Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 14.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Červar radi dvije velike greške, a Makedonija je taktički bolja od Hrvatske

Veselin Vujović, legenda svjetskog rukometa, kao Indexov komentator analizira dosadašnju igru Hrvatske na SP-u i njene šanse u nastavku turnira, prije svega protiv Makedonije, s kojom Hrvatska od 18 sati igra prvu od dvije ključne utakmice prve grupne faze:

Prvi korak na velikim natjecanjima je najteži. Ističe se kako je Hrvatska teško pobijedila Island ali nemojmo zaboraviti da je to oduvijek za našu školu rukometa, a pod tim mislim na nekada Jugoslaviju, a sada države s ovih prostora, balkanske momčadi, uvijek bio i ostao nezgodan protivnik. Očekivao sam da se Hrvatska protiv Islanda dugo muči, ali i da na kraju pobijedi. 

Kao i ostale koji su pratili utakmicu Hrvatske i Islanda, oduševio me Luka Stepančić. Bez obzira na to što je u PSG-u imao zanemarivu minutažu, izrastao je u pravog igrača i važan faktor Hrvatske. Ako dođe do borbe za medalje, Hrvatsku će tamo odvesti Stepančić. 

Lino nažalost ponavlja ono što ja smatram dvjema njegovim velikim greškama

Domagoja Duvnjaka treba dozirati, a ne ga prebrzo i olako potrošiti, što se s njim opet radi. Lino Červar bi morao paziti da ne čini to, nego upravo suprotno. Bez obzira na to u kakvoj formi je Duvnjak, on je jedan od najboljih rukometaša svijeta. Ali ovako, kada bez potrebe igra previše i predugo, onda ga se i jednako tako i toliko troši i to neće biti dobro za Hrvatsku.

Lino nažalost stalno ponavlja ono što ja smatram njegovom velikom greškom - radi premalo rotacija, kako u klubovima koje vodi tako i u reprezentaciji Hrvatske. 

Glavni problem Hrvatske je porozna obrana puna gabaritnih igrača

U igri Hrvatske kao glavni problem detektiram poroznu obranu kroz koju se lako prolazi, iako je puna gabaritnih obrambenih igrača. Hrvatski braniči su masivni, ali i spori na nogama. Prelako ih se prolazi igrom jedan na jedan. Kako tome doskočiti? Možda obranom 5-1. Kada se protivniku umiri protok lopte, onda je spor i napadač. Ovako će Hrvatska protivniku puštati puni zalet i puno lakih golova. 

Nikako se ne bih pripremao za SP onako kako je to napravila Hrvatska

Nikako se ne bih pripremao za SP onako kako je to napravila Hrvatska; utakmicama protiv Crne Gore i Italije. Odabrao bih daleko jače protivnike za završne provjere, jer draže mi je izgubiti minus jedan od jakog suparnika, nego slabijeg pobijediti s deset razlike. 

Znam da će mi mnogi zamjeriti što otvoreno govorim o manjkavostima u igri i taktici Hrvatske, ali to ne radim s nikakvom zlom namjerom nego iskreno, dobronamjerno i argumentirano.  

U reprezentaciji Hrvatske bolja je kemija i atmosfera nego na prošlogodišnjem EP-u

Istaknuo bih naravno i ono što na ovom turniru prepoznajem i kao dobre strane Hrvatske. Uz spomenutog Stepančića, reprezentacija u cjelini mi djeluje kao da je u njoj dosta bolja atmosfera nego na prošlogodišnjem Euru u Hrvatskoj. Da je bolja kemija i svježina u momčadi. 

Hrvatskoj na SP-u na ruku ide i raspored u skupini. Igra od slabijih protivnika prema jačima. Međutim upravo zbog toga ne smije se uljuljati u to što ima dvije pobjede. Na turniru uvijek treba zaboraviti na prethodnu utakmicu. 

Šego se ostvario u Szegedu: Stivi ima kvalitete i bljeskova, ali Šego je vitalniji, koncentriraniji i treba mu dati šansu

Moram istaknuti i golmana Marina Šegu. Za njegov konačni procvat presudnim smatram što se kao vratar i sportaš ostvario u Szegedu. Tamo je dobio kvalitetu, momčad mu vjeruje. Nema rezultata bez golmana, on je temelj momčadi, a Šego se sada čini dovoljno sazrio i siguran da to bude. Stivi ima kvalitete i bljeskova, ali Šego je vitalniji, koncentriraniji i treba mu dati šansu.

