Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Napokon je zadnje kolo Lige Prvaka pred nama. Zadnje kolo se zadnjih godina pokazalo poprilično zahvalnim za klađenje. U utorak će Liverpool - Napoli sigurno biti središnja utakmica a u srijedu Shakhtar i Lyon igraju utakmicu gdje će međusobno odlučiti u putniku u daljnju fazu natjecanja, a članovi foruma znaju što i to znači... ;) 

Group D
11 December 2018, 18:55 CET - Istanbul (Ali Sami Yen Spor Kompleksi – Türk Telekom Stadyumu)
Galatasaray (TUR) - FC Porto (POR)
Sudac: Aliaksiej Kuĺbakoŭ (BLR)

Screenshot_1.png.c03ae775e6c600fe83732be9cee61831.png

Group D
11 December 2018, 18:55 CET - Gelsenkirchen (VELTINS-Arena)
FC Schalke 04 (GER) - FC Lokomotiv Moskva (RUS)
Sudac: Anastásios Sidirópoulos (GRE)

Screenshot_2.png.bf28222e277de2fb04d6e6299569e320.png

Group A
11 December 2018, 21:00 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge (BEL) - Club Atlético de Madrid (ESP)
Sudac: Davide Massa (ITA)

Screenshot_4.png.8bd06795f85fa745864a9a57356c5b65.png

Group A
11 December 2018, 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II)
AS Monaco FC (FRA) - Borussia Dortmund (GER)
Sudac: Craig Pawson (ENG)

Screenshot_7.png.dcdf852e99663c0ff6fc1695da1b2af4.png

Group B
11 December 2018, 21:00 CET - Barcelona (Camp Nou)
FC Barcelona (ESP) - Tottenham Hotspur FC (ENG)
Sudac: Milorad Mažić (SRB)

Screenshot_3.png.23db335bacccc981baa1e107a157ed98.png

Group B
11 December 2018, 21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
FC Internazionale Milano (ITA) - PSV Eindhoven (NED)
Sudac: Felix Zwayer (GER)

Screenshot_5.png.201f3ea4b2b8ac128ce2246d37b9043d.png

Group C
11 December 2018, 21:00 CET - Liverpool (Anfield)
Liverpool FC (ENG) - SSC Napoli (ITA)
Sudac: Damir Skomina (SVN)

Screenshot_6.png.1bbd9eddcb6d1348704ac333c52ccde3.png

Group C
11 December 2018, 21:00 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić)
FK Crvena zvezda (SRB) - Paris Saint-Germain (FRA)
Sudac: William Collum (SCO)
Screenshot_8.png.32d13a16023b15340202b638d81f7353.png

(Koeficijenti 10.12. u 17:50 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Steta sto Skomina sudi Liverpool - Napoli (mislio sam da ce neki spanjolac suditi), ali kako vidite u Ligi Prvaka ima fin prosjek.

E sad nisam gledao te utakmice pa da mogu reci da nije strog sta se kartona tice u LP. Moze biti da je trebao pokazat 8 a on ih "samo" pokazao 5. Ali opet mislim da bi 5 kartona trebalo bit, Napolija ocekjuem na 3+.

Sicam se kad sam jednom analizu pisao na jednoj utakmici i on je bio sudac pa je jedan clan foruma napisao da ga bolje zna (skoro pa osobno) i da je teski underas (naravno da i to znam). Ali posto je jako bitna utakmica ne bi smio igracima previse prastati.

image.png.8c00929bb49b1a610d1d813cd13aa6d3.png

Pokusat cu se za Ligu Prvaka koncentrirati samo na najvaznije/u utakmice/u.

Tesko je ista prognozirati u vezi utakmica koje nemaju znacenje ni za jednje, ni druge. A isto tako je tesko ocijenit, kako ce npr Barcelona igrati portiv Tottenhama (jednima treba, drugima ne) tako da sam ja za prvi dan izabrao utakmicu Liverpool - Napoli. Koristio sam bet-builder.

Liverpool - Napoli vise od 12 slobodnih udaraca za Liverpool + najmanje 2 kartona za Napoli + najmanje 10 kornera na utakmici 3,33 @bet365

Znaci o znacenju ove utakmice ne moram nista pisati. Dalje, mozda vam se cini kao puno "3 tipa a kvota samo 3,33", za mene dosta iz par razloga. 

