Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.11.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Group A
28 November 2018, 18:55 CET - Madrid (Wanda Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - AS Monaco FC (FRA)
Sudac: Mattias Gestranius (FIN)

nqW2Zop.png


Group D
28 November 2018, 18:55 CET - Moscow (RZhD Arena)
FC Lokomotiv Moskva (RUS) - Galatasaray (TUR)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP)

CkQNYPf.png


Group A
28 November 2018, 21:00 CET - Dortmund (Signal-Iduna-Park)
Borussia Dortmund (GER) - Club Brugge (BEL)
Sudac: Gediminas Mažeika (LTU)

hIuFXyr.png


Group B
28 November 2018, 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion)
PSV Eindhoven (NED) - FC Barcelona (ESP)
Sudac: Pavel Královec (CZE)

uCnOm4b.png


Group B
28 November 2018, 21:00 CET - London (Wembley Stadium)

Tottenham Hotspur FC (ENG) - FC Internazionale Milano (ITA)
Sudac: Cüneyt Çakır (TUR)

9xHo75g.png


Group C
28 November 2018, 21:00 CET - Paris (Parc des Princes)
Paris Saint-Germain (FRA) - Liverpool FC (ENG)
Sudac: Szymon Marciniak (POL)

U5NPqIM.png


Group C
28 November 2018, 21:00 CET - Naples (Stadio San Paolo)
SSC Napoli (ITA) - FK Crvena zvezda (SRB)
Sudac: Jesús Gil Manzano (ESP)

0MuKIbc.png


Group D
28 November 2018, 21:00 CET - Porto (Estádio do Dragão)
FC Porto (POR) - FC Schalke 04 (GER)
Sudac: Ovidiu Alin Hațegan (ROU)

WcVkj40.png

(Koeficijenti 28.11. u 09:24 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Inter 1 (1.75) bet365

Tottenham mora ostvariti pobjedu sa barem dva gola razlike ili minimalno 1-0 ukoliko žele da njihova sudbina bude u njihovim rukama u posljednjoj utakmici. Očigledno je Inter u mnogo boljoj poziciji pred ovaj susret, jer se nalaze tri boda iznad i oni će igrati protiv PSV-a kod kuće u posljednjoj utakmici. Ekipa Mauricio Pochettina ima težak zadatak ukoliko žele da se kvalificiraju u osminu finala.

Domaćini će u ovu utakmicu ući sa visokim samopouzdanjem nakon što su odigrali nevjerojatnu utakmicu protiv Chelseaja, kojeg su pobijedili sa 3-1 kod kuće u ligi. Tottenham je bio dominantan na terenu i oni su zasluženo pobijedili tu utakmicu koju su mogli pobijediti i sa mnogo većim rezultatom. Golove su postigli Dele Alli, Harry Kane i Son Heung-Min. Christian Eriksen je također bio inspiracija u ovoj utakmici nakon što je ostvario dvije asistencije. Tottenham je u subotu ostvario petu pobjedu u nizu i oni izgledaju kao odlučna ekipa koja želi pobjedu protiv Intera u ovoj utakmici.  Hugo Lloris se vraća među stative nakon suspenzije, ali Davinson Sanchez, Mousa Dembele, Kieran Trippier i Danny Rose su ozlijeđeni.

Gosti su dozvolili da im Atalanta postigne četiri gola u tom razočaravajućem porazu prije međunarodne stanke, ali su se vratili sa pobjedom protiv Forsinonea sa 3-0 kod kuće u subotu. Keita Balde je bio najbolji igrač u toj utakmici u odsutstvu Mauro Icardija koji je bio odmoren za ovaj susret. Šime Vrsaljko je van terena za Inter, dok su nedostupni Dalbert i Joao Mario. Mislim da će Tottenham potegnuti u ovoj utakmici i ostvariti pobjedu protiv Intera.

