Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 5.12.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Burnley - Liverpool | Liverpool EH -1 (1.72) bet365

Liverpool će se nadati da će nastaviti da prate Manchester Cityja na vrhu Premier lige u srijedu kada budu putovali na Turf Moor da igraju protiv Burnleya. Gosti u ovu utakmicu ulaze kao veliki favoriti zbog njihove forme u posljednjim utakmicama Premier lige. Redsi su neporaženi u ovom natjecanju do sada ove sezone. Pobijedili su deset i remizirali tri utakmice u prvih 13 kola što je fantastičan rekord kada Mohamed Salah i Roberto Firmino nisu na nivou prošle sezone. Jurgen Klopp može biti zadovoljan sa masivnim poboljšanjem svoje ekipe u obrani. Liverpool je primio samo pet golova od starta sezone.

Burnley je pao u opasnu zonu nakon što su ostvarili samo jedan bod u posljednjih pet utakmica u ligi. Oni su primili četiri ili više golova u tri utakmice u tom procesu i oni imaju drugu najgoru obranu u ligi nakon 13 odigranih kola do sada. Posljednji poraz koji su doživjeli nakon internacionalne pauze jer bio poraz od Newcastlea kod kuće 1-2. Mislim da će Liverpoolo ovdje ostvariti pobjedu od dva ili više golova razlike. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.9e1103470dccf9d24b36a5471858b673.png

(Koeficijenti 4.12. u 10:07 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Strasbourg - PSG | Pobjeda gosta + prvi do pet kornera (2.09) bet365

Domaća ekipa je imala problema sa završetkom prošle sezone, ali ove sezone oni su daleko od opasnosti. Strasbourg se nalazi na osmoj poziciji i oni su izgubili samo četiri utakmice ove sezone. Ekipa Thierry Laureya se poboljšala u obrani u odnosu na prošlu sezonu, dok su napadači prilično produktivni. Oni imaju dobre nastupe kod kuće iako nisu uspjeli pobijediti u posljednje dvije utakmice pred svojim navijačima.

Na drugoj strani, PSG je već jednom rukom na trofeju Ligue 1, jer imaju 14 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom. Gosti su imali nevjerojatan niz od 14 pobjeda do prošlog kola u kojem su remizirali protiv Bordeauxa sa 2-2. Neymar je bio ekstremno efikasan ove sezone , a tim je već postigao 48 golova u 15 odigranih kola, dok je njihova obrana dopustila samo devet golova u svojoj mreži. Međutim, oni još uvijek nisu osigurali nokaut fazu u Ligi prvaka i u posljednjem kolu igraju protiv Crvene Zvezde u Beogradu. Gosti su veliki favoriti protiv svakog protivnika u Ligue 1 i ova utakmica nije drugačija. Iako bi možda njihovi glavni napadači mogli biti odmoreni za ovaj susret, vjerujem da je PSG ekipa koja će ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Oni i bez Neymara i Mbappea imaju mnogo kvalitetniji tim od Strasbourga. Sve osim pobjede PSG-a bi ovdje za mene bilo iznenađenje!

Screenshot_8.thumb.png.3306ea929a7377b36c0de2eee1536e3e.png

Međutim, uz pobjedu PSG-a bi bilo dobro igrati i utrku do pet kornera. PSG je ekipa koja je u Ligue 1 najbolja po statistici kornera. Oni su do prvi do pet kornera stigli u 10 od 15 svojih utakmica i zbog toga mislim da će i ovdje uz pobjedu stići i prvi do pet kornera.

Screenshot_6.thumb.png.bccd2735e6d22659f31e10e902591869.png

Screenshot_7.png.bb2373f6d1edd3e2b55f8c8d8ea44d77.png

(Koeficijenti 5.12. u 10:45 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wolves - Chelsea 2 (1.75) bet365

Bila je to vožnja rolerkosterom za Wolverhampton u njihovoj prvoj sezoni Premier lige nakon 2011/12 sezone. Oni su započeli sezonu u ne baš tako najboljoj formi, ali se ta forma poboljšala, da bi zatim nakon toga ta forma ponovo pala. Oni se trenutno nalaze u nizu od pet poraza i remijem u posljednjih šest utakmica. Posljednji neuspjeh je došao u petak kada su izgubili od Cardiffa sa 2-1 u gostima. Izgledalo je kao da su Wolvesi na putu da prekinu taj niz kada je Matt Doherty postigao gol za vodstvo u 18-oj minuti susreta, međutim Cardiff se vratio nakon što su postigli dva gola i sada su Vukovi pali na 11 mjesto u ligi.

