Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

CSKA - Kazan // Under 5,5 golova bet365 - 1,32

Ruski hokej je melem kada su u pitanju underi na mečevi posebno u slučaju kada igraju dvije odlične ekipe i gdje se očekuje vrlo zanimljiv meč. Duel prve i četvrte ekipe kada gledamo kompletnu ligu a razlog zbog kojeg sam se odlučio na under je taj da je CSKA ove sezone u svojim ečevima samo 8 puta išla preko ove granice. Kazan je nešto bolji, išli su 19 puta preko ali u ovako teškom meču za njih vjerujem da neće biti toliko efikasni.

1480721575_kazanunder.thumb.jpg.0ba585cb26078fc5ad3d085784c7c215.jpg

TABELA KHL LIGE

1499665045_tabelakhl.thumb.jpg.23dc20b7102926a826987aaf2cd4daa5.jpg

Izvor: bet365 

Lokomotiv Yaroslavl - Spartak Moscow // Under 5,5 golova bet365 - 1,42

Egal meč dvije ekipe koje su gotovo iste kvalitete što dokazuje i stanje na tabeli. Yaroslavl je na četvrtoj poziciji dok je Spartak jedno mjesto ispod. Na zadnjih 7 međusponih mečeva samo su dva puta išli preko ove granice a na zadnja dva meča kada bi se sakupili golovi jedva da bi prešli ovu marginu ( postignuto 6 golova).

jasorlav.thumb.jpg.57981e7979b1037a9ea791915dd0b46c.jpg

Setubal - Braga // over 2,5 golova bet365 - 2,05

Odličan koeficijent kod bet365 kladionice, očekujem pad do petka i zaista ne znam zbog čega je na portugalski liga kup ovoliki koeficijent kada je ovo takmičenje poznato po kiši golova. Ovdje će snage odmjeriti dva prvoligaša Setubal i Braga, dvije ekipe koje su u prva dva meča liga kupa lagano išle preko ove margine i ekipe koje su u omaćem prvenstvu prije mjesec dana također odigrali meč koji je završio preko ove granice. 

Ovakve poklone kladionica moram iskoristiti čak i ako tip odigram vođen statistikom. Očekivao sam koeficijent oko 1,70 a ne čak 2,05...

portugal.thumb.jpg.876db8ad38d7485c3f17150500381986.jpg

• Goksim pinned this topic

Rio Ave - Pacos Ferreira | Manje od 2.5 gola (1.80) bet365

Dva tima iz različitih liga. Rio Ave se nalazi na 10-oj poziciji u prvih 14 kola u Primeira ligi. Oni su u posljednje vrijeme doživjeli katastrofalan niz u ligi, gdje imaju četiri poraza i jedan remi u posljednjih pet utakmica. DO sada su u ligi ostvarili pet pobjeda, četiri remija i pet poraza. Osovjili su 19 bodova i nalaze se samo osam bodova iznad zone ispadanja iako su na desetoj poziciji. Vjerujem da će oni rotirati u ovom susretu, kako bi odmorili neke igrače i spremili se za utakmicu koju igraju kod kuće protiv Moreirensea, jer se što prije moraju vratiti na pobjedničke staze ili im se ne piše dobro. U svakom slučaju, oni i nisu baš u formi u posljednje vrijeme, tako da očekujem tešku utakmicu protiv Ferreire.

Ferreira je u odličnoj formi u drugoj portugalskoj ligi, gdje se nalaze na prvom mjestu sa 10 pobjeda i tri poraza u kojima su postigli 19 golova do sada, a primili samo pet. Oni imaju najbolju obranu u drugoj ligi, dok su u posljednjih pet utakmica ostvarili tri pobjede. Imaju 30 bodova do sada, isto kao i Famalicao, koji se nalazi na drugoj poziciji, dok je i Estoril također tu sa samo jednim bodom manje ispod njih na trećem mjestu. Zbog toga mislim da ni Pacos Ferreira neće izvesti svoj najbolji sastav u ovoj kup utakmici, jer ih očekuje vrlo važan susre protiv Arouce u sljedećem kolu. Zbog toga mislim da ova dva tima neće biti mnogo nabrijani za postizanje golova u ovom susretu. Očekujem manje od 2.5 gola. Prošli susret koji su igrali ova dva tima završio je sa 0-0 prošle sezone. Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.d784b00e4055e342400bd0b068590be1.png

(Koeficijenti 28.12. u 12:30 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Aves - Benfica BTTS (1.90) bet365

Benfica se već kvalificirala u ovom natjecanju, tako da oni neće imati neku veliku motivaciju u ovom susretu. Aves je postigao gol u svakoj utakmici od početka listopada i mislim da će se ta tradicija nastaviti u ovoj utakmici. Pretražio sam malo postave i Benfica je izgubila dva dobra igrača zbog ozljeda u ovom mjesecu. Najbolji od njih je Rafa Silva. On je postigao pet golova u 11 utakmica, uz jednu asistenciju. Salvio i Ebuehi neće biti dostupni za ovu utakmicu također.

Aves nije uspio ostvariti pobjedu u posljednje četiri utakmice i u tom periodu su ostvarili samo jedan bod. Oni zaista primaju dosta golova nakon što su od Belenensesa primili pet u prošloj utakmici u ligi, dok su prije toga od Sportinga i Nacionala primili po 3 i 4 gola. Međutim u svim tim utakmicama, Aves je postigao barem po jedan gol, pa čak i Sportingu od kojeg su izgubili sa 4-1. Zbog toga mislim da će Aves i u ovom susretu postići gol, tako da moja oklada ide na oba tima daju gol u ovom susretu. Sretno svima!

Screenshot_16.thumb.png.c942936f6b43651e2f4ef6c33dfd97fa.png

(Koeficijenti 28.12. u 13:05 CET)

Trinkijeri zna šta Partizan mora da uradi da bi pobedio Olimpiju!

Trener crno-belih smatra da njegovi igrači moraju da budu koncentrisani u Stožicama tokom cele utakimice

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči gostovanja Olimpiji koji se stavlja tačka na 2018. godinu, izjavio je da je izuzetno važno da ekipa odigra pametno.

- Nakon poraza od Cedevite imali smo sedam dana da radimo i učinimo sve da u sutrašnjoj utakmici izgledamo bolje i igramo bolje. Verujem da će tako i da bude. Olimpija ima dobre i iskusne igrače koji su sposobni da nam naprave puno problema, zato moramo da budemo u potpunosti koncentrisani, agresivni i pametni tokom cele utakmice - izjavio je Trinkijeri za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Novica Veličković posebno je naglasio važnost utakmice za oba rivala.

- Liga je ove godine takva da je za veliku većinu ekipa svaka utakmica gotovo odlučujuća. Olimpiji je neophodna pobeda, nama je neophodna pobeda, tako da očekujem otvorenu, borbenu i vrlo tešku utakmicu. Mi znamo šta nam je cilj i znamo koliko znoja mora da se prolije da bismo ga ostvarili. Prvi korak je sutra - istakao je Veličković.

Utakmica 13. kola ABA lige između Olimpije i Partizana igra se od 17 sati u dvorani Stožice, uz prenos na kanalu Arena sport 1.

Izvor: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3019504-trinkijeri-zna-sta-partizan-mora-da-uradi-da-bi-pobedio-olimpiju

Ljubljana - Partizan 2 (1.45) bet365

Screenshot_17.thumb.png.238ce2678a6a2b0771a2afa1c49cce8b.png

(Koeficijenti 28.12. u 14:32 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use