Pocet cu sa prvom okladom a to je da ce Liverpool imati najmanje 13 slobodnih udaraca. Kao prvo sam mislio kartone na ovoj utakmici odigrat, ali opet kontam tesko do 6 (ovisi o Liverpoolu), a azijska granica je na 5 tako da to nije neka opcija bila. Sad sam pogledao malo statistku sta se Napolija tice, dakle Napoli u prosjeku pravi 12,4 faula i ima 2,66 zaledja na utakmici. bet365 samo za ovaj tip daje kvotu od 1,66; racunaju svaki prekid (igranje rukom + faul + zaledje) kao slobodni udarac osim jedanesterca ne racunaju, to sam taman provjerio. Mozda vam se kvota od 1,66 ne cini velika i zaista nije, ali za mene ima value pogotovo ako netko zeli na manji ulog odigrati recimo vise od 17 sa kvotom od 5, sta i nije tako nemoguce. Ako sad samo gledamo na prosjek, Liverpool bi trebao imati oko 15 slob. udaraca. Sve ovisi o utakmici, ali vjerujem da ce oni imati barem oko 18 jer mislim da ce Napoli barem napraviti 15 prekrsaja uz mozda 2 zaledja. No nama u ovoj utakmici samo treba 13 za Liverpool. Probao sam isto varijantu slob. udaraca na cijeloj utakmici, daju 1.8 za 27. Liverpool je jako disciplinirana momcad (naravno da i oni mogu na ovoj utakmici do 3 kartona i 20 faulova, ovisi o rezultatu) sa prosjekom od manje od 10 faulova na utakmici, tako da sam se ja tako za predlozenu varijantu odlucio jer taman da Liverpool bude bunkera igrao, Napoli moze do 13 faulova bez problema. Ovaj tip je po meni jako siguran.

Drugi tip je da ce biti najmanje 10 kornera na utakmici, za ovu okladu isto daju 1,66. Inace kod Napolija cesto zna bit kisa kornera, ali to vecinom ako su oni favorit. Isto tako kod Liverpoola. Ocekujem jedan Liverpool koji ce od pocetka napdat i vec u prvih 20 minuta imati barem 3 kornera, na kraju dana mozda cak sami budu imali 10. Sa druge strane, Napoli isto tako zna imati po utakmici vise od 10 kornera ali mislim da ce na ovoj utakmici imati nekih 4. Sve u svemu bi rekao da ovaj listic najvise ovisi o ovom tipu ali opet tvrdim da ce i taj tip proc, pogotovo ako Liverpool povede i ako se Napoli otvori. I da opet ostane 0:0 do poluvremena, valjda bi Liverpool do tad vec imao 5 kornera. Dobro je uglavnom sto ce uvijek barem jedan tim morat juriti na gol protivnika (valjda ce PSG dobiti Zvezdu), a posto obe ekipe znaju imati po 10 kornera, ne vidim problem u ovom tipu.

Zadnji tip je da ce Napoli dobit najmanje 2 kartona, to je vise neka sigurna opcija da imam kvotu od minimum 3. Dakle sa tim tipom imam 3,33 a bez 2,75 sta su vise od 50€ ako sve skupa prodje.

Ima jos opcija kao koliko ce bit ubacaja sa strane ili tako nesto, ali opet je to teze procijenit nego faulove/slob. udarce. Sretno svima, idemo po kese u zednjem kolu!

image.png

Monaco-Borussia Dortmund     f+2     2,80     SuperSport

Zanemarivši jako lošu sezonu Monaca mislim da je ovo zicer nad zicerima jer Monacu fali čak 16 igrača !!! Da ne nabrajam sve redom od prvotimaca fale Rony Lopes, Subašić, Aholou, Jovetić, Sidibe, Glik, Grandsir, Chadli, te moguće njihove zamjene koje su također ozlijeđene, te će Henry bit primoran igrat s igračima poput Bianconea, Massenga, Mukinayija, Diopa, itd...Monaco i onako nema nikakve ambicije u LP i smatram da ovo Borussia mora dobit i sa nekoliko golova razlike, a isplati se probat odigrat i neki veći hendikep jer je koeficijent odličan !

prije 25 minute, Silviyo1302 said:

Monaco-Borussia Dortmund     f+2     2,80     SuperSport

Zanemarivši jako lošu sezonu Monaca mislim da je ovo zicer nad zicerima jer Monacu fali čak 16 igrača !!! Da ne nabrajam sve redom od prvotimaca fale Rony Lopes, Subašić, Aholou, Jovetić, Sidibe, Glik, Grandsir, Chadli, te moguće njihove zamjene koje su također ozlijeđene, te će Henry bit primoran igrat s igračima poput Bianconea, Massenga, Mukinayija, Diopa, itd...Monaco i onako nema nikakve ambicije u LP i smatram da ovo Borussia mora dobit i sa nekoliko golova razlike, a isplati se probat odigrat i neki veći hendikep jer je koeficijent odličan !

