Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.1.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga 

Everton - Bournemouth (15:15) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.48
Proskel ekipe 2: 1.65
RtgCOiv.png

Tottenham - Manchester Utd (17:30) bet365
Sudac: Mike Dean (4.06)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Proskel ekipe 2: 2.00
KvuRaqm.png

Primera

Atl. Madrid - Levante (12:00) bet365
Sudac: Eduardo Prieto Iglesias (4.40)
Prosjek ekipe 1: 3.06
Proskel ekipe 2: 2.89
Gi27G2e.png

Ath. Bilbao - Sevilla (16:15) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.33)
Prosjek ekipe 1: 3.61
Proskel ekipe 2: 2.83
zkLRm18.png

Barcelona - Eibar (18:30) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (6.67) 
Prosjek ekipe 1: 1.72    
Proskel ekipe 2: 1.94
2cY3qlP.png

Betis - Real Madrid (20:45) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (7.22)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Proskel ekipe 2: 1.78
HxP0KBq.png

(Koeficijenti 10.1. u 16:52 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Manchester United BTTS (1.53) bet365

Tottenham će ugostiti Manchester Uniteda u velikom derbiju koji se igra u nedelju na Wembleyu. To će biti ozbiljan test za Ole Gunnara Solskjaera koji je bio impresivan i ostvario pet pobjeda u prvih pet utakmica koje je vodio otkako je stigao na Old Trafford. Već znamo da je Manchester United u potrazi za Mauricio Pochettinom, koji bi mogao biti njihov sljedeći menadžer, tako da će ovo biti zaista zanimljiv susret i dodatna motivacija za Solskjaera.

U ovoj utakmici očekujemo golijadu sa obje strane terena. Tottenham je pobijedio sedam od posljednjih osam utakmica na svim natjecanjima, gdje su postigli pet ili više golova u tri te utakmice. Postigli su čak sedam pored Tranmere Roversa prošlog vikenda u FA kupu, dok je Harry Kane napravio razliku protiv Chelseaja u prvoj utakmici polufinala Lige kupa u utorak. S obzirom da je Unitedova obrana bila vrlo ranjiva tijekom cijele sezone, mislim da će Harry Kane, Son i društvo imati mnogo prostora da kreiraju šanse u napadu. Na drugoj strani, Crveni đavoli su postigli dva ili više golova u svakoj od pet utakmica koje je vodio Ole Gunnar Solskjaer, tako da bi mi bilo iznenađenje ako oba tima ne postignu gol. Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.571712279ab3f772eeab769361b2093e.png

(Koeficijenti 11.1. u 15:52 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Everton - Bournemouth 1 (1.75) bet365

Oba tima će se nadati da će se vratiti nakon neuspješnih rezultata u posljednje vrijeme. Domaćini su izgubili dvije utakmice zaredom od Brightona i Leicestera. Pali su na donji dio tabele kao posljedica toga i sada će im biti jako potrebna ta pobjeda protiv Bournemoutha. Everton se vratio na pobjedničke puteve prošlog vikenda kada su igrali protiv Lincoln Cityja u trećem krugu FA kupa. Marco Silva je poslao prilično jaku momčad koja se suočila sa timom iz četvrte divizije engleskog nogometa. Ademola Lookman i Bernard je napravio razliku sa dva rana gola do 14 minute dok su gosti mogli postići samo jedan do kraja utakmice.

Mislim da je ovo odlična prilika da Everton pojača svoje samopouzdanje u napadu, s obzirom da se suočavaju sa timom koji ima obranu koja je u najlošijoj formi u cijeloj ligi u ovom trenutku. Bournemouth je primio tri ili više golova u posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima, zajedno sa nizom od tri poraza i remijem u tom procesu. Oni se nalaze na 12-oj poziciji nakon što su napravili fin start. Ekipa Eddie Howea je izgubila sa 1-3 kod kuće od Brightona prije osam dana u FA kupu. Očekujem pobjedu Evertona u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_16.thumb.png.1d530e56dae46f163ff7ef03a52cc55c.png

(Koeficijenti 12.1. u 10:20 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska doznala loše vijesti! Ispunilo se 'proročanstvo' Lina Červara

- Ne bi me iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas - rekao je Červar, a čini se da će se to na kraju i ostvariti

Francuska rukometna reprezentacija sinoć je nastup na Svjetskom prvenstvu otvorila slabom partijom u kojoj je jedva svladala Brazil s 24:22.

