Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.1.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Celta Vigo - Athletic Bilbao | Manje od 2.5 gola (1.80) bet365

Obje ekipe se nadaju da će poboljšati svoje forme u novoj 2019. godini, jer u ovu godinu ulaze na donjem dijelu tabele. Gosti su u težoj situaciji, jer se nalaze u zoni ispadanja, pet bodova dalje od Athletic Bilbaoa. Bilbao je jedini tim u cijeloj ligi bez pobjede u gostima do sada ove sezone. Oni su remizirali pet i izgubili tri u osam gostujućih utakmica koje su igrali do sada u ligi, postižući samo sedam golova u tom procesu. Međutim, oni su značajno poboljšali svoju defanzivnu formu u prosincu. Primili su samo jedan gol u posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima. Oni su pobijedili i remizirali dvije utakmice i generalno će ući u ovaj susret sa visokim samopouzdanjem.

Domaćini su također igrali toplo-hladno cijelu prvu polovicu sezone. Ostvarili su pobedu od 2-3 nad Leganesom u gostima ranije u prosincu, da bi odigrali remi bez golova kod kuće u drugoj utakmic protiv Leganesa. U posljednjem kolu su igrali protiv Barcelona na Nou Campu gdje su izgubili sa 2-0. Očekujem tešku utakmicu, a oba tima su generalno poboljšali svoje obrane, tako da očekujem manje od 2.5 gola u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.b5b71214f3521365758dfc4dd7cb943d.png

(Koeficijenti 7.1. u 09:49 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 39 minute, IzudinB said:

Celta Vigo - Athletic Bilbao | Manje od 2.5 gola (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Obje ekipe se nadaju da će poboljšati svoje forme u novoj 2019. godini, jer u ovu godinu ulaze na donjem dijelu tabele. Gosti su u težoj situaciji, jer se nalaze u zoni ispadanja, pet bodova dalje od Athletic Bilbaoa. Bilbao je jedini tim u cijeloj ligi bez pobjede u gostima do sada ove sezone. Oni su remizirali pet i izgubili tri u osam gostujućih utakmica koje su igrali do sada u ligi, postižući samo sedam golova u tom procesu. Međutim, oni su značajno poboljšali svoju defanzivnu formu u prosincu. Primili su samo jedan gol u posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima. Oni su pobijedili i remizirali dvije utakmice i generalno će ući u ovaj susret sa visokim samopouzdanjem.

Domaćini su također igrali toplo-hladno cijelu prvu polovicu sezone. Ostvarili su pobedu od 2-3 nad Leganesom u gostima ranije u prosincu, da bi odigrali remi bez golova kod kuće u drugoj utakmic protiv Leganesa. U posljednjem kolu su igrali protiv Barcelona na Nou Campu gdje su izgubili sa 2-0. Očekujem tešku utakmicu, a oba tima su generalno poboljšali svoje obrane, tako da očekujem manje od 2.5 gola u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.b5b71214f3521365758dfc4dd7cb943d.png

(Koeficijenti 7.1. u 09:49 CET)

Sve stoji sto si reko samo gledam bas medjusobne susrete u zadnjih 5 je bilo 4 overa,u 4 od 5 su oba dala gol,a 7 susreta zaredom je bilbao zabio celti

prije 13 minute, tihi372 said:

Sve stoji sto si reko samo gledam bas medjusobne susrete u zadnjih 5 je bilo 4 overa,u 4 od 5 su oba dala gol,a 7 susreta zaredom je bilbao zabio celti

Da, ali ako pogledaš tabelu, Athletic Bilbao je postigao 16 golova u 17 utakmica, gdje imaju jedan od najgorih napada u ligi ove sezone, zato se i nalaze na toj 18-oj poziciji u zoni ispadnaja, dok je Celta Vigo bolje plasirana na 14-oj poziciji, ali samo pet bodova iznad njih i u posljednje vrijeme nisu u nekoj formi jer i oni daju 1.64 gola po utakmici u prosjeku ove sezone. Uglavnom zbog loše forme oba tima sam se odlučio manje golova.

prije 14 minute, IzudinB said:

Da, ali ako pogledaš tabelu, Athletic Bilbao je postigao 16 golova u 17 utakmica, gdje imaju jedan od najgorih napada u ligi ove sezone, zato se i nalaze na toj 18-oj poziciji u zoni ispadnaja, dok je Celta Vigo bolje plasirana na 14-oj poziciji, ali samo pet bodova iznad njih i u posljednje vrijeme nisu u nekoj formi jer i oni daju 1.64 gola po utakmici u prosjeku ove sezone. Uglavnom zbog loše forme oba tima sam se odlučio manje golova.

