Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.1.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Poruka s Islanda: Možda možemo uzeti bodove Hrvatskoj

LOGI GEIRSSON, bivši rukometni reprezentativac Islanda, vjeruje da će njegova reprezentacija proći u drugi krug Svjetskog prvenstva.

Da bi to uspjeli, Islanđani moraju završiti među prve tri reprezentacije u konkurenciji Hrvatske, Španjolske, Makedonije, Bahreina i Japana.

"Siguran sam u treće mjesto. Makedonija je najveći konkurent, ali ne igra dobro. Znam da će se izbornik naljutiti na mene kada ovo čuje, ali mogu reći da je vrlo izgledno kako ćemo završiti treći", rekao je Geirsson koji vjeruje da bi kasnije mogli iznenaditi i Hrvatsku.

"Možemo čak i Hrvatskoj uzeti bodove. Kasnije nas čekaju Njemačka, Francuska i Rusija i bili bismo zadovoljni ulaskom u Top 10."

Najveća zvijezda reprezentacije je Aron Palmarsson.

"Vjerujem da ćemo vidjeti Arona Palmarssona u pravom izdanju. Igra jako dobro u Barceloni i uvjeren sam da će biti dobar."

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/poruka-s-islanda-mozda-mozemo-uzeti-bodove-hrvatskoj/2055120.aspx

Link to comment
Share on other sites

Islanđani prvi put na SP idu bez najboljeg strijelca u povijesti reprezentacije

PRVI protivnik Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj neće imati na raspolaganju najboljeg reprezentativnog strijelca u povijesti rukometa.

Island na SP putuje bez Gudjona Valura Sigurdssona, igrača koji je dosad nastupio na 19 velikih natjecanja od 1997. godine, a ovo je prvi put da neće biti u kadru islandske reprezentacije, potvrdio je izbornik Gudmundur Gudmundsson.

Sigurdsson se nije oporavio od ozljede koljena i umjesto njega poziv je dobio Bjarki Mar Elisson iz Füchsea iz Berlina. Uz Elissona poziciju lijevog krila pokrivat će Stefan Rafn Sigurmannsson iz Aalborga.

"Naravno da je gubitak Gudjona velik udarac. On je jedno od najboljih krila na svijetu i igrač s velikim iskustvom. Nemamo ništa od toga ako ćemo sad zbog toga razbijati glavu. Na svu sreću imamo dva kvalitetna igrača na toj poziciji", rekao je Gudmundur Gudmundsson.

Kapetansku vrpcu tako će ponijeti Aron Palmarsson, prvi lijevi vanjski islandske reprezentacije i zvijezda Barcelone.

Sigurdsson je igrao u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske i to mu je bio 353. nastup u dresu reprezentacije, a trenutno je na broju od 1845 postignutih golova što je 5,2 gola po susretu.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/islandjani-prvi-put-na-sp-idu-bez-najboljeg-strijelca-u-povijesti-reprezentacije/2055000.aspx

Link to comment
Share on other sites

Leon Šušnja otpao zbog ozljede, Halil Jaganjac ide na SP, ali na tribinu

Nije Šušnja otpao jer nije kvalitetan, nego zbog sitne ozljede koja ga trenutačno muči. 

Lino Červar, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, odlučio je koji od 19 igrača koji su bili na pripremama u Poreču neće putovati na Svjetsko prvenstvo koje u četvrtak počinje u Njemačkoj i Danskoj

Prekobrojni je Leon Šušnja, kružni napadač PPD-a Zagreb. No, nije Šušnja otpao jer nije kvalitetan, nego zbog sitne ozljede koja ga trenutačno muči.

Da nema te ozljede, Leon bi sigurno bio među putnicima. Ovako, pričekat ćemo tjedan dana pa bude li sto posto spreman, doći će na SP. Umjesto njega kao 18. igrač ide Halil Jaganjac, mladi lijevi vanjski našičkog Nexea. 

Njemu je ovo drugo veliko natjecanje jer je bio s nama na EP-u lani – istaknuo je Červar. 

Lino zadovoljan pripremama Drugim riječima, Jaganjac će putovati s reprezentacijom, ali za sada će sjediti na tribini jer u zapisnik ide samo 16 igrača. 

