Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 9.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 36 minute, Goksim said:

bet365 je granicu postavio na 8,5 pa se nadam da ste ulovili 8,0 nakon što sam onjavio post na forumu. Uzevši u obzir sve ranije navedeno te činjenicu da su prema bookmakerima šanse za crveni karton gotovo 50% mislim da i granica od 8,5 može biti prihvatljiva. Ne bi se iznenadio da u konačnici vidimo dvoznamenkast broj kartona.

Prijetnja okladi je po meni samo neriješeni rezultat koji bi vodio ka produžecima a mislim da su za isto poprilično male šanse. Ako neka momžad bude vodila zadnjih 10ak minuta očekujem "kišu kartona"... 

Momci to je previše kartona pogotovo što se igra na Santiago Bernabeu,da se igra utakmica gdje je i trebala popratio bi ovako nedjeluje mi sigurno.

prije sat vremena, Master of disaster said:

Momci to je previše kartona pogotovo što se igra na Santiago Bernabeu,da se igra utakmica gdje je i trebala popratio bi ovako nedjeluje mi sigurno.

I ja se slažem. Rade bi probao mozda Crveni karton. Prošli susret sam išao na jako na over žutih i ništa od toga.

Također sam mišljenja da navijači napumpavaju derbi i da postoji veliko rivalstvo među klubovima.. Ali koliko je ono zaista prisutno kod igrača koji ćesto znaju bitu tu radi love.. i nisam baš siguran..

Uglavnom, ja ću CK na niži ulog. Sretno svima.

prije 1 sat, Goksim said:

bet365 je granicu postavio na 8,5 pa se nadam da ste ulovili 8,0 nakon što sam onjavio post na forumu. Uzevši u obzir sve ranije navedeno te činjenicu da su prema bookmakerima šanse za crveni karton gotovo 50% mislim da i granica od 8,5 može biti prihvatljiva. Ne bi se iznenadio da u konačnici vidimo dvoznamenkast broj kartona.

Prijetnja okladi je po meni samo neriješeni rezultat koji bi vodio ka produžecima a mislim da su za isto poprilično male šanse. Ako neka momžad bude vodila zadnjih 10ak minuta očekujem "kišu kartona"... 

Sta mislis jel bolje kombinovati sa gol pada u prvom poluvremenu ili da nece zavrsiti nerijeseno regularni tok ? 

Empoli - Bologna 1 (2.05) bet365

Pobjeda bi bila od velikog značaja i za jedne i za druge u borbi za opstanak, ali teško je očekivati da Bologna može odnijeti sva tri boda, imaju katastrofalan učinak na gostujućim terenima, posljednju pobjedu su ostvarili još prošle godine. Empoli je slavio u dvije utakmice na svom terenu zaredom, prošle sezone su savladali Bolognu kod kuće (3:1), utisak je da su u dosta boljoj formi od njih u posljednje vrijeme, i od Juventusa su tijesno poraženi, i to nakon preokreta. S obzirom na sve, vjerujem da će danas odnijeti pobjedu protiv gostiju, koji imaju tek jednu pobjedu u posljednja dva mjeseca, i to protiv slabašnog Crotonea.

20:30 Milan-Torino oba tima daju gol da - 1.95 @    bet365   

Susret u okviru 15.kola Serije A gdje ce Milan na svome stadionu docekati ekipu Torina. Milan se nakon duzeg vremena nalazi na poziciji koja vodi u Ligu Prvaka trenutno su 4 sa osvojenih 25 bodova, ne mogu racunati  Bonaventura ,Caldara , Biglia,Musacchio i Romagnoli . Milan ove sezone ima dosta problema sa odbranom i tako da je Milan primio minimalno jedan gol na svim domacim utakmicama u Seriji A,i primili su minimalno jedan gol u zadnjih 7 utakmica. Milan kod kuce ove sezone igra  5-1-1 jedini poraz imaju protiv Juventusa. Sa druge strane Torino se nalazi na 6.poziciji sa osvojenih 20 bodova,Torino  u gostima ima omjer 2-5-0 za ovaj mec nemaju problema sa povredama Zadnjih 6/7 meceva Torina su obe ekipe postigle po minimalno jedan pogodak,Milan je ove sezone  primao golove u svim domacim utakmicama i imaju dosta problema u odbrani tako da ocekujem od obe ekipe da postignu po minimalno po jedan pogodak.

Misim da će Milan na kraju uspjeti i da pobjedi ali da će svakako i primiti gol

prije 1 minutu, ortak1989 said:

A sta mislite na boca-river crveni karton

Najbolje po meni LIVE cekati, 0:0 ako bude dugo a smrdi mi nesto na to onda usporiti, ali ako negdje uleti gol onda ce goriti. Bice ovo drugacija utakmica od one prve, veceras ce oprezno obe strane sa vjerovatno po 5 veznjaka i ovde ne vidim goleadu, max 2 gola. Ja cu igrati 0:0 rezultat poluvrijeme a kartone ganjati u live

