. Izgledalo je da će ih taj poraz u prijateljskoj utakmici šokirati, ali Alkmaar se odmah vratio na pobjedničke puteve nakon što su pobijedili Utrechta kod kuće sa 3-0. 

U posljednjih nekoliko tjedana, Vitesse je zabilježio dvije pobjede zaredom, gdje su postigli po tri gola u svakoj utakmici i sada očekujem da će ovo biti treća u nizu. Ali, obje ove utakmice su pobijedili kod kuće.

Ovim timovima će ovo mjesto i prolazak dalje mnogo značiti, jer tko osvoji ovo natjecanje, kvalificirat će se u Europsku ligu za sljedeću sezonu. Ligaška titula je već van dosega, jer su Ajax i PSV mnogo pobjegli na vrhu. Timovi će vjerujem težiti ka tome da ne naprave neke velike greške i siguran sam da će biti oprezni kada budu išlu u napad kako ne bi ostavili previše prostora u obrani za neku kontru protivničkog ima. Ekipa John van den Broma je postigla 21 gola u posljednje 24 utakmice, dok je njihov protivnik postigao 19 u osljednjih 25 gostovanja. Očekujem da će oba tima postići gol u ovoj utakmici. U četiri od posljednjih šest međusobnih susreta ova dva tima, oba tima su dala gol. S obzirom na važnost ovog kupa, vjerujem da niti jedan od ovih timova sigurno neće odustati tako lako, tako da očekujem golove. Posljednji put kada su ova dva tima igrala u ligi bilo je 0-0, međutim nakon 18 i 13 šuteva na gol, niti jedna lopta nije ušla. Prije toga je bilo 4-3 za Alkmaar, zatim prije toga 1-2, a sada očekujem nešto slično.

Screenshot_3.thumb.png.9fddd92545411cc747ca08261037f6b2.png

(Koeficijenti 22.1. u 09:38 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Getafe - Valencia 1 (2.45) bet365

Valencia je imala težak start sezone i prošli su kroz nekoliko nezadovoljavajućih rezultata prije nego što su se vratili na pravi put. Marcelino Garcia je uradio odličan posao u podizanju samopouzdanja svog tima kako bi vratio konstantnost i igru.

Getafe se polako diže na standard svojih komšija Atletico Madrida i Real Madrida. Putovanje kojem će trebati vremena da se završi, ali oni su sigurno u lovu na ta mjesta koja vode u Europska natjecanja, jer se nalaze na šestoj poziciji sa bodom manje od petoplasiranog Alavesa i dva boda manje od četvrtoplasirane Seville. Oni su u ligi ostvarili tri pobjede, remi i poraz u posljednjih pet utakmica. Getafe ujedno ima i drugu najbolju obranu u ligi, samo prije njih se nalazi Atletico Madrid što se tiče obrane, dok su postigli i prilično dobar broj golova do sada. Postigli su 25 golova u prvih 20 kola.

Valencia se nalazi na devetoj poziciji, ali su u prošlom krugu Kupa Kralja pobijedili SPorting Gijona koji je mnogo slabiji protivnik, međutim igrali su kod kuće. U gostima su zabilježili pobjedu nakon pet utakmica bez pobjede, gdje su pobijedili Celtu Vigo sa 2-1. Što mi se čini zanimljivim u ovoj utakmici jeste da je Getafe u posljednjih pet utakmica kod kuće ostvario četiri pobjede i jedan poraz, koji je došao protiv Barcelone. Na drugoj strani, Valencia je ostvarila jednu pobjedu u posljednjih šest gostovanja. Mislim da će Getafe ostvariti pobjedu u ovom susretu kako bi stvorio prednost na domaćem terenu. Valencia nije u onoj formi u kojoj je bila prije par godina, dok ovo sigurno neće biti lagana utakmica, no očekujem pobjedu domaćina koji mi se čini u mnogo boljoj formi i mnogo boljem raspoloženju u ovom trenutku. Sretno svima!

Screenshot_5.thumb.png.c7b84ed08b514ebf8b0ab711469cee7e.png

(Koeficijenti 22.1. u 11:35 CET)

ASP PROMITHEAS - STRASBOURG // Pobjeda domaćina bet365 - 1.70

Domaćini su se pokazali kao tvrd orah u ovom takmičenju gdje bilježe bolje rezultate nego što sam ja očekivao. Posebno kući igraju izuzetno dobro gdje su pobjeđivali gotovo sve a imaju i bolji skor od današnjeg protivnika. Pobjedom protiv njih učvrstili bi plasman iznad njih tako da sigurno imaju motiva. Koeficijent je vrijedan rizika. Sretno.

4.thumb.jpg.4bef87e062d691987e1e721887d870ac.jpg

Cetvrfinale kupa kralja, getafe-valencia veceras?

Ne vidim jos ponudu u bet365 za kartone, ali volio bih cuti razmisljanja ovdje?

Oba tima nabrijana, iznad je netko vec pisao o rezultatima i stanju ekipa, a meni je zapeo za oko mali milion zutih kartona na njihovim zadnjim medusobnim tekmama, a bome ima i crvenih, pa zato i upucujem upit u imajuci u vidu okladu na over kartona..

