Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.11.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Olympique Lyon - Saint-Etienne // Pobjeda domaćina & oba tima daju gol bet365 - 3,00

Ponovo je bet365 kladionica dala visok koeficijent na ovaj tip koji je po meni više nego izgledan. Derbi susret velikih rivala ali i derbi susret prema trenutnim pozicijama na tabeli. Lyon igra veoma dobro ove sezone, Depay igra u strašnoj formi iz tabora Lyona najavljuju pobjedu do koje će vjerujem i doći. Problem za Lyon predstavlja odbrana koja je do sada primila čak 16 pogodaka ali i sa druge strane stoji ekipa koja je još lošija u tom segmentu te su primili jedan pogodak više.

Ove sezone u Francuskoj golovi padaju kao ludi, posebno kada igra Lyon te sam ubijeđen da će u ovom meču primiti barem jedan pogodak a da će pri tome slaviti jer su realno, mnogo kvalitetnija ekipa.

lijon.thumb.jpg.329f336c2bd4a7e7127c0bf7adc89b5c.jpg

prije 1 sat, josip123 said:

Koliko vidim na 1xbet" rel="external nofollow">1xbet na Hrvatsku 2.2 da osvaja Davis cup, a svugdje po 1.5 pa ako ko stigne neka odigra, moze se ulovit i sure bet. Naravno ako netko ima racun u toj online kladionici. 

Evo vidim i na marathonbetu također kvota 2.4

Lijepi pozdrav..ako imate vremena i volje,može pojašnjenje ovog Vašeg picka? Zahvaljujem..

Rudeš - Inter // Pobjeda gosta bet365 - 1,66

Rudeš je ove sezone osvoji samo dva boda i to oba u gostima, dok su kod kuće na omjeru 0-0-6 uz gol razliku 2:17. Ekipa je katastrofalna nakon odlaska Španjolaca i siguran su putnik u niži rang, to je već sada svima jasno. Ekipa je sastavljena od amaterskih igrača, usudio bih se reći te ne vidim način kako bi uopšte mogli doći do bodova u ovoj sezoni jer bi sa ovakvom ekipom i u drugom rangu imali problema.

Inter je također u problemima, bez pobjede su u zadnje 4 utakmice, sa istrom će voditi glavnu bitku za opstanak i vjerujem kako će slaviti u ovom meču, jer mislim da bi upravo to moglo odlučivati u nmjihovom obračunu. Onaj ko više kiksa protiv Rudeša (istre je već jednom kiksala i zato se nalaze iza Intera na tabeli) ide u 2. HNL ligu.

4.thumb.jpg.445fd47150fa807fa173adb3e256b51a.jpg

Leganes – Alaves X2 (1.70) bet365

Leganes, koji se trenutno nalazi u zoni ispadanja će ugostiti ekipu koja se bori za mjesta koja vode u Europu sljedeće sezone, a to je ekipa Alavesa. Alaves je orkestrirao povratak protiv Huesce u prošlom kolu kod kuće. Gosti su postigli gol u 34. minuti, ali Alaves nije dopustio da taj rezultat ostane dugo na tabli i nakon šest minuta su se vratili u utakmicu. Sobrino je dovršio postupak u drugom poluvremenu i povratak se, na radost svih domaćih navijača na stadionu, ostvario za konačni rezultat od 2-1. Alaves ima impresivna 23 boda do sada u ligi i ovaj uspjeh je zaista veliki, jer i Atletico Madrid ima isti broj bodova, dok je Barcelona uspjela osvojiti samo jedan bod više od ovog tima.

411650718_LaLiga.thumb.png.b1f56bddae4f8523e4b7c250c80e5f87.png

Izvor: bet365

Leganes će biti zadovoljan sa sobom, nakon što su uspjeli zadržati mrežu netaknutom u gostima protiv Girone. Remi bez golova će biti veća ‘moralna’ pobjeda za 18-plasirani Leganes, nego za devetoplasiranu Gironu u toj utakmici. Leganes će sada morati da bude oprezan, jer su do sada u 12 utakmica primili 16 golova.

Mislim da će Alaves pokazati svoju kvalitetu u ovoj utakmici. Oni će ovo gledati kao odličnu priliku da odu na vrh tabele, jer će Atletico Madrid i Barcelona igrati jedni protiv drugih ovog vikenda. S obzirom da je Leganes u vrlo lošoj formi, mislim da Alaves neće izgubiti u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.6fe5145d883a135aee27c24cce071996.png

(Koeficijenti 23.11. u 11:08 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Galatasaray - Konyaspor 1 (1.75) bet365

Bivši šampioni su u ovom trenutku na drugom mjestu na tabeli. Oni imaju sedam pobjeda i tri poraza u 12 utakmica. Ekipa Fatih Terima je postigla 22 gola do sada, dok su primili samo 14. Domaćini su bili bez pobjede u pet utakmica na svim natjecanjima prije nego što su pobijedili Kayserispor. Oni su neporaženi u osam utakmica na svim natjecanjima, što uključuje i niz od pet pobjeda. Galatasaray je remizirao posljednje tri utakmice, ali ovdje bi trebali ostvariti pobjedu, jer im Baseksehir bježi četiri boda i moraju ih stići. U prošloj utakmici su se vratili na pobjedničke staze i to će biti dobro pred ovu utakmicu.

