Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 30.11.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Rubin Kazan - Dynamo Moskva | Manje od 2.5 gola (1.36) bet365

Rubin Kazan se muči za pobjede u Premier ligi. Od njihovih 15 utakmica, on su remizirali devet, što je više od bilo koje druge ekipe u natjecanju. U međuvremenu, pobijedili su u četiri utakmice, dok su postigli 14 golova. Oni su također primali po manje od jednog gola po utakmici do sada ove sezone što je bolje od bilo koje druge ekipe u ligi. Kazan je bez pobjede u posljednje četiri utakmice, što uključuje i poraz od Orenburga. Manje od 2.5 gola je postignuto u posljednjih sedam utakmica u nizu. Ali su neporaženi u posljednjih sedam domaćih utakmica. Ovaj niz uključuje i četiri pobjede u nizu. Oni trenutno imaju dva remija u nizu. Manje od 2.5 gola je postignuto u sedam od posljednjih devet utakmica na svom stadionu.

Na drugoj strani, Dynamo Moskva je pet bodova iza svog protivnika. Oni su također remizirali više utakmice nego što su pobijedili ove sezone. Sa tri pobjede i pet poraza, oni se nalaze na 12-oj poziciji na tabeli, odmah iznad zone ispadanja. U posljednjih 10 natjecateljskih utakmica oni su imali najčešći rezultat od 1-0 što je bio konačni rezultat u pet od tih 10 utakmica. Manje od 2.5 gola su postignuto u šest od posljednjih sedam utakmica koje su igrali. Mislim da će u ovoj utakmici biti manje od 2.5 gola.

Screenshot_4.thumb.png.a20a5d6089159334cf49a5f025148b9c.png

(Koeficijenti 30.11. u 10:15 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Cardiff - Wolves (21:00)
Sudac: Andre Marriner (2.73)
Prosjek ekipe 1: 1.46
Prosjek ekipe 2: 1.54
uHOCpAP.png

Primera

Rayo Vallecano - Eibar (21:00)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.67)
Prosjek ekipe 1: 2.23
Prosjek ekipe 2: 2.15
TRkAuUE.png

Bundesliga 

F. Dusseldorf - Mainz (20:30)
Sudac: Manuel Gräfe (3.40)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.42
KAG03we.png

(Koeficijenti 30.11. u 12:39 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cardiff - Wolves X2 (1.29) bet365

Jedan od najgorih timova u ligi će igrati protiv tima koji se nalazi na sredini tabele. Wolves putuje u Cardiff City u 14-om kolu Premier lige. Cardiff zauzima 19. poziciju a tabeli nakon što su osvojili osam bodova na tabeli iz 13 utakmica koje su odigrali do sada. Ovaj rekord uključuje i dvije pobjede, dva remija i devet poraza. Oni su uspjeli postići 11 golova i primiti čak 26. 

Cardiff je izgubio posljednju utakmicu protiv Evertona u gostima sa 1-0. Oni će u ovom susretu biti bez Nathaniel Mendez-Lainga, dok će Kenneth Zohore također biti van terena zbog ozljede.

Wolves se nalazi na 11 poziciji. Oni su osigurali 16 bodova u svoje ime do sada. Pobijedili su četiri utakmice, četiri su remizirali i izgubili pet. Wolves je postigao 12 golova ove sezone, dok su u tom procesu primili 15. Wolves je u prošloj utakmici izgubio od Huddersfielda kod kuće. Rezultat je bio 2-0 za Huddersfield, dok obrana Wolvesa nije imala nikakav odgovor nakon odličnog finišinga Mooya. Cardiff je pobijedio samo jednu od posljednjih 10 domaćih utakmica i Wolves je izgubio samo jednu od posljednjih šest u gostima, tako da vjerujem da Wolves ima dovoljno da ne izgubi u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.09ba1c10a113c749a5a4e58d30d06341.png

(Koeficijenti 30.11. u 14:40 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

St. Etienne - Nantes | Manje od 2.5 gola (1.72) bet365

St. Etienne se nalazi na šestoj poziciji nakon 14 odigranih kola. Pobijedili su šest tih utakmica, dok su izgubili samo tri. Iako su bili prilično dobri u napadu, nakon što su postigli 19 golova do sada, njihova obrana je ta koja ih je razočarala nakon što su primili 18 golova ove sezone u ligi. St. Etienne u ovu utakmicu ulazi nakon što su poraženi u prošlom kolu od Lyona. Pobjeda u ovoj utakmici bi im mnogo značila, jer bi se popeli na treću poziciju ispod Lyona. Domaćini su izgubili posljednje dvije utakmice na svim natjecanjima, dok u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima imaju dvije pobjede i isti broj poraza. Mahdi Camara i Loic Perrin su van terena zbog ozljeda.

Na drugoj strani, Nantes se nalazi na desetoj poziciji sa pet poraza i četiri pobjede. Oni su ove sezone remizirali mnogo utakmica, uglavnom zbog defanzivnih nedostataka. Primili su ukupno 19 golova do sada, dok su postigli dva gola više od St. Etiennea. Oni su neporaženi u posljednjih šest utakmica. Ovaj niz uključuje četiri pobjede u nizu, dok su u posljednjih pet utakmica u gostima ostvarili dvije pobjede i poraz, ali nisu izgubili u posljednje tri utakmice u gostima. Nantes će u ovom susretu biti bez Valentin Rongiera i Charlesa Traorea. Očekujem jednu tešku utakmicu sa manje od 2.5 gola.