No, nakon utakmice stigle su vijesti da se će se reprezentaciji priključiti Nikola Karabatić koji zbog ozljede nije mogao nastupiti. Stariji Karabatić danas će gledati utakmicu sa Srbijom u Berlinu, a onda se od nedjelje priključiti treninzima. U susretu protiv Brazila osjetilo se da nedostaje Karabatić, a njegov povratak bit će veliko pojačanje za Francusku. Ujedno, to su i loše vijesti za ostale reprezentacije pa tako i za Hrvatsku jer će svjetski prvaci time puno dobiti.

Zanimljivo da je Lino Červar uoči prvenstva predvidio ovakav razvoj događaja. - Francuska je među najvećim favoritima, ali kako će se snaći bez Karabatića.? On neće igrati u prvom krugu, ali će biti na tribinama. Lako je moguće da će zaigrati u drugom kruhu. Ne bi me iznenadilo da Karabatić zaigra protiv nas - rekao je Červar.

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/hrvatska-doznala-lose-vijesti-ispunilo-se-prorocanstvo-lina-cervara-1294128

Link to comment
Share on other sites

Červar o Japancima: Vrijede više od tog uvjerljivog poraza

'JAPANCE nikako ne treba podcjenjivati, dobra su ekipa i jedino im fali iskustvo'', kazao je u subotu o narednom suparniku hrvatskih rukometaša na SP-u u Münchenu izbornik Lino Červar. 

Hrvatski rukometaši su u prvom nastupu u skupini B na Svjetskom prvenstvu pobijedili Island 31:27 (16:14) u utakmici punoj preokreta, u kojoj su Islanđani i u prvom i u drugom dijelu vodili s dva i više razlike. 

"U obrani smo utakmicu počeli nedovoljno agresivno i dopustili smo Islanđanima da nam dolaze blizu i zabijaju. Onog trenutka kada smo u obrani bili puno agresivniji prema naprijed, tada smo i napravili preokret i pobijedili. Cilj je tu razinu obrane odigrati u kontinuitetu, a ne na mahove, pogotovo kada nam dolaze jači protivnici. Obrana je ključ", kazao je raspoloženi Červar novinarima. 

"Sve u svemu, zadovoljan sam. Ubilježili smo pobjedu, momčad je pokazala mentalnu snagu vrativši se dvaput iz zaostatka, a nitko se nije ozlijedio. Sada s optimizmom gledamo naprijed", kazao je Červar, koji je potom govorio o sljedećem protivniku Japanu. 

"Intenzivno razmišljam o Japanu. Svakako više vrijede od visokog poraza od dobre Makedonije, vrlo su brzi, imaju dobru tranziciju i čak su tehnički potkovani. Jedino što im nedostaje je iskustvo, no svakako nisu momčad za podcjenjivanje. Za godinu i pol dana na Olimpijskim igrama u Tokiju bit će puno bolji. Japan će biti i idealna prilika za nas da vidimo kako se nosimo s brzim protivnicima koji igraju brzi centar, a priliku će vjerojatno dobiti svi moji igrači", zaključio je Červar. 

Utakmica Hrvatska - Japan igra se u nedjelju od 16:30 sati u Olimpijskoj dvorani u Münchenu. 