18:00 Anderlecht-Charleroi     odg i 3+

Anderlecht se trenutno nalazi na petom mjestu na tablici sa 30 osvojenih bodova,a imaju 9 bodova manje od vodeće ekipe  .Anderlecht je upisao 9 pobjeda u ovoj sezoni, 3 utakmice su završene sa neriješenim rezultatom dok su u 5 utakmica izgubili .Na svom stadionu  ima 5 pobjeda 3 remija te jedan poraz .Gosti imaju samo 4 boda manje od Anderlechta,a u posljednjih 5 utakmica imaju 4 pobjede i jedan poraz,Charleroi u gostima ima omjer od 2-2-4,.U prošloj utakmici ovdje Anderlecht je slavio sa 3-1,susret dva kluba koja dijeli samo 4 boda ,ovdje je prilika domaćinima da smanje zaostatak za vodećim dvojcem pošto su kiksali ovo kolo,i jedni i drugi u solidnoj formi,anderlecht za nijansu bolji ali su pokazali nesigurnost u odbrani,tako da mislim da će danas na kraju pobjediti ali i da će primiti gol

On 08. 12. 2018. at 15:14, Goksim said:

River Plate - Boca Juniors over 8,0 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da se jako puno pisalo o ovoj utakmici koja je nekoliko puta bila odgađana da bi se napokon uzvrat finala igrao u Madridu. 

Jasno je o kakvom derbiju se ovdje radi te kakve su tenzije a sve ove odgode samo su ih dodatno podigle. unibet" rel="">unibet daje 1,80 za over 8,5 kartona, Supersport koji ne računa crvene kartone daje 1,75 za over 8,5 žutih kartona a bet365 online kladionica" rel="">bet365 koji računa i eventualni crveni kartona kao dva kartona daje čak 1,80 za over 8,0 kartona. Dakle imamo još manju granicu, crveni karton se računa te nema poreza i manipulativnih troškova. 

Mislim da je ovo oklada za srednji/veći ulog. 

Slika-zaslona-2018-12-08-u-14-10-24.png

Sretno tko prati

Slicno razmisljamo, evo i mojih uplata od juce:

Skroz se slazem za kartone, ovo je po mnogima najveci mec u poslednjih 15-ak godina, ko god prati fudbal duze zna o intenzitetu rivalstva izmedju Boce i Rivera i nije slucajno superklasiko najveci derbi u ovom sportu. 

Hteo bih skrenuti paznju na betbuilder kod kladionice bet365 koji je po meni super alat za "izvlacenje" value kvota po nizim granicama. Recimo kvota od 1.72 deluje skroz pristojno za singl a granica za karton i po niza uz uslov da oba tima dobiju po 3 kartona. Uz pretpostavku da se ocekuje 8 ili 9 kartona (granica koju su bukiji postavili) sumnjam da ce u slucaju recimo 8 jedan tim dobiti 6 a drugi 2, tako da ce u buducnosti biti sve vise betbuilder tipova na kartone sa moje strane. Neko je predlozio i crveni karton, skroz super predlog koga sam takodje odigrao na srednji ulog.

Oko samog meca, ne mozemo ovo uporediti sa prvim iz mnogo razloga. Prvo, sudija! U prvom je samim cudom mec ostao na 6 kartona, sudija oprostio 2 a po nekima i 3 kartona. Onda, cak 6 igraca se cuvalo da ne dobiju drugi zuti i propuste finale, sto nije zanemarljiva cinjenica. Sada to nije slucaj, i to bi se trebalo odraziti na kartone. 

Uzburkane su strasti vec mesec dana medju navijacima i igracima,  neko je napisao da je znak pitanja da li se igraci toliko ne vole ko navijaci, meni tu nema znaka pitanja, netrpeljivost je sveprisutna medju igracima, pogotovo posle onog napada na bus Boce te insistiranje da tako povredjeni igraju uzvratni mec.

Sta drugo reci osim finale svih finala klupskog fudbala. Ovo nije samo finale Kupa Libertadores, vec okrsaj koji su oba kluba cekala duuuugi niz godina. Nije niti okrsaj dva rivala nego klasna borba izmedju "bogatog" River Platea i "siromasne" Boce Juniors za koju igraju samo deca radnicke klase. Andres Cunha ce po meni imati pune ruke posla, ukoliko rezultat ne bude neresen svo vreme a mislim da nece. Kao sto Goksim rece u zadnjih 10-ak minuta mozemo ocekivati 4-5 kartona uz pokoji crveni ako imamo aktivan rezultat, ocekujem jedan dugo iscekivan pakleni okrsaj veceras. 

Sretno svima!

boca boca.png

bocadubl.png

Borussia Moenchengladbach - Stuttgart 1 (1.53) bet365

Borussia sjajno igra na svom terenu, slavili su u svih 6 utakmica kod kuće i jedina su ekipa Bundeslige sa maksimalnim učinkom, dok s druge strane, Stuttgart je poražen na 4 od prethodnih 5 gostovanja. Sveukupno, Borussia je u mnogo boljoj formi, a u posljednja tri međusobna duela protiv Stuttgarta na Borussia-Parku dobili su bez primljenog gola (gol-razlika 8:0). Mlađi Hazard i Alassane Plea sjajno funkcionišu u napadu i mislim da pobjeda domaćih ovdje ne bi smjela doći u pitanje.

AC Milan - Torino / Clean Sheet Milan - No (1.57) bet365

Milan je ove sezone u Serie A samo protiv Udinesea uspio da sačuva mrežu, a u Ligi Europe samo protiv Dudelangea. Večeras im ne igraju startni štoperi Mussachio i Romagnoli, u odbrani koja ionako ne uliva previše povjerenja. Torino je tim koji im svakako može stvoriti probleme, inače, u posljednjih 8 utakmica, 'Bikovi' samo jednom nisu postigli gol. Četvrta su najbolja ekipa Serie A u gostima, i mislim da su kadri da postignu najmanje jedan pogodak na San Siru.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use