Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Manchester City - Everton (13:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.36)
Prosjek ekipe 1: 0.94
Prosjek ekipe 2: 1.25
IUiNjEC.png

Crystal Palace - Leicester (16:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (2.38)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.75
FZk3t4E.png

Huddersfield - Newcastle (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.21)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.56
HMTcioU.png

Tottenham - Burnley (16:00) bet365
Sudac: Graham Scott (2.75)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Prosjek ekipe 2: 1.88
6QtkJtI.png

Watford - Cardiff (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley (-)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.50
Ubw1VJ0.png

Wolves - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.69
5md2q5d.png

Fulham - West Ham (18:30) bet365
Sudac: Mike Dean (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.06
Bf2RdcR.png

Primera

Getafe - Real Sociedad (13:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.38)
Prosjek ekipe 1: 3.13
Prosjek ekipe 2: 2.29
aLosEv3.png

Valladolid - Atl. Madrid (16:15) bet365
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 3.07
zbBK2SS.png

Real Madrid - Rayo Vallecano (18:30) bet365
Sudac: Ricardo De Burgos Bengoetxea (4.86)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 2.43
aQDGbVE.png

Eibar - Valencia (20:45) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (5.43)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 2.53
0EdP6e6.png

Serie A

Inter - Udinese (18:00) bet365
Sudac: Rosario Abisso (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 2.20
KR5CtNq.png

Torino - Juventus (20:30) bet365
Sudac: Marco Guida (4.83)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.87
Z6u8gAa.png

Bundesliga 

Augsburg - Schalke (15:30) bet365
Sudac: Manuel Gräfe (3.40)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.15
n126AVD.png

F. Dusseldorf - Freiburg (15:30) bet365
Sudac: Harm Osmers (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.07
Prosjek ekipe 2: 1.46
XyIbZjA.png

Hannover - Bayern (15:30) bet365
Sudac: Sören Storks (2.50)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.38
THmAAF0.png

Hoffenheim - B. Monchengladbach (15:30) bet365
Sudac: Benjamin Cortus (2.25)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.08
ddca65f.png

Stuttgart - Hertha (15:30) bet365
Sudac: Sascha Stegemann (4.33)
Prosjek ekipe 1: 1.77
Prosjek ekipe 2: 2.15
wP3kNdY.png

Bor. Dortmund - W. Bremen (18:30) bet365
Sudac: Guido Winkmann (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.08
Prosjek ekipe 2: 1.86
6EGDOQI.png

(Koeficijenti 13.12. u 19:34 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Toplo preporučujem svima da otvore račune kod kladionica koje imaju ovakve promocije, jer vas otvoreni računi za klađenje na ništa ne obavezuju a daju vam opciju više da sudjelujete u promocijama ili dobijete besplatne oklade i sl. 

Ne znam po kojem ključu daju ovih 100€ potpuno besplatno i nije za očekivati da ovo daju novim igračima koji nisu napravili niti jedan depozit međutim aktivniji igrači sigurno imaju šanse dobiti ovakvu ili slične bonuse... 

Uz unibet , bet at home kladionica ima advent kalendar promociju a i bet365 mi je nebrojeno puta priredio ovakva iznenađenja besplatnim okladama ili kreditima za klađenje koje su doznačili na moj kladioničarski račun. 

yP2I68L.png

A8TAX0v.png

Manchester City - Everton | Manchester City EH -1 (1.61) bet365

Manchester City je pao na drugo mjesto nakon što su doživjeli svoj prvi poraz u ovoj sezoni protiv Chelseaja u gostima prošlog vikenda. Građani se nadaju da će se u ovom susretu vratiti na pobjedničke staze. Oni su ogromni favoriti pred ovaj susret koji se igra na Etihadu. Što se tiče ozljeda za Manchester City, oni će biti bez Danila, Claudio Brava, Qliaquim Mangale, Benjamin Mendyja i David Silve, dok su Sergio Aguero, Fernandinho, Kevin De Bruyne i John Stones pod znakom sumnje.

