Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.11.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Igalo - Sutjeska | Sutjeska -1 (3.65) unibet

Ovo je druga utakmica kupa Crne Gore između ekipe Igala koja igra u drugoj diviziji i trenutnog šampiona Crne Gore, tima iz Sutjeske koji je igrao u Ligi prvaka ove sezone, kao i u Europskoj ligi. Prvu utakmicu je mnogo jača Sutjeska pobijedila sa 2-0 kod kuće. Sada računam na činjenicu da Igalo nije baš tako jak ni u drugoj diviziji na startu ove sezone i trebao bi biti napadački nastrojen u ovoj utakmici, a to će otvoriti prostora Sutjeskoj koja će iskorititi obranu svog protivnika. Sutjeska je pobijedila sa 4-0 u gostima kod Iskre u prethodnom kolu prve lige Crne Gore, dok su također, pobijedili istu ekipu Iskre sa 4-1 u prethodnom kolu ovog kupa, također u gostima, tako da su oni prilično dobra ekipa u napadu i postižu mnogo golova ove sezone. Postigli su 15 golova u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, a to je tri gola u prosjeku po utakmici. MIslim da će i ovdje ostvariti pobjedu od barem dva gola razlike. Koeficijenti su odlični na unibetu! Sretno!

Screenshot_4.png.7d078a9b07c78b0805e499005e04cfc3.png

prije 58 minute, IzudinB said:

Igalo - Sutjeska | Sutjeska -1 (3.65) unibet" rel="">unibet

Ovo je druga utakmica kupa Crne Gore između ekipe Igala koja igra u drugoj diviziji i trenutnog šampiona Crne Gore, tima iz Sutjeske koji je igrao u Ligi prvaka ove sezone, kao i u Europskoj ligi. Prvu utakmicu je mnogo jača Sutjeska pobijedila sa 2-0 kod kuće. Sada računam na činjenicu da Igalo nije baš tako jak ni u drugoj diviziji na startu ove sezone i trebao bi biti napadački nastrojen u ovoj utakmici, a to će otvoriti prostora Sutjeskoj koja će iskorititi obranu svog protivnika. Sutjeska je pobijedila sa 4-0 u gostima kod Iskre u prethodnom kolu prve lige Crne Gore, dok su također, pobijedili istu ekipu Iskre sa 4-1 u prethodnom kolu ovog kupa, također u gostima, tako da su oni prilično dobra ekipa u napadu i postižu mnogo golova ove sezone. Postigli su 15 golova u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, a to je tri gola u prosjeku po utakmici. MIslim da će i ovdje ostvariti pobjedu od barem dva gola razlike. Koeficijenti su odlični na unibetu! Sretno!

Screenshot_4.png.7d078a9b07c78b0805e499005e04cfc3.png

Mene zanima kakvo je vrijeme i teren?

Fućka mi se od kuda je dok pomaže,nigdje nije kolega napisao da je njegovo....Mrzim trolove,blokajte ih

prije 3 minute, TazMan said:

Fućka mi se od kuda je dok pomaže,nigdje nije kolega napisao da je njegovo....Mrzim trolove,blokajte ih

Hvala ti na podršci, nisam ni rekao da je svaka analiza moje vlasništvo, jer svaki analitičar traži informacije isto kao i svi mi, a ovaj habo se samo javlja i piše kada neko nešto "prepiše". A svaki put kada vidim dobru kvotu prenesem ovdje, zašto ne bi ako cu i ja odigrati isti par. Evo vrijeme u ovom trenutku, msm da ce danas biti dobro vrijeme bez kiše, nešto malo oblačno.

Screenshot_5.png.5bfe8b945174d49ed3b3caa4ab13da9c.png

Internacional - Atletico Mineiro | Manje od 2.5 gola (1.66) bet365

Atletico Mineiro je sačuvao svoj status u top šest u brazilsko Seriji A nakon što su ostvarii pobjede bez primljenih golova protiv Parane i Bahije. Oni sada imaju vrlo težak zadatak protiv Internacionala koji se nalazi na trećoj poziciji i bod je ispod drugoplasiranog Flamenga. Atletico Mineiro će se nadati da će ostvariti sva tri boda, jer žele održati tu bodovnu razliku od 3 boda ispred Atletico PR-a, koji se nalazi na sedmoj poziciji. Ovo će biti vrlo težak zadatak u ovoj utakmici, međutim, oni imaju šansu, jer Internacional u ovaj meč ulazi sa lošim raspoloženjem, jer su u prošloj utakmici izgubili Botafoga u gostima. Botafogo se nalazi na devetoj poziciji.

