Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Norveška - Saudijska Arabija -13.5 (1.90) bet365

Očekujem još jednu destrukciju u ovoj utakmici. Norveška je ogroman favorit u sjenci za ovo Svjetsko prvenstvo i oni će tražiti da započnu ovo natjecanje u vrlo jakom stilu, tako da bi pobjeda sa velikom gol razlikom podigla samopouzdanje u oovoj ekipi tijekom ostatka natjecanja. U ovom susretu se ne vrijedi kladiti na pobjedu Norveške, jer je koeficijent 1.0001 što nema smisla. Tako da je pobjeda sigurna protiv ovog tima Saudijske Arabije protiv kojeg bi ja mislim čak i mi sa foruma bili bolji kada bi se sastali kao što kaže kolega tihi. Jedina loša stvar su te rotacije tima kada je utakmica već odlučena. Saudijska Arabija je zaista loša ekipa i oni su u prošlom kolu izgubili sa sedam golova razlike od Austrije. Što se tiče kvalitete, daleko su od Norveške, tako da mislim da bi ovo trebalo proći.

Screenshot_10.thumb.png.aa5daff0cc8308535e91a8046e4f26fa.png

(Koeficijenti 12.1. u 13:56 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Leicester southampton 1

Ono sto je jedini razlog zasto ovdje igram keca su izoasanci kod gostiju,gosti nisu neka masina za postizanje golova ali vise manje zabiju koji gol medjutim danas ce biti bez 7 igraca gdje su 4 dosta bitna ings,austin,lemia,hojberg,znaci bez 1. I 2.strijelca kluba i bez prvog asistenta

Leicester je razocarao u kupu gdje ne nedavno izgubio 2:1,trenutacno su na 7 poziciji i ne igraju lose,za danas izostanaka nemaju.

Mialim da ce danas uspjeti odnijet pobjedu pred svojim navijacima,jel im u dobrom trenutku dolazi oslabljeni southampton koji se bori za opstanak ali mislim da se danas nece sacuvati bez poraza upravo radi nedostanaka

Sampdoria - Milan // 1X bet365 - 1,60

Susret dvije ekipe koje u ovaj meč ulaze u različitim raspoloženjima. Milan koji igra jako loše ove sezone gostuje jako dobroj Sampdoriji unutar takmičenja kojem im sigurno nije prioritet. Za 5 dana igraju utakmicu Super Kupa protiv Juventusa te sigurno donekle već razmisljaju o toj tekmi. Domaćini su kod kuće jako dobro i za razliku od gostiju ne muče se sa golovima ove sezone te vjerujem da mogu da izvuku pozitivan rezultat. Za one hrabrije i tip 1 sa kvotom 3.00 je primamljiva opcija. Sretno!

1x.thumb.jpg.3951bd1b22b9f51228d1b46cb2479657.jpg

Francuska - Srbija // over 58,5 bet365 - 1,95

Očekujem efikasan meč kakav obično i odigraju ove dvije reprezentacije. Prošle godine na EP Frncuzi su slavili 39:30 prije dvije godine 36:26 a 2014. također su išli preko ove granice. Francuska igra bez Karabatića ali opet su glavni favoriti za titulu i mislim da su druga dimenzija za reprezentaciju Srbije. Sa druge strane Srbi su jučer remizirali sa Rusijom, postigli su 30 golova a danas očekujem da zabiju barem 25 što bi trebalo biti dovoljno za prolazak ako uzmemo u obzir da Francuzi ispune status ogromnog favorita.

over.thumb.jpg.4e1efd76275fc4bb78a1fa0cc356e36a.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use