A tko će uz njega sjediti na tribini? Naime, na put ide 18 igrača. 

– To ćemo odlučiti neposredno prije utakmice s Islandom. Do tog susreta u petak navečer imamo još puno dana pa se ne želim žuriti s odlukom – istaknuo je Červar pa se osvrnuo i na pripreme u Poreču.

– Zadovoljan sam. Puno smo toga napravili u kratko vrijeme. Odigrali smo dvije utakmice, s Crnom Gorom i Italijom. Na tim susretima morali smo ponešto i skrivati jer znamo da nas jako dobro prate suparnici iz skupine, pogotovo Islanđani, naši prvi suparnici. No, pratimo i mi njih. Imamo videosnimke njihovih zadnjih utakmica. Bit će to u petak za nas jako teška utakmica. Možda najteža do sada na otvaranjima velikih rukometnih natjecanja. Ulog je velik. Jer, nije svejedno hoćeš li u drugi krug prenijeti dva ili četiri boda. Ili nijedan. I zato razmišljam samo o Islandu, drugi suparnici iz skupine za sada me ne zanimaju. 

A jesu li se igrači koji su otpali i oni koji moraju sjediti na tribini, Ivić, Šebetić i Jaganjac, naljutili? 

– Naravno da nisu. Sa svakim od tih igrača dugo se razgovaralo, nekad do kasno u noć. Svi su oni upoznati s razlozima zbog kojih trenutačno nisu u kombinacijama. I ne ljute se. Dapače. Atmosfera je u svlačionici sjajna – kaže izbornik.

Jedan od prvih ciljeva je izboriti plasman do sedmog mjesta da bi igrali kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju 2020. 

– Puno dobrih europskih reprezentacija neće izboriti Tokio. Jer, osim svjetskog prvaka svi će ostali u kvalifikacije. Oni koji nisu na SP-u, poput Slovenije, imat će samo još jednu priliku za Igre – da budu europski prvaci 2020. – zaključio je Červar. 

Gobac obećava borbu Reprezentaciju je jučer u Zagrebu, u ime HRS-a, dočekao Zoran Gobac, dopredsjednik. Ono što mogu obećati jest to da će se dečki na svakoj utakmici boriti do kraja. Svaka utakmica bit će bitna. Idemo korak po korak. Prvo Island, a onda svi ostali. Nažalost, imali smo problem s igračkim kadrom.

Operirani su u skorije vrijeme Domagoj Pavlović, Marino Marić i Marko Mamić. Da su zdrava, sva trojica bila bi među 16 za SP. No, tu smo gdje smo i nećemo tugovati za njima. Imamo dovoljno dobru momčad da se možemo ravnopravno nadmetati sa svima. 

Skupina nije laka, tu je neugodni Island, europski prvak Španjolska. A još nas u drugom krugu čeka Francuska, aktualni svjetski prvak, i Njemačka, domaćin SP-a. Raduje me što ćemo u Münchenu imati veliku podršku naših navijača. Dosta ih živi u gradu i okolici, a puno njih doći će tijekom vikenda iz Hrvatske – rekao je Gobac. 

Reprezentacija u München putuje danas ujutro izravnim letom iz Zagreba.

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/leon-susnja-otpao-zbog-ozljede-halil-jaganjac-ide-na-sp-ali-na-tribinu-1293361

Link to comment
Share on other sites

Francuski stožer za Berlin.

Vratari: Cyril Doumulin, Vincent Gerard

Krilo: Mathieu Grebille, Michael Guigou, Kentin Mahe, Valentin Porte, Luc Abalo, Melvyn Richardson

Obrana: Romain Lagarde, Timothey N’Guessan, Nicolas Claire, Dika Mem, Adrien Dipanda, Nedim Remili

Linijski igrači: Ludovic Fabregas, Luka Karabatić, Cedric Sorhaindo

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska Rukometna ekipa!

