Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.2

plutonium

Recommended Posts

Moj danas:

4552 Lausanne-Thurgau 1.ut. 10.2./20:00 1 1,22 [-]

4553 Visp-Olten 1.ut. 10.2./20:00 1 1,50 [-]

7740 k/ Ajoie-Sierre 1.ut. 10.2./20:00 1 1,40 [-]

12 Brazil-Italija 10.2./20:45 10 1,42 [-]

i još čekam dva beta:

Novi Portsmouthov trener - Grant

Novi Chelsijev trener - Hiddink (jučer sam uplačivao oko 5,00, trenutnoje koef. 1,90) sudeći po koef. Hiddink bi trebao preuzeti i voditi Che. do kraja sezone...

CHELSEA GIVEN OKAY FOR HIDDINK TALKS

Posted on: Tue 10 Feb 2009

Chelsea Football Club can confirm we have officially approached the Russian Football Union (RFU) for permission to speak to Guus Hiddink to become the club's temporary coach until the end of the season while continuing to be in charge of the Russian national team.

That permission has been granted and Chelsea would like to thank the RFU for their co-operation.

Ja danas igram hokej...

Eisbaren - Iserlohn 1   9:5    ;D

-Eisbaren je drugi na tablici i pobjedom bi došao na samo 2 boda zaostatka za vodećim, oni su jako dobra ekipa, a pogotovo su dobri kada igraju kod kuće, Iselhorn se bori za ulazak u playoff no u gostima nisu baš puno pobjeda ostvarili samo 7 ove sezone... Po mom mišljenju sve osim pobjede domaćina u ovoj utakmici bi bilo iznenađenje (pobjeda u produžecima vrijedi 2 boda, a ne tri....pa bi u tom slučaju Eisbaren došao na 3 boda zostatka za vodećim)

Florida Phanters - Toronto Maple Leafs (NHL) 1 ili k1  5:4 OT (naravno da sam ja igrao veći koeficjent i bio lakom, pa sam zato promašio, FLA pobjedila u produžecima, pa je u ovom sličaju dobiti tip bio samo k1)

-Do sada su se susreli dva puta ove sezone, Toronto je oba dva puta bio domaćin i oba dva puta je izgubio, 2:4 i 3:4 (u regularnom vremenu). Florida se bori za ulazak u playoff (najviše sa Pittsburghom i Carolinom) u slučaju pobjede bi praktički uhvatili priključak sa ostalim ekipama u konefernciji sa 60 bodova (4. ekipa konferencije ima 65), u toj borbi danas ne bi trebali propustiti ovu priliku pogotovo što igraju protiv jedne dosta mlade momčadi Toronta koja igra jako promjenjivo i nikad neznate što možete očekivati od njih, no opet Florida igra kod kuće gdje ima skor od 13-6-5 (pobjede-porazi-porazi u produžetku (1 bod)) i jedna su od boljih domaćih ekipa u NHL-u. Isto tako mislim da bi bilo iznenađenje ako Phantersi ne uzmu ovdje dva boda (pošto se u NHL-u dobivaju dva boda i za pobjedu u regularnom djelu i za pobjedu u produzecima zbog sigurnosti možda odigrat k1, (konačan rezultat 1, to ukljucuje pobjedu floride i u produzecima i eventualnim penalima)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use