Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.12.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Hannover - Dusseldorf više od 2.5 gola & oba tima daju gol (1.95) bet365

Over 2.5 gola postignuto je u 71% utakmica Hannovera kod kuće i Dusseldorfa u gostima ove sezone, a kada se malo dublje zaviri u statistiku, jasno je i zbog čega. Nijedan tim nije imao više šuteva na sopstveni gol od Hannovera, a Dusseldorf je peti najgori tim u ligi po tom parametru. Realno je očekivati da će i jedni i drugi imati šanse za gol. U prosjeku, po 3.2 gola padaju na utakmicama oba tima, Hannover ima prednost domaćeg terena, ali moraju i da napadnu jer se nalaze u nezavidnom položaju na tabeli, tako da ovaj susret obećava golove.

9abef3aa-ae29-47bd-9cc5-66d79ca759d1.png

 

AC Milan - Fiorentina Draw No Bet Milan (1.57) bet365

S obzirom na probleme u odbrani, Milan se nalazi na solidnom 4. mjestu, koje vodi u Ligu prvaka, iako su slavili samo jednom u prethodnih 5 utakmica u ligi. Igraju vrlo dobro na svom San Siru ove sezone, gdje su poraženi jedino od Juventusa, dok Fiorentina nema pobjedu na osam gostujućih utakmica ove sezone, i generalno su bezopasni van Artemio Franchija. U posljednjih 5 međusobnih susreta MIlan je neporažen protiv Fiorentine, a u prethodna 3 okršaja na San Siru ostvarili su sve tri pobjede, i danas ne bi trebalo da izgube, očekujem remi u najgorem slučaju, zbog čega sam se odlučio na DNB, ali mislim da rossoneri ovdje mogu da pobjede.

441f6cbb-eeca-4337-bdca-2fd5996f6fcf.png

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Leicester 1 (1.36) bet365

Tim Maurizija Sarrija igra dobro ove sezone, i da nisu neočekivano poraženi od Wolvesa prije pola mjeseca, držali bi 3. mjesto sa samo 4 boda manje od Cityja, ovako, nalaze se na 4. poziciji sa 2 boda manje od Tottenhama, ali na Stamford Bridgeu su vrlo dobri (6 3 0), sva tri remija su protiv timova iz gornjeg dijela tabele - protiv Evertona, Uniteda i Liverpoola. Rezultat koji uliva mnogo optimizma Bluesima je svakako pobjeda nad Manchester Cityjem (2:0) pretprošlog vikenda, što je potvrda kvaliteta Chelseaja.

Leicester više nije ni blijeda sjenka onog šampionskog tima iz sezone 2015/16, na skromnom su 12. mjestu bez neke evropske perspektive, a dovoljno daleko od zone ispadanja. U posljednja dva meča su poraženi (od Tottenhama i Crystal Palacea), imaju tek dvije pobjede u Premier ligi u posljednja dva i po mjeseca. Ne vjerujem da mogu izbjeći poraz danas na Stamford Bridgeu, Chelsea je trenutno dosta kvalitetniji i mislim da će uzeti sva tri boda.

https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/b65fe409-c6ec-409d-8047-f7362741862c.png

Link to comment
Share on other sites

Frankfurt - Bayern | 2 + više od 3.5 gola (2.87) bet365

U ovoj utakmici očekujem pravu golijadu od dva tima koji imaju odlične napadače. Bayern u ovu utakmicu ulazi kao favorit, ali oni će morati da rade naporno protiv Frankfurta kako bi ostvarili dobar rezultata na Commerzbank Areni. Gosti su imali turbulentnu sezonu do sada pod vodstvom Niko Kovača. Međutim, Hrvatski menadžer je uspio da podigne samopouzdanje u svojoj ekipi i vrati pobjednički mentalitet u Bayern koji je pobijedio pet i remizirao jednu u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima. Bayern je bio prvi u svojoj skupini u Ligi prvaka i iskoristili su loš rezultat Dortmunda sredinom tjedna i približili im se na devet bodova, sa utakmicom manje u ovom trenutku, nakon što je Borussija pobijedila Gladbacha u prošlom kolu. Ovo je šansa da Bayern pređe na drugu poziciju odmah ispred M'Gladbacha. 

