Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 5.1.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Manchester United - Reading | United postiže gol u oba poluvremena (1.50) bet365

Danas imamo ponudu u Engleskim manjim ligama i pogotovo FA kupu u kojem imamo zaista dosta utakmica, zato budite oprezni u subotu. Manchester United će ugostiti Readinga na Old Traffordu u subotu u trećem kolu ovog natjecanja. Reading je tim koji se nalazi na 23-em mjestu na tabeli u Championshipu i samo su ostvarili 20 bodova do sada. Ostvarili su četiri pobjede, osam remija i 14 poraza, dok su postigli samo 28 golova, uz primljenih 41 do sada ove sezone.

Manchester United se na drugoj strani nalazi na šestoj poziciji u Premier ligi i ima 35 bodova osvojenih do sada. Ova sezona im nije bila baš lagana dok Mourinho nije dobio otkaz prije nekoliko tjedana i sada je Ole Gunnar Solskjaer napravio preokret u cijeloj momčadi. Mnogo bolje igraju u posljednje vrijeme i do sada su ostvarili 10 pobjeda, pet remija i pet poraza. U prethodnoj utakmici, United je pobijedio Bournemoutha sa 4-1 kod kuće, dok je Reading izgubio od Swanseaja na svom terenu sa 1-4. To nam dovoljno govori u kakvim su formama  ova dva tima, dok je velika razlika i u kvaliteti. Otkako je Solskjaer došao na kormilo Crvenih đavola, United je postigao 12 golova u tri utakmice. I najvažnije je to da je bivši Unitedov napadač otključao zvijer koja je bila sakrivena u Paul Pogbi. Francuski veznjak je bio u izvanrednoj formi otkako je Solskjaer stigao na klupu Manchester Uniteda. Postigao je četiri gola i tri asistencije u tri utakmice koje je odigrao pod vodstvom Solskjaera. Mislim da će United željeti da nastavi tim putem i u ovoj laganoj utakmici vjerujem da će dobiti Readinga u oba poluvremena i zbog toga mislim da će postići golove u oba poluvremena. 

Kada su sastavi ova dva tima u pitanju, Manchester United će biti bez Chris Smallinga i Marcos Roja, dok je Eric Bailly suspendiran nakon što je dobio crveni karton protiv Bournemoutha. Scott McTominay je pod znakom sumnje, ali 17-godišnji Mason Greendwood bi mogao napraviti svoj debi sa seniroima u subotu. Za Reading će nedostajati Leandro Bacuna i Tyler Blackett zbog suspenzije, dok su McIntyre i Saeid Ezatolahi van terena, a Jordan Obita je pod znakom sumnje. John Oshea bi mogao da igra protiv svog bivšeg tima. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.779c1460ebc535116062d8afb8943773.png

(Koeficijenti 4.1. u 16:20 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

SCM Craiova - NFH Nykobing // Pobjeda gosta bet365 - 2,25

U pitanju EHF takmičenje, rukomet, žene. Koeficijent je od jutros pao sa 2,85. O čemu se radi.  Craiova je osvojila takmičenje prošle sezone ali se sada nalaze u velikim problemima baš kao i ranije jer je većina najboljig igračica napustilo klub. Yulia Dumanska jedna je od najboljih golmana u Evropi, Andreea Pricopi sjajna srednjakinja, Valentina Elisei odlična krilna igračica... Sve one su napustile klub. Pored njih povrijeđene su i Ana Maria Ticu i Cristina Zamfir. 

Sjajan koeficijent još uvijek na pobjdu Nykobinga nudi bet365. Vrijedi probati, s obzirom da pet najboljih rukometašica iz prošle sezone neće nastupiti.

2.thumb.jpg.082b2c15491dced59827708a7b72e85a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Primera 

Valladolid - Rayo Vallecano (13:00) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (4.88)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.44
iNBewCP.png

Alaves - Valencia (16:15) bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.53
Prosjek ekipe 2: 2.71
koYcFSa.png

Huesca - Betis (20:45) bet365 
Sudac: Ricardo De Burgos Bengoetxea (4.63)
Prosjek ekipe 1: 3.06
Prosjek ekipe 2: 2.07
HOJpno8.png

(Koeficijenti 4.1. u 16:54 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Partizan vs Mornar  1      1,18      Aba Liga

Najpre se izvinjavam moderatorima, a potom i clanovima foruma sto cu danas napisati kamilicu od analize. Obicno odustanem od pisanja analize, ukoliko nisam siguran ili imam neke dileme. Ovaj put nemam nikakve dileme, vec zaista nemam vremena. Zaista ne bih napisao ovaku mlaku analizu, pogotovo sto bih imao ,materijala za dva dana da obrazlozim svoj izbor. Odvojio sam za ovaj post tek nekoliko minuta sto svakako nije pohvalno. Pohvalno je sto sam ovih nekoliko minuta odvojio od sna, posto danas imam jedan od onih dana kada ne vredi ni ustajati iz kreveta.