Slijedi Makedonija s odličnim izbornikom i nizom jako dobrih igrača

Hrvatskoj slijedi jako težak protivnik. Makedonija je tvrda i taktički bolja reprezentacija od individualno jače Hrvatske. Ima odličnog izbornika Raula Gonzaleza koji pametno odmara ključnog igrača Kiru Lazarova u obrani tako da umjesto njega uvodi Popovskog. Dva mlada igrača Taleski i Kuzmanovski daju veliki doprinos, a Filip Lazarov im dobro koristi kad imaju igrača više. Stoilov ima specifičnu težinu u Makedoniji. 

Hrvatski izbornik i stručni stožer trebaju odlučiti kako se suprotstaviti Makedoniji. Hoće li mijenjati sustav obrane ili ići agresivnije? Ja igračima uvijek govorim da treba naučiti kada trčati a kada kočiti. Što nam znači "brzi centar" nego da ga imamo zato što smo primili gol. Ajmo učiniti sve da do njega ne dođe.

Ja sam navijač Hrvatske

Za kraj želim naglasiti da ja navijam za Hrvatsku. Dok ovo govorim o toj reprezentaciji, svako malo mi pobjegne "mi", što dovoljno govori o tome koliko sam joj sklon.

Ponavljam, znam da će se neki u Hrvatskoj ljutiti na moje kritike pojedinih segmenata igre vaše reprezentacije, kao što se ljutio bivši izbornik Goluža kada bih analizirao neke manjkavosti momčadi dok ju je on vodio, ali ja se pritom služim isključivo argumentima i rukovodim željom da moja kritika bude konstruktivna.

Izvor: Index.hr

Manchester City - Wolves | pobjeda Man Cityja u prvom poluvremenu + prvi do sedam kornera (2.30) bet365

Manchester City je postigao 16 golova u dvije pobjede u kupu protiv Rotherhama i Burton Albiona prošlog tjedna. Šampioni Carabao kupa su pokazali svoj bijes nakon nekih neočekivanih rezultata u Premier ligim da bi se zatim svetili na manjim timovima. Vjerujem da će Manchester City uspjeti da zadrži taj bijes i iskali ga ponovo nakon ovog vikenda, a žrtva je ni manje ni više nego Wolverhampton.

Manchester City je smanjio razliku bodova za liderima Liverpoolom, kada su ostvarili tu vrlo važnu pobjedu protiv Redsa na Etihadu, gdje su Sergio Aguero i Leroy Sane postigli golove. Oni će željeti da zadrže bodovnu razliku nakon što je Liverpool ostvario pobjedu protiv Brightona u subotu. City je pobijedio posljednje dvije utakmice, protiv Southamptona u gostima i Liverpoola kod kuće. Sada imaju sedam bodova manje od Liverpoola, međutim ovo je must win za Guardiolu, jer će se, ako pobijedi, približiti Liveproolu na četiri boda. To je i više nego dovoljno da stave pritisak na Liverpool koji ne smije kiksati niti jednu više utakmicu, jer će City čekati njihovu grešku. City je imao nekoliko loših rezultata kada su izgubii dvije utakmice zaredom protiv Leicestera i Crystal Palacea, međutim, nakon toga su se kao što sam i rekao vratili ljuti i puni elana za osvetu.

Wolverhampton se nalazi na 11 poziciji i oni su u posljednje četiri utakmice ostvarili samo jednu pobjedu i to protiv Tottenhama. U te četiri utakmice su ostvairli i dva poraza, dok je posljednji poraz bio protiv Crystal Palacea kod kuće. Mislim da oni nemaju šanse protiv velikog Guardiole u ovom susretu. Vjerujem da Guardiola nipošto ne smije propustiti ovu priliku da stigne Liverpool i smanji tu bodovnu razliku. Što se tiče ozljeda, Kompany i Mendy su pod znakom pitanja, dok Claudio Bravo sigurno neće nastupiti. Na drugoj strani Wolves nema problema sa ozljedama. Očekujem pobjedu Manchester Cityja u prvom poluvremenu, jer vjerujem da će oni željeti da što prije dođu u vodstvo, kako bi ovu utakmicu rutinski priveli kraju. Međutim, ova oklada se može kombinirati sa utrkom kornera.

Screenshot_3.thumb.png.bef51e3a81663b34173f8b43cf4936bf.png

Što se tiče utrke do tri i pet kornera, City je ubjedljivo prvi po toj statistici nakon što su u oba slučaja prvi stizali do tri i pet kornera u 19 od 21 odigrane utakmice. Mnogo primamljivija opcija mi je utrka do sedam kornera, gdje je City i u toj statistici najbolji u ligi, tako da vjerujem da bi oni mogli stići prvi do sedam kornera, nakon što su to uradili u 14 od 21 utakmice do sada. Sretno svima!