Opet kazem sve sto si rekao stoji,samo sam ti skrenio paznju na medjusobne susrete,danas celti ne igra najbolji strijelac aspas,celta ogra drugacije s njim i bez njega,ja cu iskreno ovdje odigrat oba daju gol,jel mislim da ce se ovdje pobjednik tesko naci upravo iz toga razloga sto bodovi trebaju i jednima i drugima,domaci kako bi izasli iz mini krize a gosti da pobjegnu sa zacelja i potvrde svojj formu koja je u usponu.

I nemoj mislit da je ovo prepirka ili bilo sta samo zdrava rasprava? koje bi trebalo biti malo vise na forumu,postujem tvoj tip 

prije 6 minute, tihi372 said:

Opet kazem sve sto si rekao stoji,samo sam ti skrenio paznju na medjusobne susrete,danas celti ne igra najbolji strijelac aspas,celta ogra drugacije s njim i bez njega,ja cu iskreno ovdje odigrat oba daju gol,jel mislim da ce se ovdje pobjednik tesko naci upravo iz toga razloga sto bodovi trebaju i jednima i drugima,domaci kako bi izasli iz mini krize a gosti da pobjegnu sa zacelja i potvrde svojj formu koja je u usponu.

I nemoj mislit da je ovo prepirka ili bilo sta samo zdrava rasprava? koje bi trebalo biti malo vise na forumu,postujem tvoj tip 

Dečki,nije da se miješam :-) ali..s obzirom da vidim da ste preko nekoliko puta iskusniji u ovom..poslu,molim vas jednu informaciju..naime,zanima me gdje vi pronalazite sve te silne podatke o ekipama,posebice o kartonima..evo,svi se slažemo oko toga da ova današnja utakmica bude poprilično teška,pa predpostavljam da bi moglo biti i dosta kartona..e sad,linkovi stranica koje ja imam,svi odreda traže pretplatu..pa vas molim odgovor na moje pitanje,jel uopće postoji neka free stranica na kojoj bi se mogli iščitati podatci o npr. kartonima? Možda vam moje pitanje zvuči glupo,ali iskreno da vam velim,do neki dan se uopće nisam ni kladio na kartone,isključivi sam overaš 2,5...pa ako prodje-prodje :-) ...eto,unaprijed vam se zahvaljujem na odgovoru,i oprostite na spamanju teme..

ps- malo "v" u obraćanju sa "vam" isključivo zato jer zamolbu upućujem obadvojici :-)

prije 15 minute, tihi372 said:

Ne mislim prijatelju ništa loše, uvijek sam za zdravu raspravu, forum i jeste napravljen upravo zbog toga, kako bi dijelili informacije i mišljenja međusobno. Ja ću osobno odigrati na jednom listiću i tvoj prijedlog jer cijenim svako mišljenje i svaki prijedlog je dobrodošao, a imaš i neke valjane argumente. U svakom slučaju hvala ti na povratnim informacijama i nadam se da će ih biti još mnogo. :D

prije 1 minutu, grunf67 said:

Dečki,nije da se miješam :-) ali..s obzirom da vidim da ste preko nekoliko puta iskusniji u ovom..poslu,molim vas jednu informaciju..naime,zanima me gdje vi pronalazite sve te silne podatke o ekipama,posebice o kartonima..evo,svi se slažemo oko toga da ova današnja utakmica bude poprilično teška,pa predpostavljam da bi moglo biti i dosta kartona..e sad,linkovi stranica koje ja imam,svi odreda traže pretplatu..pa vas molim odgovor na moje pitanje,jel uopće postoji neka free stranica na kojoj bi se mogli iščitati podatci o npr. kartonima? Možda vam moje pitanje zvuči glupo,ali iskreno da vam velim,do neki dan se uopće nisam ni kladio na kartone,isključivi sam overaš 2,5...pa ako prodje-prodje :-) ...eto,unaprijed vam se zahvaljujem na odgovoru,i oprostite na spamanju teme..

ps- malo "v" u obraćanju sa "vam" isključivo zato jer zamolbu upućujem obadvojici :-)

https://www.statbunker.com/ Sve imaš na ovoj stranici kada odeš na određenu ligu i 'Discipline' ili 'Referee Yellow Cards'. Nadam se da sam bio od pomoći :)

prije 25 minute, grunf67 said:

Dečki,nije da se miješam ? ali..s obzirom da vidim da ste preko nekoliko puta iskusniji u ovom..poslu,molim vas jednu informaciju..naime,zanima me gdje vi pronalazite sve te silne podatke o ekipama,posebice o kartonima..evo,svi se slažemo oko toga da ova današnja utakmica bude poprilično teška,pa predpostavljam da bi moglo biti i dosta kartona..e sad,linkovi stranica koje ja imam,svi odreda traže pretplatu..pa vas molim odgovor na moje pitanje,jel uopće postoji neka free stranica na kojoj bi se mogli iščitati podatci o npr. kartonima? Možda vam moje pitanje zvuči glupo,ali iskreno da vam velim,do neki dan se uopće nisam ni kladio na kartone,isključivi sam overaš 2,5...pa ako prodje-prodje ? ...eto,unaprijed vam se zahvaljujem na odgovoru,i oprostite na spamanju teme..

ps- malo "v" u obraćanju sa "vam" isključivo zato jer zamolbu upućujem obadvojici ?

Ja bi dodo jos uz sta ti je kolega predlozio i sofascore aplikaciju jel ti odma izbaci koji je sudac i prosjek kartona,takodjer odmah mozes ic u prijasnje utakmice i vidjet koliko je kartona bilo,i dobra je aplikacija jel ti izbaci i trendove obje ekipe sto je korisno pogotovo ako se kladis na golove

prije 38 minute, IzudinB said:

Ne mislim prijatelju ništa loše, uvijek sam za zdravu raspravu, forum i jeste napravljen upravo zbog toga, kako bi dijelili informacije i mišljenja međusobno. Ja ću osobno odigrati na jednom listiću i tvoj prijedlog jer cijenim svako mišljenje i svaki prijedlog je dobrodošao, a imaš i neke valjane argumente. U svakom slučaju hvala ti na povratnim informacijama i nadam se da će ih biti još mnogo. :D

I Za goste ti nece nastupiti suspendirani alvarez i garcia koji su dobri bas u defenzivnom dijelu

prije 17 minute, tihi372 said:

Ja bi dodo jos uz sta ti je kolega predlozio i sofascore aplikaciju jel ti odma izbaci koji je sudac i prosjek kartona,takodjer odmah mozes ic u prijasnje utakmice i vidjet koliko je kartona bilo,i dobra je aplikacija jel ti izbaci i trendove obje ekipe sto je korisno pogotovo ako se kladis na golove

i tebi takodjer zahvaljujem,od srca :-) ...a sad,ajmo u nove..pobjede :-)

Lille sochaux

Domaci bez mendesa,ruia fontea,jose fontea,xexe 

Gosti bez demirovica prvog strijelca,verdona,robineta,pendanta i glaentzlina

Lile drzi visoko drugo mjesto u prvenstvu,dok je sochaux u donjem dijelu tablice i ceka ga borba za ostanak u drugoj lizi.

Domacini stvarno iznenadjuju ove sezone i ako nastave tako vjerujem da ce izboriti mjesto za ligu prvaka,igraju solidno i kod kuce i u gostima,ne daju preveliku vaznost kupu iako mislim da u ovoj utakmici ce dobiti kako bi nastavili dobru formu,dat ce se prilika igracima koji ne nnastupaju bas previse ali njima je tu prilika da zasluze mjesto u pocetnoj postavi,gostima je bitnije prvenstvo nego kup sto je normalna stvar,onj bolje partije pruzaju na svom terenu,danas jos imaju izostanaka tako da ne vidim nigdje njihovu priliku

Po meni cista jedinica i lille over 1.5,nije nemoguc ni hendikep pobjeda

Susret dva zasigurno neravnomjerna protivnika,sto dokazuje i sama tabela.Domacin 1.sa 42 boda dok su gosti 6.sa 24 boda.Sama razlika u bodovima pokazuje i kolika je razlika u kvaliteti ova dva tima.Tel aviv posebno odlican kod kuce gdje su na omjer 6-1-0 sa samo 1 primljenim golom.zabili su 20 golova kod kuce u 7 utakmica,sto je skoro prosjek 3 po utakmici.Gosti su na omjeru 4-1-2 u gostima uz gol razliku 11:9.u 8 od 10 njihovih medjusobnih susreta je palo vise od 2.5 gola,u zadnjih 10 medjusobnih susreta Tel Aviv samo jednom nije zabio vije od 1 gola.Tako da za ovaj tip po meni nema sumnje jer je razlika u kvaliteti ocita.igraju pred svojim navijacima,uvjerljivo su prvi na tabeli i definitivno najjefikasniji tim

Tel aviv over 1.5

Wolves - Liverpool BTTS (1.70) bet365

Wolves se nalazi na devetoj poziciji u Premier ligi, tako da oni nemaju strahova od ispadanja ove sezone. Oni nemaju vrlo dobar rekord u FA kupu, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica kod kuće u FA kupu. Doživjeli su dva remija i četiri poraza, otkako su pobijedili Doncastera u uzvratnoj utakmici u trećem krugu 2010/11. Wolverhamptonov menadžer Nuno Espirito Santo zna da ovo neće biti lagana utakmica, bez obzira na to što će Liverpool rotirati momčad.