Everton je nastavio svoju toplo-hladno formu u ponedjeljak kada su jedva sačuvali 2-2 protiv ekipe Watforda koju vodi Marco Silva. Bio je to slobodnjak Lucas Dignea koji je izjednačio rezultat u šestoj minuti sudijske nadoknade. Međutim, Everton je bez pobjede u tri ligaške utakmice i oni su pali na sedmo mjesto u ligi kao posljedica toga. Upropastili su dobru defanzivnu formu tako što su dozvolili tri gola u svojoj mrežu u posljednje dvije utakmice protiv Newcastlea i Watforda. Kada su u pitanju izostanci za Everton, pod znakom sumnje su James McCarthy, Morgan Schneiderlin i Idrissa Gueye.

Domaćini će biti motivisani da se vrate nakon poraza od Chelseaja. Everton je primio dva gola protiv Watforda kod kuće u ponedjeljak, tako da vjerujem da će najbolji napad u ligi, to jest napad Manchester Cityja ovo riješiti barem sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.adc1446d4ab2c74f60178fdee22a6ff4.png

(Koeficijenti 14.12. u 15:15 CET)

On 13. 12. 2018. at 19:36, IzudinB said:

Eibar - Valencia (20:45) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (5.43)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 2.53
0EdP6e6.png

Eibar se nalazi na 14-oj poziciji na tabeli sa 19 bodova osvojenih u 15 utakmica odigranih do sada. Pobijedili su pet, remizirali četiri i izgubili šest utakmica. Imaju jednu od najborih obrana nakon što su primili 23 gola do sada. U posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, dva remija i poraz. Na drugoj strani imamo Valenciju koja ima bod manje od Eibara i nalazi se na 15-oj poziciji. Međutim Valencia nije primila mnogo golova, imaju čvrstu obranu, ali je njihov napad zabrinjavajući. Oni su postigli samo 12 golova u 15 utakmica odigranih do sada. Sve ovo nam govori da će biti teško procijeniti tko će ovdje ostvariti pobjedu, jer niti jedan od klubova nije favorit sa koeficijentom do 2.70 na oba kluba u bet365 kladionici. 

Zbog toga sam pogledao malo statistiku kartona kada su ova dva tima u pitanju i granica od 5.5 mi se čini razumljivom. Eibar ove sezone dobija oko 2.2 žuta kartona u prosjeku po utakmici, dok se Valencia kao i prošle sezone nalazi među prvih šest-sedam ekipa koje dobijaju najviše žutih kartona u prosjeku po utakmici čak 2.53. U svakom slučaju, sudac je taj zbog kojeg mislim da će ova granica da se pređe. 

Adrián Cordero Vega je sudac koji je lagan na kartonima, kao što i njegova statistika to i govori. On se nalazi među prvih šest sudaca koji pokazuju najviše žutih kartona ove sezone. Njegov prosjek po utakmici je 5.43, dok je na nekim utakmicama kao što i sami vidite ispod znao pokazati čak i devet žutih, pa i neki crveni u La Ligi ove sezone.

758141030_AdrinCorderoVega.png.c48b211e4ccd77ad257f4eba24b760c9.png

U bet365 kladionici ću odigrati over kartona, jer ova kladionica računa crveni kao dva žuta. Između Eibara i Valencie je uvijek bilo dosta žutih kartona, pogotovo u posljednjih nekoliko utakmica. Mislim da ova utakmica ima potencijal za over, dok se oba tima bore u donjem dijelu tabele za bolju poziciju. Dijeli ih samo bod i siguran sam da će biti borbe na terenu. Sretno!

Torino - Juventus 2 (1.57) bet365

Juventus je najbolji tim u zemlji i jedan je od najboljih timova u Europi u ovom trenutku i oni u ovom 16-om kolu Serije A igraju protiv gradskog rivala Torina. Juventus ostaje jedan od timova u Europi koji su neporaženi u ovom trenutku. Oni su pobijedili 14 od 15 utakmica u ligi ove sezone i ostvarili su jedan remi. Juventus je u prošlom kolu osigurao pobjedu protiv Intera, kada je Mandžukić postigao jedini gol i pobjednički za tu utakmicu u 66. minuti. Gostima će nedostajati iskusni branič Andrea Barzagli u ovom susretu, dok je Rodrigo Bentancur suspendiran. Vjerujem da će Juventus pobijediti ovu utakmicu, uprkos tome što je to gradski derbi, mislim da imaju mnogo bolju i kvalitetniju ekipu od Torina u svakom slučaju. 