Screenshot_4.thumb.png.4c7533ae64d7d274cc0c85f2f3061df6.png

Screenshot_5.png.f3b0fa566f712f9cc809e0faec2c0a90.png

(Koeficijenti 14.1. u 10:12 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Červar nakon razbijanja Japana otkrio: To me brine

- Moramo to reducirati ako želimo ostvariti dobar rezultat. Sve preko 10 izgubljenih lopti nije dobro - rekao je Červar.

Hrvatski rukometaši ostvarili uvjerljivo su svladali Japan s 35:27 u  2. kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Munchenu

- Zadovoljan sam, rotirao sam i odmorio igrače. Podržala nas je i publika. Sada imamo četiri boda, ali moramo dalje biti oprezni. Moramo ići dalje, ne smijemo se ovim zadovoljiti jer već sutra imamo utakmicu - rekao je izbornik Lino Červar za RTL pa dodao: 

- Moramo držati ovaj ritam i ispraviti neke olako napravljene pogreške. Ako ciljamo na više, moramo više i dati. Ima još prostora za ispravak. Napravili smo veliku prednost, ali je poslije bilo opuštanja. Sutrašnja utakmica s Makedonijom je jako bitna. Kažem, zadovoljan sam, ali možemo i više.

Vratari su danas bili odlični. - Bez njih nema velikih pobjeda. Moraju tako nastaviti. No, imali smo 18 izgubljenih lopti.

- To me brine. Moramo to reducirati ako želimo ostvariti dobar rezultat. Sve preko 10 izgubljenih lopti nije dobro. Igrač utakmice Zlatko Horvat je dodao: - Bili smo ozbiljni, dobro smo otvorili utakmicu i nakon toga je bilo puno lakše. Mislim da smo odigrali dobru obranu protiv brzonogih Japanaca koje nije lako čuvati. Još ne možemo vidjeti našu realnu sliku, ali ima jako puno dobrih stvari. 

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/cervar-nakon-razbijanja-japana-otkrio-to-me-brine-1294320

Hrvatska - Makedonija | Hendikep -3.5 (1.78) bet365

Hrvatska je ogroman favorit pred ovaj susret, nakon što su ostvarili dvije pobjede u prve dvije utakmice na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj. Prvo su pobijedili Islanda sa četiri gola razlike, da bi zatim pregazili Japance sa čak osam golova razlike. Nitko nije očekivao ovakvu pobjedu Hrvatske, međutim siguran sam da pokazati zašto su favoriti protiv jedne Makedonije koja nikada nije pobijedila Hrvatsku, barem po ovim informacijama koje ja imam. Hrvatska i Makedonija su do sada igrali četiri puta, dva puta na Europskom prvenstvu (1998. i 2016.), jednom na Svjetskom 2015. godine i jednu prijateljsku utakmicu, također 2015. godine. Sve te utakmice je pobijedila Hrvatska reprezentacija. Mnogo su bolja ekipa po mom mišljenju i imaju mnogo veću kvalitetu u momčadi. U svakoj od natjecateljskih utakmica koje je Hrvatska igrala sa Makedonijom, pobijedili su ih sa sedam, osam i deset golova razlike. Mislim da će sada biti nešto slično, međutim, odličan hendikep nam daje bet365 kladionica na -3.5, gdje je koeficijent 1.78. Što se mene tiče ovo lagano prolazi. Sretno Hrvatska idemo po pobjedu! 

Screenshot_7.thumb.png.2159b2ac4c0bcbe2b613f87ec0b71101.png

(Koeficijenti 14.1. u 10:28 CET)

Mađarska - Katar // Pobjeda Mađarske bet365 - 1,67

Mađarska je momčad koja nije ono što je nekad bili, ali tu još uvijek postoji talenta koji sigurno mogu da nadigraju ono što nudi Katar. Katar je podbacio u prvom meču, pa onda se ispravio protiv egipta nakon odlične partije Šarića međutim Mađarska je druga dimenzija u odnosu na Egipat. Čvrsta odbrana, bolja timska igra, bolji šuteri sa vanjskih pozicija ipak bi trebalo biti dovoljno za osrednji Katar.

11.thumb.jpg.43295f6ddd042f442f5ce0aaa66fc068.jpg

Argentina - Egipat // AH +2,5 Argentina bet365 - 1,85

Argentina je ekipa koja je losija od Egipta, no na ovom SP igra bolje buduci da je otkinula bod favoriziranoj Madjarskoj. Pored toga Argentina ima mnostvo igraca koji igraju u Evropi i za mene apsolutno ne bi bilo iznenadjenje da pobjede Egipat koji nije bas neka kvalitetna selekcija u zadnje vrijeme. Ipak odlučio sam se za hendikep jer ukoliko i izgube mislim da to neće bit sa većom razlikom od 2 gola.

hendi.thumb.jpg.3cb04178a11f96be54cbf52449a62230.jpg

Real Sociedad - Espanyol | Manje od 2.5 gola (1.66) bet365

Real Sociedad je pobijedio utakmicu u prošlom kolu u kojem su prekinuli svoj crni niz od četiri poraza zaredom. Iznenadili su sve kada su igrali na Bernabeu i ostvarili pobjedu protiv Real Madrida sa 2-0. Real Sociedad je ove sezone pobijedio samo jednu utakmicu kod kuće, dok su u gostima ostvarili pet pobjeda i osim Barcelone, oni su najbolji tim kada su gostovanja u pitanju.

