Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 2.1.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Newcastle - Manchester United 2 (1.61) bet365

Newcastle je apsolutni autsajder u ovom susretu. Ovo nije slučajno ovako, jer je Newcastle imao niz loših rezultata, gdje su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih sedam utakmica. Uz to su ostvarili i tri remija i tri poraza. Nalaze se na 15-oj poziciji sa četiri pobjede u Premier ligi ove sezone do sada, uz šest remija i čak deset poraza. Osvojili su 18 bodova i nalaze se četiri boda iznad zone ispadanja. Poraz u ovoj utakmici bi bio vrlo loš za klub sa St. James Parka.

Manchester United će gostovati u Newcastleu kao favorit za pobjedu. Crveni đavoli se nalaze na šestoj poziciji sa utakmicom manje od petoplasiranog Arsenala koji ima samo šest bodova više, dok bi pobjeda u ovom susretu znatno smanjila tu razliku. Oni bi bili samo tri boda daleko od Arsenala i vjerojatno bi to mnogo utjecalo na samopouzdanje kluba, tako da su im bodovi u ovoj utakmici mnogo važni. United se poboljšao pod vodstvom Solskjaera i sada imaju tri pobjede u posljednje četiri utakmice. Vjerujem da će United ostvariti pobjedu! Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.41a7ff1b51903903dd42f63961aeb4d9.png

(Koeficijenti 31.12. u 14:35 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wolves - Crystal Palace 1 (2.00) bet365

Wolves će također u ovu utakmicu ući kao favorit za pobjedu. Oni se nalaze na odličnom sedmom mjestu sa 29 bodova osvojenih u prvih 20 kola. Imaju osam pobjeda, pet remija i čak sedam poraza. U posljednjih pet utakmica imaju tri pobjede, remi i poraz. Njihova forma u posljednje vrijeme na domaćem stadionu i nije baš tako sjajna nakon što su poraženi tri puta u posljednjih pet utakmica na ovom stadionu. No, oni jesu pobijedili velikog Chelseaja na početku ovog mjeseca sa 2-1, kao i Bournemoutha sa 2-0. U posljednjem susretu na ovom stadionu su izgubili od Liverpoola sa 0-2.

Crystal Palace se na drugoj strani nalazi na 14-oj poziciji sa 19 bodova osvojenih u ovom trenutku. Crystal Palace je ostvario pet pobjeda, četiri remija i čak 10 poraza do sada ove sezone. U posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, remi i dva poraza. Što se tiče forme u gostima, Crystal Palace je u posljednjoj utakmici u gostima ostvario pobjedu i u ovaj susret će ući sa prilično solidnim samopouzdanjem, jer je taj susret u gostima bio pobjeda protiv Cityja, gdje su pobijedili sa 2-3. 

Screenshot_15.thumb.png.39f012c4441dd8ef5eecb0f4dccffc16.png

(Koeficijenti 31.12. u 14:38 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Southampton | Pobjeda domaćin + prvi do tri kornera (1.65) bet365

Chelsea je nakon 19. kola odiganih ostvario 12 pobjeda, četiri remija i tri poraza, što je bilo dovoljno za 40 bodova, čak četiri manje od Manchester Cityja na trećoj poziciji. Ovo će biti must win za Plavce, jer će imati priliku da se približe Cityju, koji je kiksao par posljednjih utakmica, dok će pobjeći Arsenalu koji dva boda manje i utakmicu više od kluba sa Stamford Bridgea. Chelsea u ovaj susret ulazi kao očigledni favorit, nakon što su ostvarili tri pobjede i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Koeficijent na njihovu pobjedu je 1.28 i uz to na bet365 kladionici se može igrati tko će stići prvi do tri kornera. Vjerujem da će to biti Chelsea, jer su sa Manchester Cityjem najbolji u toj statistici. Prvi do tri kornera su stigli u 14 od 20 svojih utakmica ove sezone. Ova oklada se može kombinirati samo u bet365 kladionici!

Na drugoj strani imamo Southampton, koji se nalazi na 17-oj poziciji na tabeli sa 15 bodova osvojenih do sada. Oni se muče ove sezone sa formom i to se odražava na tabeli, jer su samo jedan bod iznad posljednja tri mjesta, međutim, njihova forma se popravila u posljednje tri utakmice, gdje imaju dvije pobjede i jedan poraz. Pobjede su ostvarili protiv Arsenala i Huddersfielda, dok ih je West Ham pobijedio na domaćem terenu sa 1-2. Oni su veliki autsajderi u ovom susretu na Stamford Bridgeu! Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.170b51c5224d8b6488de53c2d8975df7.pngScreenshot_20.thumb.png.d0d1258119bfd831c55b3f6384999a31.pngScreenshot_21.png.7266f9e0846cc8f5d32938e6ea31772b.png

(Koeficijenti 29.12. u 17:19 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bournmouth - Watford // Domaćin over 1,5 bet365 - 2,10

Odličan koeficijent na domaću ekipu a po meni ovo je vrlo realan scenarijo. Mislim da je Bournmouth ekipa koja svakome može postići pogodak, što su i dokazali ove sezone. Sjani su u napadu, imaju Wilsona i Kinga a za jednog od njih bi ovo mogla biti jedna o zadnjih utakmica za klub. Domaćini su protiv ekipa koje ne dolaze iz "top 6" u 7 odigranih mečeva na domaćem terenu šest puta postizali barem dva pogodka. Bournmouth je također od 27 postignutih golova čak 17 postigao na domaćem terenu.

