Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

SUCI KOJI ĆE SUDITI UTAKMICE NA SVJETSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU:

Julian Lopez Grillo/Sebastián Lenci (ARG)

Matija Gubica/Boris Milosevic (CRO)

Vaclav Horacek/Jiri Novotny (CZE)

Martin Gjeding/Mads Hansen (DEN)

Oscar Raluy/Angel Sabroso (ESP)

Karim Gasmi/ Raouf Gasmi (FRA)

Robert Schulze/Tobias Tönnies (GER)

Majid Kolahdouzan/Alireza Mousavian (IRI)

Gjorgji Nachevski/Slave Nikolov (MKD)

Ivan Pavicevic/Milos Raznatovic (MNE)

Havard Kleven/Lars Jorum (NOR)

Duarte Santos/Ricardo Fonseca (POR)

Bojan Lah/David Sok (SLO)

Arthur Brunner/Morad Salah (SUI)

Mirza Kurtagic/Mattias Wetterwik (SWE)

Ismail Boualloucha/Ramzi Khenissi (TUN)

Athletic Bilbao - Sevilla | Manje od 2.5 gola (1.75) bet365

Atheltic Bilbao nastavlja da se poboljšava pod vodstvom novog menadžera Gaizka Garitanoa, jer su se popeli iznad zone ispadanja u Primeri po prvi put ove sezone. Oni su u prošlom kolu Kupa Kralja igrali protiv Huesce koju su pobijedili u ukupnom rezultatu od 8-0 u dvije utakmice. Bilbao je povećao svoj niz bez poraza na pet utakmica u svim natjecanjima nakon što su ostvarili pobjedu od 2-1 u gostima protiv Celte Vigo u Primeri u ponedjeljak. Osigurali su pobjedu zahvaljujući golovima Ikera Muniana i Inaki Williamsa.

Aritz Aduriz je bio zamjena koja je ušla u drugom poluvremenu u ponedjeljak i navodno bi trebao započeti utakmicu nakon što je postigao četiri gola u dvije utakmice protiv Huesce u prošlom krugu. Williams bi trebao započeti u napadu, dok bi Munian također trebao započeti u prvoj postavi.

Sevilla polako gubi tlo pod nogama, jer su zaostali za liderima Preimere, nakon što nisu uspjeli ostvariti pobjedu u posljednje dvije utakmice. Oni su međutim i dalje neporaženi u posljednjih pet utakmica, dok su stigli u ovu fazu Kupa Kralja zahvaljujući pobjedi od 1-0 u dvije utakmice nad timom Villanonensea iz Segunde B. Sevilla putuje u Bilbao nakon što su igrali remi od 1-1 protiv Atletico Madrida kod kuće u Primeri prošle nedelje.

U toj utakmici su vodili golom Wissam Ben Yeddera, ali je Atletico Madrid izjednačio na rubu poluvremena. Menadžer Pablo Machin bi mogao da izađe sa istim timom sa kojim su igrali protiv Atletico Madrida prošlog vikenda. Ben Yedder se nada da će ponovo započeti utakmicu zajedno sa Andre Silvom, dok bi Pablo Sarabia i Ever Banega također mogli započeti ovu utakmicu.

Manje od 2.5 gola je bio rezultat tri od posljednje četiri utakmice između Athletic Bilbaoa i Seville. Tako da mi se ova oklada čini najboljom opcijom u ovoj utakmici! Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.79c1018733bd807b8b328016da11787e.png

(Koeficijenti 9.1. u 14:40 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

NJEMAČKA - KOREA 18.15

Otvaranje SP-a u rukometu, domaćini Njemačka i Danska. Siguran sam da će Njemci htjeti pokazati moć odma u prvoj utakmici, igraju vrlo čvrstu obranu, a među vratnicama je najbolji golman na svijetu Andreas Wolff.

TIP: Broj golova ekipe Korea manje od 22,5 - 1,85 (SuperSport)

Jednostavno ne vidim način kako mogu primiti više od toga. Vjerujem da će granica još pasti do početka utakmice za barem 2 gola.

prije sat vremena, stetika said:

NJEMAČKA - KOREA 18.15

Otvaranje SP-a u rukometu, domaćini Njemačka i Danska. Siguran sam da će Njemci htjeti pokazati moć odma u prvoj utakmici, igraju vrlo čvrstu obranu, a među vratnicama je najbolji golman na svijetu Andreas Wolff.

TIP: Broj golova ekipe Korea manje od 22,5 - 1,85 (SuperSport)

Jednostavno ne vidim način kako mogu primiti više od toga. Vjerujem da će granica još pasti do početka utakmice za barem 2 gola.