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/cervar-o-japancima-vrijede-vise-od-tog-uvjerljivog-poraza/2055912.aspx

Hrvatska - Japan -7.5 (1.72) bet365

Japan nije uspio ostvariti niti jedan bod na posljednjem Svjetskom prvenstvu i mislim da će se također mučiti i na ovom nakon što su poraženi od Makedonije sa devet golova razlike. Vjerujem da je Hrvatska mnogo bolja ekipa što su dokazali u prvoj utakmici protiv Islanda i ovo je za mene lagana pobjeda, međutim, vjerujem da bi repka mogla dobiti ovu utakmicu sa dvocifrenim brojem golova. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.af56436d09c6927ea07387bb5b7ab3e2.png

(Koeficijenti 12.1. u 21:11 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid.    Levante

Susret 2.momcadi i 11.momcadi prvenstva.

Domacin na odlicnom 2.mjestu 5 bodova iza vodece barce,cak su 15 utakmica bez poraza,posebno dobro igraju na domacem terenu gdje imaju 7 pobjeda i 2 remija iz 9 utakmica,uz gol razliku 16:4.

Simpaticni gost je na 11.mjestu u prvenstvu u gostima imaju 3 pobjede 3 poraza i 3 nerjesena rezultata uz gol razliku 15:13.da nikako nisu losi dokazali su u utakmicama protiv barce u kupu i u prvenstvu,doduse barca je u kupu nastupila sa jako puno promjena u sastavu,ali su prikazali dobru igru.

Ovdje atletico jednostavno pred svojima navijacima mora pobjediti da se vrate u pobjednicku formu u zadnjih 5 itakmica imaju samo 1 pobjedu i 4 remija.

Ovdje ocekujem pobjedu domacina i vise od 2.5 gola

Link to comment
Share on other sites

Dordrecht Den bosch

Nastavlja se nizozemsko prvenstvo odnosno druga liga.Trenutno vodeci den bosch ide u goste pretposljednjem dordrrechtu.Gosti u zadnjih 5 imaju 2 pobjede i 3 remija dok domacin ima pobjedu 2 remjja i 2 izgubljene utakmice u zadnjih 5 utakmica.domacin je kod kuce na omjer 2-2-5 uz gol razliku 8:14 dok vodeci den bosch u gostima je na omjeru 6-2-1 uz gol razliku 14:5.Na vrhu lige se nalaze 4 kluba u samo 4 boda razlike tako da ce svaki kiks biti opasan,medjutim ono sto je ovdje prilog tipu je i njihovi mefmdjusobni susreti den bosch protiv ovoga tima nije porazen 9 utakmica zaredom od cega su pobjedili cak 8 susreta.susret u kojem prednost dajem lideru prvenstva i ocekujem danas njihovu pobjedu uz odlican koeficijen od cak 2.15.

Dordrect den bosc 2 2.15

Link to comment
Share on other sites

Betis - Real Madrid oba tima daju gol (1.53)

Betis je više nego solidan ove sezone, na 7. su mjestu, sa utakmicom manje i 6 bodova iza četvrtog mjesta, a 4 boda manje od večerašnjeg rivala Reala. Utisak su dosta pokvarili a i propustili priliku za priključak ka vrhu protiv posljednjeplasirane Huesce prošlog vikenda, gdje su poraženi nakon preokreta u drugom poluvremenu. Međutim, na svom terenu igraju dobro u posljednje vrijeme, nemaju poraz osam utakmica zaredom (4 4 0) i večeras će sigurno biti motivisani da naprave dobar rezultat, a mislim da protiv desetkovanog Reala mogu barem da postignu gol.

Real igra zaista očajnu sezonu, promjena trenera imala je tek kratkotrajan efekat, pošto ni Solari nema rješenje za posrtanje "kraljevskog kluba". Odlazak Ronalda, promjene trenera, manjak motivacije, loša forma ključnih igrača, sve je u određenoj mjeri razlog ovako loših rezultata, Real je tek na 5. mjestu, i to na polovini prvenstva. U gostima su zaista loši, imaju samo 11 bodova u 9 kola, i to uz gol-razliku 13:18. Povrh svega, imaju velikih problema sa povredama, pošto ne mogu računati na Balea, Vasqueza, Courtoisa i Kroosa, i ako mi neki instinkt govori da mogu do pobjede danas, ne vjerujem da će uspjeti da sačuvaju mrežu. Na posljednja dva međusobna duela sa Betisom na Benito Villamarinu slavili su uz goleade (1:6, 3:5), ali ovaj Real nije ni blijeda sjenka tog.