Screenshot_28.thumb.png.7dc71b44ac3704897546e16f6fde1d64.png

(Koeficijenti 27.11. u 15:50 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

PSV - Barcelona BTTS (1.57) bet365

Barcelona je po prvi put izgubila bodove u četvrtom kolu, gdje su odigrali remi od 1-1 protiv Intera na Giuseppe Meazzi. Katalonci su i dalje u dobroj poziciji u ovoj skupini i oni u ovoj utakmici imaju šansu da riješe pitanje pobjednika skupine. Gosti dolaze u ovu utakmicu kao ogromni favoriti, s obzirom da je PSV već izgubio sve nade za nokaut fazu.

PSV je do sada ostvario samo jedan bod iz četiri utakmice, ali to nije nikakva sramota kada pogledamo kakvu su skupinu dobili. Remizirali su protiv Tottenhama sa 2-2 na domaćem terenu, prije nego što su izgubili drugu utakmicu na Wembleyu. Tottenham je osigurao pobjedu tek u drugom poluvremenu sa 2-1. Dembele je bio igrač koji je spasio Barceloni jedan bod u subotu navečer na Wanda Metropoitanu. Barca je možda veliki favorit u ovoj utakmici, ali očigledno imaju nekih problema, pogotovo u obrani, tako da očekujem da će PSV barem postići jedan gol u ovoj utakmici. Gosti su primili barem po jedan gol u svakoj od posljednje četiri utakmice. Izgubili su sa 4-3 od Real betisa prije međunarodne stanke, tako da mislim da jedan PSV može dati gol Barceloni na svom stadionu. Shodno tome igram da će oba tima dati gol. Sretno!

Screenshot_29.thumb.png.76e833f0f87aad07c16db1887f94a60a.png

(Koeficijenti 27.11. u 16:03 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Hertha U19 - Gabala U19 1/1 (1.44) bet365

Jedna vrlo zanimljiva utakmica. Hertha je u prvom susretu između ova dva tima koji se igrao u Gabali pobijedila sa 3-1 i vjerujem da će tako biti i u ovoj utakmici. Hertha U19 je zaista u dobroj formi u posljednje vrijeme. Oni u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima imaju šest pobjeda, dok samo u dvije od tih šest utakmica nije palo više od 2.5 gola. Hertha je već pobijedila Gabalu u gostima, a kod kuće očekujem još ubjedljiviju pobjedu i pobjedu u oba poluvremena. Gabala u tri utakmice koje su igrali ove sezone u Ligi prvaka za mlade su ostvarili pobjedu, remi i poraz. Jedini poraz su doživjeli od Herthe i s obzirom da su izgubili tri od posljednjih pet utakmica, vjerujem da je ovo kraj puta za njih u ovom natjecanju. Očekujem da će Hertha imati kontrolu nad utakmicom od prve minute. Sretno svima!

Screenshot_30.thumb.png.593b85659685c2aabfe7aca0cb5a6231.png

(Koeficijenti 27.11. u 16:22 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Porto U19 - Schalke U19 | Porto U19 EH -2 (2.40) bet365

Koeficijent je u padu i zbog toga želim da objavim ovaj par što prije. Porto se nalazi na vrhu tabele u skupini D Lige prvaka mladih sa sedam bodova. Međutim, isto bodova imaju i Galtasaray U19, kao i Lokomotiva Moskva U19. Zaista zanimljiva situacija u ovoj skupini, gdje Schalke ima samo jedan bod.

Naime, Schalke nije ostvario pobjedu niti u jednoj utakmici ove sezone u Ligi prvaka za mlade. Oni imaju jedan remi i tri poraza. Primili su čak osam golova, dok su postigli samo jedan. Vrlo loša forma ovog tima za kojeg očekujem da će doživjeti još jedan poraz od Porta U19. Galatasaray će igrati protiv Lokmotive Moskve i tu će se neke stvari razriješiti. Porto U19 mora ostvariti pobjedu u ovoj utakmici kako bi što bolje ušao u posljednji susret koji će im biti vrlo važan, shodno rezultatu između dva navedena tima. Porto je u gostima kod Schalkea u prvoj utakmici ostvario laganu pobjedu od 3-0, a isto očeujem i ovdje, možda čak i veći razultat. EH -1 mi je odlična opcija za ovu utakmicu. Sretno!