Na drugoj strani imamo Torino koji se nalazi na šestoj poziciji nakon što su osigurali 22 boda iz prvih 15 kola ove sezone. Ostvarili su pet pobjeda, sedam remija i tri poraza. Torino je remizirao u prošloj utakmici u gostima protiv Milana. U toj utakmici nije pao gol cijelih 90. minuta. Što se tiče izostanaka za Torino, pod znakom sumnje je Daniele Baselli, ali se nadaju da će on moći nastupiti. Domaćinima bi se trebao vratiti Cristian Ansaldi na lijevoj strani. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.04ec7eaad302c0dc4fd18f9221e335f5.png

(Koeficijenti 15.12. u 09:10 CET)

Bolton - Leeds 2 (1.66) bet365

Jedan od najboljih timova u natjecanju putuje jednom od najgorih timova. Bolton će ugostiti Leedsa u 22. kolu engleskog Championshipa. Leeds se nalazi na drugoj poziciji na tabeli nakon što su zabilježili 42 boda u 21 utakmici do sada. Oni imaju 12 pobjeda, šest remija i tri poraza. Leeds je do sada uspio postići 35 golova, dok su primili samo 18, što je zaista za pohvalu. Leeds je pobijedio svoj posljednji meč kod kuće protiv QPR-a. To je bio preokret od strane domaćeg tima u toj utakmici. QPR je postigao prvi gol u 26 minuti, ali je Leeds postigao gol za izjednačenje u 45-oj. Postigli su još jedan gol u 53 i tako se utakmica i završila. Na kraju je bilo 2-1 za Leeds. To će imati mnogo utjecaja na njihovo samopouzdanje u pozitivnom smislu i vjerujem da će u ovu utakmicu ući spremni i motivisani.

Bolton se nalazi na 23-oj poziciji, to jest pretposljednjoj poziciji na tabeli. Oni su uspjeli osvojiti samo 18 bodova do sada ove sezone. Pobijedili su četiri utakmice, remizirali šest i izgubili preostalih 11. Bolton je poražen u posljlednjem susretu u kojem je postignuto čak pet golova. Oni su bili ti koji su primili tri gola, nakon što su dva primili vrlo brzo. Izjednačili su rezultat na 2-2 u 88. minuti, ali nisu imali sreće i Norwich je postigoa gol u 92. minuti za pobjedu.

Gosti su apsolutni favoriti u ovoj utakmici. Oni su pobijedili posljednjih pet međusobnih utakmica u nizu. Leeds je glavni kandidat za promociju u Premier ligu sljedeće sezone, dok je Bolton glavni kandidat za ispadanje. Leeds uživa u nizu od četiri pobjede, dok su izgubili samo pet od posljednjih 35 utakmica. Oni su izgubili samo tri od posljednjih 15 utakmica u gostima. Bolton trenutno nema pobjede u 11 utakmica u nizu, a pobiejdili su samo jednu u posljednjih 17 utakmica. Kod kuće nemaju pobjede u posljednjih pet utakmica. Četiri od tih pet su bili porazi. Leeds će vjerojatno biti pobjednik u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.5e172393667ada39a31744e20545cd63.png

(Koeficijenti 15.12. u 10:58 CET)

prije 16 sati, IzudinB said:

Eibar se nalazi na 14-oj poziciji na tabeli sa 19 bodova osvojenih u 15 utakmica odigranih do sada. Pobijedili su pet, remizirali četiri i izgubili šest utakmica. Imaju jednu od najborih obrana nakon što su primili 23 gola do sada. U posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, dva remija i poraz. Na drugoj strani imamo Valenciju koja ima bod manje od Eibara i nalazi se na 15-oj poziciji. Međutim Valencia nije primila mnogo golova, imaju čvrstu obranu, ali je njihov napad zabrinjavajući. Oni su postigli samo 12 golova u 15 utakmica odigranih do sada. Sve ovo nam govori da će biti teško procijeniti tko će ovdje ostvariti pobjedu, jer niti jedan od klubova nije favorit sa koeficijentom do 2.70 na oba kluba u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. 