Goalkeeper: Marin Šego (Pick Szeged), Ivan Stevanović (Schaffhausen)

Right wing: Zlatko Horvat (PPD Zagreb),  Ivan Vida (Nexe)

Left wing: Manuel Štrlek (Veszprem), David Mandić (PPD Zagreb),

Line-player: Željko Musa (Magdeburg),  Krešimir Kozina (Goepingen), Marin Šipić (Nexe)

Left back: Domagoj Duvnjak (Kiel) , Halil Jaganjac (Nexe), Damir Bičanić (PPD Zagreb), Ivan Slišković (Goepingen), Alen Blažević (Pick Szeged)

Playmaker: Luka Cindrić (PGE Vive Kielce), Igor Karačić (RK Vardar)

Right back: Luka Stepančić (PSG), Jakov Vranković (Tatabanya)

Link to comment
Share on other sites

Ovih 17 Francuza Dinart vodi u novi pohod na zlato. Ima samo jednu dilemu

AKTUALNI prvak svijeta, reprezentacija Francuske, na Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj otputovat će sa 17 igrača.

Posljednja je to odluka izbornika Trikolora Didiera Dinarta koji je imao vrlo težak zadatak. Morao je otpisati četvoricu igrača. Zasad je otpisao trojicu i u Njemačku će odvesti ukupno 17 imena te će posljednji treninzi pokazati s kojih 16 kreće na turnir i u dvoboj s Brazilom.

Otpisani su Olivier Nyokas, Raphael Caucheteux i Nicolas Tournant, a sva trojica otpali su zbog obrane. Ispred njih priliku su dobili ostali polivalentni igrači koji su napadački solidni, ali obrambeno puno kvalitetniji i bolji od navedenog trojca.

Stoga, Dinartov najjači adut na predstojećoj svjetskoj smotri bit će upravo obrana.

"Raphael je i dalje najbolji strijelac francuske lige u povijesti i legitimni kandidat, ali s Guigoum i Maheom na lijevom krilu, smanjuje se prostor s tim da s Grebilleom dobivamo igrača koji u obrani može igrati dvojku. Romain Lagarde i Timothey N'Guessan su dobri obrambeni igrači i vrlo su polivalentni dok bi s Nyokasom u igri stalno morali raditi izmjenu u obrambenoj fazi. Tournat je trenutno naš najbolji napadački pivot, ali ima nesreću da su tu još trojica pivota svjetske klase koji su za nijansu bolji u obrani", komentirao je Dinart.

Ovo je 17 igrača koje Dinart vodi u Dansku i Njemačku

Vratari: Cyril Dumoulin (Nantes), Vincent Gerard (Montpellier)

Lijeva krila: Mathieu Grebille (Montpellier), Michael Guigou (Montpellier), Kentin Mahe (Veszprem)

Lijevi vanjski: Romain Lagarde (Nantes), Timothey N'Guessan (Barcelona)

Srednji vanjski: Nicolas Claire (Nantes)

Desni vanjski: Dika Mem (Barcelona), Adrien Dipanda (St. Raphael), Nedim Remili (PSG)

Desna krila: Valentin Porte (Montpellier), Luc Abalo (PSG), Melvyn Richardson (Montpellier)

Pivoti: Ludovic Fabregas (Barcelona), Luka Karabatić (PSG), Cedric Sorhaindo (Barcelona)

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/ovih-17-francuza-dinart-vodi-u-novi-pohod-na-zlato-ima-samo-jednu-dilemu/2055199.aspx

Brazil - Francuska | Over 56.5 (1.80) bet365

Brazil je završio drugi u Pan American prvenstvu, gdje su u finalu izgubili sa 29-24 protiv Argentine. Brazil je u siječnju odigrao tri prijateljske utakmice prije Svjetskog prvenstva, gdje su pobijedili 35-32 protiv Nizozemske, zatim izgubili 33-29 od Islanda i Norveške sa 30-26.

Što se tiče Francuske, oni su prošle godine na Europskom prvenstvu izgubili u polufinalu od Hrvatske, ali su i dalje osvojili bronzanu medalju nakon što su pobijedili Dance. Francuska je jedan od najboljih timova u rukometu u to sam siguran. U siječnju su igrali dvije priajteljske, gdje su pobijedili dva puta protiv Slovenije 34-25 i 29-21. Brazil je dobar tima i siguran sam da neće izgubiti baš tako lako, zbog toga očekujem utakmicu sa više od 56.5 golova. Francuska je mnogo bolji tim i mislim da će oni postići više golova u ovom susretu, međutim Brazil je također igrao prilično dobro u posljednje vrijeme, tako da očekujem vrlo dobru i zanimljivu utakmicu. Brazil je pobijedio tri i izgubio dvije utakmice u posljednjih pet, a sve te su išle over ove granice, tako da mislim da će i ovdje biti nešto slično. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.370bfc6af2f17713685cfb93c2278f66.png

(Koeficijenti 10.1. u 14:25 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Neka se dogodi i poraz, ali neka se onda ponovi i zlato

Mnogi će se rukometni stručnjaci složiti s tvrdnjom da je prva utakmica na svakom velikom natjecanju jako bitna. Ne samo zbog osvojenih bodova već i zbog podizanja morala.

