Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak - 16.02.2008. (Listić dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Pon se obicno ne kladi jer ponuda nije bas nesto ali ja sam danas pronasao dva para  ;)

Arsenal FC - Cardiff City 1

-Wenger je izjavio da ove sezone moraju osvojit neki trofej i da im je glavni cilj FA cup.

Pittsburgh Penguins kod New York Islanders 1x

Ako netko ima neki tenis neka doda jer bi mi taman dosao jos jedan par, al i ovak je tecaj 1,95

Kao što se zna Eduardo je spreman za igru, ali mala je vjerovatnost da će zaigrati danas. Eboue je suspendiran, Ramsey je upitan, dok se Clichy oporavio od ozljede glave koju je zaradio u zadnjoj utakmici protiv Tottenhama. Kod Cardiffa ozljeđen je prvi golman Enckelman i to na dva mjeseca, tako da će njegovo mjesto zauzeti Tom Heaton. Stephen McPhail je također out zbog ozljede zadobivene prošli tjedan, ali zato se u sastav vraćaju Gabor Gyepes i Peter Whittingham. Inače Cardiff kao gost u prvoj ligi ima omjer 4:9:2 i gol razliku 18:15.

Cardiff će istračati u najjačem mogućem sastavu, a ovo su igrači Arsenala koji kunkuriraju za prvih 11: Fabianski, Sagna, Gallas, Djourou, Clichy, Nasri, Denilson, Song, Wilshere, Vela, Bendtner, Almunia, Van Persie, Toure, Eduardo, Gibbs, Randall, Ramsey

Za očekivati je jednu tvrdu utakmicu i vjerovatno ne baš laganu pobjedu Arsenala (ako uopće bude pobjeda) , jer za Arsenal će ipak igrati uglavnom "klinci" , a Cardiff je očito tvrd orah u gostima jer su dosad u 15 utakmica samo dva puta izgubili.

Pon se obicno ne kladi jer ponuda nije bas nesto ali ja sam danas pronasao dva para  ;)

-Wenger je izjavio da ove sezone moraju osvojit neki trofej i da im je glavni cilj FA cup.

Ako netko ima neki tenis neka doda jer bi mi taman dosao jos jedan par, al i ovak je tecaj 1,95

Slažem se sa ovakvim razmišljanjem, samo što bi na ovu utakmicu iz NHL-a odigrao da će biti 6 ili više golova (ili više od 5.5 golova, ovisi šta je u ponudi) jer do sada su igrali 3 tekme i svaku je pobjedio Pittsburgh i to sa 4:3 i 5:3 u NY i sa 9:2 u Pittsburghu (sve su bile pune golova, a sa ovakvom obranom Penguinsa opet bi moglo biti puno golova na utakmici)

Kao što se zna Eduardo je spreman za igru, ali mala je vjerovatnost da će zaigrati danas. Eboue je suspendiran, Ramsey je upitan, dok se Clichy oporavio od ozljede glave koju je zaradio u zadnjoj utakmici protiv Tottenhama. Kod Cardiffa ozljeđen je prvi golman Enckelman i to na dva mjeseca, tako da će njegovo mjesto zauzeti Tom Heaton. Stephen McPhail je također out zbog ozljede zadobivene prošli tjedan, ali zato se u sastav vraćaju Gabor Gyepes i Peter Whittingham. Inače Cardiff kao gost u prvoj ligi ima omjer 4:9:2 i gol razliku 18:15.

Cardiff će istračati u najjačem mogućem sastavu, a ovo su igrači Arsenala koji kunkuriraju za prvih 11: Fabianski, Sagna, Gallas, Djourou, Clichy, Nasri, Denilson, Song, Wilshere, Vela, Bendtner, Almunia, Van Persie, Toure, Eduardo, Gibbs, Randall, Ramsey

Za očekivati je jednu tvrdu utakmicu i vjerovatno ne baš laganu pobjedu Arsenala (ako uopće bude pobjeda) , jer za Arsenal će ipak igrati uglavnom "klinci" , a Cardiff je očito tvrd orah u gostima jer su dosad u 15 utakmica samo dva puta izgubili.

Ma stoji sve to sto si reko ali Wenger mora osvojt nesto ove sezone, a i vrijeme je da osvoji. Tako da mislim da bi mogo stavit jacu postavu nego sto inace klince baca u vatru jer mu je sad FA Cup glavni cilj. A iako je Arsenal u krizi sa pravom postavom i jos kod kuce, mislim da Cardiff ima minimalne sanse onda

Arsenal 4:0 Cardiff  ;D

20'min Eduardo

33'min Bendtner

----------------

60'min Eduardo

90'min Van Persie

Pittsburgh 2:2 NY Islanders  8)

12'min Campoli

19'min Malkin

-------------

14'min Nielsen

18'min Whitney

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use