Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 26.11.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Burnley - Newcastle X2 (1.40) bet365

Burnley je igrao prošlog tjedna u Leicesteru, gdje su ostvarili remi u utakmici koja je bila bez golova u 90. minuta. Trener je pokušao sa tri izmjene, kako bi napravio neki utjecaj na igru, ali golovi nisu postignuti. Moralna pobjeda pripada Burnleyu u toj utakmici, s obzirom na njihovo stanje na tabeli, u kojoj se nalaze na 17-oj poziciji u ovom trenutku.

Newcastle je impresionirao u posljednjim utakmicama, u kojima su zabilježili teške pobjede protiv timova iz gornjeg dijela tabele. Prošlog vikenda su kod kuće pred svojim navijačima ostvarili pobjedu od 2-1 protiv Bournemoutha, šestoplasirane ekipe u ligi. I Burnley i Newcastle su uspjeli osvojiti devet bodova do sada u ligi ove sezone. Dok je Burnley primio 25 golova u 12 utakmica, Newcastle je primio samo 15. Gosti u ovu utakmicu ulaze kao blagi favoriti. Oni su u posljednje vrijeme igrali prilično dobro protiv nekih timova u gornjem dijelu tabele. Prošlog vikenda su porazili Bournemoutha, dok su također skoro završili Mourinhovu karijeru na Old Traffordu kada ih je Manchester United ugostio prije nekoliko tjedana. Burnley je razočarao svoje navijače kod kuće i u gostima do sada ove sezone. Njihov posljednji meč kod kuće je završio sa razočaravajućim porazom od 4-0 protiv Chelseaja. Vjerujem da Newcastle u ovoj utakmici ne bi trebao izgubiti i zbog toga igram dvoznak na Newcastle! Sretno svima!

Screenshot_8.thumb.png.426c3090f568cf2c43870c9d7ce5f0fc.png

(Koeficijenti 26.11. u 10:28 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Danas lagani uvod za ovu sedmicu ligu prvaka prije svega gdje će biti baš dobrih utakmica na pobjede ali i kartone.

Mornar - Igokea 1 1,50

Zicer dana po meni i strašno lijep koeficjent na istina zadnjoplasirani Mornar. Izuzetno težak raspored doveo je do toga da ekipa Mornara drži fenjer ABA lige. Mislim da su ovi momci zalutali na dno tabele i očekujem iz utakmice u utakmicu njihovo dizanje ka sredini tabele. Radi se o izuzetno dobroj ekipi koja je ove godine učesnik EURO kupa. Nemaju danas pravo na kiks, vrijeme je da krenu pobjeđivati u abi i Igokea je prava prilika za to. Omjer sa Igokeom na domaćem terenu 3/3.

Cagliari - Torino | Torino AH +0.5 (1.40) bet365

Dva tima iz sredine tabele igraju u 13. kolu Serie A. Ovo je posljednja utakmica ovog kola. Torino je u prošloj utakmici igrao protiv Parme kod kuće i oni su izgubili sa 2-1. Navijači su se nadali pobjedi ili barem remiju, ali je konačni rezultat bio u korist gostiju. Sva tri gola su pala u prvom poluvremenu u toj utakmici. U posljednjih pet utakmica Torino ima dvije pobjede, dva remija i poraz.

Cagliari, na drugoj strani ima isti rekord u posljendjih pet utakmica, međutim, njihov jedini poraz je bio protiv Juventusa u gostima. Cagliari će biti ponosan na sebe, nakon što su osigurali remi protiv SPAL-a u gostima, nakon što su se vratili sa dva gola zaostatka, da bi na kraju bilo 2-2. Domaćini su u toj utakmici postigli gol u trećoj minuti. Postigli su drugi u 71. minuti susreta, međutim, Cagliari se vratio i remizirao u tri minute. Po meni su gosti u ovoj utakmici favoriti, baš kao i što to kladionice nameću. Torino je dominirao kada su međusobni susreti ova dva tima u pitanju. Torino je pobijedio posljednja četiri meča između ova dva tima zaredom. Dvije od te četiri utakmice su bile u gostima za Torino. Gosti su izgubili samo jednu od posljednjih sedam utakmica. U gostima u ovom trenutku uživaju u nizu od šest utakmica bez poraza. Vjerujem da ni u ovom utakmici Torino neće izgubiti. Sretno!

Screenshot_9.png.f9ec9c598b089725c1ad68e83db286c8.png

(Koeficijenti 26.11. u 13:42 CET)

Ako je neko igrao kartone za sinoćnu utakmicu Amiens - Marseille, vidim da su jutros kladionice pravile korekcije, dopisan je karton naknadno igraču Marseillea B.Sarr (nesportsko ponašanje), ukupni zbroj kartona je 5 a provobitno je bilo 4. Mene je dočekalo lijepo iznenađenje sa stanjem na računu pa eto moguće da će još nekom valjati. Pozz

Real Sociedad - Celta Vigo 1 (1.90) bet365

Domaćini će biti u dobrom raspoloženju nakon što su zabilježili odličnu pobjedu u gostima protiv bolje plasiranog Levantea. Sociedad je primio gol vrlo rano, u četvrtoj minuti da budem preciza, da bi nakon toga Levante parkirao bus. Sociedad nije mogao postići gol sve do 73. minute kada su u razmaku od 10 minuta postigli tri gola i izašli sa sva tri boda u toj utakmici. 