Dovoljno sam dugo kladionicar da nikada sebi ne bi dozvolio da napisem/kazem "...ovaj predlog nema sansi da padne...100% prolazi..." Takodje, dovoljno sam dugo i tesko padao na ovakvim parovima, sto je jos jedan od razloga sto se ne bih usudio da pisem te gluposti.

Dakle, napisacu ipak, danas Partizan "nema sansi" da izgubi. Jos jednom da ponovim, zaista nemam vremena, a pisao bih o situaciji u Partizanu, treneru, planovima, porazu Partizana od istog tog Mornara u Baru, ucescu Partizana u evropskim takmicenjima, pisao bih i o sest poraza u poslednjih sedam gostovanja u svim takmicenjima ovih govana iz Bara, ali hebi ga, stvarno danas nemam vremena.

Rezon zasto sam napisao ovako sraman post:  Danas zaista nije losa ponuda, ima svega, fudbala, basketa, tenisa, verujem da svako moze naci nesto za sebe. Moj predlog je da svom izboru dodate i ovaj par i tako neznatno podignete kvotu. Tu dolazimo do one stare price, vredi li rizikovati tiket sa kvotom 1,18 i da li je tesko biti pametan kada se predlaze kvota 1,18. Moj odgovor je uvek isti. Ako uplatite 1.000.000 eura, zarada od 180.000 eura za 40 minuta straha i strepnje, uopste nije losa u ovakvim vremenima. 

Rizik da propadne vas tiket zbog mog predloga (pa jos na ovoj smesnoj kvoti): ja sam ubedjen da ga nema, ali to svakako ne smem da napisem. Jednom sam procitao na ovom forumu da je jedan pacijent pao na kvoti 1,02 i to tako sto je mec bio prekinut (u pitanju je bio tenis), pa nastavljen sutradan, a posto je sutra uvek novi dan sve je otislo u tri .icke materine. Padao je Inter protiv PSV-a kod kuce za prolaz dalje u Ligi Prvaka, pala je Buducnost protiv otpada od ekipe Krke iz Novog Mesta, gubili su timovi cak i od Arsenala ili Liverpoola, pa sto ne bi i jedan Partizan od ovih govana. Mali rizik moze da bude i cinjenica sto je ABA Liga kaznila Partizan zabranom prodaje ulaznica za tribine, i to zbog prekida utakmice sa Cedevitom. Zbog srpskog pogleda na zivot, i njihovog tumacenja pravila budite sigurni da ce dvorana u Beogradu biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer kazna ne zabranjuje dolazak vlasnicima sezonskih ulaznica za parter i loze.

Ozbiljni kladionicari ne igraju sitne kvote, jer nisu vredne rizika i ja to postujem. Ovi ostali ne igraju visoke kvote jer su nesigurne. Ako bih slusao i jedne i druge, meni bi ostalo da citam poeziju, pijem caj, slusam klasicnu muziku, idem u crkvu, gledam balet i umetnicko klizanje... a to mi ne pada na pamet

Postoji mogucnost i da ljubitelji visih kvota probaju sa pobedom Partizana i preko handicapa (10,5), ali je vazno da znate da takve opklade nose uvek svoje rizike, a ima ih puno, da imam vremena naveo bih barem sedam razloga.

Jos jednom se izvinjavam moderatorima i clanovima foruma na mlakoj analizi.

 

Link to comment
Share on other sites

Doxa - APOEL // over 2,5 bet365 - 1,50

Doxa je u prvom susretu u ligi protiv APOELA u gostima iznenađujuće slavila rezultatom 5:2 - tada je 4 pogodka postigao najbolji strijelac lige Berat Sadik. Doxa ima 4. najbolji napad lige ali i 4. najslabiju odbranu u ligi. (22:25) APOEL je prvi na tabeli, imaju najbolji napad u ligi i tri boda prednosti pred pretiocima te će po svaku cijenu tražiti osvetu za bolan poraz protiv Doxe u prvom dijelu sezone.