Kako se bliži susret s Islandom (petak) sve se više uvlači i nervoza u naš stručni stožer, igrače pa i navijače. No, ne treba se bojati prve utakmice, pogotovo ako se pogleda statistika.

A ona kaže da je Hrvatska od 12 prvih utakmica na svjetskim prvenstvima od 1995. do danas pobijedila u njih 11, a samo je jednom pobijeđena. Poraz se dogodio 2003. godine u Portugalu kada su nas iznenadili Argentinci (29:30). 

Taj poraz postao je predmet sprdnje, ali Lino Červar i hrvatska rukometna reprezentacija ipak su došli do finala i na kraju osvojili i svjetsko zlato. I tko onda ne bi potpisao poraz od Islanda, ali samo u slučaju da se ponovi isti scenarij kao te šampionske 2003. godine. 

Najteže je bilo 2009. 

Od 11 početnih pobjeda na startu svjetskih prvenstava, neke su bile očekivane i lagane.

Više smo puta dobili za suparnike rukometne anonimce poput Kine 1997., Kuvajta 1999., Grenlanda 2001., Maroka 2007., Australije 2013., no bilo je i ozbiljnih suparnika i tijesnih pobjeda kao primjerice nad Slovenijom 1995. (26:24), Južnom Korejom 2009. (27:26) i Austrijom 2015. (32:30).

- Najteže mi je bilo u Splitu 2009. godine. Otvaranje SP-a, Spaladium arena puna kao šipak. Pjesma, navijanje svih 60 minuta, a mi stalno gubimo. Vratar Južne Koreje radio je čuda i već sam vidio poraz na startu. A to nikako ne bi bilo dobro.

Onda je vanjska linija Lacković - Balić - Metličić dala gas i na kraju smo sretno i spretno pobijedili. Odmah je atmosfera bila na vrhuncu, a mi smo igrali sve bolje i bolje i tako sve do finala – prisjeća se izbornik Lino Červar SP-a 2009. godine.

Što se tiče europskih prvenstava i prvih utakmica, tu stojimo lošije. U 13 prvih susreta postigli smo devet pobjeda, jednom smo igrali neodlučeno i tri smo puta pobijeđeni. Ali, zadnji poraz dogodio se davne 2002. godine u Švedskoj. Otad, u sljedećih osam početnih utakmica na europskim prvenstvima postigli smo samo pobjede.

- Bio sam dio reprezentacije koja je igrala prvu, povijesnu utakmicu na jednom velikom rukometnom natjecanju. Izgubili smo, ali od jedne Francuske, koja je godinu dana kasnije postala svjetski prvak. No, nije nas obeshrabrio početni poraz jer smo na kraju osvojili broncu – sjeća se Patrik Ćavar nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Portugalu 1994. godine.

Od pet početnih utakmica na Olimpijskim igrama, izgubili smo samo jednu, od Katara u Riju 2016. godine. Nakon tog poraza, pobijedili smo Dansku i Francusku, u to vrijeme aktualne europske i svjetske prvake. 

Treći put s Islandom 

Najviše prvih utakmica igrali smo sa Španjolskom – tri. Imamo po pobjedu (2008. na OI), neodlučeno (EP 1998.) i poraz (EP 2000.). Dvaput smo igrali s Argentinom, Južnom Korejom, Bjelorusijom i Islandom. 

Dakle, susret s Islanđanima u petak bit će nam treći, barem što se tiče tih početnih utakmica. Prvi put smo s Islandom prvu utakmicu igrali na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine.