Frankfurt se vratio na pobjedničke staze nakon što je ostvario četiri boda u posljednje dvije ligaške utakmice protiv Bayer Leverkusena i Mainza. Međutim, Adi Hutterova obrambena linija je dokazala da je ranjiva u posljednjim utakmicama. Ove defanzivne rupe su posebno izašle na vidjelo u remiju od 2-2 protiv Mainza sredinom tjedna. Ovako loša defanzivna forma Frankfurta će biti muzika za uši Roberta Lewandowskog koji je postigao pet golova u posljednje četiri utakmice za Bayern. Mislim da će Bayern pobijediti, međutim očekujem golijadu! Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.905c9311b316a07da7e926ad27b892ad.png

(Koeficijenti 22.12. u 14:43 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

PSV - AZ Alkmaar 1 (1.36) bet365

PSV se nada da će zadržati dva boda prednosti u odnosu na Ajax na vrhu Eredivizije kada budu igrali protiv Alkmaara večeras. Domaćini su bili zaista neprikosnoveni do sada ove sezone nakon što su ostvarili 15 pobjeda i poraz u 16 utakmica odigranih ove sezone, ali oni su i dalje dva boda od fenomenalnog Ajaxa. Domaćini nisu imali utakmicu sredinom tjedna, jer su elminirani iz kupa. U ovu utakmicu ulaze sa visokim samopouzdanjem nakon što su demolirali Heraclesa u prošloj utakmici u gostima sa 4-0. Steven Bergwijn, Daniel Schwaab, Denzel Dumfries i Gaston Pereiro su bili strijelci u tom susretu. Mark van Bommelova ekipa je postigla impresivnih 10 golova u posljednje dvije ligaške utakmice bez ijednog primljenog gola u tom procesu. 

Gosti imaju 20 bodova manje u odnosu na PSV u ovom trenutku, ali oni u ovaj susret idu sa visokim samopouzdanjem. Postigli su pet golova u pobjedi nad Zwolleom u utorak navečer. To je bila treća pobjeda zaredom na svim natjecanjima nakon što su ostvarili pobjede u ligi protiv Fortune Sittard i Excelsiora. Vjerujem da će PSV ostvariti pobjedu u ovoj utakmici i siguran sam da će zadržati tu prednost od dva boda. 

Screenshot_12.thumb.png.138cc0d998eceb30ce699d0ad1080a41.png

(Koeficijenti 22.12. u 15:01 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lille - Toulouse 1 (1.61) bet365

Ekipa Christophe Galtiera, trenera Lillea je ispustila bodove u prošlom mjesecu, sa porazom od Nicea i remijem protiv Lyona i Reimsa, ali njegov tim je i dalje na drugoj poziciji i ponosno se bori za to mjesto. Posljednja utakmica se završila sa pobjedom od 3-2 protiv Nimesa i to je pokazalo kakav borben duh ima ova ekipa. Oni imaju 34 boda i 10 bodova su iza PSG-a, ali su također igrali dvije utakmice više, tako da je sustizanje PSG-a u ovom trenutku nemoguće.  Lille mora nastaviti da uzima bodove, jer su Lyon i Montpellier sa utakmicom manje od njih, ali sa četiri i šest bodova manje također. Međutim, oni su im za petama i Lille mora održati ovu prednost koju ima. Lille je remizirao posljednje tri utakmice kod kuće i još uvijek ostaju neporaženi na Pierre-Mauroy stadionu. Jedino PSG i St. Etienne su još uvijek neporaženi kod kuće ove sezone.

Toulouse je na 15-oj poziciji u ovom trenutku i oni imaju samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica. Oni su samo pet bodova daleko od posljednja tri mjesta na tabeli i u posljedoj utakmici su dožvjeli poraz od Caena sa 2-1 sredinom tjedna, tako da je Lille imao više dana za odmor. U gostima je Toulouse izgubio dvije od posljednje tri utakmice i ukupno su osvojili devet od 27 mogućih bodova. 

Lille je ovdje po mom mišljenju favorit i mislim da se vidi i zašto. Oni postižu golove i bolji su i mnogo jači tim od Toulousea. Povijest također govori da se Toulouse uvijek mučio sa Lilleom. Očekujem pobjedu Lillea. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.274182ad8496aeb17e7dd7b9105b754a.png

(Koeficijenti 22.12. u 15:12 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Guingamp 1 (1.95) bet365

Ovo su dva najgora tima u ligi. Pod vodstvom Thierry Henryja, Monaco je pobijedio samo dvije utakmice i ostao na 19-oj poziciji sa samo pet bodova ispred Guingampa. Ako Monaco pobijedi ovu utakmicu i Dijon i Amiens budu imali loše rezultate, oni se konačno mogu izvući iz posljednja tri mjesta što velika motivacija za njih i možda rani poklon za Božić za ovaj tim. Kod kuće, Monaco ima najgori rekord u ligi gdje još uvijek nisu pobijedili utakmice ove sezone. Primili su šest golova u posljednje dvije utakmice kod kuće, iako je to bilo protiv PSG-a i Montpelliera. 

