Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 3.12.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Atalanta - Napoli over 3,5 kartona @bet365 1.61

Moram reci da je me granica malo iznenadila, ako netko ima argumente za ovu granicu neka se slobodno javi.... Ako se mene pita, trebali su postavit garnicu na 4.5 sa kvotom od 2.10 i sa azijskom varijantom od 4.0 sa kvotom od 1.77. Napoli igra u gostima i to je vec jedan znak da ce dobiti minimum 2 kartona, znali su cesto i dobiti po 3 ili 4 kartona ako je gusto (kuci prosjek od 1, u gostima 2,66). Atalantu i nisam bas pratio, ali su dobili u 13 utakmica 25 zutih kartona i jedan crveni. Tako da ja od njih ocekujem isto oko 2 kartona, a Napoli isto sa minimum 2. Sudac nije bas neki, ali sta mi se svidja je da Napoli igra brz nogomet sta stvara puno kontri sa jedne i druge strane. To znaci da cesto bude taktickih faulova (prekid kontre), a za takav faul se dobije zuti karton kako svi znamo i tu opet ne igra ulog koji je sudac jer je to pravilo. Bilo je dosta kartona za vikend i nadam se da ce ih veceras isto biti.

Rio Ave - Sporting | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Sporting se nalazi na drugom mjestu na tabeli. Oni su osvojili 22 boda iz 10 utakmica do sada. Pobijedili su sedam, remizirali jednu i izgubili preostale dvije utakmice. Tim je uspio postići 18 golova, dok su primili samo deset. Sporting je apsolutno uništio Qarabaga u utakmici Europske lige. Konačni rezultat je glasio 1-6 u korist gostiju. Još impresivnije je kada se spomene da je tim bio gost u toj utakmici.

Na drugoj strani imamo Rio Ave, koji se nalazi na petoj poziciji u Primeira ligi. Ekipa je osvojila 18 bodova do sada u svoje ime i u deset utakmica imaju pet pobjeda, tri remija i dva poraza. Rio Ave je do sada postigao 17 golova, dok su primili 13. Rio Ave također u ovu utakmicu ulazi nakon nekih fantastičnih nastupa. Njihov nastup u kupu je bio odličan, gdje su pobijedili Silvesa sa 7-0. Do 90 minute susreta, igrači Silvesa su skoro ruknuli u plač, a ko ne bi poslije tako katastrofalnog nastupa. Rio je dominirao zaista. Oba ova tima su dobro poznata po dobrim napadima. Oni postižu mnogo golova, a Rio kao i Sporting će sigurno biti u utrci za ova mjesta koja vode na europska natjecanja. Rio Ave i Sporting su postigli po osam i deset golova u posljednje dvije utakmice. Kod kuće ili u gostima, izgleda da napadačima ovih timova ne smeta gdje igraju. Mislim da će ovdje biti više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.f7fca6ed33fa92e1b3a4b04fcb3118dc.png

(Koeficijenti 3.12. u 09:36 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Arsenal Tula - Zenit 2 (1.72) bet365

Arsenal Tula se nalazi na 11 poziciji na tabeli, dva boda iznad zone ispadanja. Oni su uspjeli osvojiti 17 bodova do sada iz prvih 15 utakmica. Pobijedili su četiri, remizirali pet i izgubili preostalih šest utakmica do sada. Arsenal Tula je postigao 19 golova u ligi do sada, dok su primili 21 u tom procesu. Arsenal je pobijedio u gostima prošlog vikenda protiv Orenburga. Rezultat je bio 2-4 za Arsenal Tulu.