Zbog toga sam pogledao malo statistiku kartona kada su ova dva tima u pitanju i granica od 5.5 mi se čini razumljivom. Eibar ove sezone dobija oko 2.2 žuta kartona u prosjeku po utakmici, dok se Valencia kao i prošle sezone nalazi među prvih šest-sedam ekipa koje dobijaju najviše žutih kartona u prosjeku po utakmici čak 2.53. U svakom slučaju, sudac je taj zbog kojeg mislim da će ova granica da se pređe. 

Adrián Cordero Vega je sudac koji je lagan na kartonima, kao što i njegova statistika to i govori. On se nalazi među prvih šest sudaca koji pokazuju najviše žutih kartona ove sezone. Njegov prosjek po utakmici je 5.43, dok je na nekim utakmicama kao što i sami vidite ispod znao pokazati čak i devet žutih, pa i neki crveni u La Ligi ove sezone.

758141030_AdrinCorderoVega.png.c48b211e4ccd77ad257f4eba24b760c9.png

U bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici ću odigrati over kartona, jer ova kladionica računa crveni kao dva žuta. Između Eibara i Valencie je uvijek bilo dosta žutih kartona, pogotovo u posljednjih nekoliko utakmica. Mislim da ova utakmica ima potencijal za over, dok se oba tima bore u donjem dijelu tabele za bolju poziciju. Dijeli ih samo bod i siguran sam da će biti borbe na terenu. Sretno!

Ovo mi miriše na manje od 3 gola

Lincoln - Morecambe 1 (1.45) bet365

Jedna prilično zanimljiva utakmica u trećoj engleskoj ligi. Drugoplasirani Lincoln igra protiv 19-plasiranog Morecambea. Ovdje je po mom mišljenju sve vrlo jasno. Lincoln se nalazi na drugoj poziciji sa 41 bodom osvojenim u prvih 20 kola ove sezone. Milton Keynes se nalazi na prvoj poziciji sa samo dva boda više od njih, dok Milton ima i utakmicu više, tako da je ovo must win utakmica za domaćina. Ostvarili su 12 pobjeda, pet remija i samo tri poraza do sada. Imaju treću najbolju obranu u ligi nakon što su primili samo 17 golova u prvih 20 utakmica ove sezone, dok također imaju i jedan od najboljih napada u ligi, a samo Bury je postigao više golova od njih u trećem nivou engleskog nogometa.

Na drugoj strani imamo Morecambe koji se nalazi na 19-oj poziciji. Oni su do sada ostvarili šest pobjeda, četiri remija i čak 11 poraza. Primili su 34 gola u 21 kolu odigranom do sada, a postgili su 21 gol, što znači barem po jedna gol u svakoj utakmici, međutim, sada igraju protiv mnogo bolje i kvalitetnije ekipe, koja se bori za prolazak u veću ligu, tako da mislim da nemaju što tražiti u ovom susretu. Oni imaju problema sa ozljedama i bit će bez Zak Millsa, James Sinclaira, Lamin Jagnea, Andrew Gleminga i Florent Cuveliera. Veznjak Aaron Wildig i Andrew Tutte imaju problema sa ozljedama također, dok i branič Jordan Cranston ima problema sa koljenom. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.5ad21ed419fa6eb5cb83759f1a35f160.png

(Koeficijenti 15.12. u 11:09 CET)

Palermo - Livorno 1 (1.44) bet365

Još jedna vrlo zanimljiva utakmica, ali ovog puta u talijanskom nogometu, točnije Seriji B. Prvoplasirani Palermo igra protiv posljednje plasiranog Livorna. Sve je vrlo jasno. Palermo se nalazi na prvoj poziciji sa 29 bodova osvojenih u 14 utakmica do sada. Postigli su 25, a primili samo 11 golova. Oni imaju jedan od najboljih napada i jednu od najboljih obrana u ligi. Ostvarili su osam pobjeda, pet remija i samo jedan poraz do sada. Mislim da je ovo vrlo jasno, Palermo je veliki favorit i siguran sam da će pobijediti ovu utakmicu. Imaju manje utakmicu od Leccea koji se nalazi na drugoj poziciji i tri boda više, tako da bi sa pobjedom u ovom susretu pobjegli na šest bodova od drugoplasirane ekipe.