Guingamp na drugoj strani izgleda kao ekipa koja će završiti u Ligue 2 sljedeće sezone, jer se nalaze osam bodova izvan sigurne zone. Oni su bili loši tijekom cijele ove sezone i vjerujem da će ovo biti još jedna teška utakmica za njih. Guingamp ima najgori rekord u gostima u ligi i oni su izgubili posljednje tri utakmice zaredom. Primili su barem po dva gola u svakoj od tih utakmica u gostima. 

Ovo je ogromna utakmica za Monaco, jer se suočavaju sa najgorom ekipom u ligi, čak gorom i od njih. Mogli bi završiti ovu godinu sa pobjedom i možda se izvući iz posljednja tri mjesta. Očekujem pobjedu Monaca napokon na svom stadionu. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.ac0a39db0d28750c546541d7325d6731.png

(Koeficijenti 22.12. u 15:43 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 16 sati, popo64 said:

Cardiff City vs ManUtd 2 1,60 1,55 1,50 ….

Kada sam nekada, veoma davno, bio u qurcu sa raspolozenjem i sa moralom uopste, sasvim slucajno sam se zadesio u nekoj vukojebini na nekoj zeleznickoj stanici. To vece uopste nisam bio u svojoj zemlji, i trebalo je da sacekam vezu za jutarnji polazak. Em sto sam bio u qurcu, em sam morao celu noc da presedim u vukojebini, em su poceli da me spopadaju klosari koji se vuku po svim zeleznickim stanicama.

Mora da sam veoma gadno izgledao, kada je bas mene spopao najalkoholisaniji od svih. Dosao da me hebe u mozak i da trazi novac za alkohol. Pre nego sto je bilo sta rekao, odmah sam izvadio neku sitninu, samo da mi se skine sa vrata. Jeste da je bio mrtav pijan, jeste da je bio klasicni klosar, ali je zacudjujuce odmah ukapirao da ne zelim razgovor. Uzeo je sitninu, a da nije ni trepnuo, samo rekao tri recenice i otisao: “...ne postoji problem koji ne moze da se resi.

Ako nesto zaista zelis, ne postoje granice. Jedina stvar koja ne moze da se pomakne sa mesta jesu ove planine ( bili smo u Alpima ), sve ostalo je moguce. Klosar mi to uopste nije rekao na mom maternjem jeziku, ali sam zapamtio svaku rec.

Mnoooooogo godina kasnije, setio sam se ovih reci kada sam ucio sport, i kada je moj profesor na predavanju pricao o motivaciji. Genije je pricao o PRISTUPU, koja je kljucna stvar u sportu, mnogo vaznija od kvaliteta tima ili pojedinca koji imate. Kada imate pravilan PRISTUP sportu i takmicenju, samo je nebo granica. Najlepse sportske price u istoriji sporta su napisane bas zahvaljujuci PRISTUPU igri. Mogao bih da pisem do sutra, ali hajde da napisem one primere koji mi prvo padnu na pamet.

1992-ge je bilo Evropsko Prvenstvo u fudbalu u Svedskoj i jedna od zemalja-ucesnica koja je prosla kvalifikacije, je trebalo da bude Srbija (Jugoslavija) ali posto je rat bio pred vratima Uefa je kaznila Srbiju, i zbog sankcija nije dozvolila ucesce. Na njihovo mesto su upali Danci koji zapravo uopste nisu ni prosli kvalifikacije, i koji su se uveliko ubijali u alkoholu i sexu po svetskim destinacijama. Jedva su ih i skupili samo nekoliko dana pred pocetak Evropskog. Danci su dosli opusteni, rastereceni, neuigrani, a pogotovo BEZ BILO KAKVIH PRIPREMA.Mozete samo misliti kakvog su bili kvaliteta, kada nisu prosli ni kvalifikacije, a bili su u grupi sa Srbijom. Ali kada su vec dosli, poceli su da igraju srcem i OSVOJILI TITULU PRVAKA EVROPE. Sta tek reci za Grke na Evropskom Prvenstvu 2004-te u Portugalu, kada su kao totalni autsajderi, igrali kao dopingovani i takodje osvojili prvo mesto. Ili finale Lige Prvaka 2005-te, u Istanbulu, pred 70.000 dusa, Milan vodi 3:0 do 54-og minuta i izgubi titulu od Liverpoola (Boze, oprosti mi sto hvalim ova govna, ne dozvoli da gorim u paklu zbog toga).