Vraćanje na pobjedničke staze protiv Chelseaja će biti brutalno težak zadatak za Nuno Espirito Santoa i njegove igrače. Portugalski menadžer mora da je frustriran nakon što je njegov tim izgubio dvije utakmice zaredom protiv Huddersfielda i Cardiffa, odmah nakon što su remizirali protiv Arsenala sa 1-1 na Emiratesu. Ovo je odlična prilika za Chelsea da nastavi sa pobjedama i ostane u top tri ekipe koje se bore za titulu ove sezone. Oni su uzeli smao bod protiv Evertona, dok su izgubili od Tottenhama sa 3-1. Međutim u prošlom kolu su pobijedili Fulhama sa 2-0. Po meni odlični koeficijenti na pobjedu Chelseaja! Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.e37e134dcd470dc893753b4c1414ca69.png

(Koeficijenti 5.12. u 13:45 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Voždovac - Radnički Niš 2 (1.90) bet365

Prije nešto manje od mjesec dana ovdje na forumu sam tipovao na Radnički protiv Proletera, i evo šta se izdešavalo na toj utakmici: https://www.youtube.com/watch?v=1tMz5Og6nUI

Najblaže rečeno "sumnjiv" penal i autogol u samo dva minuta, što je izazvalo mnogo bure u srpskom fudbalu, ali za bolje upućene u dešavanja, ipak ne i nešto što se nije moglo očekivati. Već sam spomenuo da je na čelu kluba sumnjiv tip, kakvi se na ovdašnjim prostorima popularno nazivaju "biznismenima", i da su im sudijske greške već išle u korist, a to je samo vrh ledenog brijega, kad se pogleda ovaj video, ko zna čega tu još sve ima.

Ako zanemarimo ta dešavanja "ispod stola", Radnički ima dosta dobar tim za ligu Srbije, i trenutno su na visokom 2. mjestu sa samo jednim porazom u 18 kola i 4 boda više od Partizana. Nedavno su remizirali sa Zvezdom u Nišu (2:2), u utakmici u kojoj su imali i vođstvo, tako da su crveno-bijeli, učesnik Lige prvaka i daleko najkvalitetniji tim u ligi, morali da spasavaju bod. Voždovac je osvojio samo jedan bod u posljednje četiri utakmice, bez dileme su slabiji tim od Radničkog i jasno je da ih čeka borba za opstanak.

39c7b217-7fb3-441f-989a-f071cb99f866.png

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Arsenal Draw No Bet Arsenal (2.10) bet365

Unitedu su kola krenula nizbrdo u ionako turbulentnoj sezoni, tek su na 8. mjestu nakon 14 kola, a Mourinho na ivici otkaza, a navodno je eskalirao njegov sukob sa Paulom Pogbom, tako da je i atmosfera u ekipi sigurno daleko od idealne. Dosta toga ne štima u njihovoj igri, Lukaku je tek za vikend protiv Southamptona prekinuo golgeterski post koji je trajao čak dva i po mjeseca, ali to je bilo dovoljno samo za remi protiv jedne od tri najlošije ekipe Premiershipa. Večeras ne mogu računati na Ashleya Younga, Alexisa Sancheza, a možda ni na Rashforda, moraju ići na sve ili ništa jer ih jedino pobjeda ostavlja u trci za Ligu prvaka, a ostaviti mnogo prostora za kontre ekipi koja ima igrača poput Aubameyanga je skoro ravno samoubistvu.

S druge strane, Arsenal prikazuje sve bolju igru, u gradskom derbiju protiv Tottenhama slavili su 4:2, a nisu poraženi čak tri i po mjeseca u svim takmičenjima, još od početka sezone, otkad imaju 19 utakmica u nizu bez izgubljenog meča (14 4 0). Odlično igraju Aubameyang i Torreira, a djeluje da se i Lacazette vraća u formu, tako da su trenutno u mnogo boljoj situaciji i raspoloženju od večerašnjeg protivnika. Koeficijent na DNB je jako dobar, mislim da su kladionice bile poprilično darežljive u ovom slučaju, tako da je ovo poklon koji bi trebalo objeručke prihvatiti.

bYiasv1.png

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Southampton 1 (1.36) bet365

Tottenhamov niz od šest pobjeda zaredom je prekinut od strane Arsenala u nedelju uprkos tome što je Tottenham vodio u prvom poluvremenu, nakon čega su primili četiri gola i ispustili važne bodove na Emiratesu. Tottenham se sada nalazi na petoj poziciji nakon 14. kola odigranih do sada i oni će se nadati da će se vratiti na pobjedničke staze u ovoj utakmici koju igraju na Wembleyu.