Na drugoj strani imamo Zenit, koji se nalazi na prvoj poziciji. Oni imaju 34 boda u prvih 15 utakmica do sada. Zenit je pobijedio 11 utakmica, remizirao jednu i izgubio samo tri ove sezone u ligi. Oni su uspjeli postići 24 gola, dok su primili samo 11. Oni se nalaze dva boda ispred Krasnodara i ukoliko ne pobijede u ovoj utakmici, mogli bi se suočiti sa gubitkom prve pozicije i zbog toga vjerujem da će ovaj tim Zenita ostvariti pobjedu u gostima. Zenit je očigledni favorit u ovoj utakmici, oni su osvojili duplo više bodova nego njihov domaćin u ovom susretu. Zenit također ima sve pobjede protiv ovog tima Arsenala Tule, dok domaćin također ima loš rekord kod kuće, nakon što su ostvarili samo tri pobjede iz posljednjih 12 utakmica koje su igrali pred svojim navijačima. Očekujem pobjedu Zenita u ovom susretu. Koeficijent mi je odličan. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.4192cd80eb61022fe50318f26a70722e.png

(Koeficijenti 3.12. u 10:44 CET)

prije 3 sati, nba1911 said:

Moram reci da je me granica malo iznenadila, ako netko ima argumente za ovu granicu neka se slobodno javi.... Ako se mene pita, trebali su postavit garnicu na 4.5 sa kvotom od 2.10 i sa azijskom varijantom od 4.0 sa kvotom od 1.77. Napoli igra u gostima i to je vec jedan znak da ce dobiti minimum 2 kartona, znali su cesto i dobiti po 3 ili 4 kartona ako je gusto (kuci prosjek od 1, u gostima 2,66). Atalantu i nisam bas pratio, ali su dobili u 13 utakmica 25 zutih kartona i jedan crveni. Tako da ja od njih ocekujem isto oko 2 kartona, a Napoli isto sa minimum 2. Sudac nije bas neki, ali sta mi se svidja je da Napoli igra brz nogomet sta stvara puno kontri sa jedne i druge strane. To znaci da cesto bude taktickih faulova (prekid kontre), a za takav faul se dobije zuti karton kako svi znamo i tu opet ne igra ulog koji je sudac jer je to pravilo. Bilo je dosta kartona za vikend i nadam se da ce ih veceras isto biti.

Granica je takva zato što je Giacomelli pravi škrtac,što ne znači da neće proći tu malu granicu..sve zavisi od tenzija,kakav će biti meč,bitno je da ne bude 0-0...sudio im je utakmicu u kupu ove godine u prvom mjesecu,gdje je dao 5 žutih,ali isto tako im je sudio i prije 2 god.,dao je samo dva žuta i s obzirom da je derbi,trebao bi nekako dati barem ta 4 žuta..

prije 22 sati, Goksim said:

Za ovo je trebalo jako puno strpljenja, ali danas ćemo to strpljenje i naplatiti! Koeficijent je bio oko 2,50 kada se uplaćivalo, trenutno je 1,25... unibet" rel="">unibet

Luka danas osvaja Zlatnu loptu!

iSJcQlv.png

Nadam se da ces proc jer su bas velike pare u igri!! 

Navijacki bi bio za Mbappea jer to sto lik radi sa 19 godina, i takvo tijelo imati i sve, bas nije humano.... Ali nista, drzim fige samo radi tebe za Modrica a nek sljedece godine Francuz dobije

prije 9 sati, nba1911 said:

poštovanje..

-asian over 4 je i više nek odličan,2.060..na Pinniu...ali s obzirom da sam novi ovdje na forumu,isprika svima ako nije dozvoljeno upisivati neku kladionicu...u svakom slučaju,Vama zahvaljujem na..ubacivanju bube u uho :-) ,po pitanju jedne od današnjih oklada.

prije 7 sati, IzudinB said:

Arsenal Tula - Zenit 2 (1.72) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Arsenal Tula se nalazi na 11 poziciji na tabeli, dva boda iznad zone ispadanja. Oni su uspjeli osvojiti 17 bodova do sada iz prvih 15 utakmica. Pobijedili su četiri, remizirali pet i izgubili preostalih šest utakmica do sada. Arsenal Tula je postigao 19 golova u ligi do sada, dok su primili 21 u tom procesu. Arsenal je pobijedio u gostima prošlog vikenda protiv Orenburga. Rezultat je bio 2-4 za Arsenal Tulu.

