Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 7.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Werder - Dusseldorf 1 (1.72) bet365

Werder je prošlog vikenda ponudio jak otpor protiv Bayern Munchena, ali su i dalje napustili teren sa praznim rukama nakon što su izgubili sa 1-2 na domaćem terenu. Iako je to bio njihov četvrti poraz u posljednjih pet ligaških utakmica, ohrabrujući nastup bi mogao podići sampouzdanje i atmosferu u svlačionici pred ovu utakmicu protiv Dusseldorfa. Ekipu Floriana Kohfeldta je do sada bilo vrlo lako probiti u obrani, međutim, oni će morati da se pripreme ukoliko žele zadržati Dusseldorfa van svog šesnaesterca. Gosti uživaju u solidnoj napadačkoj formi, dok su postigli sedam golova u dvije utakmice protiv Herthe (4-1 pobjeda) i Bayerna (3-3), ali nisu uspjeli da nastave tu formu u prošloj utakmici gdje su razočaravajuće izgubili na svom terenu sa 0-1 od Mainza.

Mislim da ćemo vidjeti golove u ovoj utakmici, je je u pet od posljednjih šest utakmica Dusseldorfa završilo sa barem tri gola. Međutim, igrati ću na pobjedu domaćina, jer gosti imaju drugu najgoru obranu u cijeloj ligi nakon što su dozvolili da prime 28 golova u 13 utakmica do sada. Primili su tri ili više golova u četiri od posljendjih šest utakmica u Bundesligi. Ovo je razlog zbog kojeg mislim da Werder ovdje ima odličnu priliku da prekine svoj loš niz i vrati se na pobjedničke staze. Očekujem pobjedu Werdera. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.7e6960861760aa47d473299ddd005207.png

(Koeficijenti 7.12. u 10:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 18 minute, IzudinB said:

Werder - Dusseldorf 1 (1.72) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Werder je prošlog vikenda ponudio jak otpor protiv Bayern Munchena, ali su i dalje napustili teren sa praznim rukama nakon što su izgubili sa 1-2 na domaćem terenu. Iako je to bio njihov četvrti poraz u posljednjih pet ligaških utakmica, ohrabrujući nastup bi mogao podići sampouzdanje i atmosferu u svlačionici pred ovu utakmicu protiv Dusseldorfa. Ekipu Floriana Kohfeldta je do sada bilo vrlo lako probiti u obrani, međutim, oni će morati da se pripreme ukoliko žele zadržati Dusseldorfa van svog šesnaesterca. Gosti uživaju u solidnoj napadačkoj formi, dok su postigli sedam golova u dvije utakmice protiv Herthe (4-1 pobjeda) i Bayerna (3-3), ali nisu uspjeli da nastave tu formu u prošloj utakmici gdje su razočaravajuće izgubili na svom terenu sa 0-1 od Mainza.

Mislim da ćemo vidjeti golove u ovoj utakmici, je je u pet od posljednjih šest utakmica Dusseldorfa završilo sa barem tri gola. Međutim, igrati ću na pobjedu domaćina, jer gosti imaju drugu najgoru obranu u cijeloj ligi nakon što su dozvolili da prime 28 golova u 13 utakmica do sada. Primili su tri ili više golova u četiri od posljendjih šest utakmica u Bundesligi. Ovo je razlog zbog kojeg mislim da Werder ovdje ima odličnu priliku da prekine svoj loš niz i vrati se na pobjedničke staze. Očekujem pobjedu Werdera. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.7e6960861760aa47d473299ddd005207.png

(Koeficijenti 7.12. u 10:17 CET)

Po mom misljenju ovdje bolje odigrat ili odg ili over 2.5,ili werder over 1.5

Pobjeda se ocekuje u svakom slucaju ali trenutna sama forma domacina mi ne ulijeva povjerenje za cistu jedinicu,primili su u 13 utakmica 22 gola a zabili 21

U zadnjih 5 utakmica osvojili samo 1 bod

U 5 utakmica zabili 6 golova

Slazem se da im mora ponovo krenuti ali nekako sam vise za overe jel su pokazali da mogu od svakog primit gol

Juventus - Inter // AH +1,5 Inter bet365 - 1,45

Juve je ove sezone još uvijek neporažen, pokazali su sjajnu igru protiv jačih ekipa kao što su Milan, Fiorentina, Lazio i Napoli dok su protiv slabijih ekipa igrali manje ubjediljvo ali su svejedno slavili zbog ogromne razlike u kvalitetu. Inter se nalazi na trećoj poziciji sa 12 bodova manje od Juventusa i ja sam nekako stekao dojam da u ovoj ligi, ove sezone, jedino Inter može da se suprostavi Staroj dami.