Pa titula prvaka Leicestera koja je osvojena na cisti PRISTUP igri, a ne na suvi kvalitet. Pa titula prvaka Evrope u kosarci reprezentacije Slovenije 2017-te, skolski primer kako motiv, PRISTUP i krvava kolena vode u istoriju. Meni licno su mnogo interesantnije individualne price. Monika Seles, najtalentovanija devojka u istoriji zenskog sporta je sa samo 18 godina imala vec CETIRI Grand Slam-a, a sa 20 godina OSAM. Monica Seles je uz Drazena Petrovica primer koji bi trebalo zakonom da se uvede u skole i izucava poput matematike, fizike ili hemije. Njih dvoje nisu bili sportisti, vec ubice, Monica bi rodjenu majku pobedila 6:0, 6:0, da je mogla, a Drazen Petrovic da je igrao protiv svoje majke bi zabio 45 poena. Drazen Petrovic je sa samo 20 godina imao PROSEK od 43,3 poena u ex Jugoslovenskoj Ligi, najjacoj Ligi u Evropi, BEZ STRANACA. Kada je otisao u Real Madrid, u samo pet utakmica je dao 207 poena (prosecno 41,4), a u finalu tadasnjeg Kupa Kupova u dresu Real Madrida jednom Snaideru Caserta je dao 62 poena.

Sve ove brojke nisu toliko impresivne, koliko ta zelja, motiv, PRISTUP da zgazis ako mozes i rodjenu majku. Secam se jednog intervjua Vlade Divca koji je pricao kako su na nekim reprezentativnim pripremama svi igraci jedva cekali da izadju u grad i pricaju o kurvama, sexu, alkoholu, zezanju, muzici, izlascima, dok je Drazen samo pricao o kosarci. Ali, da se vratim na danasnja vremena. Da napisem nesto i o fudbalerima, najglupljim ljudima na planeti. Fudbaleri nisu samo najgluplji ljudi na svetu, oni su i najgora vrsta ljudske vrste. Hajde, recite vi meni kada vam neko kaze “...ona je zena fudbalera....” na kakav tip devojke pomislite? Odgovor je tacan, neka kokoska, napucana plasticna kokoska koja ne moze da sastavi prosirenu recenicu. Verovatno je neka glupaca sa plasticnim usnama, grudima, koju dok je bila mala, druga deca verovatno nikada nisu zvala na rodjendane. Dakle, dame i gospodo, vezite se, polecemo – pricajmo o fudbalerima, kompletnim idiotima.

Lampedusa je gradic-ostvo na jugu Italije, odnosno najjuznija tacka te zemlje i Evrope uopste. Nalazi se u Mediteranskom moru i predstavlja najblizu tacku izmedju Evrope i Afrike (samo 113 kilometara razdvaja obale Italije i Tunisa). Vec 25 godina ta zona je jedan od najvecih problema Italije zbog najezde migranata iz Afrike sa kojima zabari ne znaju sta da rade. Zvanicno, na ostrvo je do sada iskrcano 400.000 migranata, dok je stvarna brojka verovatno vise od 1.200.000. Racuna se da je najmanje 18.000 ljudi poginulo prilikom svih tih pokusaja ilegalnog ulaska u svet bogatih. Svi ti ljudi dolaze ilegalno, bez novca, bez dokumenata, bez skole, bez mozga, a skoro i bez odece i obuce. Dolaze mladi, starci, deca, zene u devetom mesecu trudnoce...svi dolaze. Svi ti nesretnici imaju samo jedan cilj, da ostanu u Evropi i uopste nemaju nameru da se vracaju. Ti nesrecnici dolaze preko organizovane mafije koja ih prebacuje u krajnje nehumanim uslovima, kao sardine, najcesce nocu i po nevremenu, i uz samo jedan uslov – nista nije izvesno. Oni koji se i dovuku, imaju poseban tretman.

Posto je Italija civilizovana zemlja, oni moraju da se pretvaraju da su humani i da su zabrinuti za ove nesretnike. Prvi koji ih docekuju su humanitarne organizacije, volonteri zdravstvenih sluzbi, najcesce veoma mladi ljudi. Ti humanitarci su obuceni kao astronauti NASE, dakle specijalna odela, maske na licu, rukavice na rukama jer je vazno da ni jedan deo otkrivenog tela ne dodirne afrikance. Posto su humanitarci naterani da budu humani i volonteri, oni se zaista i brinu da pruze pomoc tim nesretnicima.