Što se timskih novosti tiče, Diogo Jota se vratio na trening i mogao bi započeti ovu utakmicu protiv ligaških lidera. Jota je propustio posljednje četiri utakmice i ispitat će ga prije utakmice. Romain Saiss će biti dostupan nakon što je izašao šepajući u porazu od 2-0 protiv Crystal Palacea. On ima ozljedu koljena, dok će se Morgan Gibbs-White nadati startnoj postavi u ovoj utakmici.

Statistika nije na Liverpoolovoj strani ulazeći u ovu utakmicu. Redsi su bili eliminirani iz pet od posljednjih sedam utakmica u FA kupu protiv timova iz Premier lige. Klopp će vjerojatno napraviti izmjene pred ovaj susret. Veznjak Naby Keita i Adam Lallana, neiskorištene izmjene u utakmici protiv Manchester Cityja, bi mogle startati u prvoj postavi, dok bi Fabinho, koji je igrao nešto više od 30 minuta na Etihadu, također mogao dobiti priliku da započne ovu utakmicu.

Liverpool nije izbačen iz ove faze FA kupa od 2010/11 sezone, kada su izgubili 0-1 protiv Manchester Uniteda. Što se tiče timskih novosti, Xherdan Shaqiri i napadač Daniel Sturridge bi mogli dobiti šansu u startnoj postavi, dok bi na golu mogli vidjeti Mignoleta umjesto Brazilca Alissona koji će vjerojatno biti odmoren. Još jedan igrač koji bi mogao biti u prvoj postavi jeste Alberto Moreno. Međutim, Nathaniel Clyne će biti nedostupan nakon što se pridružio Bournemouthu na posudbu do kraja sezone. Liverpool je prošle sezone također igrao protiv Wolvesa u FA kupu, gdje su ispali sa 1-2, a sada u ovoj utakmici ponovo očekujem da će oba tima dati gol, nisam siguran da će Wolvesi ostvariti pobjedu ponovo, ali vjerujem da imaju šansu da barem postignu taj jedan gol, dok bi bilo iznenađenje da ga Liverpool ne postigne. Sretno svima!

Wolverhampton: Ruddy; Bennett, Coady, Dendoncker; Doherty, Neves, Moutinho, Vinagre; Gibbs-White; Bonatini, Traore

Liverpool: Mignolet; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Milner, Fabinho, Keita; Shaqiri, Sturridge, Mane

Screenshot_5.thumb.png.a3f8cd6cdc288c4e660f415909af53df.png

(Koeficijenti 7.1. u 15:13 CET)

I ovo kolo ce zakljuciti kod portugalaca Porto i Nacional.Domacin stvarno jedna rjetka konstanta u nogometu,vode dobru politiku gdje jeftino kupe igrace a skupo prodaju,tako vec godinama ali scouting im je odlican tako da uvijek imaju odlicnu ekipu.Tako imaju i ove sezone imaju cak 17 pobjeda zaredom u svim natjecanjima.uvjerljivo su prvi na tabeli i tu ce ja mislim i ostati do kraja prvenstva jer imaju odlicnu momcad i super igraju.Sa danasnjim protivnikom nisu imali problema u dosadasnjim utakmicama.Danas ce im nedostajati drugi strijelac i prvo asistent.Medjutim kao sto sam i rekao imaju dobre zamjene tako da to nije neki hendikep.ocekujem glatku pobjedu porta i preko 3 gola

Tondela - Sporting BTTS (1.70) bet365

Tondela se trenutno nalazi na 14-oj poziciji i samo dvije pozicije iznad zone ispadanja. Što se tiče današnje utakmice protiv Sportinga, Tondela nema mnogo izostanaka, tako da je samo Azougha pod znakom pitanja. Ostatak momčadi je na raspolaganju. Tondela je završila 2018-u godinu u jakom stilu i nastavili su takvu formu i u prvoj utakmici 2019. godine. Imaju tri pobjede zaredom na svim natjecanjima nakon što su u srijedu pobijedili Santa Claru sa 1-2 u gostima. Dvije pobjede zaredom u ligi su došle nakon četiri poraza zaredom. Tim je izbjegao zonu ispadanja i sada se nalaze četiri boda iznad. Zbog toga vjerujem da ova momčad može postići barem jedan gol Sportingu.