Ovo bi trebalo bez problema da ide u over, a i kvota je još uvijek primamljiva.

over.thumb.jpg.5fff0cb757c1284a24622eb7850aee86.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 17 sati, IzudinB said:

Alaves - Valencia (16:15) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.53
Prosjek ekipe 2: 2.71
koYcFSa.png

Čini mi se prilično zanimljiva utakmica za klađenje na kartone. Granica je pomaknuta na 5.5 u bet365 kladionici, međutim mislim da je i to još uvijek dobra granica, jer su ovo dva tima koja se nalaze među timovima koji primaju najviše žutih kartona u Primeri. Alaves je na petoj poziciji sa 28 bodova dva manje od Real Madrida na četvrtoj poziciji i isto toliko više od Betisa koji se nalazi na šestoj poziciji. Ovo je za njih must win ako žele ostati među prvih pet ekipa u ligi.

Valencia se na drugoj strani nalazi na 11 poziciji na tabeli sa 22 boda osvojena do sada u prvih 17. kola. Valencia bi sa pobjedom otišla do šeste ili sedme pozicije na tabeli, dok bi poraz značio da bi mogli pasti za nekoliko mjesta, dok se nalaze i samo šest bodova od zone ispadanja, tako da je ovo vrlo važna utakmica i za njih, a kada se igraju važne i napete utakmice između ova dva tima, uvijek bude žutih i crvenih kartona. U četiri od posljednjih pet utakmica između ova dva tima u Primeri ova granica je pređena i vjerujem da će se isto dogoditi i ovdje, pogotovo jer je sudac David Medie Jimenez čija statistika ispod će vam reći sve što trebate znati. Over 5.5 mislim da bi trebalo proći! Sretno svima!

NAPOMENA: Kartone igram u bet365 kladionici jer se crveni broji kao dva žuta što je ogromna prednost u ovakvim utakmicama. 

Screenshot_15.png.fb7e193da28260baa7d7077f06ffb639.png

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, popo64 said:

Partizan vs Mornar  1      1,18      Aba Liga

Najpre se izvinjavam moderatorima, a potom i clanovima foruma sto cu danas napisati kamilicu od analize. Obicno odustanem od pisanja analize, ukoliko nisam siguran ili imam neke dileme. Ovaj put nemam nikakve dileme, vec zaista nemam vremena. Zaista ne bih napisao ovaku mlaku analizu, pogotovo sto bih imao ,materijala za dva dana da obrazlozim svoj izbor. Odvojio sam za ovaj post tek nekoliko minuta sto svakako nije pohvalno. Pohvalno je sto sam ovih nekoliko minuta odvojio od sna, posto danas imam jedan od onih dana kada ne vredi ni ustajati iz kreveta.

Dovoljno sam dugo kladionicar da nikada sebi ne bi dozvolio da napisem/kazem "...ovaj predlog nema sansi da padne...100% prolazi..." Takodje, dovoljno sam dugo i tesko padao na ovakvim parovima, sto je jos jedan od razloga sto se ne bih usudio da pisem te gluposti.

Dakle, napisacu ipak, danas Partizan "nema sansi" da izgubi. Jos jednom da ponovim, zaista nemam vremena, a pisao bih o situaciji u Partizanu, treneru, planovima, porazu Partizana od istog tog Mornara u Baru, ucescu Partizana u evropskim takmicenjima, pisao bih i o sest poraza u poslednjih sedam gostovanja u svim takmicenjima ovih govana iz Bara, ali hebi ga, stvarno danas nemam vremena.

Rezon zasto sam napisao ovako sraman post:  Danas zaista nije losa ponuda, ima svega, fudbala, basketa, tenisa, verujem da svako moze naci nesto za sebe. Moj predlog je da svom izboru dodate i ovaj par i tako neznatno podignete kvotu. Tu dolazimo do one stare price, vredi li rizikovati tiket sa kvotom 1,18 i da li je tesko biti pametan kada se predlaze kvota 1,18. Moj odgovor je uvek isti. Ako uplatite 1.000.000 eura, zarada od 180.000 eura za 40 minuta straha i strepnje, uopste nije losa u ovakvim vremenima. 

