Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 26.12.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Crystal Palace - Cardiff City 1 (1.65) bet365

Slažem se sa kolegom iznad, koji je iznio suštini i rekao manje-više sve što se tiče ovog tipa, vjerujem da će domaći nad krilima pobjede nad Cityjem ostvariti pobjedu i protiv Cardiffa koji je doživio pravi debakl od Uniteda, a na gostovanjima su najgora ekipa Premier lige. Koeficijent je sasvim solidan i mislim da ovaj tip ima vrlo dobar value.

 

West Bromwich Albion - Wigan 1 (1.57) bet365

WBA traži povratak u Premier ligu, a pobjeda u ovom susretu im je od vitalnog značaja jer drugoplasirani Norwich ima 5 bodova prednosti, te svaki kiks im značajno umanjuje šanse za direktan plasman.  Ostvarili su dvije pobjede zaredom na gostovanjima (za vikend su savladali Rotherham rezultatom 4:0), u prethodnih 7 utakmica imaju 5 pobjeda i 2 remija, te generalno su u dosta dobroj formi, za razliku od Wigana koji je poražen u tri susreta zaredom, te ima 7 poraza u posljednjih 10 utakmica. Poprilično su loši u gostima (1 1 9) i imaju samo jedan bod više od najgore gostujuće ekipe u ligi. Sve u svemu, ovo mi se čini kao izgledan 'kec', a ni koeficijent nije loš.

Link to comment
Share on other sites

Torino - Empoli 1 (1.70) bet365

Empoli je poražen u dvije utakmice zaredom, i to ubjedljivo, primili su čak 7 golova, a u gostima su najgora ekipa u ligi (0 3 5). Ni Torino baš ne blista u posljednje vrijeme, ali ovo djeluje kao dobra prilika zapobjedu nakon tri meča bez trijumfa, doduše, imali su i poprilično težak raspored - Milan, Juventus i Sassuolo. Ne može se reći da su odigrali naročito loše u ova tri duela, protiv Milana na San Siru su izborili remi, u gradskom derbiju sa Juveom su poraženi minimalnim rezultatom, a protiv solidnog Sassuola su odigrali neriješeno.  U svakom slučaju, ovdje očekujem pobjedu Torina, koji sa tri boda ima šanse da se priključi borbi za evropska takmičenja.

e5fd666b-cb44-4d73-b188-f47bb7629433.png

Link to comment
Share on other sites

SPAL - Udinese X (3.10) bet365

Direktan duel za opstanak, između dvije ekipe koje zauzimaju posljednje dvije pozicije koje osiguravaju opstanak u ligi, ni jedni ni drugi nemaju pobjedu u prethodne četiri utakmice (zapravo, SPAL u čak 8 posljednjih utakmica). Posljednje tri utakmice SPAL-a kući završene su remijem, kao i prethodni međusobni duel ovih ekipa u Udinama. Utakmica koja mi nekako 'miriše' na X, iako nemam običaj da tipujem na neriješeno, ali mislim da bi ovdje moglo da se pokuša na nešto manji ulog.

 

Roma - Sassuolo 1 (1.55) bet365

Mislim da je red da Roma konačno izađe iz krize, u posljednjih mjesec i po dana imaju tek jednu pobjedu, i to kući protiv Genoe. U prethodnom periodu imali su dosta problema za povredama, nisu mogli da računaju na Džeku, kao i na još nekoliko bitnih igrača. Džeko je danas na klupi, ali može se očekivati da uđe u igru u drugom poluvremenu. Sassuolo je ekipa koja ima solidan učinak u ovih 17 kola, nalaze se u gornjem dijelu tabele i objektivno, mogu napraviti probleme Romi, ali ipak vjerujem u pobjedu "Vučice".

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use