Screenshot_31.thumb.png.c3f53e4529faed40cc2348193ad9a7d7.png

(Koeficijenti 27.11. u 16:35 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Porto - Schalke // Oba tima daju gol bet365 - 1,95

Bet365 kladionica ovdje daje veoma visok koeficijent od čak 1,95 što treba iskosiriri s obzirom da je ovo meč koji bi trrebao odlučiti koja ekipa će sa prve pozicije nastaviti takmičenje u Evropi. S obzirom da od Galate bježe 4 odnosno 6 bodova, mislim da će obje ekipe nastaviti takmičenje u Ligi prvaka. Porto je blagi favorit prvenstveno zbog domaćeg terena gdje su u nizu od 7 pobjeda i gdje su primili svega tri pogodka.

Schalke je veoma neugodna ekipa, Nurnbergu su z zadnjem klolu u Bundesligi natrpaali pet komada, u LP su još uvijek bez poraza te očekujem kako mogu ovdje barm postiući pogodak.

Prvi susret u Njemačkoj je završen 1:1.

1111.thumb.jpg.531f003c1f0c9940169e0476d734aa85.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Club Brugge // over 3,5 golova bet365 - 2,10

A šta drugo očekivati kada igraju dvije ekipe koje su ove sezone kombinovano postigle već 87 golova. Dortmund 43 a Brugge 43. Dvije ekipe koje igraju vrlo atraktivan i prije svega napaadački nogomet a ovo je susret u kojem će Belgijanci morati jurišati po pobjedu ukoliko žele da ostzanu u utrci za plasman u dlajnju fazu takmičenja. Njihova napadačka igra trebala bi odgovarati Dortmundu ostavljajući im mnogo prostora za postizanje pogodka a s obzirom kako igraju ove godine mogli bi to bez problema iskoristiti.

Brugge je u prošlom kolu u gostima napunio Monaco sa 4:0 te su tako pokazali da i u Evropi mogu postizati golova kao i u Belgiji.

ggggggggg.thumb.jpg.c1ee4e356dcc7827977244dc484da795.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiva Moskva - Galatasaray | Manje od 2.5 gola (1.61) bet365

Yury Semin nije uradio mnogo toga da preokrene formu svog tima tijekom međunarodne stanke. Lokomotiva Moskva je nastavila da se muči nakon što su šokantno poraženi kod kuće od Urala i pali su na četvrto mjesto u ruskoj Premier ligi. Oni su jedan od dva tima bez bodova pred četvrto kolo grupne faze Lige prvaka ove sezone. Lokmotiva Moskva je izgubila sve nade za prolazak u nokaut fazu, s obzirom da je Schalke drugi sa osam bodova, dok su smao dvije utakmice ostale do kraja. Oni su pokazali da imaju mnogo rupa u obrani u obje utakmice protiv Porta, dok su im Portugalci u tom procesu postigli sedam golova. Lokomotivo je izgubila dvije i remizirala jednu u posljednje tri utakmice na svim natjecanjima.

Ekipa Fatih Terima je također razočarala svoje navijače sa remijem od 1-1 protiv Konyaspora kod kuće poslije međunarodne pauze. Oni su sada tri boda iza Istanbula Basaksehira u ovom trenutku. Ovdje im je potrebna pobjeda kako bi ostali u natjecanju za prva dva mjesta, dok nisu uspjeli postići gol u posljednje tri utakmice u Ligi prvaka. Oba tima u ovu utakmicu ulaze sa lošim raspoloženjima i oba tima se muče da postignu golove u posljednje vrijeme, tako da vjerujem da je najbolja opcija manje od 2.5 gola u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.5afe3ea78d6775c93b279b6f2262d6e3.png

(Koeficijenti 28.11. u 11:35 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Crvena Zvezda  H1 (1.45) tipbet, bet365

Navijac sam Zvezde i bio bih presrecan ako bi savladali Italijane ali snovi su jedno a realnost je drugo. Kladionicu igram da bih zaradio a ne da bih se kladio na timove koje volim i navijam za njih.

