Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 20.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Očekuju Vas uzbudljivi nogometni okršaji u najboljim europskim ligama, a zahvaljujući bet-at-home adventskom kalendaru, sada se možete kladiti na te vrhunske utakmice POTPUNO BESPLATNO! I to zato jer Vas očekuje kladiteljski vaučer vrijedan 5.00 EUR iza današnjih vrata. Ne postoji bolji način za ulazak u blagdanski doživljaj!

Screenshot_3.png.ee159655717e4b01e632b702de9b5c99.png

Ja sam već uzeo vaučer! Uzmite besplatni vaučer još danas. Ako nemate račun, napravite odmah, jer ovo zaista vrijedi! Besplatnih 5€!

Screenshot_4.png.5c8505393a3937b3ae7a5a5f779ebdfa.png

5895d2d1cba9841eabab6077.png.bdbcb089d2508671dde4e90d7a4cf863.png

Feyenoord - Utrecht BTTS (1.57) bet365

Ova dva tima će u ovu utakmicu ući u različitim rasploženjima. Feyenoord je prošlu utakmicu u ligi izgubio od Sittarda kod kuće sa 0-2. Dok je Utrecht pobijedio u gostima 3-2 protiv Heerenveena. Prije tog poraza protiv Sittarda, Feyenoord je imao šest pobjeda zaredom. Zbog toga je ovaj sramotni poraz kod kuće veliko iznenađenje. Sada se Feyenoord nalazi osam bodova iza Ajaxa, dok su 10 bodova iza PSV-a na tabeli. Oni su u posljednjih pet utakmica ostvarili četiri pobjede i pomenuti poraz. Imaju treću najbolju obranu u ligi, dok im je i napad među prva četiri u ligi. 

Na drugoj strani imamo Utrecht koji se nalazi odmah ispod Feyenoorda na tabeli sa sedam bodova zaostatka. Međutim, Utrecht je u posljednje četiri utakmice ostvario tri pobjede i ne treba ih otpisati u ovom susretu. Ipak je to kup i očekujem neke promjene u sastavima i zbog toga mislim da će domaćini imati problema sa gostima. Vjerojatno će ostvariti pobjedu, međutim, kao što se to desilo u tri od pet međusobnih susreta ova dva tima, očekujem da će oba tima dati gol u ovoj utakmici. S obzirom da je Feyenoord primio gol u svakoj od posljednje četiri ligaške utakmice, mislim da je ova opcija najbolja za okladu. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.492657a605536520a9c35c7a59b3d816.png

(Koeficijenti 20.12. u 10:55 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Ovo je stvarno fantastičan period za otvoriti i iskoristiti razne promocije, advent kalendare te bonuse vjernosti kod par kladionica. 

Prošlog tjedna sam podijelio kako sam dobio 100€  za klađenje kod potpuno besplatno kod unibet kladionice a čini se da nisu stali na tome jer su me danas iznenadili sa još 150€.

Toplo preporučujem svima da otvore sljedeće račune za klađenje, jer ih kladionice samo mogu ugodno iznenaditi sa raznim promocijama i bonusima:

1. bet365
  2. unibet
  3. bet at home
  4. 10bet
  5. 1xbet

NNzMCNV.pngfhXkWcO.png

UNIBET_KLADIONICA

Botosani - Calarasi 1 (1.66) bet365

Danas je vrlo slaba ponuda što se tiče nogometa. Ovo je Rumunjska 1. liga. 10-plasirani Botosani igra protiv 12-plasiranog Calarasija. Niti jedna ekipa nije u sjajnoj formi, međutim, Botosaniju dajem prednost zbog činjenice da igraju na svom terenu pred svojim navijačima i zbog činjenice da su uprkos porazu u prošloj utkamici pokazali da znaju igrati lijep nogomet. Botosani obično igra dobar nogomet, ali to se ne oslikava na rezultatima. U ovoj utakmici igraju protiv tima koji je izgubio posljednjih pet utakmica zaredom, dok Calarasi nema pobjede u posljednjih 13 utakmica u ligi zaredom. U tih 13 utakmica oni su poraženi osam puta, dok su preostalih pet utakmica remizirali. Zaista loša forma Calarasija, kojem se u ovom susretu smiješi još jedan poraz. Botosani će biti bez Oaide, dok će ostatak tima biti na raspolaganju. Calarasi nije postigao gola sedam od posljednjih osam utakmica. Posljednji put su postigli gol Astri kod kuće, ali su poraženi u tom susretu prije dva kola. U svakom slučaju vjerujem da će Botosani ostvariti pobjedu u ovoj utakmici.

Plus za ovu utakmicu este da će Calarasi biti bez vratara iz prve postave Stratona koji je ozlijeđen. Calarasi će također biti bez suspendiranom Simiona, dok su Seroni, Ispas, Puscas, Pana i Keyta pod znakom sumnje. Sretno svima!

Screenshot_3.thumb.png.ce89941f24e213c91f12c94e4ff0578f.png

(Koeficijenti 20.12. u 12:19 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use