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Eibar AH -1.5 Barca (1.50) bet365

Barca u posljednje vrijeme pruža igre kakve se i očekuju od njih, doduše, prije nekoliko dana su poraženi od Levantea u Copa del Rey, ali odmarali su neke nosioce igre u tom meču, a očekuje ih i revanš na Camp Nou. Barca je slavila u svih osam međusobnih duela protiv Eibara, i to u svakom sa najmanje dva razlike. Osim toga, Eibar ima poprilično loš učinak u gostima ove sezone, gora od njih je jedino posljednjeplasirana Huesca. U seriji su od čak 5 uzastopnih remija, ali danas će biti na velikim mukama na Camp Nou, i ne dajem im velike šanse da izbjegnu ubjedljiv poraz, a i oni sami bi vjerovatno potpisali poraz od 'samo' 2 razlike.

Link to comment
Share on other sites

Katar egipat

Ovdje mi se cini najbolja opcija sto nudi bet365 da nijedna momcad nece postici 30 golova koeficijent je 1.5 iako vjerujem da ce ga jos malo smanjiti.Katar izgubio od angole u prvom susretu sa 1 razlike gdje takodjer nitko nije zabio 30 golova ekipat s druge strane izgubio od svedske 3 razlike gdje nitko nije zabio 30 golova.zadnji njihov medjusobni susret zavrsio je 24:22 za egipat.Mislim da nesta slicno mozemo ocekivati i danas tvrdu utakmicu sa malo golova gdje u prilog sigurno ide igra egipta koji se ne zuri u napadu,i jedni i drugi ce biti oprezniji radi izgubljenih utakmica u prvom kolu tako da ne ocekujem puno golova u utakmici i jedan izjednacen mec do samoga kraja.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipi sa foruma, da podelim 2 svoja tipa za danas. Oba tipa su Francuzi i oba su naravno kartoni:

Nantes - Rennes betbuilder kartoni 1.83 bet365 (Nantes over 1.5 karton, Rennes over 0.5 karton i ukupan over 3.5 kartona) 

Ukratko, ovo mi je pick broj jedan za danas i ovo napadam skoro sa max ulogom. Derbi Bretanije, igrali smo ovo i ove a i prosle sezone 2 puta i svaki put over dolazio uglavnom do poluvremena. Da stvar bude jos bolja sudi Ruddy Buquet, verovatno najbolji FRA sudija trenutno sto u FRA ligi sto u Evropi, iako je imao nekoliko meceva gde je ostajao ispod upravo ga zato i igram jer ovo je sasvim drugaciji duel gde cemo sigurno videti dosta grubu igru. Vaha vodi Nantes i doveo je takmicarski duh u tim sto se i vidi u vecini njihovih meceva, Rennes vec godinama nazad u samom vrhu po tome sto su tim protiv koga najvise protivnici dobijaju kartone. Sve u svemu, po meni must-take pick.

Toulouse - Strasbourg betbuilder kartoni 1.90 bet365 (Toulouse over 1.5 karton, Strasbourg over 0.5 karton)

Drugi pick za neki srednji ulog i 4-5 unita bez problema. Toulouse je moj omiljeni tim za kartone u FRA ligi, pretprosle sezone drugi u ligi po grubosti sa 2.5 kartona po mecu, prosle prvi sa 2.61 karton a i ove su zasad prvi sa 2.5 kartona u proseku. Malo su bolji ove godine sto se plasmana tice medjutim sezona je tek na pola puta i ima jos dosta da se igra. U dobroj su formi i verujem da mogu do bodova. Strasbourg bi morao pokupiti bar karton, sudi Hakim Ben El Hadj koji ove sezone sudi malo iznad svog proseka, neretko pokazuje i crveni a Toulouse je bas ekipa za takve zadatke.