Bez već problema pobijedili smo s 34:30, a izbornik je bio Lino Červar. Drugi put smo s Islanđanima igrali na otvaranju naše skupine EP-a 2012. godine. U Vršcu u Srbiji, pod vodstvom Slavka Goluže, pobijedili smo s 31:29. Prvi put igramo s njima na otvaranju Svjetskog prvenstva. I neka bude treća - sreća. 

- Gledali smo videozapise, znamo što nas čeka. Suparnik je nezgodan, prepoznatljive kvalitete, bez obzira na poraz od Norveške prije neki dan. Islanđani stalno guraju u leđa, brzi su i bit će puno borbe i trke – zaključio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar.

Izvor: https://www.vecernji.hr/sport/neka-se-dogodi-i-poraz-ali-neka-se-onda-ponovi-i-zlato-1293626

Island - Hrvatska 2 (1.22) bet365

Dvostruki olimpijski prvaci 1996. i 2004. i svjetski prvaci 2003. godine su čekali svoj sljedeći trofej više od 14 godina. Od tada je Hrvatska bila gotovo dio svih polufinala na velikim turnirima, gdje su osvojili dvije srebrne medalje na svjetskoj pozornici 2005. i 2009. godine, zatim dvije na europskoj 2008 i 2010. godine i još nekih brončanih medalja. Na EURU na domaćem terenu 2018. godine, pritisak je bio prevelik, a rana ozljeda majstora hrvatske ekipe Domagoja Duvnjaka teško je pogodila reprezentaciju. Hrvatska je propustila polufinale i završila na petom mjestu.

Bez obzira na to, legendarni trener Lino Červar je produžio svoj ugovor i lako je odveo svoju ekipu kroz kvalifikacije Svjetskog prvenstva protiv Crne Gore. Neke iskusne zvijezde kao što su vratar Mirko Alilović ili novi nacionalni timski menadžer Igor Vori su napustili ekipu nakon EURA 2018, ali Hrvatska bi mogla iskoristiti veliki broj kvalificiranih talenata.

Nakon što je u petak pobijedila Crnu Goru sa 34-22 u doigravanjima za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska je u drugom dvoboju slavila protiv Italije sa 28-20. Hrvatska rukometna reprezentacija je osvojila HEP Hrvatski kup u Poreču koji je hrvatskim rukometašima bio posljednja provjera uoči Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj. Sada, protiv Islanda, Hrvatska je ogroman favorit za pobjedu. Hrvatska je u polufinalu na Europskom prvenstvu izbacila velike Francuze, tako da očekujem pobjedu Hrvatske u ovom susretu. Lino Červar očekuje pobjedu u prvoj utakmici, a Island putuje na ovo Svjetsko bez svog najbolje strijelca. Vjerujem da će Hrvatska ostvariti pobjedu u prvoj utakmici. Sretno Hrvatska! 

POPIS RUKOMETAŠA ZA SP: 

VRATARI: Marin Šego (Pick Szeged), Ivan Stevanović (Schaffhausen)  

DESNA KRILA: Zlatko Horvat (PPD),  Ivan Vida (Nexe) 

LIJEVA KRILA: Manuel Štrlek (Veszprem), David Mandić PPD), 

KRUŽNI NAPADAČI: Željko Musa (Magdeburg),  Krešimir Kozina (Goepingen), Marin Šipić (Nexe) 

LIJEVI VANJSKI: Domagoj Duvnjak (Kiel) , Halil Jaganjac (Nexe), Damir Bičanić (PPD), Ivan Slišković (Goepingen), Alen Blažević (Pick Szeged) 

SREDNJI VANJSKI: Luka Cindrić (Kielce), Igor Karačić (Vardar) 

DESNI VANJSKI: Luka Stepančić (PSG), Jakov Vranković (Tatabanya)

Screenshot_5.thumb.png.436a7e165a7654292a677b609956c29f.png

(Koeficijenti 10.1. u 14:39 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

15:30 LAZAROV 6,5+ 1,70 (SuperSport)
Stari lisac svima dobro znan. Makedonija = Kiro Lazarov. Vjerujem da ne trebam puno pisati. Proživljava drugu mladost u Nantesu. Uzima jako puno šuteva, puca sedmerce, igrao bih ga i na 8,5 granici.