I ja sam nesto razmisljao o toj varijanti ili njemce na 34+ jer ce forsirati brzi napad

Čile - Danska Over 55.5 (1.80) bet365

Osvajanje zlatnih medalja na Olimpijskim igrama 2016. u nezaboravnom finalu protiv branitelja prvaka Francuske bio je vrhunac duge i uspješne povijesti danskog rukometa. Prije toga su Danci osvojili zlatne medalje na kontinentalnoj pozornici 2008. i 2012. godine i postali finalisti Svjetskog prvenstva dva puta u 2011 i 2013. godini.

Sada tim kojeg vodi Nicolaj Jakobsen nastoji osvojiti svoju prvu zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu kao jedan od domaćina. Danska momčad je mješavina iskusnih svjetskih zvijezda kao što su Mikkel Hansen, Lasse Svan i Niklas Landin te višestruki mladi talenti. Imajući u vidu ogromnu potporu sa tribina u Herningu sa EURA 2014. godine, Danci se nadaju da će ići do kraja

Imamo dva potpuno različita tima sa različitim statusom u ovom sportu. Mislim da će Danska imati prilično lagan posao protiv jednog nisko rangiranog tima kao što je Čile. Prije pet godina kada su se ova dva tima posljednji put sastala, Danska je pobijedila sa 43-24, gdje su Danci bili domaćini. Tako da očekujem još jednu utakmicu sa mnogo golova, pogotovo od strane Danaca koji su favoriti za osvajanje ovog natjecanja. Danci će biti motivirani da postignu 35-40 golova, tako da mislim da je ovo najbolja opcija za klađenje u ovoj utakmici.

Screenshot_1.thumb.png.fac3c502478184f347e30d88efaf9a3a.png

(Koeficijenti 10.1. u 11:18 CET)

Evo i mene nakon svih ovih praznika i veselja,danas sam izabrao 2 para s rukometnog SP..

NJEMACKA 33.5 OVER  1.80

DANSKA-ČILE (-14.5) 1  1.50

Otvaranje SP danas u Berlinu,domaci igraci ce biti sigurno nabrijani i vjerujem da ce samljeti reprezentaciju Koreje koja je na ovo natjecanje dosla ujedinjena(ako me sjecanje dobro sluzi jos nikada u rukometu nisu bili skupa Sjeverna i Juzna Koreja do ovog natjecanja),nekih velikih informacija o njima nemam ali pratio sam Njemacku kroz pripremne utakmice gdje su Cesima dali 32 gola,Poljacima 35,a u generalci protiv cvrstih Argentinaca ostali su na 28 gola zahvaljujuci katastrofalnom prvom poluvremenu..uglavnom danas ce vjerojatno biti brza igra,protivnik sigurno nije zrel za ovakvo natjecanje,domacin pun zelje za dokazivanjem i nadam se laganom prolasku ove granice od 33.5 gola..

A drugi par igram na najmanji hendikep na Dansku,oni su drugi domacini ovog SP i otvaraju takoder protiv slabasne ekipe Čilea,prije 6god su se susreli na SP i to je zavrsilo +19 za Dansku..o Čileancima nemam nekih saznanja osim da su gubili od Argentine i Brazila u pripremama sa 6 i 8 razlike..a Danci razmontirali Madare sa 13 razlike da bi za par dana izgubili od iste ekipe s 3 razlike..tek je pocetak natjecanja,hvataju se forme,zato sam uzeo ovaj najmanji hendikep jer vjerujem da je razlika u klasi velika i da Danska kao drugi domacin takoder zeli pokazati sto im je cilj na ovom natjecanju..

Ulog : srednji (bas iz razloga sto je tek otvaranje prvenstva i ekipe sigurno nisu na svom maksimumu,pogotovo ove ekipe koje pucaju na vrh)

Groznica rukometnog SP-a trese Njemačku: Prodano više od pola milijuna karata

SVJETSKO rukometno prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj započinje danas (10. siječnja) i završava 27. siječnja.

Berlin i Hamburg te München i Köln njemački su gradovi koji će, uz danski Kopenhagen i Herning, biti domaćini 26. izdanja svjetske smotre.

Prema saznanjima njemačkih medija, Njemački rukometni savez prodao je već više od pola milijuna ulaznica. Do konca prvenstva samo na prodaji karata trebao bi uprihoditi oko 15 milijuna eura.

Zanimanje je ogromno, pišu njemački mediji i tvrde kako je današnji otvarajući meč Njemačke i Koreje (18:15) u berlinskoj Mercedes-Benz Areni rasprodan (14 800 sjedećih mjesta).

Budući da su znatna financijska sredstva uložile u marketinške svrhe, i Danska i Njemačka nastojat će oboriti rekord posjećenosti svjetskih prvenstava. Prema početnim projekcijama, u predstojeća dva i pol tjedna u danskim i njemačkim dvoranama očekuje se oko 800 tisuća gledatelja.