Southampton, na drugoj strani, dolazi u ovu utakmicu nakon remija od 2-2 protiv Manchester Uniteda, uprkos vrlo razočaravajućem Liga kupu protiv Leicestera, gdje su nakon remija izgubili na penale. Southampton se nalazi u zoni ispadanja u Premier ligi sa samo devet bodova osvojenih do sada i teško da će prouzrokovati neke probleme Tottenhamu na Wembleyu. Mauricio Pochettino ima velike nade da će protiv Southamptona ostvariti nova tri boda pred svojim navijačima, a i ja vjerujem da će tako i biti. Kada pogledamo formu ova dva tima, Tottenham je u posljednjih pet utakmica ostvario četiri pobjede i jedan poraz, dok je Southamothon tri poraza i dva remija. To nam sve govori o ovim timovima. Vjerujem u pobjedu Tottenhama. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.20fe32d038f3ccf4f2f4a74dc6722413.png

(Koeficijenti 5.12. u 16:05 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Motherwell - Celtic 2/2 (1.72) bet365

Domaća ekipa je napravila loš starts sezone u ligi. Od 14 utakmica odigranih do sada oni su osam puta poraženi, dok su ostvarili samo četiri pobjede. Ukupno su primili 24 gola i imaju najgoru obranu u ligi. Uspjeli su postići nešto više od 1 gola po utakmici. Motherwell je pobijedio tri i izgubio dvije u posljednjih pet utakmica. Oni u ovaj susret ulaze nakon poraza u gostima protiv Livingstona. Ali kod kuće, oni imaju niz od dvije pobjede. Ovo dolazi nakon pet utakmica bez pobjede, što uključuje i tri poraza. Motherwell se nalazi u zoni ispadanja i vrlo su loše krenuli svoju sezonu. 

Međutim, na drugoj strani imamo Celtica koji je drugi u ligi sa devet pobjeda i dva poraza u 13 utakmica. Impresivnih 30 golova su postigli do sada, dok su primili samo šest. Samo jedan bod dijeli njih i prvo mjesto, tako da je ovdje pobjeda za njih vitalna i prioritet. Protiv oslabljenog i vrlo lošeg Motherwella mislim da će Celtic ostvariti pobjedu u oba poluvremena. Celtic je također neporažen u posljednjih pet utakmica u gostima, niz koji uključuje četiri pobjede. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.ee7a204b66118bc414fa3f69490afe4a.png

(Koeficijenti 5.12. u 16:50 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Dinamo - Salven // AH -1,5 Dinamo bet365 - 1,75

Dinamo iza sebe ima sjajnu sezonu bar za sada. U ligi igraju odlično u EL su osigurali porlazak u osminu finala, sada im u goste u hrvatskom kupu dolazi Slaven Belupo koji igra očajno ove sezone te su svjesni kako će teško šta napraviti protiv Dinama.

Dinamo nastupa u najjačem sastavu, apetiti ekipe su porasli nakon dosadašnjih uspjeha, vjerujem kako i u kupu žele doći do kraja kako bi ova sezone ostala u klubu zapamćena zauvijek. 

Hendikep na dinamo po kvoti od 1,75 je više nego solidna kvota.

1.jpg.07027a610a1935131f147023cba62c78.jpg

Link to comment
Share on other sites

Villareal - Almeria manje od 3.5 gola (1.53) bet365

U prvoj utakmici je palo 6 golova (3:3) ali revanš bi mogao biti sušta suprotnost, pošto Villareal odmara gotovo svih prvih 11 večeras, zapravo, samo jedan igrač iz sastava protiv Barcelone za vikend je tu - Trigueros, a s obzirom na to da im je opstanak u ligi ugrožen, jasno je da im kup takmičenje nije prioritet. Osim toga, na njihovim domaćim utakmicama ne pada mnogo golova, kao ni Almerijinim gostujućim. Na svih 7 međusobnih utakmica Villareala i Almerije na El Madrigalu palo je manje od 3.5 gola, a to je slučaj sa 7 od 9 domaćih utakmica Villareala ove sezone, kao i na 7 od 9 mečeva Almerije u gostima.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use