Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NFL Finala Konferencija

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim changed the title to NFL Finala Konferencija

Pred nama je sam kraj NFL sezone odnosno finala konferencija, NFL Pro Bowl ako pedigre za glavnu utakmicu, Superbowl koja je na rasporedu 3 Veljače (Februara). 

Ove nedjelje očekujem izuzetno zanimljive utakmice i toplo preporučam svima da iste i pogledaju. Mislim da su sva četiri scenarija moguća, odnosno da možemo vidjeti svaku od momčadi u fnalu. Kansas i njihov QB definitivno imaju zlatnu budućnost i Mahomes protiv Bradyja će biti nešto čarobno pogledati. Sjećam se utakmice od prije dva mjeseca kada smo vidjeti 80+ poena, odnosno kada je utakmica završila 43-40. 

Mislim da su velike šanse da u obje utakmice vidimo overe te dominaciju napada. U svakom slučaju ne propustiti ove utakmice u nedjeljno večer. Za razliku od zemaljskih kladionica, online kladionice a tu pogotovo prednjaći bet365 , u ponudi imaju 200ak razrada za svaku od utakmica pa tako možete igrati over na granici koju sami postavite.

Ono što mi se posebno sviđa kod bet365 jest oklada da jedna momčad vodi na poluvremenu a druga pobjeđuje na kraju. Koeficijenti na isto su oko 7,50 a u obje utakmice za očekivati je puno touchdowna i svakakva događanja. Jesam li spomenu da to možete igrati i live ;) što je fantastično ako jedna momčad u prvom poluvremenu povede sa dva posjeda a utakmica je daleko od gotove 

gSORLfj.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use