Kvota je na pobjedu BVBa bila prvo 1.66 pa na 1.85 i sada na 1.70.

Zna li netko zasto?

Po ovome bi morala pasti na 1.4 ...

prije 42 minute, nba1911 said:

ako gostujući tim ima šansu za sam vrh tabele, veliki problem na sutrašnjoj utakmici predstavljaće činjenica da na put u Monako nije krenulo čak 7 standardnih igrača.

Kako se navodi na zvaničnom tviter profilu kluba, sa spiska su zbog povreda izuzeti Den Aksel Zagadu (13n/0g/0a), Lukaš Pišček (16n/1g/3a), Tomas Delani (17n/1g/3a), Marko Rojs (21n/12g/9a – prvi strelac, prvi asistent, kapiten) i Jakob Brun Larsen (14n/3g/2a), Džejdon Sančo (21n/6g/9a – treći strelac, drugi asistent) će odsustvovati zbog privatnih razloga, dok je Aksel Vitsel (21n/3g/1a) poslat na odmor nakon velikog broja odigranih mečeva.

Liverpool - Napoli over 3 kartona na mecu i oba tima over 1 karton 1.95 bet365 6/10

O betbuilderu sam vec pisao, jako mi se dopada ovaj alat jer daje ovakve kombinacije te dobre kvote po alternativnim granicama. Ne znam da li je potrebna neka posebna analiza ovde, veceras i ptice na grani znaju da Liverpoolu igra samo pobeda dok ce Napoli kako zna i ume braniti rez i pokusati izvuci bar bod. Skomina nije u top 5 mojih omiljenih sudija, ali ipak je bolji izbor od Kuipersa, Mazica ili Cakira kojima odlucujuci mecevi obicno idu u ruke zbog iskustva. Ocekujem bar po 2 kartona na obe strane i 5+ ukupno na tekmi, pogotovo ako imamo aktivan rezultat ili cak i 0:0 gde samo jedan gol odlucuje stvar.

Zvezda - PSG, PSG -1.5 i PSG prvi do 5 kornera  1.93 bet365 7/10

Ovde idem i nesto jace, PSG ima prolaz dalje u svojim rukama, svi smo bili svedoci slucaja Liverpool koji je malo rotirao protiv Zvezde te odigrao lose pa se desio onaj cuveni poraz koji i dan danas deluje neverovatno. PSG ima ubojiti napad, tacno da i prime gol mislim da mogu sigurno do 3 komada tj. 2 gola razlike. Mislim da nije pametno igrati na 0:1 i cuvati rezultat jer onda samo jedna greska i gol Zvezde moze ugroziti prolaz dalje (pod uslovom da Liverpool pobedi Napoli). Ovo je verovatno najbitniji mec PSG u dosadasnjem delu sezone, ocekujem da njemu pristupe maksimalno ozbiljno. Zvezdi takodje zadnji mec u Evropi ove godine, igraju pred svojim navijacima pa ocekujem da se i oni malo otvore i ne brane 90 minuta. PSG je po meni favorit ovde, ruku na srce puno su jaci tim od Zvezde i individualno a i kolektivno. 

prije 26 minute, JackieJack said:

Do pre pola sata si imao 4.5 kod bet365 online kladionica">bet365 po kvoti 1.61...

Trenutno je over 5,0 po 1,70 kod bet365 što također nije loše. Očekujem pobjedu Liverpoola ali i mislim da bi mogli gledati veći broj kartona. 

S nestrpljenjem išćekujem sutrašnju ponudu koju bi vezao sa današnjom. Više popodne kad izađu razrade ?