Celta Vigo će biti razočaran pred ovaj susret nakon što nisu uspjeli uzeti bodove Real Madridu koji se muči ove sezone, uprkos tome što su imali prednost domaćeg terena. Konačni rezultat je bio 2-4 u korist Real Madrid, dok su domaćini uspjeli postići i autogol u toj utakmici. Sociedad je uvijek bio jak na svom terenu i gostujući timovi su uvijek imali problema da ih pobijede pred domaćim navijačima. Real Sociedad je bio mnogo bolji u međusobnim odnosima i mislim da bi oni u ovom susretu trebali ostvariti pobjedu. S obzirom da je Celta Vigo bila vrlo loša u gostima ove sezone, dok su ostvarili samo jednu pobjedu protiv Levantea u posljednjih 16 utakmica u gostima. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.f36b8129e7901703aadf76ce21082571.png

(Koeficijenti 26.11. u 16:51 CET)

• Goksim unpinned and pinned this topic
prije 9 sati, Josma said:

Danas lagani uvod za ovu sedmicu ligu prvaka prije svega gdje će biti baš dobrih utakmica na pobjede ali i kartone.

Mornar - Igokea 1 1,50

Zicer dana po meni i strašno lijep koeficjent na istina zadnjoplasirani Mornar. Izuzetno težak raspored doveo je do toga da ekipa Mornara drži fenjer ABA lige. Mislim da su ovi momci zalutali na dno tabele i očekujem iz utakmice u utakmicu njihovo dizanje ka sredini tabele. Radi se o izuzetno dobroj ekipi koja je ove godine učesnik EURO kupa. Nemaju danas pravo na kiks, vrijeme je da krenu pobjeđivati u abi i Igokea je prava prilika za to. Omjer sa Igokeom na domaćem terenu 3/3.

Jedno je napisati analizu i pogriješiti ali napisati samouvjereno da je nesto ZICER dana zato trebas biti jako siguran u to sto pises.

Zajebo si se s tim svojim zicerom dana i to jako tako da ubuduće nemoj na vrhuncu vlastite euforije pisati da je nesto zicer dana.

prije sat vremena, Indijanac said:

Jedno je napisati analizu i pogriješiti ali napisati samouvjereno da je nesto ZICER dana zato trebas biti jako siguran u to sto pises.

Zajebo si se s tim svojim zicerom dana i to jako tako da ubuduće nemoj na vrhuncu vlastite euforije pisati da je nesto zicer dana.

Prvo nisam te nesto upratio da citiras objavu u slucaju prolaza a sad kao na pad nesto ti nije pravo. Kad nesto igram fixno kao jedan par uvijek koristim tu frazu zicer inace ne bih stavljao pare da mi ne djeluje sigurno. U zadnje dvije sedmice moje prognoze su 6 od 6, bez vecerasnjeg Mornara. Sta sad kao ne smijem promasiti ?! Znam da pad boli, ne brini, proci ce...

prije 11 minute, Josma said:

Prvo nisam te nesto upratio da citiras objavu u slucaju prolaza a sad kao na pad nesto ti nije pravo. Kad nesto igram fixno kao jedan par uvijek koristim tu frazu zicer inace ne bih stavljao pare da mi ne djeluje sigurno. U zadnje dvije sedmice moje prognoze su 6 od 6, bez vecerasnjeg Mornara. Sta sad kao ne smijem promasiti ?! Znam da pad boli, ne brini, proci ce...

Problem je u ovoj rijeci zicer to me je zasmetalo jel ti ocito ne pratiš dovoljno kosarku zato ne znam kako mozes Ici napisati analizu da je mornar zicer dana kad svi koji prate kosarku znaju da bi 5 lopata bili korisniji u obrani nego igraci mornara.

Drugo ja nisam igrao na mornar niti bi mi palo na pamet igrat na te jadnike s onim mutavim trenerom koji o kosarci zna ko i moja baba.

Kazem zasmetala me je ta rijec zicer jer je prilično jasno da je ovo s ovakvim koeficijentom bila jedna klasicna navlakusa kladionice.

prije 12 minute, Indijanac said:

Problem je u ovoj rijeci zicer to me je zasmetalo jel ti ocito ne pratiš dovoljno kosarku zato ne znam kako mozes Ici napisati analizu da je mornar zicer dana kad svi koji prate kosarku znaju da bi 5 lopata bili korisniji u obrani nego igraci mornara.

Drugo ja nisam igrao na mornar niti bi mi palo na pamet igrat na te jadnike s onim mutavim trenerom koji o kosarci zna ko i moja baba.

Kazem zasmetala me je ta rijec zicer jer je prilično jasno da je ovo s ovakvim koeficijentom bila jedna klasicna navlakusa kladionice.

Problem je kad sve to pises na kraju utakmice, da si to prokomentarisao danas mozda bi i mene odvratio. Stara je poslovica poslije bitke svi heroji. Idemo mi dalje pratit cemo ih naredne utakmice, istina je da odbranu gotovo pa i ne igraju. Zivio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use