Screenshot_6.thumb.png.59ce5729b3cc2770489219790cb19d5c.png

(Koeficijenti 30.11. u 14:50 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Excelsior - Utrecht 2 (1.55) bet365

Excelsior se nalazi na 11 poziciji na tabeli sa šest poraza i četiri pobjede. Oni imaju najgori defanzivni rekord u ligi nakon što su primili 31 gol u 13 utakmica. U međuvremenu su napadači uspjeli postići 19 golova u tom procesu. Do sada je ovaj tim nije pokazao dobru obranu, a ne tako dobar i napad. Excelsior u ovu utakmicu dolazi nakon pobjede protiv Emmena u gostima u ligi. Od posljednjih šest utakmica, oni su izgubili četiri, dok su ostvarili i dvije pobjede. Kod kuće su izgubili dvije utakmice u nizu i primili 11 golova u tom procesu. Ti porazi su došli nakon dvije pobjede pred svojim navijačima.

S druge strane, Gosti u ovaj susret ualze na petoj poziciji. Oni imaju šest pobjede i četiri poraza do sada. Utrecht je postigao 20 golova, dok su primili samo 14 u prvih 13 utakmica koje su igrali. Oni su u posljednjoj utakmici ostvarili pobjedu protiv Graafchapa. U posljednjih šest utakmica koje su igrali u svim natjecanjima, povijedili su pet i izgubili samo jednu. Oni su imali niz od pet pobjeda koji je prekinut od strane Vitessea. Gostujuća ekipa je izgubila tri od šest gostujućih utakmica do sada. Ti porazi su došli protiv timova kao što su PSV, Vitesse i Feyenoord. Sve su to jaki timovi koji se nalaze iznad njih na tabeli. Domaćini su izgubili dvije utakmice pred svojim navijačima, a mislim da će oni također da izgube i ovaj susret. S obtiom da Utrecht ima kvalitetniju momčad i mnogo bolju obranu, vjerujem da će ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.8a4376ccfcb14d47223ee8d8def7bc56.png

(Koeficijenti 30.11. u 15:03 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiva - Slaven B. // Pobjeda domaćina bet365 - 1,50

Lokomotiva igra odlično ove sezone a nakon očekivanog poraza od Dinama remizirali su protiv Osijeka na svom terenu, odnosno, protiv ekipa koja im je trenutno najveći kandidat za drugu poziciju na tabeli. Slaven je očajan ove godine, trenutno se alaze na začelju tabele te će sa Istrom i Interom voditi veliku borbu za opstanak u ligi. 

U zadnjih 5 utakmica doživjeli su tri poraza i dva remija dok je Lokomotiva ove sezone na domaćem terenu uz već pomenute susrete protiv Osjeka i Dinama, sve utakmice slavila te do prije dvije sedmice uopšte nisu primili pogodak na domaćem terenu.

Klasa su trenutno za Slaven te očekujem laganu pobjedu.

2.thumb.jpg.8cb0c9c795ed19f4b55479eb09668244.jpg

Link to comment
Share on other sites

Santa Clara - Beleneses // Pobjeda domaćina bet365 - 2,15

Uvijek je rizično igrati portugalsku ligu posebno kada su ovakve ekipe u pitanju ali ovdje me privukao koeficijent na domaću ekipu jer su gosti veoma loša ekipa koja igra u vrlo lošoj formi te su na zadnjih 14 utakmica samo jednom slavili a dok su u gostima još gori, posljednja pobjeda koju su ostvarili na strani je ostvarena još 11. avgusta.

Koeficijent je primamljiv, ali pažljivo sa uplatom, jer kao što rekoh portugalska liga je vrlo rizična ali ovdje ipak dajem prednost Santi Clari zbog domaćeg terena i zbog katastrofalne forme gostiju.

111.thumb.jpg.91edab526a33c4b62532050b2f864b65.jpg

Link to comment
Share on other sites

Fortuna Dusseldorf - Mainz manje od 3.5 gola (1.40) bet365

U Mainzovih prvih 12 utakmica palo je tek 25 golova, najmanje od svih timova u Bundesligi, a polovina od tih utakmica, na koliko je bilo over 2.5 golova, bili su uglavnom porazi od jačih protivnika. Dusseldorf je remizirao protiv Bayerna i uvjerljivo slavio protiv Herthe, što su rezultazi za respekt, ali objektivno su među najslabijim timovima Bundeslige, te se nalaze na pretposljednjem mjestu sa samo 9 bodova. Protiv Mainza koji će sigurno igrati mnogo defanzivnije nego Bayern i Hertha, teško da se može očekivati mnogo golova, a zanimljivo je da je Fortuna u te dvije utakmice (7 golova) postigla više golova nego u svim preostalim utakmicama u sezoni (6 golova; ukupno 13). Mainz ima jednu od najboljih odbrana u ligi i teško da ovdje može pasti više od 3 gola.

Link to comment
Share on other sites

Santa Clara - Belenenses manje od 2.5 gola (1.57) bet365

Na utakmicama Belenensesa u 10 prvih kola ukupno je palo 15 golova - 1.5 u prosjeku, što je vjerovatno među najnižim brojkama u evropskim ligama. Večeras gostuju Santa Clari, koja gaji sasvim suprotan stil fudbala, ali Belenenses će ovdje vjerovatno igrati 'na nulu' i teško da se može očekivati neka atraktivna utakmica, začinjena goleadom. U njihova prošla 4 međusobna susreta ukupno je palo samo 4 gola. Niti jedni ni drugi nisu u formi, domaći su vezali tri, a gosti dva poraza.  Belenenses na gostovanjima igra naročito defanzivno, pošto je na njihovih 5 gostujućih mečeva palo samo 5 golova.

57a3da1d-bc62-4a66-87e1-0a35b9c5de74.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use