Ova utakmica za Allegrija nije "must win" očekujem da igraju veoma pažljivo te da pokušaju doći do neke minimalne pobjede u najgorem slučaju do remija. Ipak, bodovna razlika je prevelika, te ne očekujem toliku želju za pobjedom od strane Juventusa. Sa druge strane Inter u napadu ima sjajnog Icardia i Keitu koji svakome mogu zabiti pogodak, pa tako i Juventusu posebno po desnoj strani jer po meni Cancelo je "šupalj" igrač što se tiče defanzive.

2.jpg.6026b5a3f48c72ce7f193e2cb33c6f40.jpg

prije 2 minute, tihi372 said:

Po mom misljenju ovdje bolje odigrat ili odg ili over 2.5,ili werder over 1.5

Pobjeda se ocekuje u svakom slucaju ali trenutna sama forma domacina mi ne ulijeva povjerenje za cistu jedinicu,primili su u 13 utakmica 22 gola a zabili 21

U zadnjih 5 utakmica osvojili samo 1 bod

U 5 utakmica zabili 6 golova

Slazem se da im mora ponovo krenuti ali nekako sam vise za overe jel su pokazali da mogu od svakog primit gol

Slažem se zato sam i rekao da očekujem golove u ovoj utakmici pa tko hoće da igra na golove može jer je dobra opcija, a u posljednja tri međusobna susreta ova dva tima oba tima su dala gol, tako da se sigurno očekuju golovi na obje strane, ali vjerujem da bi i Werder napokon trebao da obraduje svoje navijače sa nekom pobjedom na svom terenu, jer su u posljednje tri utakmice zakazali pred svojim navijačima. Sretno :D

Rudar - Maribor // Pobjeda goste bet365 - 1,44

Rudar nakon  pobjede na Triglavom u prošlom kolu može lakše da diše, posebno nakon zaostatka na tom meču, jer da su slučajno izgubili protiv ekipe iz Kranja, došli bi sasvim na dno tabele, mada im ni sada ne cvjetaju ruže. Sada ih čeka težak obračun sa Mariborom, koji je sjajan ove sezone, a protiv kojeg ekipa Rudara tradicinalno ne igra dobro. Na zadnjih 10 susreta Maribor je Rudaru prepustio  samo tri boda, sa faantastičnom gol razlikom 21:5.

Dva puta su već igrali ove sezone, oba meča je dobio Maribor sa gol razlikom 8:0 te mislim da je kvota veoma dobra te da se isplati igrati na njih. 

3.thumb.jpg.0f0f877184c40ec71ad6d5dd6a1c0506.jpg 

prije 16 minute, IzudinB said:

Slažem se zato sam i rekao da očekujem golove u ovoj utakmici pa tko hoće da igra na golove može jer je dobra opcija, a u posljednja tri međusobna susreta ova dva tima oba tima su dala gol, tako da se sigurno očekuju golovi na obje strane, ali vjerujem da bi i Werder napokon trebao da obraduje svoje navijače sa nekom pobjedom na svom terenu, jer su u posljednje tri utakmice zakazali pred svojim navijačima. Sretno :D

ADDITIONAL INFO

prije 10 minute, tihi372 said:

Werder: Pavlenka; Augustinsson, Friedl, Langkamp, Selassie; Klaassen, Sahin, Eggestein; Kruse, Harnik, Eggestein

Fortuna Dusseldorf: Rensing; Zimmermann, Bormuth, Kaminski, Gieselmann; Zimmer, Fink, Stoger, Usami; Lukebakio

Alanyaspor - Besiktas BTTS (1.66) bet365

Alanyaspor će dočekati jednog od najboljih timova u Turskoj u ovom trenutku. Besiktas je do sada osvojio ukupno 24 boda iz 14 utakmica i nalaze se na trećoj poziciji u ligi. Oni imaju sedam pobjeda, tri remija i četiri poraza do sada. Uspjeli su postići ukupno 25 golova, dok su primili 17 u tom procesu. Besiktas je zabilježio tešku pobjedu u posljednjoj utakmici u ligi kod kuće protiv jednog od najjačih timova u ovom natjecanju, Galatasaraya. Pobjeda od 1-0 kod kuće će mnogo pomoći ovom timu u podizanju samopoudanja pred ovaj susret. Ljajić je postigao jedini gol u 18-oj minuti susreta.