Rizik da propadne vas tiket zbog mog predloga (pa jos na ovoj smesnoj kvoti): ja sam ubedjen da ga nema, ali to svakako ne smem da napisem. Jednom sam procitao na ovom forumu da je jedan pacijent pao na kvoti 1,02 i to tako sto je mec bio prekinut (u pitanju je bio tenis), pa nastavljen sutradan, a posto je sutra uvek novi dan sve je otislo u tri .icke materine. Padao je Inter protiv PSV-a kod kuce za prolaz dalje u Ligi Prvaka, pala je Buducnost protiv otpada od ekipe Krke iz Novog Mesta, gubili su timovi cak i od Arsenala ili Liverpoola, pa sto ne bi i jedan Partizan od ovih govana. Mali rizik moze da bude i cinjenica sto je ABA Liga kaznila Partizan zabranom prodaje ulaznica za tribine, i to zbog prekida utakmice sa Cedevitom. Zbog srpskog pogleda na zivot, i njihovog tumacenja pravila budite sigurni da ce dvorana u Beogradu biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer kazna ne zabranjuje dolazak vlasnicima sezonskih ulaznica za parter i loze.

Ozbiljni kladionicari ne igraju sitne kvote, jer nisu vredne rizika i ja to postujem. Ovi ostali ne igraju visoke kvote jer su nesigurne. Ako bih slusao i jedne i druge, meni bi ostalo da citam poeziju, pijem caj, slusam klasicnu muziku, idem u crkvu, gledam balet i umetnicko klizanje... a to mi ne pada na pamet

Postoji mogucnost i da ljubitelji visih kvota probaju sa pobedom Partizana i preko handicapa (10,5), ali je vazno da znate da takve opklade nose uvek svoje rizike, a ima ih puno, da imam vremena naveo bih barem sedam razloga.

Jos jednom se izvinjavam moderatorima i clanovima foruma na mlakoj analizi.

 

Uvijek sa guštom čitam tvoje analize i redovno to ispratim i zaradim..

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Nottingham Forest | Chelsea EH -1 (1.66) bet365

Chelsea se nalazi na četvrtoj poziciji u Premier ligi nakon što su zabilježili 43 boda do sada. Pobijedili su 13 utakmica, remizirali četiri i izgubili tri do sada, a u tom procesu su postigli 38 golova, a primili samo 16. Chelsea je remizirao u prošloj utakmici protiv Southamptona kod kuće, međutim, prije toga su imali dvije pobjede zaredom protiv Crystal Palacea i Watforda. Obje utakmice su se igrale u gostima.

Što se tiče Nottingham Foresta, oni se nalaze na sedmoj poziciji u Championshipu, nakon što su osigurali 39 bodova do sada. Postigli su i 39 golova, međutim i primili su 29, dok su u tom procesu pobiejdili devet utakmica, a izgubili pet. Preostalih 12 su remizirali. U prošlom susretu je Nottingham pobijedio kod kuće i u ovu utakmicu će ući sa nešto poboljšanim raspoloženjem, jer im je to prva pobjeda u posljednjih šest utakmica u ligi.

Chelsea se reanimirao pod vodstvom Maurizio Sarrija i sada igraju mnogo ljepši i bolji nogomet. Oni su u potjeri ka mjestima koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je promocija u Premier ligu mogućnost za Nottingham, koji se trenutno nalazi na sedmoj poziciji. Chelsea ima 100% rekord protiv Nottinghama i kod kuće i u gostima. Ova dva tima nikada nisu igrali utakmicu u kojoj Chelsea nije postigao barem po dva gola, dok je ukupna gol razlika između ova dva tima 15-3 u korist Chelseaja. Mislim da će ovo biti lagana pobjeda Chelseaja i igrat ću hendikep, međutim, vjerujem da će biti i rotacija u timovima i očekivan sastav Chelseaja je dovoljno dobar i mnogo veće kvalitete nego onaj kojeg će izvesti Nottingham. Ovo će biti i šansa da Morata vrati izgubljeno samopouzdanje. Sretno!