Livorno na drugoj strani se nalazi na posljednjem 19-om mjestu sa devet bodova osvojenih u prvih 14 utakmica. Ostvarili su samo dvije pobjede, tri remija i čak devet poraza do sada. Oni su ekipa sa jednom od najgorih obrana u ligi, dok imaju i najgori napad koji je postigao samo 11 golova do sada. Njihova forma u gostima je očajna, nakon što su ostvarili dva remija i pet poraza u posljednjih sedam gostujućih utakmica u ligi. U posljednjih pet utakmica imaju četiri poraza u gostima. Osvojili su samo dva boda do sada i postigli samo četiri gola u tih sedam utakmica. Zaista vrlo razočaravajuće od Livorna koji je glavni kandidat za ispadanje iz ove lige. Vjerujem da će Palermo ovo lagano dobiti. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.76e828637650f432305e07d8c58ec034.png

(Koeficijenti 15.12. u 11:32 CET)

Santa Clara - Porto 2 (1.28) bet365

13. kolo portugalske Primeire. Prvoplasirani Porto igra protiv osmoplasirane Santa Clare. Porto je najbolji tim u ligi ove sezone. Oni su do sada postigli 26 golova, dok su primili samo sedam. Imaju najbolji napad i najbolju obranu u ligi. Ostvarili su 10 pobjeda, dok su doživjeli i dva poraza. Braga ima isto bodova kao i oni na drugoj poziciji ali sa lošijom gol razikom, tako da je ovo must win za Porto. U posljednjih pet utakmica, Porto ima pet pobjeda. U gostima u posljednjih pet utakmica imaju četiri pobjede i jedan poraz. Poraz je bio protiv Benfice. Što se tiče gostujuće forme, oni su druga najbolja ekipa po toj formi u ligi. Primili su samo tri gola u pet utakmica u gostima do sada.

Na drugoj strani imamo Santa Claru koja se nalazi na osmoj poziciji u ovom trenutku. U 12 utakmica su osvojili samo 17 bodova i u posljednjih pet utakmica imaju tri poraza. Santa Clara ima pet pobjeda, dva remija i pet poraza i vjerujem da će im ovo biti još jedan poraz jer su jedna od ekipa koje su primili najviše golova ove sezone. Postigli su 20 u posljednjih 12 utakmica, međutim vjerujem da oni nemaju što tražiti protiv Porta koji siguran sam neće propustiti priliku i izgubiti prvu poziciju, jer im je Braga odmah za petama. Očekujem pobjedu Porta! Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.cd5833c91528fed9cd108ca5eb1faf30.png

(Koeficijenti 15.12. u 12:09 CET)

Evo me nakon dugo vremena opet na forumu..stigla zima,vise se vremena provodi u kuci pa imam i vise vremena za pisanje :)

Eczacibaci-Vakifbank 1  1.65

Odbojka,turska liga(zene)..gosce su prosli tjedan osvojile svjetsko klupsko prvenstvo,dok je domaca ekipa ispala neocekivano u polufinalu od ekipe iz Brazila..vjerujem da su domace igracice poslije tog kiksa jako nabrijane i da ce pred domacom publikom(znamo koliko to puno znaci u Turskoj) pobjediti svoje suparnice..napomenuti cu jos da domace igracice poslije 7.kola nemaju jos izgubljen nijedan set..

PS. Bas dok sam pisao ovu analizu naletio sam na podatak da zbog velikog broja stranih igracica u sastavu gostiju danas nece biti Milene Rasic koja je odigrala sjajno klupsko prvenstvo..

Fulham - West Ham // 1X bet365 - 1,55

Fulham u nekoliko idućih sedmica očeku niz teških mečeva gdje će posebno biti fokusirani na domaće mečeve gdje jednostavno moraju uzimati bodova ako žele ostati u ligi. Tako će biti i danas protiv ekipe West Hama. Dolaskom Ranijeria Fulham je zaigrao mnogo bolje, posebno na domaćem terenu. Kod gostiju, koji u zadnje vrijeme igraju odlično nedostaju dva važna napadača Arnautović i Perez, što bi se uveliko moglo osjetiti na igri.