Ta zastitna odela zapravo i najbolje predstavljaju sta evropljani misle o afrikancima. Prljavi, nepismeni, nekulturni, primitivni, zarazeni, nisu u stanju ni da kazu, a kamoli napisu kako se zovu i odakle dolaze. Osim sto moraju da se prave da su humani, italijani moraju i da prihvate, evidentiraju, smeste, nahrane, izlece te ljude. Moraju i da im daju neki sitan novac, a sve to traje mesecima. Na ostrvu Lampedusa postoje cak smestajni objekti sa stalno zaposlenim, koji takodje moraju da pretvaraju da su humani i da se brinu o crncima. Naravno da posle nekoliko meseci, vecina i ode dalje ka Evropi, jer tim nesrecnicima nije cilj Italija, vec jos razvijenije zemlje poput Nemacke, Austrije i Svajcarske. Ti crnci zaista jesu nepismeni, ali nisu toliko nepismeni da ne razlikuju jednu Poljsku recimo od Svajcarske. Za italijane je lepo sto ti crnci i odlaze iz Italije, ali nije lepo sto novi uvek i dolaze. I tako vec 25 godina. Sa jedne strane italijani moraju da se pretvaraju da su humani, a sa druge strane hebu majku Evropskoj Uniji sto im ne daju pare, i sto ne razumeju problem (citaj sto ne prihvataju crnce).

Dodatni problem za zabare je i sto se ponekom nesretniku Italija cak i dopadne, ili se neka devojcica od 13 godina i porodi na tlu Italije, pa svi oni pozele da ostanu. Meni je stvarno zao italijana, ali mislim da oni treba da pevaju, jer postoji i drugi migrantski put, onaj koji su migranti presli PESKE ili vozovima preko Makedonije, Srbije i Madjarske, pa sve do Nemacke. Nezvanicno, takvih je bilo od 2015-te preko 2.000.000, uglavnom izbeglica iz Sirije, Avganistana i Irana. Samo Nemacka je primila MILION, a samo u 2018-oj godini u Nemackoj je rodjeno 30.000 migrantskih beba. Verovatno se vecina izbeglica na kraju i integrise, ali se nadam da se slazete sa mnom da ti ljudi nece ucestvovati u svemirskim programima Nemacke. Recimo da se samo 1 procenat i ne integrise, ne snadje u novom okruzenju, ne nadje posao, a recimo da je dosao i bez ostalih clanova porodice. Sta taj nesrecnik da radi, nego da se bavi kriminalom,a 1 procenat od milion je 10.000 ljudi.

Kakve sve ovo veze ima sa fudbalom i kladjenjem?

Pa, i fudbaleri dolaze iz Afrike. Dolaze i iz Juzne Amerike, a to je isti qurac. Dobro, ne dolaze barkama, brodicima, peske ili vozovima, ali dolaze u istom ili slicnom mentalnom stanju. Neobrazovani, nepismeni ili polupismeni, sa mentalitetom podrucja sa kojeg dolaze. I onda se desi da coveku koji ne zna da nabroji strane sveta, date recimo platu od 10.000.000 eura godisnje jer je brz kao antilopa. Pa ti kao treneru daju jos desetoricu brzih kao antilopa, a glupih kao qurac, i onda ti kazu: “...e, sad imas najboljih 11, napravi od njih tim, stvori timski duh, izgradi poverenje, stvori da ginu jedan za drugog, a narocito POBEDJUJ, a ocekujemo i titule od tebe.

E to se desilo najboljem treneru na svetu, najvecem, Mourihnu. Rashford crnac, Martial crnac, Lukaku crnac, Sanchez juznoamerikanac – isti qurac, Fred juznoamerikanac, Pereira juznoamerikanc, Pogba crnac, Valencia crnac, Young crnac, Smalling crnac, Bailly crnac, Royo juznoamerikanac, Romero juznoamerikanac.... Kada na to dodate da je Mou trener starog kova, zahtevan, insistira na detaljima i perfekcionizmu, orijentisan kao i svi uspesni treneri ka odbrani, sta drugo da dobijete nego raspad sistema.