Napoli ima mnogo uigraniji tim od Zvezde. Oni vole da drze loptu u nogama i na taj nacin ubijaju protivnika. Protivnicki igraci se mnogo vise zamaraju a shodno tome cesce prave greske. U prvom mecu izmedju ova dva tima Napoli je tokom celog meca stvarao sanse ali nisu imali srece pa je mec zavrsen bez golova. Ocekujem da na svom terenu krenu bar duplo zesce i bilo bi ogromno cudo ako bi Zvezda napustila teren sa minimalnim porazom. Ako ste gledali Napoli u mecevima sa Liverpulom i PSZ-om mogli ste videti da gosti nisu imali mnogo sansi za gol. Crvena Zvezda je savladala Liverpul sa 2:0 ali jedno je Marakana (stadion Rajko Mitic) a drugo je kada se igra na gostujucem terenu. 

Jedan clan na ovom forumu je potrosio grdno vreme pisuci o mecu Crvena Zvezda - Liverpul i kako treba staviti kucu pod hipoteku i ne znam sta jos i sve pare staviti na pobedu Liverpula. Blatio je i grdio sve balkansko, srpsko, hrvatsko i sta ja znam i posebno mi je drago sto nije bio u pravu. TIme je dokazao da nema pojma.

 

Nego da se vratim na ovaj mec. Napoli se nalazi na drugom mestu sa 6 bodova. U ovom mecu moraju da upisu pobedu i ja mislim da bi ta pobeda trebalo da bude sa 2 gola razlike. Zvezda ce imati pomoc sa tribina u vidu oko 4000 navijaca ali mislim da to nece biti dovoljno. Umalo da zaboravim, u ovom mecu sudi ce sudija koji voli da svira penale i deli kartone pa ce vrlo verovatno Napoliju biti dosudjen neki penal jer Zvezda ce morati da igra grubo kako bi sacuvali svoj gol.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham Hotspur - Inter Milan više od 4.5 kartona kv. 1,775 i Inter više od 2.5 kartona kv.1.70

 

Danas je za Inter vrlo teška utakmica i tu je po mom mišljenju zicer dana što se tiče kladjenja na žute kartone. Tottenham če danas juriti pobjedu i onda če biti u slučaju pobjede poravnan na 2 poziciji sa Interom. Barca će vjerojatno osvojiti 1.poziciji, a za ovu 2.bit če vrlo zanimljivo u poslednja 2 kruga. Tako da u toj utakmici očekujem oko 2 žuta kartona Tottenhama i 4 Intera, pa da vidim. Suditi če C. Çakιr i vjerujem da če pokazati barem 5 žutih kartona kao dosada na prošlim utakmicama :) U prvi međusobni utakmici bilo je 5 žutih kartona ali danas vjerujem da če biti i koji više.

 

Lokomotiv Moscow - Galatasaray  više od 4.5 kartona kv.1.875 i Galatasaray više od 2.5 kartona kv. 2.025

 

Od svih utakmica LP koje se igraju danas sam uz 1.najavu izabrao još drugu utakmicu, koja se mi čini za danas dobra kladiti na žute kartone. Ostale utakmice bit če po mome mišljenju negde na granici 4 ili 5 kartona. Galatasaray ima još uvijek dobre šanse, da uhvati 2.poziciju u poslednjih 2 utakmicama. U Turski je bilo u međusobnom susretu kartona na izvoz, čak 7 i tako da i danas vjerujem da če oba tima igrati vrlo grubo. Još bolja kvota je na over 2.5 kartona na Turski tim i tu mislim da su kladionice napravile grešku. Mislim da če biti 3 ili više kartona kod njih. Na unibet kladionici je na over 2.5 kartona samo 1.81 .