Na drugoj strani imamo Zenit, koji se nalazi na prvoj poziciji. Oni imaju 34 boda u prvih 15 utakmica do sada. Zenit je pobijedio 11 utakmica, remizirao jednu i izgubio samo tri ove sezone u ligi. Oni su uspjeli postići 24 gola, dok su primili samo 11. Oni se nalaze dva boda ispred Krasnodara i ukoliko ne pobijede u ovoj utakmici, mogli bi se suočiti sa gubitkom prve pozicije i zbog toga vjerujem da će ovaj tim Zenita ostvariti pobjedu u gostima. Zenit je očigledni favorit u ovoj utakmici, oni su osvojili duplo više bodova nego njihov domaćin u ovom susretu. Zenit također ima sve pobjede protiv ovog tima Arsenala Tule, dok domaćin također ima loš rekord kod kuće, nakon što su ostvarili samo tri pobjede iz posljednjih 12 utakmica koje su igrali pred svojim navijačima. Očekujem pobjedu Zenita u ovom susretu. Koeficijent mi je odličan. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.4192cd80eb61022fe50318f26a70722e.png

(Koeficijenti 3.12. u 10:44 CET)

Mirzov je čudo ?

Screenshot_20181203-182544_Chrome.jpg

Nurnberg - Bayer Leverkusen 2 (1.65) bet365

Bayer ove sezone igra po principu toplo-hladno, i u stvari su imali jedan od najlošijih startova sezone ikad, ali su donekle popravili igru povratkom Karima Bellarabija, koji je unio malo kreativnosti u njihove redove. Nurnberg, koji je promovisan iz druge lige prošle sezone, ima najgoru odbranu u ligi, mada su od 29 primljenih golova, čak 18 primili u tri susreta - 7 od Dortmunda, 6 od Lepiziga, te 5 od Schalkea. Leverkusen je slavio na poslednja tri gostovanja Nurnbergu, i na posljednjih 5 utakmica ukupno, a povratak Kevina Vollanda takođe je od izuzetnog značaja za njih, on je trenutno najbolji strijelac Leverkusena sa 5 golova. Defanzivni problemi su rezultatski dosta koštali Leverkusen ove sezone, Nurnberg kući jeste dosta čvršći nego u gostima, ali forma im je u silaznoj putanju, te iz posljednjih 6 utakmica imaju samo dva boda, tako da vjerujem da će Leverkusen slaviti večeras.

58325b88-c907-4ea2-9dbe-b9df6a8390c5.png

Levante - Bilbao // Pobjeda gosta bet365 - 2,35

Levante se nalazi na sredini tabele te su iznenadili i sami sebe rekao bi sa predstavama do sada. Ali ipak u zadnje četiri utakmice u svim takmičenjima ova ekipa ne zna za pobjedu, ušli su u lošu formu te polako dolaze do onog levela kojem i pripadaju.

Sa druge strane u goste dolazi ekipa Bilbaoa, ekipa koja se nalazi u opasnoj zooni te ekipa koja za razliku od Levantea igra ispod očekivanja, te će ubrzo morati popraviti svoju igru kako bi za početak pobjegli iz zone ispadanja. Aduriz je izgleda ponovo ušao u golgetersku formu, postigao je dva gola u kupu protiv Huesce, i mislim da će Baskijci u ovom susretu krenuti po pobjedu.

Gosti su gladni uspjeha, Levante ima problema sa povredama i sa formom, a koeficijent na Bilbao je vrijedan rizika. Sretno!

2.thumb.jpg.eedb64bac1323cbd12e0be4e7fff6cd6.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use