Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 30.12.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Southampton - Manchester City 2 (1,33) bet365

Nakon debakla prošle subote gdje je City izgubio od Crystal Palacea na domaćem terenu 3:2 te tako šokirao nogometni svijet, prirredili su još jednu senzaciju izgubivši od Leicestera na gostovanju u srijedu. Zanimljivo je da su u obje utakmice bili ogromni favoriti te poveli. Jučerašnji poraz Cityja kladionicama je zasigurno donio desetke milijuna € budući da je poznato kako je kolo na Boxing day kolo kada se uplati najviše novaca na kladionici na Premier League. 

Ozbiljno su kompromitirali šanse za osvajanje naslova te je trenutno Liverpool prvi favorit. Dobar tajming za uplatu sve one koji vjeruju da City osvaja naslov budući da je koeficijent 2,75.

rTupi7m.png

Evo i tablice

51TUL5o.png

Realno City je u obje utakmice bio bolja momčad i nevjerojatno je kako su izgubili. Crystal Palace je uputio udaraca u okvir gotovo koliko je i golova dao. Uz to dali su eurogol koji neće postići sljedećih desetak godina a i isto vrijedi i za Leicester.

Nejverojatno mi zvuči da upišu i treći poraz u nizu odnosno da kiksaju još jednu utakmicu. Southampton je jedna od lošijih momčadi Premier League i ne samo da mislim da će City slaviti već mislim da bi svoje frustracije mogli iskaliti na Southamptonu te upisati visoku pobjedu. Za očekivati je i da im se sreća, koju nisu imali u zadnjim utakmicama, malo osmjehne i vrati a i bez nje u 90 minuta ovdje po mom mišljenju moraju slaviti. 

jRUOe6J.png

DIREKTAN LINK ZA UPLATU NA MANCHESTER CITY

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Crystal Palace - Chelsea (13:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.92)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 1.44
LT6Bq26.png

Burnley - West Ham (15:15) bet365
Sudac: David Coote (1.75)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.00
m2BK1Pt.png

Southampton - Manchester City (15:15) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 0.89
FGr76Vg.png

Manchester Utd - Bournemouth (17:30) bet365
Sudac: Lee Mason (3.70)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 1.72
yp24Qlr.png

(Koeficijenti 28.12. u 17:54 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Crystal Palace - Chelsea BTTS (1.80) bet365

Chelsea je preživio test protiv Watforda na Vicarage Roadu zahvaljujući Eden Hazardovim golovima u tom susretu. Belgijska superzvijezda je iskoristila prednost Mateo Kovačićevog dodavanja i doveo je svoj tim u vodstvo u prvoj minuti sudijske nadoknade u prvom poluvremenu. Watford je izjednačio samo nekoiko minuta kasnije, da bi Eden Hazard sa svojim drugim golom u drugom poluvremenu osvojio sva tri boda za svoj tim. Ekipa Maurizio Sarrija sada igra protiv Crystal Palacea, gdje su favoriti i mislim da će ostvariti pobjedu, međutim, Crystal Palacea ne treba podcijeniti!

Crystal Palace je dominirao terenom kroz cijelu utakmicu protiv Cardiff Cityja, ali nisu uspjeli da pretvore brojne šanse u gol, tako da su igrači Roy Hodgsona imali 30 pokušaja na gol, međutim nisu uspjeli ostvariti potrebnu pobjedu. Crystal Palace je ostvario dvije pobjede prije tog remija protiv Leicester Cityja sa 1-0 i Manchester Cityja sa 3-2. Uprkos tome, oni su i dalje ogromni autsajderi za pobjedu na svom terenu protiv velikog Chelseaja. Plavci su primili gol u svakoj od posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, tako da očekujem da će u ovom susretu biti golova na obje strane. Ovo je praznični period pogovoto u Engleskoj, jer se igra veliki broj utakmica u razmaku od nekoliko dana, tako da će biti i vidljivog umora. Sretno!