Utakmicu če suditi španski sudac Antonio Mateu tako da i on zna kako se to radi u Laligi sa mesarima :D

 

FC Porto - FC Schalke 04 više od 4.5 kartona kv. 2,17

 

Ostala je još jedna zanimljiva utakmica ali ovu ne znam da li ču kladiti ili ču kladiti u kombinaciji sa gore odabranim total team cards. Porto i Schalke igraju utakmice gde je bilo na kraju samo 4 žuta kartona. I danas kladionice  forsiraju ovaj under margin. Ali zbog vrlo važne utakmice za 1.i 2. poziciju mislim da če biti danas barem 5 žutih kartona. Za nešto manje ču kladiti vjerojatno i ovu utakmicu. Sudac  O. Hațegan je mislim da povoljan za ovaj tip oklade. Nadam se da ide sve kroz danas :)

 

Sve utakmice koje se igraju danas, što se tiče kartona, ču preskočiti, jer je previše velikih favorita i velika vjerojatnost je da če biti dosta brzih golova i onda če utakmica izgubiti žar borbe. Dobra utakmica bi bila i PSG - Liverpool ali gosti dobijaju samo 1 žuti karton ili možda i ništa, tako da ne vjerujem da če PSG dobiti više od 3 žuta kartona.

 

Sretno.

Link to comment
Share on other sites

prije 25 minute, Gandalf said:

Tottenham Hotspur - Inter Milan više od 4.5 kartona kv. 1,775 i Inter više od 2.5 kartona kv.1.70

 

Danas je za Inter vrlo teška utakmica i tu je po mom mišljenju zicer dana što se tiče kladjenja na žute kartone. Tottenham če danas juriti pobjedu i onda če biti u slučaju pobjede poravnan na 2 poziciji sa Interom. Barca će vjerojatno osvojiti 1.poziciji, a za ovu 2.bit če vrlo zanimljivo u poslednja 2 kruga. Tako da u toj utakmici očekujem oko 2 žuta kartona Tottenhama i 4 Intera, pa da vidim. Suditi če C. Çakιr i vjerujem da če pokazati barem 5 žutih kartona kao dosada na prošlim utakmicama :) U prvi međusobni utakmici bilo je 5 žutih kartona ali danas vjerujem da če biti i koji više.

  

Lokomotiv Moscow - Galatasaray  više od 4.5 kartona kv.1.875 i Galatasaray više od 2.5 kartona kv. 2.025

 

Od svih utakmica LP koje se igraju danas sam uz 1.najavu izabrao još drugu utakmicu, koja se mi čini za danas dobra kladiti na žute kartone. Ostale utakmice bit če po mome mišljenju negde na granici 4 ili 5 kartona. Galatasaray ima još uvijek dobre šanse, da uhvati 2.poziciju u poslednjih 2 utakmicama. U Turski je bilo u međusobnom susretu kartona na izvoz, čak 7 i tako da i danas vjerujem da če oba tima igrati vrlo grubo. Još bolja kvota je na over 2.5 kartona na Turski tim i tu mislim da su kladionice napravile grešku. Mislim da če biti 3 ili više kartona kod njih. Na unibet">unibet kladionici je na over 2.5 kartona samo 1.81 .

Utakmicu če suditi španski sudac Antonio Mateu tako da i on zna kako se to radi u Laligi sa mesarima :D

 

FC Porto - FC Schalke 04 više od 4.5 kartona kv. 2,17

 

Ostala je još jedna zanimljiva utakmica ali ovu ne znam da li ču kladiti ili ču kladiti u kombinaciji sa gore odabranim total team cards. Porto i Schalke igraju utakmice gde je bilo na kraju samo 4 žuta kartona. I danas kladionice  forsiraju ovaj under margin. Ali zbog vrlo važne utakmice za 1.i 2. poziciju mislim da če biti danas barem 5 žutih kartona. Za nešto manje ču kladiti vjerojatno i ovu utakmicu. Sudac  O. Hațegan je mislim da povoljan za ovaj tip oklade. Nadam se da ide sve kroz danas :)