Aktualni rekord, prema broju posjetitelja, postavila je Njemačka 2007. godine sa zabilježenih 750 tisuća gledatelja.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/groznica-rukometnog-spa-trese-njemacku-prodano-vise-od-pola-milijuna-karata/2055335.aspx

Koreja - Njemačka Over 33.5 (1.80) bet365

Slažem se sa kolegom @Pivaric za prijedlog u vezi ove utakmice. Koreja je debitant na ovom natjecanju i mislim da nemaju što tražiti protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje ovog natjecanja Njemačke. Njemačka je ogroman favorit u ovoj utakmici kao što i sami vidite po koeficijentima, tako da mislim da će oni biti u mogućnosti da postignu ovoj Koreji više od 33.5 gola. Njemačka je pobijedila u posljednjih pet utakmica i oni su jedan od najboljih timova u svijetu, a u ovaj susret ulaze nakon što su pobijedili Argentinu sa 15 golova razlike i vjerujem da će uspjeti postići veliki broj golova i neiskusnoj Koreji. Sretno svima!

Screenshot_2.png.2efe939490133511921fe4b1aca72d73.png

(Koeficijenti 10.1. u 11:51 CET)

vidio sam u nekoliko postova da pise netocan info pa samo mali ispravak. Korea nije debitant na ovom natjecanju, ovo je i dalje momcad Juzne Koreje pojacana sa 4 igraca Sjeverne Koreje i iz tog razloga se zovu samo Korea. Upravo iz razloga sto imaju 4 igraca Sjeverne smiju prijaviti 20 igraca za razliku od svih ostalih reprezentacija koje imaju 16 prijavljenih igraca. Nakon Olimpijskih prosle godine pokusava se sto vise smiriti situacija na poluotoku i sve vise reprezentacija nastupa u zajedno

prije sat vremena, zeko1088 said:

vidio sam u nekoliko postova da pise netocan info pa samo mali ispravak. Korea nije debitant na ovom natjecanju, ovo je i dalje momcad Juzne Koreje pojacana sa 4 igraca Sjeverne Koreje i iz tog razloga se zovu samo Korea. Upravo iz razloga sto imaju 4 igraca Sjeverne smiju prijaviti 20 igraca za razliku od svih ostalih reprezentacija koje imaju 16 prijavljenih igraca. Nakon Olimpijskih prosle godine pokusava se sto vise smiriti situacija na poluotoku i sve vise reprezentacija nastupa u zajedno

Okej razumijem ja to sve, ali u suštini ovo je njihov debi kao zajednička Koreja, do sada su nastupali kao odvojene reprezentacije.

Fenerbahce vs Zalgiris - 1 @ 1.26

Gilles Simon vs Alex De Minaur - 2 @ 1.44 

Ukupni tečaj :1,814 

Kladionica : Bet 365

Analiza:

Fener nakon dva poraza za redom danas jednostavno mora pobjediti kako nebi ušli u lošu seriju,Litvanci van svoje dvorane i nisu previše opasni dok je Fener  kuci ove godine neporažen te očekujem laganu pobjedu.

Simon je danas igrao težak meč u tri seta te je bio vidno iscrpljen a već sutra ga već očekuje susret sa mladom nadolazećom nadom De Minaurom koji igra u sjajnoj formi te ga je već porazio prije par mjeseci.

Simon je već u poznim godinama a oni koji malo bolje prate tenis znaju da on nije igrač koji igra kratke poene nego se za svaki poen treba namučiti tako da je to još jedna stvar koji igra ulog kod moga odabira za tip u ovome meču.Za kraj kadad uzmem u obzir da je u oba meča do sada odigrao po tri teška seta te sjajnu formu mislim da je pobjeda Alexsa realnost.

Sretno nam 

prije 9 minute, tome1993 said:

Analiza:

Fener nakon dva poraza za redom danas jednostavno mora pobjediti kako nebi ušli u lošu seriju,Litvanci van svoje dvorane i nisu previše opasni dok je Fener  kuci ove godine neporažen te očekujem laganu pobjedu.

Simon je danas igrao težak meč u tri seta te je bio vidno iscrpljen a već sutra ga već očekuje susret sa mladom nadolazećom nadom De Minaurom koji igra u sjajnoj formi te ga je već porazio prije par mjeseci.

Simon je već u poznim godinama a oni koji malo bolje prate tenis znaju da on nije igrač koji igra kratke poene nego se za svaki poen treba namučiti tako da je to još jedna stvar koji igra ulog kod moga odabira za tip u ovome meču.Za kraj kadad uzmem u obzir da je u oba meča do sada odigrao po tri teška seta te sjajnu formu mislim da je pobjeda Alexsa realnost.

Sretno nam 

I jos minaur igra na domacem terenu 

Od tenisa ima dobrih parova veceras eubanks,jorovic,bencic,kohly,laksonen,troicki,kostyuk ova zadnja sigurno ide na listic

On 10. 01. 2019. at 18:05, tome1993 said:

Analiza:

Sretno nam 

PROŠLO LAGANO ;)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use