Na jednoj strani suvi genije, a na drugoj kraljevi Instagrama, retardirane budaletine. Nikada ne zaboravite, da se ti degenerici kojim slucajem ne bave fudbalom, na jugu Italije bi ih docekivali u NASA odelima, da ih slucajno ne bi dodirnuli otvorenim delom tela. Pogledajte lice Alexa Sancheza. Ali pazljivo. Cileanac, i to primitivni. Sta vam govori to lice? Da kojim slucajem ne znate cime se bavi, sta bi pomislili? Ucestvuje u svemirskom programu drzave Chile? Nuklearni fizicar? Cepa atome? Mikrohirurg? Operise nervne celije na otvorenom mozgu? FUDBALERCINA, kolege forumasi, i to neopevana. Najskuplji igrac Premier Lige. 400.000 eura I TO NEDELJNO, za sedenje na klupi.

Pricajte ca Pogbom i ostalim crncima i juznoamerikancima o rotacijama, preuzimanju u zoni presinga, strani pomoci na opterecenoj strani... ima da vas gleda kao tele. I za kraj, slucaj Mbape. Ne igra u ManUtd, i nije juznoamerikanac, ali je crnac i vazno je za pricu o PRISTUPU igri. Kada je Mbape pregovarao sa PSG-om, trazio je platu 10.000.000 eura godisnje, privatni avion na usluzi 50 sati godisnje o trosku kluba, dodatnih 30.000 eura mesecno od kluba na licno osoblje, telohranitelja, vozaca i batlera. Trazio je i uslov da mu se plata, u slucaju osvajanja Zlatne lopte automatski poveca na 30.000.000 godisnje.

Da se vratim na PRISTUP igri. Kada bi teoretski svi fudbaleri imali pravilan pristup igri, a to znaci da gines na terenu, i to najpre za klub, pa za saigrace, publiku koja te gleda, pa tek onda za sebe, titule bi osvajali najbogatiji klubovi na svetu. To bi bilo predivno. Ali onda ne bi bilo kladjenja. Kladionice ne bi postojale, a ja bih uvenuo kao biljka. Posto je svlacionica ManUtd-a puna quraca, i to neopevanih, a uz to im je povredjena sujeta, jasno je da imaju PRISTUP igri kakav imaju. Ljudi cesto pogresno smatraju da u tom slucaju igraci bojkotuju trenera, i namerno igraju slabo. Moguce je da tako deluje kada su u pitanju ovi pajaci Pogba i Sanchez, ali to svakako nije tacno.

Igraci gotovo nikada ne bojkotuju trenera, narocito ne na velikim utakmicama, ali ih generalno boli qurac ako izgube, ili ako se vuku po terenu kao sline, a to je deset puta gore nego da bojkotujes trenera. Zato se i po trenerskim skolama i akademijama, pocinje od prve lekcije. Ako imas jednu budalu u timu, odmah ga otresi kao blato sa nogu. Ako imas dve budale u timu, napustaj klub. Ako dozvolis da imas tre budale u timu, jos juce si smenjen. Kada sam ja brojao po ManUtd-u, stigao sam do PET budaletina i OSAM turbo-budala.

Sta danas ocekujem?. Pa to je barem jasno, toliko puta vec vidjeno. Govna ce igrati kao dopingovana, letece po terenu, imace PRISTUP igri kao da su Monica Seles i Drazen Petrovic u jednoj osobi. Primitivni crnci i neopevane juznoamericke budale ce hteti da dokazu u kome je bio problem. Ocekujem, pogotovo sto igraju sa Cardiff-om, dvojku “iz dvojke”, puno golova, ocekujem i da ce se francusko smece upisati u listu strelaca, moguce i nekoliko puta.

Kada je Chelsea 2015-te otpustio Mou-a po istom scenariju, uz bojkot igraca, neki od rezultata Chelsea u prvim utakmicama bez portugalca su bili: Chelsea vs Sunderland 3:1, Crystal Palace vs Chelsea 0:3, Arsenal vs Chelsea 0:1, Chelsea vs Newcastle 5:1,.....

Kada su igraci Leicestera 2017-te odlucili da im je pun qurac Ranijerija, poceli su da ga ruse kao i portugalca, sve dok ga nisu oterali. Odmah su i proigrali, Leicester vs Liverpool 3:1, Leicester vs Hull 3:1, Leicester vs Sevilla 2:0, West Ham vs Leicester 2:3, Leicester vs Stoke 2:0, Leicester vs Sunderland 2:0....

Ni igraci Bayerna nisu bili kamilica kada su rusili Ancelottija 2017-te, narocito Robben i Ribery, mada ni Muller nije bio mala maca. Zato su i jedva docekali poraz od PSG-a u Ligi Prvaka, pa pravac na rusenje italijana. Nakon sto su mu videli ledja, i oni su poceli da lete. Bayern vs Freiburg 5:0, Bayern vs Celtic 2:0, Hamburger vs Bayern 0:1, i tako naredna dva meseca, mrzi me sve da pisem.