Link to comment
Share on other sites

Brondby Bsf over 4.5

Ovdje imamo pripremni susret prvoligasa i cetvroligasa.Domacin koji sigurno jedva ceka nastavak sezone gdje drze 3.poziciju i zaostaju velikih 17 bodova za vodecim i pokusat ce tu razliku sto je vise moguce smanjiti,imali su ove sezone dosta oscilacija jedan dobar i jedan los period tako da im je dobro dosla stanka da napune baterije.

Ovdje je susret dvije ofenzivne ekipe u cijim utakmicama nerijetko bude 5 i vise golova,ocekuje se naravno puno rotacija kao i u svim prijaeteljskim susretima i dosta golova jer je jednostavno razlika u kvaliteti izmedju ova dva tima ogromna

Link to comment
Share on other sites

HRVATSKA - JAPAN OD 16:30 Evo što donosi pobjeda protiv autsajdera

HRVATSKA rukometna reprezentacija danas u Münchenu od 16:30 sati protiv Japana igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu.

Nakon vrlo važne pobjede protiv Islanda 31:27 u 1. kolu Červarova momčad danas ima nešto teži trening protiv skromnog protivnika. Japan uopće nije trebao biti na ovom SP-u jer je na azijskim kvalifikacijama uvjerljivo izgubio od Katara, Bahreina i Irana, ali je dobio pozivnicu organizatora.

Hrvatska je s Japanom igrala triput, a dvaput mu je oduzela nastup na olimpijskim igrama. U Zadru je u kvalifikacijama za Peking bilo 37:22 za Hrvatsku, a u Varaždinu u kvalifikacijama za London gotovo identičnih 36:22. Za japansku reprezentaciju igraju uglavnom igrači iz domaće lige, a trojica igrača s popisa igraju u Mađarskoj i Francuskoj. Najbolji igrač im je srednji vanjski Hiroki Shida.

No neće se Japance puno pitati nego će utakmica ovisiti isključivo o hrvatskoj reprezentaciji u kojoj bi priliku mogli dobiti svi igrači. Červaru će utakmica dobro doći da dodatno uigra obranu koja je previše puštala protiv Islanda i koju bi jače reprezentacije vrlo lako mogle kazniti. 

Jurnjava s Japancima nema smisla jer ih je gotovo nemoguće uhvatiti po terenu pa je za očekivati da će Hrvatska igrati kao Makedonija koja ih je razbila 38:29. Makedonci su čekali pogreške i kaznili ih, što ne bi trebao biti problem za Hrvatsku.

"Oni su jako opasni ako ih se podcijeni, ali mi to nećemo učiniti. Nije s njima lako trčati, ali nećemo se utrkivati. Makedonci su to hladno odradili, a tako se i mi trebamo postaviti", rekao je Željko Musa.

Hrvatskoj pobjeda osim dva rutinska boda za plasman u drugi krug ne nosi previše. Prema novom (starom) sustavu natjecanja koji se zadnji put koristio 2011. godine tri najboljeplasirane momćad iz svake od četiri skupina ulaze u drugi krug u kojem će se igrati dvije skupine. Momčadi u drugi krug prenose bodove, ali samo protiv onih reprezentacija koje se također plasiraju u drugi krug. 

Budući da Japana tamo, osim ako se ne dogodi neviđena senzacija, neće biti, ova pobjeda u drugom krugu neće previše značiti.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, ikaij99 said:

Barcelona - Eibar AH -1.5 Barca (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Barca u posljednje vrijeme pruža igre kakve se i očekuju od njih, doduše, prije nekoliko dana su poraženi od Levantea u Copa del Rey, ali odmarali su neke nosioce igre u tom meču, a očekuje ih i revanš na Camp Nou. Barca je slavila u svih osam međusobnih duela protiv Eibara, i to u svakom sa najmanje dva razlike. Osim toga, Eibar ima poprilično loš učinak u gostima ove sezone, gora od njih je jedino posljednjeplasirana Huesca. U seriji su od čak 5 uzastopnih remija, ali danas će biti na velikim mukama na Camp Nou, i ne dajem im velike šanse da izbjegnu ubjedljiv poraz, a i oni sami bi vjerovatno potpisali poraz od 'samo' 2 razlike.

