Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 5 sati, Pivaric said:

Evo me nakon dugo vremena opet na forumu..stigla zima,vise se vremena provodi u kuci pa imam i vise vremena za pisanje :)

Eczacibaci-Vakifbank 1  1.65

Odbojka,turska liga(zene)..gosce su prosli tjedan osvojile svjetsko klupsko prvenstvo,dok je domaca ekipa ispala neocekivano u polufinalu od ekipe iz Brazila..vjerujem da su domace igracice poslije tog kiksa jako nabrijane i da ce pred domacom publikom(znamo koliko to puno znaci u Turskoj) pobjediti svoje suparnice..napomenuti cu jos da domace igracice poslije 7.kola nemaju jos izgubljen nijedan set..

PS. Bas dok sam pisao ovu analizu naletio sam na podatak da zbog velikog broja stranih igracica u sastavu gostiju danas nece biti Milene Rasic koja je odigrala sjajno klupsko prvenstvo..

Povratak sa stilom ?

Nije neki veliki tecaj ali da je svaki dan ovako nebi se bunio,nadam se da je netko ispratio ovo na svojim listicima..

Inace utakmica zavrsila s laganih 3:1 u setovima..

Borussia Dortmund - Werder Bremen oba tima daju gol (1.66) bet365

Werder je jedina ekipa koja je postigla gol u svakoj utakmici Bundeslige ove sezone, a vrlo dobro igraju u gostima, mada su pokvarili omjer porazom protiv Mainza i remijem protiv Freiburga. Dortmund je ultraofanzivna ekipa, naročito na svom terenu, gdje je prosjek fascinantnih 4.9 golova po utakmici, te su na 7 domaćih utakmica u Bundesligi 5 puta postigli najmanje tri gola. Čak 9 prethodnih međusobnih susreta između Dortmunda i Werdera je završeno sa golovima na obe strane, a na Westfalenu je Werder postigao barem gol u posljednja 4 duela, prije godinu dana su odnijeli i sva tri boda. Sve u svemu, ova utakmica itekako obećava golove, nadam se da neće izdati nakon današnjeg faila sa Hoffenheimom i M'gladbachom.

ea56146a-3dd3-434a-b65b-cdec88b32037.png

On 14. 12. 2018. at 18:47, IzudinB said:

Eibar se nalazi na 14-oj poziciji na tabeli sa 19 bodova osvojenih u 15 utakmica odigranih do sada. Pobijedili su pet, remizirali četiri i izgubili šest utakmica. Imaju jednu od najborih obrana nakon što su primili 23 gola do sada. U posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, dva remija i poraz. Na drugoj strani imamo Valenciju koja ima bod manje od Eibara i nalazi se na 15-oj poziciji. Međutim Valencia nije primila mnogo golova, imaju čvrstu obranu, ali je njihov napad zabrinjavajući. Oni su postigli samo 12 golova u 15 utakmica odigranih do sada. Sve ovo nam govori da će biti teško procijeniti tko će ovdje ostvariti pobjedu, jer niti jedan od klubova nije favorit sa koeficijentom do 2.70 na oba kluba u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. 

Zbog toga sam pogledao malo statistiku kartona kada su ova dva tima u pitanju i granica od 5.5 mi se čini razumljivom. Eibar ove sezone dobija oko 2.2 žuta kartona u prosjeku po utakmici, dok se Valencia kao i prošle sezone nalazi među prvih šest-sedam ekipa koje dobijaju najviše žutih kartona u prosjeku po utakmici čak 2.53. U svakom slučaju, sudac je taj zbog kojeg mislim da će ova granica da se pređe. 

Adrián Cordero Vega je sudac koji je lagan na kartonima, kao što i njegova statistika to i govori. On se nalazi među prvih šest sudaca koji pokazuju najviše žutih kartona ove sezone. Njegov prosjek po utakmici je 5.43, dok je na nekim utakmicama kao što i sami vidite ispod znao pokazati čak i devet žutih, pa i neki crveni u La Ligi ove sezone.

758141030_AdrinCorderoVega.png.c48b211e4ccd77ad257f4eba24b760c9.png

U bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici ću odigrati over kartona, jer ova kladionica računa crveni kao dva žuta. Između Eibara i Valencie je uvijek bilo dosta žutih kartona, pogotovo u posljednjih nekoliko utakmica. Mislim da ova utakmica ima potencijal za over, dok se oba tima bore u donjem dijelu tabele za bolju poziciju. Dijeli ih samo bod i siguran sam da će biti borbe na terenu. Sretno!

Ovako nešto još nisam gledao ove sezone, ovaj Vega je teška budala, u prvom poluvremenu hrpa grubosti i čistih 6 situacija za javnu opomenu od kojih imbecil nije sankcionirao ni jednu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use