Dakle, kao sto vidite sve su to primitivna govna, najgori ljudi na svetu, polupismeni fudbaleri bez grama mozga. Da se ne bave fudbalom, verovatno bi jeli jos uvek sirovo meso negde u Somaliji, Chille-u ili Hondurasu.

Rezon da igram na ManUtd: pa i kladionice se slazu sa mnom, kvota pada kao zvezda padalica. Ove sezone, a igra se od osmog meseca, ManUtd jos nikada nije imao kvotu na pobedu U GOSTIMA od 1,55. Ove subote je to slucaj prvi put u poslednjih pet meseci.

Rizik da padnem: govna su to. Mozda dodje neki mali x-ic u zaustavnom vremenu, ali male su sanse za to. Pa cak i da padnete, ne ocajavajte. U narednim mecevima kladjenje na ManUtd ce sigurno biti isplativo

I za kraj, ako mi dozvolite, imao bih samo jos dve stvari. Pokusajte da zapamtite. To je moja preporuka, ali zaista iskrena.

Solskjaer je jos jedan od pacijenata iz ranga Gattusa, Pippa Inzaghi-a, Montelle, Seedorfa, Thierry Henry-a...dakle bivsih vrhunskih igraca koji pokusavaju da budu treneri. Imati zelju da postanes trener je veoma pohvalna stvar. Ono sto nije pohvalno, je sto ti pajaci jos uvek nisu prebacili sklopku u svom mozgu. Oni trenerskom poslu pristupaju sa razmisljanjem igraca, a to je najbolji put u propast.

Trenerski posao je odlazak u rudnik, narocito sa danasnjim generacijama igraca, gde pre silaska u jamu, moras najpre da se izljubis sa rodbinom, jer nikada nisi siguran da li ces se vratiti iz jame. Pojma nemaju, u stvari nista nemaju, nemaju znanje, nemaju trenersko znanje, nisu spremni za stres koji donosi trenerski posao, nemaju nikakve rezultate kao treneri. Imaju samo igracko ime, a to nije dovoljno ni da treniraju moju ujnu Danicu.

Solskjaer ce doneti entuzijazam, opusteniji ambijent, siguran sam da ce se svi preporoditi. Gledajte da iskoristite to i da se obogatite preko noci i preko tiketa. Sve se poklopilo, pogotovo raspored, a i otisao je portugalac. Uzivajte narednih mesec i po dana, tamo sve do 12.02.2019. Samo trpajte na djavole, igrace pod entuzijazmom, pomislice da nisu smece, pomislice da je Mou glup covek, a da je Solskjaer rodjeni trener, pravi naslednik velikog Alex-a. Dakle, Cardiff vs ManUtd, ManUtd vs Huddersfield (zicer sezone), ManUtd vs Bournemouth, Newcastle vs ManUtd, ManUtd vs Reading, ManUtd vs Brighton, ManUtd vs Burnley....itd itd itd

Budite hrabri, disciplinovani i dosledni i ne zalite pare do sredine drugog meseca. Za to vreme, ovi u klubu ce pomisliti da su normalan klub, a Pogba i ostali crnci da su ljudi. A onda rasprodaja sve imovine, i sav novac na PSG protiv ManUtd-a, a brzo ce doci i 24.02. i mec sa Liverpoolom, a tada ce svako od vas vec biti bogat covek.

Ako ste vec bogati, ili jos niste, ali imate novca za bacanje, gledajte da trpate i na alternativne opklade, tipa ManUtd pobedjuje u posedu lopte, kornerima, sutevima u okvir gola i sl.

I za kraj, ne zaboravite pricu o PRISTUPU igri. Kada je Zvezda dobila Liverpool u Beogradu, u mozgovima navijaca Zvezde je bila samo jedna stvar. Povratak tamo gde im je i mesto, u evropsku elitu. Herojska igra, grotlo Maracane, Pavkov igracina, Borjan najbolji evropski golman, istorijska sezona, sledece sezone napad na pehar Lige Prvaka...bla bla bla bla.

