Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 56 minute, Goksim said:

Bet at home danas u svom Advent kalendaru svakom igraču daje besplatni voucher od 5€ pa se svakako logirajte, ili otvorite račun i uzmite besplatni voucher. Ova promocija traje do Božića tako da svaki dan možete iskoristiti različite promocije.

bVquHX5.png

ADVENT KALENDAR

Meni pise vec ste iakoristili voucher, samo neznam kada. 

Monaco - Borussia Dortmund 2 (1.61) bet365

Monaco je porazio Aminesa sa dva gola koje je postigao Radamel Falcao i dok su propustili sve šanse da naprave neki utjecaj u Ligi prvaka, ekipa Thierry Henryja će sigurno biti motivirana da pokažu što zapravo znaju na svom terenu protiv Borussije Dortmund u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka. Monaco nema zašto igrati, dok je Borussia veliki favorit za pobjedu. 

Borussia Dortmund je ostvarila četiri pobjede i remi u posljendjih pet utakmica. Oni su već osigurali jedno od prva dva mjesta u skupini A, točnije drugo, ali se sada nadaju da će protiv Monaca uzeti vrlo važne bodove koji će ih prebaciti na tu prvu poziciju, a ako Atletico Madrid ne uspije pobijediti Club Bruggea, onda će Borussia Dortmund ugrabiti priliku da zauzme to prvo mjesto. Borussia postiže veliki broj golova u gostima u posljednje vrijeme, što bi moglo napraviti veliki problem za Monaco, koji još uvijek nije baš stabilan, uprkos toj pobjedi protiv Amiensa u gostima u prošlom kolu. Monaco me puno puta zeznuo ove sezone i nakon što im u ovoj utakmici bodovi uopšte nisu potrebni, vjerujem da će Dortmund to znati iskoristiti i ostvariti sva tri boda koja su im potrebna za tu prvu poziciju, u slučaju da Atletico Madrid kiksa protiv Club Bruggea. Očekujem mnogo golova u ovoj utakmici, ali vjerujem da će gosti ostvariti pobjedu!

Što se tiče izostanaka, Monaco još uvijek na listi ozljeda ima 14 svojih igrača sa Nacer Chadlijem, Pietro Pellegrijem i Djibril Sidibeom koji su među njima. Dortmund će imati svu momčad na raspolaganju u ovom susretu, tako da vjerujem da će oni i ostvariti sva tri boda ovdje. Sretno momci!

Screenshot_7.thumb.png.81f98a213a195ea4424f017be93fd70c.png

(Koeficijenti 11.12. u 13:55 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Schalke 04 - Lokomotiv // Domaćin prazne mreže - NE bet365 - 1,44

Totalno nevažan meč za Schalke, osigurali su prolazak dalje, prvi ne mogu biti tako da očekujem da opušteno i rasterećeno uđu u ovaj susret. Sa druge strane Lokomotiv bi pobjedom uz uslov da Galata ne slavi protiv Porta nastavio takmičenje u EL. Vjerujem kako će postići barem jedan pogodak, koeficijent je zaista odličan kada se sve samere i oduzme :D

1.jpg.72eee23a773c30b40844cb7b4c20ef2d.jpg

Liverpool - Napoli // Oba tima daju gol bet365 - 1,61

Cijeli svijet očekuje pobjedu Liverpoola, svi igraju na Liverpool, kvota je od sinoć pala sa 1,75 čini mi se i sve to je idealan scenarijo da bude baš kontra kao mnogo puta do sada. Ja vjerujem kako će Liverpool slaviti ali mnogo teže od očekivanog, zabit će ovdje Napoli barem jedan gol. Možda i neki prelaz da bude iz 2/1, zna znaje Ancelotti nije džaba prvi u grupi nakon 5 odigranih kola.

11.thumb.jpg.99a82cfd64bb07a62744f43d4a2b7a19.jpg

prije 56 minute, IzudinB said:

I meni je to pisalo, ali kada sam refrešovao stranicu novac je bio na računu!

poštovanje..

molim Vas jedno pojašnjenje,po pitanju registracije na bet at home..naime,upravo se registriral preko linka za taj vaucher objavljenog na ovoj stranici..no traži me uplatu,pa tek onda daju bonus..kad kliknem za vaucher,traži me da upišem kod,kojeg ja nemam..dakle,uopće mi ne daje mogućnost iskorištenja vauchera..napominjem da apsolutno NIKAD ranije se nisam registriral na ovu kladu,pa oprostite na pitanju ali stvarno nemam pojma kak ta stranica funkcionira..takodjer se ispričavam na spamanju teme,ali jednostavno ne znam gdje drugdje da postavim pitanje.

Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru,uz lijepi pozdrav!

Sa štovanjem,

grunf67

prije 1 minutu, grunf67 said:

poštovanje..

molim Vas jedno pojašnjenje,po pitanju registracije na bet at home" rel="">bet at home..naime,upravo se registriral preko linka za taj vaucher objavljenog na ovoj stranici..no traži me uplatu,pa tek onda daju bonus..kad kliknem za vaucher,traži me da upišem kod,kojeg ja nemam..dakle,uopće mi ne daje mogućnost iskorištenja vauchera..napominjem da apsolutno NIKAD ranije se nisam registriral na ovu kladu,pa oprostite na pitanju ali stvarno nemam pojma kak ta stranica funkcionira..takodjer se ispričavam na spamanju teme,ali jednostavno ne znam gdje drugdje da postavim pitanje.

Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru,uz lijepi pozdrav!

Sa štovanjem,

grunf67

Uđeš na home page te stranice i sa desne strane imas Santa promotion i klikneš tu. Kada si kliknuo izbaci ti tabelu kao na slici ispod i samo klikneš na današnji datum, to jest 11 i vjerujem da bi to bilo to. Nadam se da si razumio :) Ako nisi javi se u inbox :)

Screenshot_11.thumb.png.8da35e650907fcc4e79ed720f8c48601.pngScreenshot_12.png.e4d98cfe39c44ea913cbeec562c1b770.png

prije 5 minute, IzudinB said:

Uđeš na home page te stranice i sa desne strane imas Santa promotion i klikneš tu. Kada si kliknuo izbaci ti tabelu kao na slici ispod i samo klikneš na današnji datum, to jest 11 i vjerujem da bi to bilo to. Nadam se da si razumio :) Ako nisi javi se u inbox :)

Screenshot_11.thumb.png.8da35e650907fcc4e79ed720f8c48601.pngScreenshot_12.png.e4d98cfe39c44ea913cbeec562c1b770.png

:-))))))) riješeno..HVALA,svaka ti dala :-))  kaj je najbitnije,taj kalendar mi izbacilo i prije,samo kaj sam ga letimično pogledal i preskočil jer sam mislil da je nekakva bezvezna igrica :-)))

prije 34 minute, vanjaBL said:

Ljudi jesam ja glup ili sta je u pitanju,odigro sam neki tiket na bet at home" rel="">bet at home 7 parova i nigdje ne mogu naci kako da uplatim,konstantno mi izbacuje da uplacujem kao 7 singlova a nigdje nema ili ja ne vidim da odigram sve zajedno,prebacim tamo i na kombo i sve al dzaba nisam tu nikad igrao pa sam se pogubio xd

Ides na kombi

prije 53 minute, Silviyo1302 said:

Bez obzira na to smatram da je Borussia nekoliko dimenzija iznad ovakvog Monaca pa taman da nije doputovala cijela prva postava ! S 3,4 juniora u prvoj postavi jednostavno ne možeš parirat nikome u LP !

Dortmund: Bürki – Toljan, Akanji, Diallo, Hakimi – Dahoud, Weigl – Pulisic, Kagawa, Philipp – Götze

Vrlo jaka postava Dortmunda je najavljena za večeras. Očekujem golove. 

On 10. 12. 2018. at 15:31, nba1911 said:

Steta sto Skomina sudi Liverpool - Napoli (mislio sam da ce neki spanjolac suditi), ali kako vidite u Ligi Prvaka ima fin prosjek.

E sad nisam gledao te utakmice pa da mogu reci da nije strog sta se kartona tice u LP. Moze biti da je trebao pokazat 8 a on ih "samo" pokazao 5. Ali opet mislim da bi 5 kartona trebalo bit, Napolija ocekjuem na 3+.

Sicam se kad sam jednom analizu pisao na jednoj utakmici i on je bio sudac pa je jedan clan foruma napisao da ga bolje zna (skoro pa osobno) i da je teski underas (naravno da i to znam). Ali posto je jako bitna utakmica ne bi smio igracima previse prastati.

image.png.8c00929bb49b1a610d1d813cd13aa6d3.png

Izašli su sastavi a i kartoni za sutra... Evo mog izbora za večeras

qnyIT64.png

FHMrYhS.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use