 

Sve utakmice koje se igraju danas, što se tiče kartona, ču preskočiti, jer je previše velikih favorita i velika vjerojatnost je da če biti dosta brzih golova i onda če utakmica izgubiti žar borbe. Dobra utakmica bi bila i PSG - Liverpool ali gosti dobijaju samo 1 žuti karton ili možda i ništa, tako da ne vjerujem da če PSG dobiti više od 3 žuta kartona.

 

Sretno.

Ja cu Tottenham - Inter igrati kornere, sudac iz Turske mi je opasan i cesto me vec oborio :D 

Po meni je vise zicer Lokom. - Gala, sad zasto bas ova utakmica ne znam ni ja.

Ja osobno igram PSG - Liverpool over 4.5 sa Galatom, vidim kako ce Liverpool do minimum 2 kartona jer ako ovdje izgube, sanse da ispadnu nisu male. PSG igra protiv Zvezde u zadnjem kolu, ako danas PSG dobije imat ce na kraju 11 bodova (ako pobjede Zvezdu), Napoli 9 (samo ako i oni danas pobjede Zvezdu), Liverpool 6. Tako da je to sad neka druga ekipa, ocekivao bi barem 4-5 kartona, posto je to Liverpool ocekujem minimum 2. Na kraju ce se Zvezda jos plasirati za europ. Ligu ? ??

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Crvena Zvezda -1.5 AH Napoli (1.48) bet365

U potpunosti se slažem sa kolegom @acajanko, od prve do posljednje riječi. Ono protiv Liverpoola nisu očekivali ni najveći optimisti, a ja se ni u najluđim slovima nisam nadao takvom ishodu, i iako sam uložio solidne pare na Liverpool, moram priznati da mi je to bio najdraži promašaj ikad, otkako se kladim. I naravno, posebno mi je drago zbog potcjenjivačkih komentara na račun Zvezde i omalovažavanja nakon katastrofa na gostovanjima Parizu i Liverpoolu. @acajanko je dovoljno rekao o Napoliju, pa bih se ja više osvrnuo na Zvezdu. Naravno, činjenica je da Zvezda objektivno ima daleko slabiji tim od ostalih rivala u grupi, nema potrebe otkrivati toplu vodu, a Napoli je tim koji je dosad najviše pokazao u grupi. Trener Milojević ima velikih glavobolja oko sastavljanja tima, pošto su povrijeđeni startni defanzivci Stojković i kapiten Savić, vrlo bitan vezni igrač Jovančić, jedan od najboljih igrača Zvezde u LŠ je takođe van pogona, neće igrati ni Boakye i Čaušić, inače regularni starteri, a povrh svega, upitan je Milan Pavkov, junak pobjede protiv Liverpoola. To je zaista ogroman, skoro nepremostiv hendikep, čak i za mnogo jače timove.

Zvezda generalno ima problema sa timovima koji igraju direktan, napadački fudbal poput Napolija, gledao sam taj prvi meč uživo na Marakani, i moram priznati da su mi igrači Napolija djelovali kao sa PES-a ili FIFE, naprosto toliko su lako i brzo stizali do posljednje trećine terena, većina pasova su bili direktni, te su u više navrata probijali Zvezdin blok u veznom redu kao od šale. Iskreno, Zvezda je imala dosta sreće protiv njih tada u Beogradu, iako je odbrana odradila sjajan posao. Sve u svemu, ne bi mi smetalo da ishod bude isti ili makar sličan kao protiv Liverpoola, ali realnost je da Napoli dobije ovo sa najmanje 2 gola razlike.

Link to comment
Share on other sites

Da vidjet čemo.

Kod psg - Barca pa ne volim poljskog sudaca koji če suditi utakmicu i mislim da je još gori od Cakira i dozvoljava pregrubu igru. Za PSG nema dvojbe u kartone ali Liverpool kao što sam rekao vrlo malo žutih kartona prima.

