Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 20.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 sati, Goksim said:

Mislim da će danas fokus mnogih biti i na rukometu pa prenosim ove fantastične informacije @Nbafan-a koje su mi jučer jako pomogle jer će sigurno nekima pomoći. 

Očekujem da Hrvatska danas rutinski dođe do pobjede a izvođači sedmeraca su navedeni dolje:

Jučer je Guigou fulao sedmerac tako da bi danas Mahe mogao biti 1. na 7m, al naravno, s njima se nikad ne zna. Ja ću osobno odigrat Mahea over 3,5 na nekom sporednom jer Francuzi moraju ganjati gol razliku, a Island im je došao ko naručen pošto im se ozljedio Palmarsson te nakon ove tekme imaju 2 dana odmora do utakmice s Hrvatskom. 2-3 gola iz igre i 1-2 gola iz sedmeraca bi trebali biti dosta za over.

prije 4 sati, whimp said:

Nagy mislim da se isplača odigrati nad 2.5 danas. Nema Baloga i Bodo, isto Ancin je out.

Di si pročitao da nema Balogha? Ja sam 90% siguran da on igra danas..Nagy je previše potrošen u dosadašnjim utakmicama. Čovjek se zajebavao dok su ovi bili na pripremama. Meni je veliki value Nagy under 2.5. Također, Bodo gotovo sigurno igra danas..

Bodo je jučer bio u sastavu, zagrijao se s ekipom, ali nije ulazio već je odmarao da bude spreman danas te bi on sigurno trebao igrati. Balogh je doputovao nazad iz Mađarske s rehabilitacije, jučer je najavio povratak u ovom susretu, ali još nema službene potvrde.

Fulham - Tottenham bet365

Zanimljiv susret. Fulham se pojačao sa Babbelom koji je odmah najavljen u prvih 11. Tottenham ima mnogo problema, nema Kanea i Sona, Llorente je u napadu a Lamela će na krilo. Dvije glavne napadačke opcije i dva ponajbolja igrača neće nastupiti. Pod velikim su pritiskom, jer su veliki favoriti ali opet govorim Fulham je dobra ekipa bez obzira na stanje na tabeli i kad tad moraju pročepiti. Očekujem golove sa obje strane.

Zanimljiv je i broj zaleđa. bet365 ima marginu 5,5 a dva napadača danas su klasični "Target mani" Llorente i Mitrović. Njih  dvojica bi barem po 2x trebali ostati u ofsajdu.

1.thumb.jpg.f047c561a01ffa39730d8a56aa329715.jpg2.thumb.jpg.132dead876603a64d31edbf7cdfa5d14.jpg

Napoli - Lazio // X2 bet365 - 1,80

Napoli jeste bolja ekipa i sve to ali u ovom meču igraju bez možda četiri najbolja  igrača sezone. Večerašnji meč propuštaju Allan, Koulibaly, Hamšik i Insigne. To je za mene dovoljno da pokušam sa dvoznakom na Lazio jer kvota je zaista ogromna a i Lazio je jedna vrlo kvalitetna ekipa. Mislim da mogu večeras barem do boda, kvota je u velikom padu.

️Napoli bez skoro pola ekipe️ ?Koeficijent u velikom padu ? ⬇️⬇️⬇️
https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/napoli-lazio/

5.thumb.jpg.b0c3d279cdd71180876575bce2504df9.jpg

prije 2 sati, crash1 said:

Fulham - Tottenham bet365 online kladionica" rel="">bet365

Zanimljiv susret. Fulham se pojačao sa Babbelom koji je odmah najavljen u prvih 11. Tottenham ima mnogo problema, nema Kanea i Sona, Llorente je u napadu a Lamela će na krilo. Dvije glavne napadačke opcije i dva ponajbolja igrača neće nastupiti. Pod velikim su pritiskom, jer su veliki favoriti ali opet govorim Fulham je dobra ekipa bez obzira na stanje na tabeli i kad tad moraju pročepiti. Očekujem golove sa obje strane.

Zanimljiv je i broj zaleđa. bet365 online kladionica" rel="">bet365 ima marginu 5,5 a dva napadača danas su klasični "Target mani" Llorente i Mitrović. Njih  dvojica bi barem po 2x trebali ostati u ofsajdu.

1.thumb.jpg.f047c561a01ffa39730d8a56aa329715.jpg2.thumb.jpg.132dead876603a64d31edbf7cdfa5d14.jpg

WIN! 
WIN!

65.jpg.29ecba8717a2e485b91ae53f2b37547c.jpg

Idemo dalje! 

Rayo Vallecano - Real Sociedad? Potencijalna golijada? Šta mislite?

233.jpg.73680fd9599654fe37a2cfb1d1ae1918.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use