Sudac je Manzano 5.62

prije 14 minute, mesrine said:

Ne vidim jos ponudu u bet365 online kladionica" rel="">bet365 za kartone, ali volio bih cuti razmisljanja ovdje?

Oba tima nabrijana, iznad je netko vec pisao o rezultatima i stanju ekipa, a meni je zapeo za oko mali milion zutih kartona na njihovim zadnjim medusobnim tekmama, a bome ima i crvenih, pa zato i upucujem upit u imajuci u vidu okladu na over kartona..

Sudac je Manzano 5.62

Kod Kupa nema kartona u tom ligama.

Monaco - Metz | Manje od 2.5 gola ili pobjeda Metza sa manjim ulogom (1.72) bet365

Monaco se suočava sa svojom najgorom sezonom u posljednjih 10 godina sa Thierry Henryjem na kormilu. Oni su pretposljednji na tabeli nakon što su primili 31 gol u 20 utakmica. Oni su također tim koji je imao talente kao što su Falcao, Mbappe i Henry, a i dalje ne mogu postići jedan gol po utakmici.

U takvom stanju, Metz će izgledati kao PSG za bivše šampione. Oni su u gostima prošlo kolo u kupu pobijedili Canet Roussillona sa 1-0. Postigli su gol u drugoj minuti susreta i nisu bili u mogućnosti postići više nakon što je protivnik izgubio igrača zbog suspenzije u 18-oj minuti. Metz u posljenjih pet utakmica u gostima ima četiri pobjede i jedan remi. Oni su u ovom trenutku u mnogo boljoj formi nego Monaco i mislim da bi Metz ovdje mogao postići barem gol, ako ne i pobijediti vrlo lošeg Monaca u ovom trenutku.

Monaco u ovu utakmicu ulazi sa tipično velikom listom ozljeda. Stevan Jovetić, Adama Traore, Andrea Raggi, Nacer Chadli, Willem Geubbels, Ronael Pierre-Gariel, Almamy Toure, Kevin N'Doram, Jordi Mboula, Jean-Eudes Aholou i Pietro Pellegri se očekuju van terena. Na drugoj strani Diallo je Metzov najbolji strijelac ove sezone sa 15 golova, ali nije postigao gol od 4. prosinca, što je vrlo zabrinjavajuće za napadača Senegala. S obzirom da Monaco ima mnogo problema sa ozljedama i teško postižu golove uopšteno, vjerujem da bi ova utakmica mogla imati manje golova, s obzirom da je i najbolji strijelac Metza zakazao posljednjih mjeseci. Usudit ću se odigrati i pobjedu Metza na jednom listiću sa manjim ulogom, jer nikada ne znate sa Monacom, pogotovo ove sezone gdje su gubili neke zaista iznenađujuće utakmice, ne bi me iznenadilo da izgube i ovu, jer je Metz u sjajnoj formi, barem u ligi. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.bab62689844c5efa496bb6b15a379a3c.pngScreenshot_7.thumb.png.444220ace6a5ca3fc24c291e805cf574.png

(Koeficijenti 22.1. u 15:50 CET)

Danas se igra playoff Azijskog kupa između Qatara i Iraqa.

Iznenađen sam bio nad ponudo kartona i nizku granico over 3.5.

Utakmicu če suditi sudija iz Singapura M. Jahari koji je kao naručen, da če suditi baš tu :)

Kvota je več u padu jer mislim da je bila več 1.8.

Dakle Qatar - Iraq over 3.5 kartona  kv.1.70 bet 365

Edit: Zaboravio sam napisat još ovo. Selektor Iraqa je nekadašnji (naš) selektor Slovenije, Srečko Katanec. Znači igra če biti zatvorena sa strane Iraka. I tu če biti dosta prekršaja. Očekujem ispod 2.5 gola ako ne postiže prvi pogodak baš Irak. Očekujem najmanje 1 žuti na strani Qatara i 3 komada kod Iraqa.

prije 2 sati, Gandalf said:

Danas se igra playoff Azijskog kupa između Qatara i Iraqa.

Iznenađen sam bio nad ponudo kartona i nizku granico over 3.5.

Utakmicu če suditi sudija iz Singapura M. Jahari koji je kao naručen, da če suditi baš tu :)

Kvota je več u padu jer mislim da je bila več 1.8.

Dakle Qatar - Iraq over 3.5 kartona  kv.1.70 bet 365

Edit: Zaboravio sam napisat još ovo. Selektor Iraqa je nekadašnji (naš) selektor Slovenije, Srečko Katanec. Znači igra če biti zatvorena sa strane Iraka. I tu če biti dosta prekršaja. Očekujem ispod 2.5 gola ako ne postiže prvi pogodak baš Irak. Očekujem najmanje 1 žuti na strani Qatara i 3 komada kod Iraqa.

U 73' je bio več 4.žuti. To je to, idemo dalje ;)

Za sad kao što sam napomenuo jedan žuti Katara i 3 komada kod Iraka, za sada. Ali mislim da če još biti koji karton.

prije 3 sati, mesrine said:

Ne vidim jos ponudu u bet365 online kladionica" rel="">bet365 za kartone, ali volio bih cuti razmisljanja ovdje?

Sudac je Manzano 5.62

Na unibet imaš mogučnost klađenja na žute kartone. Idem sad tamo nešto kladiti.tek sad vidio.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use