Sporting je prešao rivale Benficu na drugoj poziciji nakon sredine tjedna. Oni su pobijedili Belenenses sa 2-1 kod kue u četvrtak navečer zahvaljujući golovima Bruno Gaspara i Miguel Luisa. Vratili su se nakon šokantnog poraza od Vitorie Guimaraes u prethodnom kolu. Ne bi se iznenadio kada bi se trend 'oba tima daju gol' nastavio u ovom dvomeču. Sporting je ove sezone pobijedio tri, remizirao jednu i izgubio tri od sedam gostujućih utakmica u ligi. Mislim da će sada barem primiti gol od Tondele koja je poboljšala svoju formu u posljednje vrijeme. Što se tiče izostanaka, najbolji strijelac ekipe Dost je upitan u ovom susretu, kao i Geraldes, dok neće biti ni Battaglije. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.61e20233f36000419f5ac305c42ffc20.png

(Koeficijenti 7.1. u 19:17 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ziveooooooooooooooo  Psvvvvvvvvvvv, zivela holandska liga, ziveooooooooooo napadacki fudbal, ziveo kolega @fic kome predlog opet prodje u 87-om i 90-om minutu. Ziveo Tilman, ziveooooooooooo Psv koji gubi do 87-og minuta sa 0:2 pa pobedi. Zivelooooooooooo kladjenje. Kao sto se kaze za masturbaciju, da masturbacija nije stetna, nego je stetna kada se lose radi, tako ni kockanje nije stetno, vec je stetno kada se lose kocka. Ziveoooooooooooo Psvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv, ziveo Tilmannnnnnnnnnnnnnnn.
    • Tottenham - Roma 1 i oba daju (2.80) ili točan rezultat 3-1 (12.00) bet365 Momčad iz Londona u dosadašnjem dijelu sezone Premier lige bilježi prosječne rezultate. Ostvarili su šest pobjeda, jedan remi i pet poraza u 12 odigranih utakmica. Ipak, domaći teren daje im veliku prednost, jer su pobijedili u šest od posljednjih sedam utakmica na ovom stadionu. S druge strane, Roma se trenutno nalazi u lošoj formi. Talijanski predstavnik je bez pobjede u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima, dok ih u Serie A prati niz od tri uzastopna poraza. Uz to, njihova igra na gostovanjima ove sezone nije ohrabrujuća, s obzirom na to da su ostali bez pobjede u 15 od posljednjih 16 gostujućih utakmica. Ozljede i izostanci Tottenham se suočava s ozbiljnim kadrovskim problemima. Vratar Guglielmo Vicario nedavno je operirao gležanj, zbog čega će biti izvan terena na duže vrijeme. Uz to, Spursi su već bez Cristiana Romera i Mickyja van de Vena. Među izostancima su i mladi talenti Will Lankshear, koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona protiv Galatasaraya, te Mikey Moore, kojeg je pogodio virus. Na suprotnoj strani se Lorenzo Pellegrini oporavio od ozljede. Paulo Dybala, iako nije bio potpuno spreman za posljednji susret, trebao bi se vratiti u startnu postavu. Mario Hermoso i Alexis Saelemaekers približavaju se povratku, dok Eldor Shomurodov ostaje izvan konkurencije zbog ozljede mišića. Tottenham Hotspur: Forster; Spence, Dragusin, Davies, Gray; Sarr, Bentancur, Bergvall; Johnson, Solanke, Werner Roma: Svilar; Celik, Mancini, Hummels, Angelino; Soule, Baldanzi, Cristante, Zalewski; Dybala, Dovbyk Tottenham u posljednje vrijeme briljira pred domaćom publikom. U zadnjih sedam utakmica na svom terenu postigli su čak 18 golova, ali su u tom razdoblju primili i šest. Roma, unatoč lošim rezultatima na gostovanjima, uspjela je postići pogodak u četiri od posljednjih pet utakmica na strani, no istodobno su primili sedam golova u tri zadnja poraza na gostovanjima. Očekuje se da će Tottenham ostvariti još jednu uvjerljivu pobjedu, a obje momčadi mogle bi pronaći put do mreže. Preporučujem klađenje na pobjedu Tottenhama uz opciju da oba tima postižu gol po kvoti 2.80, a kao točan rezultat predviđam 3-1 u korist domaćina po kvoti 12.00 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.11. u 23:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use