Kada pogledaš derbije Liverpoola sa Arsenalom, Man Cityjem dobio je samo 1 žuti, tako da je no bet za mene.

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, nba1911 said:

Ja cu Tottenham - Inter igrati kornere, sudac iz Turske mi je opasan i cesto me vec oborio :D 

Po meni je vise zicer Lokom. - Gala, sad zasto bas ova utakmica ne znam ni ja.

Ja osobno igram PSG - Liverpool over 4.5 sa Galatom, vidim kako ce Liverpool do minimum 2 kartona jer ako ovdje izgube, sanse da ispadnu nisu male. PSG igra protiv Zvezde u zadnjem kolu, ako danas PSG dobije imat ce na kraju 11 bodova (ako pobjede Zvezdu), Napoli 9 (samo ako i oni danas pobjede Zvezdu), Liverpool 6. Tako da je to sad neka druga ekipa, ocekivao bi barem 4-5 kartona, posto je to Liverpool ocekujem minimum 2. Na kraju ce se Zvezda jos plasirati za europ. Ligu ? ??

Upravo to sam htio napisat, uz lahoza i orsata cakir najgori sudac svijeta, često sam imao utisak da nije ponio kartone sa sobom...ja sam se odlučio na toj utakmici za hendikep kornera u korist tottenhama -2.0

Link to comment
Share on other sites

Atletico - Monaco // AH -1,5 Atletico bet365 - 1,57

Atletico je strašan ove sezone, posebno u zadnje vrijeme a koliko su zapravo moćna, stabilna, iskusna i zrela ekipa pokazali su protiv Barce gdje su remizirali 1-1 i tako ozbiljno istakli kandidaturu za naslov prvaka u Španiji. Ovdje bi pobjedom osigurali plasman dalje, vjerujem kako neće ništa riskirat, kreću u vrlo moćnom sastavu  u ovu utakmicu, nedostaju samo Godin, Saul i Diego Costa. Očekujem laganu i sigurno pobjedu vjerovatno bez primljenog pogodka. Prognoza: 2-0 :)

5.jpg.2d0b4c31af968843c06f0f4d9434e41d.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, crash1 said:

Atletico - Monaco // AH -1,5 Atletico bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,57

Atletico je strašan ove sezone, posebno u zadnje vrijeme a koliko su zapravo moćna, stabilna, iskusna i zrela ekipa pokazali su protiv Barce gdje su remizirali 1-1 i tako ozbiljno istakli kandidaturu za naslov prvaka u Španiji. Ovdje bi pobjedom osigurali plasman dalje, vjerujem kako neće ništa riskirat, kreću u vrlo moćnom sastavu  u ovu utakmicu, nedostaju samo Godin, Saul i Diego Costa. Očekujem laganu i sigurno pobjedu vjerovatno bez primljenog pogodka. Prognoza: 2-0 :)

5.jpg.2d0b4c31af968843c06f0f4d9434e41d.jpg

Meni je osobno predobra kvota na monaco da daje gol a atletico ako zabije3-4 mogao bi i monaco jedan.. Sretno. 

Link to comment
Share on other sites

PSG - Liverpool više od 2.5 gola i oba tima daju gol (1.66) bet365

Prva utakmica na Anfieldu završena pobjedom Liverpoola 3:2, a malo ko je očekivao da će i jednima i drugima ozbiljno da 'visi' prolaz dva kola prije kraja, a oba tima su smatrana za pretendente na trofej Lige prvaka. Dakle, "čekalica" nije baš najbolja opcija ni za Tuchela ni Kloppa, pogotovo ako se uzme u obzir da će Napoli najvjerovatnije uzeti tri boda protiv Zvezde, a o napadačkom potencijalu obe ekipe ne treba previše trošiti riječi. Ukoliko padne rani gol, mislim da bi ovo trebalo da glatko prođe.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use