Chelsea: Caballero; Zappacosta, Christensen, Ampadu, Palmieri; Kovacic, Fabregas, Barkley; Loftus-Cheek, Morata, Hazard

Nottingham Forest: Steele; Janko, Yacob, Fox, Robinson; Guedioura, Colback; Lolley, Osborn, Dias; Murphy

Screenshot_16.thumb.png.c6f1d29ab8ccece964b83712ef96b98c.png

(Koeficijenti 5.1. u 10:27 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

United Arab Emirates - Bahrain // +1,5 Bahrain bet365 - 1,40

Možda je reprezentacija UAE prije nekoliko godina bila favorit u ovakvim mečevima, ali pad kvaliteta reprezentacije je evidentan i mislim da je ovo ravnopravan meč te da UAE nije favorit kakvim je predstavljen od strane kladionica.  U prošloj godina UAE nije postigla gol u nevjerovatnom nizu koji je trajao čak 700 minuta a igrali su protiv smiješnih reprezentacija (Oman, B reprezentacija Arabije, Kuvajt, Irak, Oman, Andora, Trinidad i Tobago) da bi napokon prekinuli post postigavši gol protiv reprezentacije Laosa.

Bahrein je slavio protiv Tajikistana 5:0 i protiv Sjeverne Koree 4:0 u pripremnom periodu za Azijski kup a sada kada UAE nastupa bez prve zvijezde  Omara Abdulrahmana, vjerujem kako Bahrein m,ože doći do povoljnog rezultata ovdje te kako neće biti poraženi.

bahr.jpg.f0f819e180e8399ff1d6a1f9d293d3f6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Middlesbrough - Peterborough | Manje od 2.5 gola (2.07) bet365

Middlesbrough je pao na tabeli Championshipa zbog lošijih rezultata u posljednje vrijeme. Direktna promocija u Premier ligu izgleda vrlo daleko za njih u ovom trenutku. Pobijedili su i izgubili po dvije utakmice u posljednjih pet koje su odigrali u ligi. Sve te utakmice su imale manje od 2.5 gola također. Četiri utakmice bez pobjede kod kuće je niz koji je prekinut sa pobjedom protiv Ipswicha. Sve četiri prethodne utakmice pred svojim navijačima su imale manje od 2.5 gola. Menadžer Tony Pulis je svjestan sa kakvom momčadi ima posla u svojoj prvoj utakmici FA kupa ove sezone. 

Na drugoj strani, gostujuća ekipa ima problema u League One, jer teško pobjeđuju utakmice. Peterborough je pobijedio samo jednu u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, gdje su izgubili dvije utakmice. U međuvremenu, njihova gostujuća forma izgleda mnogo bolje. Oni su pobijedili tri i izgubili jednu u posljednih pet utakmica u gostima u kupu i ligi, dok je postignuto više od tri gola u tri od pet tih utakmica. Ekipa Steve Evansa je imala bolji početak sezone nego prošle godine. U prvom krugu u FA kupu su pobijedili Bromleya sa 3-1, dok su pobijedili i Bradforda u dvije utakmice. 

Kada pogledam utakmice između ova dva tima, očigledno je da su skoro svi mečevi bili sa manje od 2.5 gola. Manje od 2.5 gola je postignuto u pet od sedam međusobnih utakmica ova dva tima. Tri utakmice su igrane na ovom stadionu i imale su slične ishode sa manje golova. Mislim da je najbolja opcija u ovom susretu manje golova. 

Middlesbrough nema mnogo problema sa ozljedama, međutim Rajiv van La Parra bi mogao debitirati, nakon što se nedavno pridružio klubu na posudbu iz Huddersfielda. Marcus Maddison iz Peterborougha će biti jedini izostanak za goste. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.bf721bc474f7ef1e399c7ec28c4ae1f2.png

(Koeficijenti 5.1. u 12:15 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bautista - Berdych 1 (1.53) bet365 | FINALE TURNIRA U DOHI!

Mislim da će Bautista pobijediti ovaj meč, jer je odlično igrao ovog tjedna i zaslužio je da stigne do finala. On je igrao prošli meč protiv Đokovića i tu je igrao zaista najbolji meč u svojoj karijeri nakon što je pobijedio nakon preokreta. Bautista je uspio da se vrati u meč nakon što je zamalo izgubio, međutim izvukao se i zasluženo prošao dalje. On se nalazi na 24 mjestu ATP liste i njegov glavni cilj ove godine je da se vrati u prvih 20 igrača.