Sredinom tjedna su igrali protiv Real Betisa u Kupu Kralja i ta utakmica se završila sa remijem bez golova. U toj utakmici su igrali sa rotiranim timom, tako da očekujem da će izvesti najjači tim u ovoj utakmici.

Espanyol je izgubio šest utakmica zaredom prije nego što su konačno ostvarili pobjedu u prošlom kolu. Njihov protivnik je bio mnogo lakši, gdje su pobijedili Leganesa sa 1-0 i to nije bilo neko iznenađenje. Rani gol od strane Iglesiasa je bio dovoljan da osigura timu sva tri boda. Sredinom tjedna su igrali protiv Villarreala u utakmici koja je završila remijem, uprkos tome što su vodili sa 2-0 u jednom trenutku.

Trener Rubi će sada izvesti svoju najjaču momčad, ali neće moći da računaju na Garciju, Hermosa i Pereza koji su ozlijeđeni za ovaj susret. Sociedadove utakmice su inače sa manje golova. Ovo može posebno biti rečeno za utakmice koje igraju kod kuće. Real Sociedad je ostvario samo jednu pbojedu, tri remija i četiri poraza u osam utakmica kod kuće u ligi ove sezone, gdje su u tom procesu uspjeli postići samo šest golova.

Screenshot_4.thumb.png.295d791f74a3901dc73a53729e061170.png

(Koeficijenti 14.1. u 13:57 CET)

Argentina - Egipat | Manje od 50.5 golova (1.85) bet365

Argentina se nalazi na petoj poziciji u skupini D sa jednim bodom, Egipat je posljednji nakon što su izgubili obje prve utakmice do sada. Mislim da će biti manje od 51 gola u ovom susretu, jer oba tima postižu malo golova. Dvije od tri međusobne utakmice ova dva tima su imala manje od 52 gola. Prve dvije utakmice koje je igrala Argentina u skupini D imale su samo 50 i 47 golova postignutih. Obje utakmice koje je igrao Egipat u skupini D su imale manje od 52 gola postignuta, tako da vjerujem da nas očekuje susret sa manje golova, jer su ovo dva vrlo spora i defanzivna tima i mislim da ne bi trebalo pasti više od 45 golova. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.db2e7ad253edfe8d854571ae0f90ee8d.png

(Koeficijenti 14.1. u 14:14 CET)

FMP Budućnost

Susret 8.momčadi i 4.momčadi ABA lige

Domaćin doćekuje ovaj susret na 8.mjestu sa omjerom pobjeda i poraza 6-8,od toga kod kuće 4-3

gost 4.sa omjerom 9-5 u gostima 3-4.

FMP u zadnjih 5 ima onjer 2-3

Budućnost zadnjih 5 2-3

Domaćin u prosjeku zadnjih 10 utakmica zabija 84 dok budućnost zabija 78.

Gosti drže 4.poziciju koja vodu u play off iza njih je mega koja ima isti broj bodova sa utakmicom više,današnji protivnik su im ajmo reći stare mušterije i pobijedili su ih svaki puta,ovjde je rječ o uvjerljivim pobjedama pa se takav scenarij očekuje i danas,Gosti dočekuju u petak Real Madrid tako da imaju vremena za odmor do te utakmice tako da ovdje nema mjesta kalkulacijama,Gosti svakako kvalitetnija ekipa tako da očekujem i danas uvjerljivu pobjedu,izostanaka nemaju ni jedni ni drugi

prije 9 sati, IzudinB said:

Mislim da oni nemaju šanse protiv velikog Guardiole u ovom susretu. Vjerujem da Guardiola nipošto ne smije propustiti ovu priliku da stigne Liverpool i smanji tu bodovnu razliku. Što se tiče ozljeda, Kompany i Mendy su pod znakom pitanja, dok Claudio Bravo sigurno neće nastupiti.

ovo se isplati na Wolverhampton +2.25 ili M.City manje od 2.5 golova

https://www.germanijak.hr/vijesti/puklo-u-cityu-glavni-igrac-u-svadji-s-guardiolom-zna-gdje-mi-se-moze-obratiti/56968?fbclid=IwAR1mmWxGdwFBbzeOzy3zv0_9o9tPvLtAESF3S5oIFD2NP9iwV2IYtFNOv-A

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use