Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.11.2018.


IzudinB

Recommended Posts

prije 51 minute, BoskoBuha said:

Realno je da su i Salzburg i Leipzig druge dimenzije u odnosu na Celtic i Rosenborg i realno je da obe ekipe prodju u KO fazu i mislim da će u zadnjem kolu salzburg igrati za leipzig, ako celtic danas uopće pobjedi rosenborg.. ne vjerujem da ce si dopustiti da UEFA istrazuje regularnost u slučaju pobjede leipziga, jer će se celtic sigurno žaliti ako tako bude..

 

Neka na kraju bude X, svi zadovoljni, ti sa 1X ja sa X2.

Ali sta UEFA tu ima istrazivat ako je jedan brend u pitanju. Mislim ne moguce je da UEFA (god. promet oko 2 milrd €) istrazuje  Red Bull (promet 7milrd€). Opet, nije to kao ka su timovi sa balkana namjestali neke utakmice pa digli pare na kladionici, to mogu i ja istrazit: samo pitam kladionice kad je tko stavio koliko para. Ali posto se tu ne radi o takvoj fori, tesko.

Sretno svima :)

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, BoskoBuha said:

Realno je da su i Salzburg i Leipzig druge dimenzije u odnosu na Celtic i Rosenborg i realno je da obe ekipe prodju u KO fazu i mislim da će u zadnjem kolu salzburg igrati za leipzig, ako celtic danas uopće pobjedi rosenborg.. ne vjerujem da ce si dopustiti da UEFA istrazuje regularnost u slučaju pobjede leipziga, jer će se celtic sigurno žaliti ako tako bude..

 

Dvojka dolazi i to lagano :) Kakva lupa UEFE kakva bakraci, pa oni su UEFA. Ovo se lagano odradi da nijedna lupa ne posumnja a Leipzeig je dovoljno kvalitetan da napada citavo vrijeme i dobije ovo..

Link to comment
Share on other sites

Betis - Olympiacos // Pobjeda domaćina bet365 - 1,50

Betis bi pobjedom pred domaćim navijačima osigurao plasman dalje a s obzirom na to koliko su ozbiljno shvatili ovo takmičenje vjerujem kako pobjeda neće i ne smije izostati. Pružili su do sada nekolio odličnih utakmica, slavili su i remizirali protiv Milana, još uvijek su bez poraza te bi zaista bila šteta da ovo prokockaju i ne osiguraju plasman dalje. 

Koeficijent je više nego odličan s obzirom koliko je Betis kvalitetnija ekipa i s obzirom na to da bi pobjedom riješili pitanje plasmana dalje.

11.thumb.jpg.10cdde9137a21d39e37d41e5a9d29a4f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Standard - Sevilla // over 2,5 golova bet365 - 1,61

Za obje ekipe ovo je vrlo važan meč u kojem će vjerovatno i jedni i drugi krenuti po pobjedu. Standardu je pobjeda imperativ, dok bi Sevilla šansu za prolazak dalje imala i sa neriješenim rezultatom ali bi se onda morali vaditi u zadnjem kolu protiv neugodnog Krasnodara. Dakle, možemo očekivati jedan vrlo otvoren meč i možda čak i golijadu ukoliko bi rano pao pogodak a s obzirom na to da su obje ekipe veoma raspucane u EL vjerujem da golova neće izostati. Standard je postigao 6 pogodaka dok je Sevila zabila čak 15 uključujući 6 komada protiv Akhisara.

Koeficijent od 1,61 je više nego odličan.

111.thumb.jpg.151e894aa1f9f8359b2282234434d90a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Anderlecht - Spartak Trnava +1.5 Trnava (1.50) bet365

Anderlecht bez šansi za prolaz, razočaravajući nastupi u grupnoj fazi ove sezone, poraženi su i u prvoj utakmici u Trnavi. Večeras nastupaju sa praktično rezervnim sastavom, istini za volju, ni Trnava nije briljirala, ali bolji su makar za tri boda i tu pobjedu u međusobnom susretu, a u svakom slučaju, imaće više ambicija i želje da se dokažu večeras nego domaća ekipa,

Salzburg - RB Leipzig više od 2.5 gola (1.66) bet365

"Bratski" klubovi po vlasništvu, i jedni i drugi forsiraju napadački fudbal, prva utakmica završena je pobjedom Salzburga od 3:2, a vjerujem i da će večeras biti golova. Salzburg je gotovo obezbijedio prvo mjesto, dok je pitanje kakve su ambicije Leipziga u ovom takmičenju, u svakom slučaju, vjerujem da neće biti previše kalkulisanja sa obe strane.

Qarabag - Sporting Lisabon manje od 2.5 gola (1.61) bet365

Oba tima odigrala su po 3 od 4 utakmice u grupi under 2.5 golova, Qarabag objektivno ne posjeduje napadački kvalitet, postigli su tek jedan gol u grupi, dok ni Sportingove utakmice ne obiluju golovima (gol razlika 4:2). U prvoj utakmici Sporting je slavio 2:0

Link to comment
Share on other sites

Glasgow Rangers - Villareal over 2.5 golova (1.66) bet365

Direktan okršaj za prolaz u 1/16 finala, Rangers zaostaje jedan bod za Villarealom koji je na drugom mjestu. Rangers igra atraktivan fudbal pod trenerskom palicom legendarnog Stevena Gerrarda, u posljednje 4 utakmice postigli su čak 15 golova, uključujući 3 gola u porazu u Moskvi od Spartaka u prošlom kolu (4:3), a na posljednja dva meča na Ibroxu postigli su čak 10 golova. U utakmicama Lige Europe prosjek im je 3.75 golova po utakmici, kao i Villarealu, koji je postigao 10 golova u grupi (samo 4 tima u grupnoj fazi su postigla više golova od njih). U 7 od njihovih 10 posljednjih utakmica, postignuto je preko 2.5 gola, a u prvoj utakmici Villareal i Rangers su remizirali 2:2, tako da opklada over 2.5 djeluje izvijesno na ovoj utakmici.

5acb3ec9-3421-4c33-bc6f-d3bc98a7161e.png

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, nba1911 said:

Svaka cast Salzburgu, nadigrali si Leipzig i bili su barem za 2 klase bolji.

Jos uz to, ko bi rekao da ce biti pravi derbi sa puno faulova...

Prijatelju, Salzburg je samo nastavio niz od 40-tak utakmica bez poraza kod kuce... zao mi je sto nije zavrsilo x da obojica prodjemo.. zelim ti vise srece drugi put, odnosno celtic-salzburg x2 uz pobjedu Leipziga doma. Sretno i pozz

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use