Na drugoj strani imamo također vrlo dobro Berdycha koji se pokazao ovog tjedna, dok je do finala uspio izgubiti samo jedan set. Bedrych je nešto gore rangiran od Bautiste i nalazi se na 71 poziciji. Bautista i Berdych su do sada odigrali sedam međusobnih mečeva u kojima je Berdych uspješniji i vodi sa 5-2. U ovom meču je Bautista favorit i mislim da će on pobijediti i osvojiti ovaj turnir. Pobjeda protiv velikog Novaka mu je ulila mnogo samopouzdanja i siguran sam da će to mnogo značiti pred ovaj dvoboj. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.018e9c8dd16419de8a51fde34b65910a.png

(Koeficijenti 5.1. u 13:26 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Huesca - Real Betis Draw No Bet Betis (1.53) bet365

Huesca je praktično već pred ispadanjem, nakon 17. kola imaju samo 8 bodova i isto toliko ih dijeli od sigurne zone, a dosad su ostvarili samo jednu pobjedu, i to na gostujućem terenu, još u prvom kolu prvenstva. Postigli su samo 15 golova, što je najlošiji učinak u ligi uz Valenciju. S druge strane, Betis je pred pauzu bio u odličnoj formi, u prethodnih 7 utakmica ostvarili su 5 pobjeda i trenutno su na visokom 6. mjestu, sa 4 boda manje od četvrtoplasiranog Real Madrida. Huesca je čak 18 utakmica u nizu bez pobjede u svim takmičenjima, i mislim da će se taj niz nastaviti i večeras. Betis nije naročito ubjedljiv u gostima, stoga sam opkladu 'pojačao' DNB-om, što je i dalje sasvim solidan koeficijent.

9df3fbbc-1314-4378-93ab-9e6f919a4a0f.png

Link to comment
Share on other sites

Deportivo Alaves - Valencia manje od 2.5 gola (1.61) bet365

Alaves je naprijatnije iznenađenje La Lige ove sezone, iako su pred pauzu bili u nešto lošijoj formi još uvijek zauzimaju visoko četvrto mjesto, dok je Valencia na skromnom 11. mjestu. Ono što je interesantno je da su primili samo 14 golova dosad, što je manje od Barcelone, Seville i Reala, ali s druge strane, postigli su tek 15 golova što je uz Huescu najlošiji učinak u ligi.

Na utakmicama Valencije u prosjeku pada tek 1.7 golova, i to je najniži prosjek u La Ligi, dok je Alaves sa 2.1 gola po utakmici bolji tek od današnjeg rivala i Getafea. Osim toga, naročito malo golova pada na Alavesovim domaćim utakmicama (1.8), odnosno na Valencijinim gostujućim (1.5).

80c50fa3-a85c-408d-9696-5f9d35ba5268.png

Link to comment
Share on other sites

Newcastle - Blackburn 1 (1.75) bet365

Newcastle će biti razočaran sa svojim nastupom protiv Manchester Uniteda u Premier ligi. Nakon što su uspjeli remizirati u prvom poluvremenu protiv Crvenih đavola, neke greške u obrani su ih koštale i vodile su do golova Romelu Lukakua i Marcus Rashforda u drugom poluvremenu. Nakon te utakmice, Rafa Benitez će morati rekonstruktirati tim za ovu utakmicu protiv Blackburna u FA kupu. Blackburn je mnogo lakši protivnik nego timovi protiv kojih igraju u Premier ligi. Benitezova ekipa je bez pobjede u ligi već četiri utakmice zaredom, što uključuje dva poraza. Oba poraza su došla protiv Manchester Uniteda i Liverpoola. Nemogućnost Benitezove ekipe da postigne gol u tri od posljednjih pet utakmica je bio glavni razlog za loše rezultate. Pred svojim navijačima također nisu baš dobro igrali sa tri poraza u posljednjih pet domaćih utakmica. 

Nakon što su promovirani u Championship ove sezone, Blackburn se nada završetku na sredini tabele ako nastave svoju trenutnu formu. Međutim, njihova forma u gostima nije za pohvalu. Oni su bez pobjede u sedam gostujućih utakmica zaredom, od kojih su poraženi pet puta. Tako da bi mi mogli biti očevici još jednog poraza u gostima za Blackburn. S obzirom na trenutnu jačinu momčadi ova dva tima i s obzirom da je Newcastle domaćin, mislim da bi oni trebali ostvariti pobjedu u ovom susretu. 

