Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 13.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

PAOK - BATE Borisov 1 (1.57) bet365

U ovoj utakmici oba tima imaju šansu da se kvalifikuju dalje, tako da očekujem veliku borbu na terenu u ovom susretu. BATE Borisov se nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa šest bodova osvojenih u posljednjih pet utakmica koje su igrali u Europskoj ligi. Oni su zabilježili dvije pobjede i tri poraza. Borisov je pobijedio svoju posljednju utakmicu u Europskoj ligi protiv Vidija. Konačni rezultat je bio 2-0. Signevich i Ivanić su postigli golove za Borisov.

PAOK se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli i pobijedili su samo jednu utakmicu do sada u ovom natjecanju. Izgubili su preostale čeitri utakmice. PAOK je izgubio svoj posljednji meč u Europi, protiv Chelseaja u gostima. Utakmica se završila sa 4-0 u korist Chelseaja. Giroud je ostigao dva gola, dok je čak i Morata u toj utakmici postigao gol. 

Domaćin je u ovoj utakmici favorit. Oni imaju pobjedu protiv BATE Borisova u prvoj utakmici koju su igrali u gostima. PAOK je tu utakmicu pobijedio sa čak 1-4. BATE Borisov će proći dalje ako ostvari pobjedu ili remizira, a Vidi ne pobijedi, jer BATE ima bolji međusobni omjer od Vidija. PAOK će završiti kao drugoplasirana ekipa ukoliko ostvare pobjedu i Vidi izgubi. Očekujem pobjedu PAOK-a!

Screenshot_12.thumb.png.e62679d47c5eaa7784dc16989e6b7128.png

(Koeficijenti 13.12. u 14:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Dudelange - Real Betis 2 (1.33) bet365

Najbolji tim u skupini, Real Betis putuje u Luxembourg kako bi igrao protiv najslabije ekipe u skupini Dudelangea. Dudelange nije osvoji niti jedan bod u pet utakmica do sada u Europskoj ligi. Oni su izgubili svaku utakmicu u ovom natjecanju, tako da očekujem da će izgubiti i ovu, jer Real Betis mora ostvariti pobjedu kako bi zadržao tu prvu poziciju u skupini i dobio lakšeg protivnika u 1/16 finala. 

Betis je prošao dalje u ovoj skupini i završit će prvi ukoliko ostvari pobjedu ili Milan ne pobijedi Oylmpiacosa u gostima. Betis ima bolji međusobni omjer od Milana. Betis nije izgubio niti jednu utakmicu u Europskoj ligi do sada. Oni imaju 11 bodova osvojenih u pet utakmica. Tim je pobijedio tri utakmice i remizirao dvije. Pobijedili su Vallecana u svom posljednjem meču u La Ligi. Pobijedili su ih sa 2-0. Oba gola su došla u drugom poluvremenu. Real Betis je pobijedio posljednje četiri utakmice. Izgubili su samo jednu u posljednjih devet utakmica. Dudelange je bez pobjede u sedam od posljednjih 13 utakmica, a pred svojim navijačima su bez pobjede u sedam od posljednjih 14 utakmica. Vjerujem da će Betis ostvariti laganu pobjedu. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.ce3922f7887dbaa9f7ddc754f1a167b4.png

(Koeficijenti 13.12. u 16:00 CET)

Leipzig - Rosenborg 1/1 (1.44) bet365

Jedna vrlo zanimljiva utakmica. Leipzig mora pobijediti i nadati se da će Celtic izgubiti u ovoj skupini, jer njemački klub ima bolji međusobni omjer između ova dva kluba. Rosenborg će završiti četvrti u svakom slučaju. Naime, Leipzig ima šest bodova osvojenih u pet utakmica, nakon što su ostvairli dvije pobjede i tri poraza. Postigli su osam golova, dok su primili sedam do sada. Njima je potrebna pobjeda kao što sam to i rekao već na početku, ali se moraju nadati porazu Celtica, kako bi imali bilo kakvu šansu da se kvalificijaru, tako da mislim da će to i uraditi protiv Rosenborga u posljednjoj utakmici. 

Rosenborg je tim koji nije pobijedio niti jednu utakmicu do sada, štoviše izgubili su svih pet, primili čak 13 golova, dok su uspjeli postići samo tri. vjerujem da će Leipzig ovdje ostvariti pobjedu kako bi se nadali porazu Celtica i prolasku u sljedeći krug ovog natjecanja. Međutim, koeficijent na njihovu pobjedu je vrlo mali, tako da mi je realnija opcija igrati da će ostvariti pobjedu u oba poluvremena, što mislim da hoće, jer moraju krenuti u ofanzivu od prve minute kako bi bili sigurni sa tri boda, dok bi samo čekali Celticov kiks. Sve osim pobjede Leipziga bi ovdje bilo iznenađenje. Sretno svima!