Galatasaray - Porto | Manje od 2.5 gola (1.90) bet365

Porto će putovati u Istanbul u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka nakon što su osigurali prvo mjesto u skupini D, sa 13 bodova u svoje ime, a čak pet više od drugoplasiranog Schalkea. Oni u ovu utakmicu ulaze nakon što su ostvarili 11 pobjeda u nizu i Sergio Conceicao će se nadati da će nastaviti da gradi na toj konstantnosti. Porto je pobijedio Schalkea u gostima, dok su nastavili da grade na tome i u Primeira ligi, nakon što su ostvarili pobjede nad Boavistom i Portimonenseom. Oni su se poboljšali i u gostima, dok je njihov uspjeh baziran na dobrim obrambenim nastupima, što obećava solidan izazov za Galatasaray, jer se nadaju da će uspjeti da ostanu na toj trećoj poziciji.

Galatasaray je u nepredvidljivoj formi i oni su prekinuli niz od tri utakmice bez pobjede na svim natjecanjima sa pobjedom u kupu protiv Keciorengucua, nakon što su remizirali protiv Konyaspora i poraženi od Lokmotive Moskve i Besiktasa. Oni sada žele to treće mjesto koje vodi u Europsku ligu. Galatasaray će zadržati to mjesto ako pobijede, dok će ukoliko izgube ovisiti o rezultatu između Schalkea i Lokomotive. Ako Lokomotiva pobijedi, a Galatasaray izgubi, onda se turcima smiješi ispadanje. U svakom slučaju u ovoj utakmici očekujem jednu opreznu igru domaćina, koji će tražiti svoju priliku protiv najbolje ekipe u skupini. Zbog toga vjerujem da nećemo vidjeti mnogo golova u ovoj utakmici, tako da je za mene najbolja opcija manje od 2.5 gola u ovom susretu. 

Younes Belhanda, Sinan Gumus i Emre Akbaba će biti van terena u ovoj utakmici za Galatasaray, dok na drugoj strani nećemo gledati Jesus Manuel Coronu koji je suspendovan za ovu utakmicu, dok će gosti također biti bez Vincent Aboubakara u napadu. Sretno svima!

Screenshot_2.thumb.png.c7e849310de88bcf91d3071f6fdf41bb.png

(Koeficijenti 11.12. u 10:25 CET)

Club Brugge - Atletico Madrid 2 (1.61) bet365

Club Brugge se pokazao teškim protivnikom i bod u Borussiji Dortmund je to i dokazao, nakon čega su Belgijanci osigurali treću poziciju u skupini A i kartu za Europsku ligu. Oni su Monaca ostavili na posljednjoj poziciji sa jednim bodom. Club Brugge nema šanse za drugu poziciju, dok Monaco također nema šanse za treću poziciju zbog toga što im Brugge bježi već četiri boda. Mislim da će oni pred svojim navijačima željeti da se pokažu i završe ovu grupnu fazu u stilu. Oni su u prošloj utakmici pobijedili Standard Liegea sa 3-0 i ovdje će imati iste namjere. Međutim, španjolski posjetitelji bi trebali da se pokažu mnogo težim protivnikom od Club Bruggea.

Atletico Madrid u ovu utakmicu ulazi nakon što su ostvarili pobjedu od 4-0 protiv Alavesa na Sant Andreu, nakon čega su produžili svoj niz bez poraza na devet utakmica u svim natjecanjima. Imali su više problema u gostima, ali remiji protiv Leganesa i Girone će i dalje poboljšati njihovo samopouzdanje nakon tog niza. Ekipa Diego Simeonea regularno postiže golove u svakoj utakmici. 

Vjerujem da će Club Brugge ovdje napraviti utjecaj i siguran sam da ovo neće biti lagana utakmica za Atletico Madrid, iako vjerujem da će ostvariti pobjedu, jer im trebaju bodovi da ostanu na tom prvom mjestu. Ali opet zavisi od utakmice Borussije Dortmund. Atletico Madrid ima pravo izgubiti ako Borussia izgubi ili remizira protiv Monaca. Međutim vjerujem da Diego Simeone neće željeti ništa riskirati i tražit će pobjedu u ovom susretu!

Za Club Brugge neće biti Jelle Vossena i Arnaut Groenevelda i oni će biti jedini nedostatci za ovu ekipu. Na drugoj strani imamo Stefana Savića koji je suspendiran za ovu utakmicu, dok je Diego Costa ozlijeđen. Lijevi bek Felipe vjerojatno neće biti riskiran uprkos tome što se vratio sa ozljede. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.2ce54480ec9e3fbc8108b0c7aaa3ec2a.png

(Koeficijenti 11.12. u 13:21 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use