Screenshot_23.thumb.png.55e4af9ed49417c593cee751ce1c061b.png

(Koeficijenti 29.12. u 15:06 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Bournemouth 

Zadnju utakmicu engleskog prvenstva u 2018.godini odigrati će Manchester United i Bournemouth. U dvoboju koji je na rasporedu u 17.30 Manchester United će tražiti i treću pobjedu zaredom kako je na klupi privremeni trener Ole Gunnar Solskjaer. Norvežanin je odlično počeo rolu privremenog trenera, a klub je pod njim ostvario dvije pobjede i postigao čak osam golova. Kvaliteta koju momčad Uniteda ima napokon dolazi na površinu i Crveni vragovi su uvjerljivi favoriti u ovome srazu.

 

Bournemouth se nalazi na sredini tablice sa 26 bodova su na 12.mjestu. Momčad Eddie Howea loše izgleda na gostovanjima gdje su izgubili zadnjih pet susreta i teško će protiv probuđenog Uniteda ovdje izbjeći novi poraz. "Kada pobjeđujemo svi su dobro raspoloženi. Želimo i danas ponovno slaviti i nastaviti ovu dobru atmosferu." najavio je dvoboj Solskjaer koji se nada kako će za ovaj dvoboj moći računati na Martiala, Sancheza i Lukakua koji su upitni za ovaj susret.

 

"Dolazak na Old Trafford uvijek je težak." iskren je trener gostiju Eddie Howe koji je nahvalio izdanja Manchester Uniteda u zadnje dvije utakmice. Bournemouth je nastrdao kod Tottenhama na Boxing day sa 5-0. Očito je kako u gostima imaju velikih problema i protiv Uniteda koji pod Solskjaerom teži napadačkoj igri to bi mogao biti veliki problem. Pobjeda Manchester Uniteda ne bi smjela doći u pitanje i ovdje je samo pitanje sa koliko će razlike slaviti domaća momčad u trećoj pobjedi Solskjaera na klupi Manchester Uniteda.

 

TIP: Manchester United -1.5

izvor:omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

Burnley - West Ham 2 (2.04) bet365

West Ham zapravo igra bolje u gostima nego pred svojim navijačima, pobijedili su na tri gostovanja zaredom i nisu poraženi još od oktobra. U odličnoj su formi, pošto su u prethodnih 6 mečeva u Premier ligi ostvarili 5 pobjeda. Osim toga, u 5 od prethodnih 7 međusobnih susreta sa Burnleyem odnijeli su trijumf, a 3 puta na posljednja 4 gostovanja Burnleyu, tako da su Hammersi danas svakako favoriti. Burnley je izgubio tri uzastopna meča u Premier ligi, uz Fulham imaju najgoru odbranu (41 primljen gol u 19 kola), a u posljednjih 11 kola u Premiershipu imaju očajan učinak - 1 1 9. Kući su poraženi na 4 od prethodnih 5 susreta, a prije 4 dana doživjeli su debakl od Evertona (1:5). Mislim da pobjeda West Hama ima odličan value ovdje, i da će se "Čekićari" vratiti sa 3 boda.

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Bournemouth 1 (1.40) bet365

Nakon što ih je preuzeo Ole Gunnar Solskjaer United djeluje kao potpuno drugačija ekipa, i tek sad izlazi na površinu koliko su bili "ubijeni" pod Joseom Mourinhom - samopouzdanje i atmosfera u timu su bili potpuno narušeni, kao da je na snazi bio tihi bojkot Portugalca, a u prvoj utakmici pod vođstvom Solskjaera United je postigao 5 golova, i to prvi put nakon čak 5 i po godina i odlaska Alexa Fergusona.

Bournemouth zaista igra očajno u posljednje vrijeme, doživjeli su debakl protiv Tottenhama prije nekoliko dana (5:0), a poraženi su u 8 od prošlih 10 utakmica u svim takmičenjima. U gostima su doživjeli 5 poraza zaredom i ne vidim kako mogu da se odupru Unitedu na Old Traffordu. Ipak, i pored krize u kojoj se nalaze, još uvijek su bezbrižni sa 12 bodova iznad zone ispadanja, a realnije je da bodove potraže u narednim utakmicama.

bc412d06-3b42-4f09-841b-6f93c6496ae7.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use