Na drugoj strani imamo Alanyaspor, koji se nalazi na 13-oj poziciji u ligi. Tim je osigurao 15 bodova iz 14 utakmica. Izbjegli su remije do sada, jer nisu odigrali niti jedan remi u 14 utakmica, nakon što su ostvarili pet pobjeda i devet poraza. Alanyaspor je izgubio posljednju utakmicu u ligi u gostima od Konyaspora. Jahović i Jonsson su postigli golove za domaći tim. Konačni rezultat u toj utakmci je bio 2-0. U 61. minuti, jedan igrač, točnije Demiral je dobio crveni karton za Alanyaspor.

Gosti definitivno dominiraju protiv Alanyaspora u međusobnim susretima. Besiktas ima 100% rekord protiv ovog protivnika. Kod kuće ili u gostima, to nema nikakve veze za Besiktas, oni su ostvarili sve pobjede protiv njih. Nije loša oklada na pobjedu Besiktasa, međutim u četiri od posljednjih pet utakmica između ova dva tima, oba tima su dala gol, tako da vjerujem da će i ovdje oba tima dati gol. Očekujem golove na obje strane u ovoj utakmici jer i Besiktas igra u gostima dok također i primaju dosta golova, čak 17 u 14 susreta kao što sam već i spomenuo. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.c5a530020b394f4703177b2eafd35ad7.png

(Koeficijenti 7.12. u 12:17 CET)

prije 25 minute, IzudinB said:

Alanyaspor - Besiktas BTTS (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Alanyaspor će dočekati jednog od najboljih timova u Turskoj u ovom trenutku. Besiktas je do sada osvojio ukupno 24 boda iz 14 utakmica i nalaze se na trećoj poziciji u ligi. Oni imaju sedam pobjeda, tri remija i četiri poraza do sada. Uspjeli su postići ukupno 25 golova, dok su primili 17 u tom procesu. Besiktas je zabilježio tešku pobjedu u posljednjoj utakmici u ligi kod kuće protiv jednog od najjačih timova u ovom natjecanju, Galatasaraya. Pobjeda od 1-0 kod kuće će mnogo pomoći ovom timu u podizanju samopoudanja pred ovaj susret. Ljajić je postigao jedini gol u 18-oj minuti susreta.

Na drugoj strani imamo Alanyaspor, koji se nalazi na 13-oj poziciji u ligi. Tim je osigurao 15 bodova iz 14 utakmica. Izbjegli su remije do sada, jer nisu odigrali niti jedan remi u 14 utakmica, nakon što su ostvarili pet pobjeda i devet poraza. Alanyaspor je izgubio posljednju utakmicu u ligi u gostima od Konyaspora. Jahović i Jonsson su postigli golove za domaći tim. Konačni rezultat u toj utakmci je bio 2-0. U 61. minuti, jedan igrač, točnije Demiral je dobio crveni karton za Alanyaspor.

Gosti definitivno dominiraju protiv Alanyaspora u međusobnim susretima. Besiktas ima 100% rekord protiv ovog protivnika. Kod kuće ili u gostima, to nema nikakve veze za Besiktas, oni su ostvarili sve pobjede protiv njih. Nije loša oklada na pobjedu Besiktasa, međutim u četiri od posljednjih pet utakmica između ova dva tima, oba tima su dala gol, tako da vjerujem da će i ovdje oba tima dati gol. Očekujem golove na obje strane u ovoj utakmici jer i Besiktas igra u gostima dok također i primaju dosta golova, čak 17 u 14 susreta kao što sam već i spomenuo. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.c5a530020b394f4703177b2eafd35ad7.png

(Koeficijenti 7.12. u 12:17 CET)

Neće igrati

(Ozljeda prepona)

(Ozljeda bedra)

(Crveni karton)

(Ozljeda bedra)
Pod upitnikom

(Kila)

(Ozljeda lista)

(Ozljeda)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use