Na drugoj strani, Konyaspor se nalazi na devetoj poziciji i oni imaju naviku da remiziraju mnogo utakmica, čak više i nego što imaju pobjeda. Konyaspor ima četiri pobjede i tri remija nakon 12 kola. Oni su također prekinuli niz od šest utakmice bet pobjede u posljednjoj utakmici u kojoj su pobijedili Ankaragucu. Bez pobjede su u posljednje četiri utakmice u gostima, gdje su izgubili dvije. Kao što sam već i rekao Galatasarayu je potrebna pobjeda kako bi sustigli Basaksehir. Oni su u ovom trenutku četiri boda razlike, dok je Kasimpasa samo jedan bod daleko ispod Galatasaraya, tako da mislim da je to dovoljan motiv. Galatasaray je neporažen u posljednjih pet utakmica kod kuće. Koeficijent je odličan i igram na pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.fc0088121031ac78b417205f2872eb5f.png

(Koeficijenti 23.11. u 13:40 CET)

Ola....

Neki dan je jedan kolega pisao o Medvjedima,hokej....

Danas igraju sa KACom,igraju 5 tekmu u 9 dana,bore se sa ozljedama i nedostaje veliki broj igrača šta im skraćuje i rotacije,prva navala igra duže,više se umara .... (nema Oldena, Hardya, Samuels -Thomasa, Jankovica, Puskaricha, Lehtonena) . Rus na golu je jedna razina iznad EBELA i radi čuda na golu,ali ne može baš sve sam i mislim da danas KAC prolazi bez beda i problema.

Kac u zadnjih 10 tekmi ima 3 poraza,2 u produžetku i 7 čistih pobjeda,trenutno je 4ti sa tekmom manje.....

Medvjedi su zadnju pobijedili Albu,ali alba je dosta slabiji protivnik negoli je to KAC,a i tu je na 0-0 Rus na golu Medvjeda branio 3,4 teška zicera.....

Danas će biti više ljudi u dvorani jer je weekend tu,ali neće to biti presudan faktor..... Koef.je u blagom padu .sa 2,3 na 2,1 i treba ga iskoristiti.

prije 4 minute, IzudinB said:

Galatasaray - Konyaspor 1 (1.75) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Bivši šampioni su u ovom trenutku na drugom mjestu na tabeli. Oni imaju sedam pobjeda i tri poraza u 12 utakmica. Ekipa Fatih Terima je postigla 22 gola do sada, dok su primili samo 14. Domaćini su bili bez pobjede u pet utakmica na svim natjecanjima prije nego što su pobijedili Kayserispor. Oni su neporaženi u osam utakmica na svim natjecanjima, što uključuje i niz od pet pobjeda. Galatasaray je remizirao posljednje tri utakmice, ali ovdje bi trebali ostvariti pobjedu, jer im Baseksehir bježi četiri boda i moraju ih stići. U prošloj utakmici su se vratili na pobjedničke staze i to će biti dobro pred ovu utakmicu.

Na drugoj strani, Konyaspor se nalazi na devetoj poziciji i oni imaju naviku da remiziraju mnogo utakmica, čak više i nego što imaju pobjeda. Konyaspor ima četiri pobjede i tri remija nakon 12 kola. Oni su također prekinuli niz od šest utakmice bet pobjede u posljednjoj utakmici u kojoj su pobijedili Ankaragucu. Bez pobjede su u posljednje četiri utakmice u gostima, gdje su izgubili dvije. Kao što sam već i rekao Galatasarayu je potrebna pobjeda kako bi sustigli Basaksehir. Oni su u ovom trenutku četiri boda razlike, dok je Kasimpasa samo jedan bod daleko ispod Galatasaraya, tako da mislim da je to dovoljan motiv. Galatasaray je neporažen u posljednjih pet utakmica kod kuće. Koeficijent je odličan i igram na pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.fc0088121031ac78b417205f2872eb5f.png

(Koeficijenti 23.11. u 13:40 CET)

Gala ima problema sa ozljedama,ali se slažem sa tipom,i ja razmišljam da ga igram.

Nedostaju prvestveno vezni,Rodrigues,Donk,Ndiaye..... I kraj tih izostanaka tu je Inan,Feghouli,Fernando,u napadu Derdyok vjerojatno......

Ne volim se baš kladit na Turski nogomet jer tu stvarno svako svakog roka....

prije 3 minute, TazMan said:

Gala ima problema sa ozljedama,ali se slažem sa tipom,i ja razmišljam da ga igram.

Nedostaju prvestveno vezni,Rodrigues,Donk,Ndiaye..... I kraj tih izostanaka tu je Inan,Feghouli,Fernando,u napadu Derdyok vjerojatno......

Ne volim se baš kladit na Turski nogomet jer tu stvarno svako svakog roka....

Slažem se da treba biti oprezan, ali ću ih odigrati barem na jednom listiću :D Hvala na info :)

Primera

Leganes - Alaves (21:00)
Sudac: Javier Alberola Rojas (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.17
hI6MENV.png

Budesliga

B. Leverkusen - Stuttgart (20:30)
Sudac: Robert Schröder (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.45
7vXwBdE.png

(Koeficijenti 23.11. u 14:40 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use