20:30 DE TOLEDO 2,5+ 1,70 (SuperSport)
Također desni vanjski, uzima puno šuteva. Prije godinu dana susret istih suparnika završio 31-16, a Toledo je zabio 5. Glupo je reći slabija Francuska u odnosu na prošlo prvenstvo, ali ipak za sada bez Karabatića. Neka zabije 3, sasvim dovoljno.

20:30 SAGOSEN 5,5+ 1,70 (SuperSport)
Alfa i omega Norveške reprezentacije, te najbolji igrač svijeta za prošlu godinu. Vuće apsolutno sve konce igre, ima veliku minutažu, preuzima odgovornost. Što Tunis duže bude držao egal, Sagosen će više trpati.

Link to comment
Share on other sites

Lyon - Reims BTTS (1.95) bet365

Lyon je bio u dobroj formi cijele ove sezone, pogotovo kada su igrali na svom stadionu. Njihov cilj je da se kvalificiraju za Ligu prvaka i taj san je još uvijek u opticaju. Kao i svake godine, Lyon kod kuće igra sa mnogo više elana. Odličan rekord kod kuće za Lyon će sigurno imati utjecaja u ovom susretu. Lyon se nalazi na trećoj poziciji sa samo dva boda manje od Lillea na drugoj i ovo im je odlična šansa da ih stignu, jer Lille ima utakmicu više.

Najbolji strijelac Lyona je u ovom trenutku Aouar Houssem, koji je postigao šest golova u 18 utakmica do sada. Odmah iza njega se nalazi bivši igrač Manchester Uniteda Memphis Depay koji je postigao pet golova, zajedno sa Traoreom. Kada su ozljede u pitanju, Gouiri i Rafael neće nastupiti zbog ozljeda, dok su pod upitnikom i Morel, Ndiaye i Tousart.

Gostujuća forma Reimsa je zabrinjavajuća ove sezone za sve navijače ovog tima. Ekipa David Guiona zaista ne može uhvatiti dobru formu, dok su imali vrlo težak raspored u kojem su se susreli sa velikim timovima u gostima prošlog mjeseca. Ekipa Guiona je postigla protiv Lyona u tri od posljednje četiri utakmice. Reims se nalazi na devetoj poziciji sa 26 bodova, isto kao i Nice koji je ispod njih zbog lošije gol razlike, dok su Rennes i Strasbourg iznad njih sa istim brojem bodova samo sa nešto boljom gol razlikom. Međutim jedan bod im bježi Marseille na šestoj poziciji, što znači da Reims može ići daleko ove sezone, samo ako poboljša svoje nastupe u gostima.

Njihov najbolji strijelci su Mathieu Cafaro i Remi Oudin koji su postigli tri gola. Remi Oudin je i u drugoj ligi prošle sezone bio jedan od bolji strijelaca ovog tima, gdje je u 24 utakmice postigao sedam golova. Sada je postigao tri u 18 utakmica, međutim teško će ponovo postići protiv Lyona koji je odličan na svom terenu. Što se tiče ozljeda za ovaj tim, Doumbia i Suk Hyun-Jun su ozlijeđeni i neće nastupiti, dok su pod upitnikom Bahanack, Chavarria i Martin. 

Ekipa Reimsa je postigla gol protiv Lyona u tri od posljednje četiri međusobne utakmice na ovom stadionu. Lyon je primio barem po jedan gol u osam od posljednjih 11 utakmica kod kuće, tako da očekujem da će oba tima postići gol u ovoj utakmici.

Screenshot_2.thumb.png.28fa78d456427642a248ad6380071798.png

(Koeficijenti 11.1. u 11:00 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Srbija - Rusija // Pobjeda Rusije  bet365 - 1,52

Srbija ima jako podmlađenu ekipu sa čak 6 debitanata. Po meni, nihov najveći adut je golman Vardara Milosavljev. Rusija se vodi standardnom školom rukometa, gdje dosta igrača igraju zajedno u njihovom najboljem klupskom timu, Čehovskim Medvjedima. Gledajući ih ove sezone u EHF Ligi Prvaka, bilo je tu dosta dobrih stvari i mladih talenata, iako su očekivano ispali u grupnoj fazi. Uz iskusne Dibirova, Kalaraša i Žitnikova, siguran sam da mogu do pobjede i druge runde.