Ne bi bilo loše probat odigrat da će bit više od 3 gola na utakmici, pa možda čak i 4 jer je Eibar nevjerojatno hrabra momčad od samog ulaska u Primeru prije par godina...Ni ne pomišljaju na nekakav bunker protiv giganta u ligi, već totalno suprotno i bez obzira što prime 4, 5 komada iznova tako igraju i svaka im čast na tome...Zadnje 3 utakmice na Camp Nou 3:1, 4:2, 6:1 !

Link to comment
Share on other sites

Marseille - Monaco 1 (1.80) bet365

Marseille je doživio šokantan poraz u posljednjoj utakmici u Francuskom kupu, protiv Andrezieuxa, koji trenutno igra u četvrtoj diviziji francuskog nogometa. Taj meč se završio sa porazom od 2-0, gdje je Marseille bio mnogo bolji gledajući statistiku, nakon što su imali 78% posjeda lopte i 701 dodavanje, dok je Andrezieux imao samo 199 dodavanja. 

Monaco je bio glavna tema većine navijača koji stravstveno prate Francusku ligu uprkos velikom i moćnom PSG-u. Njihov pad je zaista bio neočekivan i to je potreslo nogometni svijet kao i sve nas koji smo se kladili na njih. Čak i veliki Thierry Henry ne može da ih isčupa iz ovih depresivnih rezultata.

Marseille je ostao slomljena srca nakon neočekivanog poraza protiv apsolutnog autsajdera iz National 2 prvenstva, četvrte divizije u francuskom nogometu. Tim nakon te sramote jedva čeka da se vrati na pobjedničke staze i ovo je savršena utakmica za to. Marseille je imao nekoliko teških tjedana u kojima su morali da se sastanu sa nekim teškim timovima i ovaj utakmica nakon svega toga dolazi kao blagoslov za Marseille. Da budem iskren, Monaco je jedan od najgorih timova u ligi u ovom trenutku i mislim da će Marseille krenuti da napada u ovoj utakmici od prve minute. Ova utakmica je potrebna Marseilleu kako bi igrači vratili svoje samopouzdanje i smirili stvari nakon vrlo teškog rasporeda. 

Ekipa Thierry Henryja nije pobijedila 18 od posljednjih 26 utakmica u gostima i oni su glavni kandidati za ispadanje iz ovog natjecanja ove sezone. Imaju vrlo male šanse po mom mišljenju u ovoj utakmici. Što se tiče povijesti međusobnih utakmica ova dva tima, domaćini su uvijek igrali dobro. U posljednjih devet utakmica, ekipe koje su bile domaćini su postigle ukupno 25 golova. Očekujem da će Marseille iskoristiti prednost domaćeg terena i u ovoj utakmici izaći sa najboljim sastavom, jer su im svi igrači, osim Sakaija, na raspolaganju. Na drugoj strani imamo 12 ozljeda u ovom trenutku. Oni bitniji su: Chadli, Jovetić, Pellegri, Pierre-Gabriel, Sidibe, Toure, Traore itd. Koeficijent mi je prilično dobar na Marseille. Sretno svima!

Screenshot_3.thumb.png.e731146b8c2fbe5f1f65a1f075e2102e.png

(Koeficijenti 13.1. u 17:04 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Španjolska - Island - ispod 57.5 golova @1.80 bet365

Zadnje četiri od pet međusobnih njihovih susreta bile su ispod ove granice. Vjerujem da se neće ništa promijeniti ni u ovom susretu, ne očekujem run and gun utakmicu, već odbranu u prvom planu. Očekujem najviše 55 pogodaka i španjolsku pobjedu, iako mislim da Island nije toliki autsajder kakvim ga predstavljaju bookmakeri. Protiv Hrvatske su izgubili četiri pogotka razlike, iako su skoro čitav meč bili u egalu, a u nekim trenucima imali i prednost od dva-tri pogotka razlike. Tako da mislim da Island nije nimalo naivna reprezentacija. Srećno svima.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use