Koeficijent je solida, vjerujem kako Fulham može do bodova.

FLH1X.thumb.jpg.8c72c10abe0aa67c77699cb2dff8f8b4.jpg

Inder - Udinese // +1,5 AH Udinese - 1,88

Katastrofalna sedmica za Inter. Vjerujem kako još uvijek ne mogu da se oporave zbog rezultata sa PSV-om gdje su imali sve u svojim rukama i veeeeeeliku priliku da se kvalifikuju u osminu fnala LP ali... Katastrofa za igrače i navijače, upravu kluba.. Niko nije očeiva ovakav scenarijo i ne mogu ni zamislit kako se osjećaju.

Udinese je promjenio trenera, slavili su protiv Rome pod njegovim vostvom, izgubili su od Atalante. Mislim da će danas pružiti dobar otpor protiv indisponirane ekipe Intera kojoj vjerujem da nije ni do čega.

UDINE.jpg.41d6449155a432a936b9b5c96e081a82.jpg

Watford - Cardiff // Pobjeda domaćina bet365 - 1,61

Prema meni Watford je jedna vrlo kvalitetna ekipa, što su dolazali prošle godine kada su igrali sjajnu, dok su ove sezone u lošijoj formi ali ipak, klasa je vječna a forma je prolazna. To su pokazali i u meču protiv Evertona kada su bili vrlo blizu pobjede ali su ispustili bodove na samom kraju meča. Cardiff je na zadnjih 5 mečeva slavio čak tri puta, ali sve tri pobjede su ostvarene na domaćem terenu dok su u gostima ove sezone na omjeru 0-1-6.

Odlična kvota na Watford, mislim da će bez problema ovo uzeti.

1.thumb.jpg.c8a6446eede6423993a2734f3149e0e9.jpg

Heracles - PSV // Oba tima daju gol bet365 - 1,66

PSV je sjajan ove godine, igraju odlično u prvenstvu, doživjeli su samo jedan poraz i to nedavno protiv Feynoorda. U utorak su zagorčali život Interu te ih ibacili iz Lige prvaka bez obzira što je za njh ta utakmica bila nevažna, oni su pružili odličnu predstavu, kao uvijek do sada. Heracles je sjajna domaćinska ekipa, upisali su 6 pobjeda i jedan poraz. U prosjeku postžu tri gola kod kuće i vrlo su neugodan protivnik. Vjerujem kako će ovdje namučiti PSV  i očekujem barem po jedan gol sa obje strane.

psv.thumb.jpg.28a58b29ba8b6de19d05dda3aa653b71.jpg

Hoffenheim - Borussia Moenchengladbach više od 2.5 gola & oba daju gol (1.50) bet365

Utakmica kao "nacrtana" za ovu opkladu, i jedni i drugi su postigli više golova od Bayerna ove sezone, te su timovi sa najvećim prosjekom golova u Bundesligi na njihovim utakmicama (3.6 i 3.5). U 14 kola na samo 2 utakmice Hoffenheima, odnosno 3 M'gladbacha nije došlo over 2.5. Hoffenheim je nanizao 8 BTS utakmica (samo jedna under 2.5), a u prethodnih 13 M'gladbacha čak 12 puta je došlo over 2.5 golova. U posljednjih 10 međusobnih susreta u Bundesligi samo jednom nije prošla ova opklada, i mislim da danas ovo glatko prolazi.

Hannover 96 - Bayern Munchen 2 (1.23) marathonbet

Iako je koeficijent mali ovo je jedan od zicera dana, Bayern prosto mora nastaviti pobjedničku seriju ukoliko žele da ostanu u trci sa Dortmundom koji je na solidnih 9 bodova prednosti. Hannover je u poprilično lošoj formi, u posljednjih 7 utakmica u svim takmičenjima izgubili su 5 utakmica i teško da se mogu 'vaditi' na ovakvoj utakmici. Na prethodnih 5 gostovanja zaredom Hannoveru Bayern je slavio.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use