2.thumb.jpg.27f9d314254f30c34a662559034e38b6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Japan - Makedonija // AH +5,5 Japan bet365 - 1,75

Makedonija je veliki favorit što je razumljivo za jednu evropsku ekipu ali ipak ni selekcija Japana nije nimalo naivna tako da kvota koju nudi bet365 kladionica da neće biti poraženi sa više od 5 golova je odlična i ja ovo jednostavno moram odigrati. Dagur Sigurðsson je digao razinu rukometa u Japanu na jedan veći level, odigrali su 4 prijateljska meča protiv evropskih selekcija + protiv najbolje afričke selekcija Tunisa. Slavili su protiv Češke, remizirali sa Švicarskom i odigrali dva egal meča sa Poljskom i Portugalom.

japann.jpg.865158119bc22971bb3fec19ac613c53.jpg

Izvor: bet365 

Lazarov je još uvijek glavni igrač Makedonije ali tu više nema Jonoskog i Mirkulovskog a njih dvojicu će teško neko da zamjeni, tako da ne očekujem lagan meč za Makedoniju te mislim da Japan neće doživjeti blamažu.

jpn.thumb.jpg.011c96bf580d70f604f34adc99dc93f5.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, stetika said:

15:30 LAZAROV 6,5+ 1,70 (SuperSport)
Stari lisac svima dobro znan. Makedonija = Kiro Lazarov. Vjerujem da ne trebam puno pisati. Proživljava drugu mladost u Nantesu. Uzima jako puno šuteva, puca sedmerce, igrao bih ga i na 8,5 granici.

20:30 DE TOLEDO 2,5+ 1,70 (SuperSport)
Također desni vanjski, uzima puno šuteva. Prije godinu dana susret istih suparnika završio 31-16, a Toledo je zabio 5. Glupo je reći slabija Francuska u odnosu na prošlo prvenstvo, ali ipak za sada bez Karabatića. Neka zabije 3, sasvim dovoljno.

20:30 SAGOSEN 5,5+ 1,70 (SuperSport)
Alfa i omega Norveške reprezentacije, te najbolji igrač svijeta za prošlu godinu. Vuće apsolutno sve konce igre, ima veliku minutažu, preuzima odgovornost. Što Tunis duže bude držao egal, Sagosen će više trpati.

Dobre predloge..dodao bi opciju za Kuzmanovski 2.5+ unibet. Odlican organizator i suter, jucer potvrdio transfer vo Madgeburg to je samo motivacija plus. Nema Mirkulovskog i Pribak na organizatora tako da to su plus minute za Filipa.

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, crash1 said:

Srbija - Rusija // Pobjeda Rusije  bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,52

Srbija ima jako podmlađenu ekipu sa čak 6 debitanata. Po meni, nihov najveći adut je golman Vardara Milosavljev. Rusija se vodi standardnom školom rukometa, gdje dosta igrača igraju zajedno u njihovom najboljem klupskom timu, Čehovskim Medvjedima. Gledajući ih ove sezone u EHF Ligi Prvaka, bilo je tu dosta dobrih stvari i mladih talenata, iako su očekivano ispali u grupnoj fazi. Uz iskusne Dibirova, Kalaraša i Žitnikova, siguran sam da mogu do pobjede i druge runde.

2.thumb.jpg.27f9d314254f30c34a662559034e38b6.jpg

 

Milosavljev nije u timu danas (odluka trenera), Rusija bez Atmana koji je najbolji njihov igrac.

Link to comment
Share on other sites

Svjetsko prvenstvo u prvom planu ovih dana! :D Jedan od dražih sportova za kladiti se. Moj prijedlog za večeras: 

Bahrein - Španjolska - Španjolska preko 34.5 gola @1.85 bet365

Španjolci su napadački prava velesila. Očekujem sličan ishod kao sinoć Danska - Čile. Španjolci će večeras vjerojatno dosta lako iz kontre postizati golove. U pripremnom periodu Španjolci su lako izašli na kraj protiv Poljske, Bjelorusije i S. Arabije. Nema se ovdje šta više dodati, nadamo se da će Canellas, Dujshebaev, Aleix Gomez i drušvo večeras lagano protiv Bahreina. :)

@whimp dobar prijedlog za Sagosena, i ja sam mislio njega, pratim. Valjda prođe lagano kao i Dibirov

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use