Što se tiče izostanaka za ovu utakmicu, Newcastle će biti bez Federico Fernandeza, Sung-Yueng Kija, Ciaran Clarka i Karl Darlowa. Na drugoj strani očekujemo da će Ryan Nyambe, Dominic Samuel i Ben Gladwin biti van terena ovog vikenda.

Screenshot_11.thumb.png.cb2435d636b263e3288ace7ce164cd3b.png

(Koeficijenti 5.1. u 14:14 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Blackpool - Arsenal AH -1.5 Arsenal (1.70) bet365

U Premier ligi su se rano oprostili od šansi za naslov prvaka, gdje realno nisu ni bili favoriti, a upitan je plasman i u top 4, pošto im već polako izmiče to 4. mjesto, osim Chelseaja tu je sada i probuđeni United, tako im je FA Kup sve samo ne nebitan trofej, a u nedostatku uspjeha u Premier ligi, FA Kup im je posljednjih godina visoko na listi prioriteta. Danas igraju protiv Blackpoola, koji u trećem rangu takmičenja bilježi skromne rezultate (10. mjesto), a u Ligi 1 su pez pobjede u posljednjih pet utakmica (1 remi i 4 poraza), a poraženi su i u prethodne dvije utakmice na svom terenu. Naravno, Emery će za današnji susret ipak malo "promiješati karte", ali sastav koji bi trebalo da istrči na Bloomfield Road je i dalje dovoljno kvalitetan da rutinski izađe na kraj sa trećeligašem. Koeficijent na hendikep je vrlo dobar, i zaista mislim da Arsenal ne bi smio imati nikakvih problema u ovom duelu.

Arsenal: Cech; Jenkinson, Sokratis, Koscielny, Lichtsteiner; Elneny, Guendouzi; Iwobi, Ramsey, Lacazette; Nketiah

fabdba37-1da3-4192-9fc2-8decd611b940.png

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, IzudinB said:

Bautista - Berdych 1 (1.53) bet365 online kladionica">bet365 | FINALE TURNIRA U DOHI!

Mislim da će Bautista pobijediti ovaj meč, jer je odlično igrao ovog tjedna i zaslužio je da stigne do finala. On je igrao prošli meč protiv Đokovića i tu je igrao zaista najbolji meč u svojoj karijeri nakon što je pobijedio nakon preokreta. Bautista je uspio da se vrati u meč nakon što je zamalo izgubio, međutim izvukao se i zasluženo prošao dalje. On se nalazi na 24 mjestu ATP liste i njegov glavni cilj ove godine je da se vrati u prvih 20 igrača.

Na drugoj strani imamo također vrlo dobro Berdycha koji se pokazao ovog tjedna, dok je do finala uspio izgubiti samo jedan set. Bedrych je nešto gore rangiran od Bautiste i nalazi se na 71 poziciji. Bautista i Berdych su do sada odigrali sedam međusobnih mečeva u kojima je Berdych uspješniji i vodi sa 5-2. U ovom meču je Bautista favorit i mislim da će on pobijediti i osvojiti ovaj turnir. Pobjeda protiv velikog Novaka mu je ulila mnogo samopouzdanja i siguran sam da će to mnogo značiti pred ovaj dvoboj. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.018e9c8dd16419de8a51fde34b65910a.png

(Koeficijenti 5.1. u 13:26 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Nezgodna oklada. Tomas Berdych tradcionalno je godinama dobro igrao u Dohi. Uzeo je odmor sredinom prošle sezone zbog ozljede leđa i očito je kako se vratio zdrav. Imao je vrlo dobar tjedan, a meni osobno je Čeh prije početka turnira bio "dark horse" u Dohi. Oduvijek je Berdcyh slabije igrao sa najboljim tenisačima svijeta i on ne bi kao Agut jučer imao mentalnu snagu se vratiti u meč protiv Đokovića no protivnike u svom rangu što Bautista Agut više -manje je Berdcyh je tokom karijere uglavnom dobivao. 

Španjolac je sa pravom favorit u ovome meču, ali Berdcyh po meni ima sasvim solidne šanse za uzeti ovaj turnir i on je moj izbor u ovome finalu. 

 

Tip: Berdych 2,50

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use