1.jpg.3402805f45222eebf56a544dbe64c9f8.jpg

Huddersfield - Burnley // X2 bet365 - 1,66

Huddersfield je katastrofalan ove sezone a nakon poraza od Fulhama zauzeli su zadnje mjesto na tabeli i ja sam ubjeđen da oni 100% idu u niži rang. Prošle sezone se igrali u dobroj formi i zbog ogromne količine samopouzdanja i momentuma su ostali u ligi, ali zaista oni su ekipa koja ne posjeduje kvalitet za najviši rang takmičenja. Burnley će sa druge strane voditi veliku borbu za opstanak, slavili su protiv WestHama u prošlom kolu i mislim da će protiv direktnih konkurenata tražiti još jedan pozitivan rezultat kako bi pobjegli sa pozicije koja vodi u Championship.

2.thumb.jpg.199d4d73f837a1a72f094fea409b8ab0.jpg

Link to comment
Share on other sites

West Ham United - Brighton 

 

Od 20.45 na London stadionu pratiti ćemo dvoboj West Hama i Brightona. Čekičari su na 11.mjestu sa 27 bodova, dok gosti imaju 25 bodova i nalaze se na 13.mjestu.West Ham United je kiksao u nedelju kod Burnleya. Momčad Manuela Pellegrinija nije uspjela dobiti jednu od lošijih momčadi u prvenstvu ove sezone i na Turf Mooru su izgubili sa glatkih 2:0. Brighton dolazi na ovo gostovanje nakon dvije dobro odrađene domaće utakmice. Na svom Amex stadionu uzeli su četiri boda u dvije utakmice. Momčad Chris Hughtona prvo je remizirala sa Arsenalom 1:1 na Boxing Day da bi u subotu slavili sa 1:0 protiv Evertona. 

 

Favorit je u ovome susretu West Ham koji se preporodio nakon lošeg ulaska u sezonu. Ostvarili su Čekičari 15 od maskimalnih 18 bodova u 12.mjesecu, a domaći poraz od Watforda jedini je kiks u prošlom mjesecu. West Ham ima idealnu priliku vratiti se pobjendičkim navikama protiv Brihgtona koji igra loše u gostima. Momčad Chris Hughtona izgubila je sedam od 10 gostovanja ove sezone. Felipe Anderson je u odličnoj formi u redovima domaćih. Brazilac je postigao sedam golova i upisao jednu asistenciju u zadnjih deset nastupa. Odlična vijest je i povratak Marka Arnautovića u redove Čekičara pa će napad domaćih dobiti još više na kvaliteti i širini.  

 

Brighton je rado viđen gost u Premier League i West Ham bi trebao to iskoristiti u ovome susretu. Obrana West Hama djeluje ranjivo pa ako i dođu do pobjede to će teško učiniti bez primljena gola jer svaki gost na London stadionu postigao je bar jedan gol. Zbog loše igre Brihgtona u gostima i odličnog talenta domaćih u napadu ovdje bi trebali vidjeti pobjedu domaćih u dvoboju koji obećava puno golova. 

 

TIP: Pobjeda West Hama 
TIP: Pobjeda West Hama i oba daju gol


izvor :omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

Danas maritimu fali prvi golman,braga u zadnje vrijeme u dobroj formi jedino ih je benfica razmontirala,inace dobra ekipa koja jos uvijek drzi prikljucak za vodecim trojcem,gosti do sada dali samo 8 golova a primili 18

Jako mi se cini dobar koeficijent na bragu da ce dobit u hendikepu i steta je za neiskoristit

H1 1.8

Link to comment
Share on other sites

prije 52 minute, tihi372 said:

Danas maritimu fali prvi golman,braga u zadnje vrijeme u dobroj formi jedino ih je benfica razmontirala,inace dobra ekipa koja jos uvijek drzi prikljucak za vodecim trojcem,gosti do sada dali samo 8 golova a primili 18

Jako mi se cini dobar koeficijent na bragu da ce dobit u hendikepu i steta je za neiskoristit

H1 1.8

Hvala za info..meni dosta i 2 gola Brage :-)

Link to comment
Share on other sites

West Ham - Brighton 1 (1.95) bet365

Uprkos male krize u posljednjih 10-ak dana West Ham je uhvatio zalet, te se probijaju ka gornjem dijelu tabele. U posljednjih 7 utakmica ostvarili su 5 pobjeda, i generalno pružaju dosta dobre igre. Brighton je u posljednje dvije utakmice kući izvukao remi protiv Arsenala i savladao Everton, ali mnogo lošije igraju u gostima gdje su jedna od najgorih ekipa po učinku.  U prethodnih 5  gostujućih utakmica poraženi su 4 puta, a ostvarili pobjedu protiv poslednjeplasiranog Huddersfielda. Vjerujem u pobjedu domaćih i mislim da ovaj tip ima dosta dobar value.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use