Niko da pomene PRISTUP engleza, koji ce inace i ove sezone osvojiti drvenu medalju.Liverpool je nakon Zvezde zaredjao sedam pobeda, uz gol razliku 18:2, naravno ne racunajuci poraz od PSG-a. Entuzijazam i PRISTUP igri igraca Liverpoola sto igraju u Beogradu bih uporedio sa entuzijazmom prosecnog kladionicara kada treba da se kladi na neki par iz Lige Evrope poput Slavia Prag vs Genk ili Rennes vs Real Betis

 

Svaka cast ,covjek ko da je vidio utakmicu vec

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, Pivaric said:

Evo za danas cu izdvojiti 3 para:

Mamelodi Sundowns-Al Ahly Benghazi 1 1.50

M.Rozić over 6.5  1.85

Ross County-Partick 1 1.55

Prvi par dolazi iz Africkih kvalifikacija za Ligu prvaka,Mamelodi predstavnik Juzne Afrike docekuje predstavnika Libije,u prvoj utakmici u Libiji odigrali su 0:0..Ekipa domacina po transfermarktu vrijedi 20mil eura dok su gosti procjenjeni tek na 450.000,iako nije u soldima sve,domacin je sigurno puno kvalitetnija ekipa i nakon nule u gostima doma bi trebali osigurat prolazak.

 

Drugi par igram na kapetana Cibone da ce protiv Zvezde prebaciti 6 poena,nema smisla govoriti o kvalitetama ovog prekaljenog igraca koji u prosjeku ove sezone na parketu provodi 24min,6 poena mi bas jako malo zvuci i smatram da ce u ovom hrvatsko-srpskom dvoboju biti dodatno nabrijan i prebaciti tu granicu..

 

I zadnji par dolazi iz skotskog championshipa gdje drugoplasirani Ross County docekuje najlosijeg gosta lige Partick koji je vani uhvatio samo bod u dosadasnjem dijelu polusezone i to kod posljednje plasirane momcadi prvenstva..

Sretno tko isprati :)

Afrikanci i Skoti prelako prosli ali nazalost Rozic mi je poremetio planove,njegova Cibona je danas ostala na svega 54 poena,on je na parketu proveo samo 14min vjerojatno zbog lose igre(postotak suta mu je bio 1/5) i to me je dovelo do pada ?

Link to comment
Share on other sites

Juventus - Roma 1 (1.36) bet365

Juventus je bez dileme favorit u večerašnjem okršaju, kao i protiv bilo kojeg tima na svom terenu, napadački trojac Ronaldo – Mandžukić – Dybala je prijetnja za svaku odbranu, naročito za Rominu, koja je ionako pokazala dosta nesigurnosti ove sezone, pošto su primili čak 22 gola u 16 kola. Di Francesco još uvijek ima briga oko sastavljanja tima, pošto je pitanje koliko igrači koji tek izlaze iz ozljeda mogu da pruže na terenu, a radi se o ključnim igračima, osim toga, trenutna forma im ne daje mnogo razloga za optimizam.

Link to comment
Share on other sites

Montpellier - Lyon oba tima daju gol (1.80) bet365

Lyon je poznat po napadačkom, atraktivnom fudbalu punom tempa, ove sezone su postigli 36 golovoa u 18 utakmica, a u prethodnih 20 utakmica 14 puta je viđeno over 2.5 golova. Iako su opasni u ofanzivi, i u dobroj su formi, odbrana je poprilično nesigurna. S druge strane, iako su u promjenljivoj formi, Montpellier je više nego solidan napadački, postigli su 10 golova u prethodnih 6 utakmica, ali uz samo jedan clean sheet, tako da mislim da će na ovoj utakmici biti golova na obe strane.

 

Rennes - Nimes oba tima daju gol (1.80) bet365

Na prethodne 4 utakmice Nimesa oba tima su postizala golove, Nimes je inače dosta dobar napadački, dok je odbrana Rennesa ne blista ove sezone, iako su primili samo jedan gol na posljednje četiri utakmice u svim takmičenjima, u kojima su vezali četiri pobjede. Nimes je 4. u ligi po učinku u gostima, slavili su na tri gostovanja zaredom i mislim da ovdje mogu postići barem jedan gol.

 

Reims - Caen manje od 2.5 gola (1.50) bet365

Duel timova koji se baš ne ističu po golovima ove sezone - na utakmicama Reimsa pada u prosjeku 1.6 golova, što je najniže u čitavoj ligi, čak 14 od 18 utakmica završeno je under 2.5 gola. Doduše, ni napadači Caena nisu naročito produktivni, iako su u prethodne tri utakmice postigli po 3 gola, a u posljednja dva međusobna susreta Reimsa i Caena postignuta su samo 3 gola. a ne vjerujem ni da ćemo večeras vidjeti neku goleadu.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use