Screenshot_15.thumb.png.50eee0bef27677dbac3bf46e0ea122e1.png

(Koeficijenti 13.12. u 16:07 CET)

Just now, tihi372 said:

sa 2  ili više razlike,čisto sumnjam da će im to uspiti jel mislim da će teško sačuvati mrežu netaknutu,ovdje je najbolja opcija oba daju

a ako milan slučajno povede onda treba probati uživo na veliki broj golova

Slazem se, grci jedino na ha bu mogu uz pomoc navijaca nesto zaprijetiti ali mislim da ce to Milan kontrolisati

prije 7 sati, Goksim said:

Slažem se i ovo mi je, uz ranije spomenutu utakmicu drugi izbor. Generalno mislim da je double, over 4,5 Bašiktaš - Malmo i Rapid - Rangers odličan odabir kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

Uz to utakmica Villarreal - Spartak Moskva može biti primamljiva. Granica od 4,0 je izuzetno prihvatljiva a imamo istu situaciju gdje se direktno odlučuje o prolasku dalje. 

Moj fokus će biti na ove tri utakmice. Bio bi prezadovoljan sa 3/3 a donekle i sa 2/3... 

Za sve utakmice koje sam spominjao granica je povećana za čak 1 karton a uz to koeficijent i smanjen... 

Nadam se da ste ulovili na vrijeme! Sretno nam bilo 

zObgx2y.png

prije 5 minute, Goksim said:

Za sve utakmice koje sam spominjao granica je povećana za čak 1 karton a uz to koeficijent i smanjen... 

Nadam se da ste ulovili na vrijeme! Sretno nam bilo 

zObgx2y.png

I besiktas i rapid sam odradio jos prije postova, villareal i spartak sam izbjegao jer zuta podmornica je najgora spanjolska ekipa za kartone a ako povedz nece ni spartak biti pre agresivan...ali pri prve 2 stojim sa 10/10...ako danas ne prodemk onda stvarno neznam sta vise

Dinamo Zagreb - Anderlecht oba tima daju gol (1.95) bet365

Solidan koeficijent, a utakmica koja nema prevelik rezultatski značaj za oba tima, ali vjerujem da će gosti imati motiv da se makar donekle iskupe za loš nastup u EL ove sezone, a i Dinamu bi pobjeda značila zbog koeficijenata i premije UEFA. Anderlecht je postigao samo dva gola u prvih pet kola, zbog čega ovaj tip možda i ne djeluje rezonski, ali ovdje ću slijediti kladioničarski instinkt.

Arsenal - Qarabag 1 (1.28) bet365

Arsenal po običaju sa kombinovanim sastavom igra Ligu Europe, ali večeras su u postavi Lacazette, Ozil, Elneny, Sokratis i Koscielny, što bi trebalo da bude sasvim dovoljno za slabašni Qarabag, koji je i na svom terenu ubjedljivo poražen od Arsenala (0:3). Mislim da pobjeda Gunnersa ovdje ne bi smjela doći u pitanje.

Dudelange - Real Betis 2 (1.30) bet365

Betis igra za prvo mjesto i bolju poziciju pred žrijeb 1/16 finala u ponedjeljak, što nije mala stvar, a protivnik im je tim iz Luksemburga koji je ipak nedorastao za ovaj nivo takmičenja, izgubili su svih 5 utakmica dosad za gol-razlikom 3:16. U prvoj utakmici u Španiji Betis je bez problema stigao do 3 boda (3:0), ove sezone vrlo dobro igraju i u La Ligi, gdje su na 7. mjestu, tako da bi ovdje trebalo da rutinski završe posao, kako ne bi zavisili od utakmice između Olympiacosa i Milana.

prije 12 sati, Goksim said:

Nažalost sve utakmice koje su mi najzanimljvije za kartone igraju se istovremeno u prvom terminu (19:00). Kasnije će fokus vjerojatno biti na Dinamu i par drugih zanimljivih utakmica, nakon što izađu sastavi. 

Mislim da kod ove utakmice možemo izvesti jednu hipotezu. Olympiakos ima šansu proći dalje. Sve je objašnjeno na http://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/posljednje-kolo-otkrivamo-kome-sto-treba-u-posljednjem-kolu-europske-lige/

E sada ako Olympiakos pobjedi utakmicu znači da će pitanje toga tko ide dalje biti neizvjesno što bi moralo rezultirati i kartonima. Ono što je odlično jest da se oklade na pobjedu i više kartona kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 mogu kombinirati. 

Drugim riječima, ako Milan rano povede pitanje pobjednika kao i toga tko prolazi biti će riješeno a samim tim nije toliko izgledno da ćemo vidjeti veći broj kartona, međutim ako će biti rezultatska neizvjesnost onda bi trebali vidjeti i veći broj kartona. 

Na neki način jedno uvjetuje drugo i ovu logiku često možete primjeniti kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 budući da ovakve oklade daju kombinirati što nema nikakvog smisla ali nećemo se buniti...

Imajte na umu da su koeficijenti na ovakve listiće često oko 5,00 a i više pa samim tim neka je od 5 listića jedan dobitan, mi smo na 0. 

9zFchRK.png

Loš dan... I onda ova riskantna oklada sa koeficijentom 5,53 prođe a over kartona kod Bešiktaša koji je izgubio te dobio crveni ne... :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use