Screenshot_7.thumb.png.7d5ba2d8050c04e4d0fe6e66378605db.png

Izvor: bet365

Domaćini nisu baš bili sjajni u posljednjih nekoliko mjeseci. Spomenuo sam već poraz protiv Botafoga i Internacional više ne može da se bori za titulu, jer je preostalo samo tri utakmice do kraja ovog prvenstva. Internacional se nalazi na toj trećoj poziciji i iza njih su tri boda manje Gremio i Sao Paulo na četvrtom i petom mjestu. Ova utakmica je vrlo važna za oba tima i oni će tražiti pobjedu, međutim, oba tima je u posljednje vrijeme vrlo teško probiti u obrani, tako da očekujem neku defanzivnu taktiku oba menadžera jer neće željeti da riskiraju svoju poziciju i izgube bodove. Nisam siguran tko će ostvariti pobjedu, ali mislim da će zbog te defanzivne igre biti manjak golova, tako da očekujem manje od 2.5 gola u ovoj utakmici. U posljednjih pet utakmica Internacionala je samo u jednoj utakmici bilo više od 2.5 gola, dok je u Atletico Mineira također bilo samo na jednoj utakmici. Sretno svima!

Screenshot_6.thumb.png.cfa54ed48d5bdb583f222c394a8300e6.png

(Koeficijenti 21.11. u 12:30 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 sat, TazMan said:

Ja sam na ovom forumu 10 godina i jedino tko me moze uklonit je Goksim .Tako da ocito neznas sto znači troll.

Ja nemam nista protiv neka prepise analizu ali neka onda stavi izvor od kuda je analiza jer to je jedino ispravno.

Ako ne pise od kuda se prepisao ili od koga normalno da se smatra da je njegovo a zapravo je "ukradeno" 

prije 30 minute, habo said:

Ja sam na ovom forumu 10 godina i jedino tko me moze uklonit je Goksim .Tako da ocito neznas sto znači troll.

Ja nemam nista protiv neka prepise analizu ali neka onda stavi izvor od kuda je analiza jer to je jedino ispravno.

Ako ne pise od kuda se prepisao ili od koga normalno da se smatra da je njegovo a zapravo je "ukradeno" 

Bravo,svaka ti dala.Evo,kupio sam muffin i stavio 10 svijećica u tvoju slavu.

Žalosno da nakon 10 godina i dalje se baviš nepotrebnim stvarima,ovo je kladioničarski forum i hebe se živo 99% ljudi ovdje čija je analiza,pogotovo ako prođe....Nitko se ovdje ne bori za numero eins tako da ohladi nerve te ako nemaš ništa šta pridonosi deranju klada ne postaj. Imaš PM za to.....

Lik posta ovdje svaki dan,po nekoliko analiza ,a Goksim ga nije taknuo ni za jednu tako da....... Psssssst

A i broj kraj tvog nicka pokazuje 10 godina mukotrpnog rada....

Za tebe over&out.....

prije 3 sati, TazMan said:

Bravo,svaka ti dala.Evo,kupio sam muffin i stavio 10 svijećica u tvoju slavu.

Žalosno da nakon 10 godina i dalje se baviš nepotrebnim stvarima,ovo je kladioničarski forum i hebe se živo 99% ljudi ovdje čija je analiza,pogotovo ako prođe....Nitko se ovdje ne bori za numero eins tako da ohladi nerve te ako nemaš ništa šta pridonosi deranju klada ne postaj. Imaš PM za to.....

Lik posta ovdje svaki dan,po nekoliko analiza ,a Goksim ga nije taknuo ni za jednu tako da....... Psssssst

A i broj kraj tvog nicka pokazuje 10 godina mukotrpnog rada....

Za tebe over&out.....

Revanš utakmice četvrtfinala odložene zbog nevremena

Za sjutra su bile zakazane tri utakmice Mladost Lješkopolje – Budućnost (prvi meč 1:1), Lovćen – Mornar (1:0) i Igalo - Sutjeska (0:2)

Revanš utakmice četvrtfinala Kupa Crne Gore, koje su bile zakazane za srijedu, odložene su zbog loših vremenskih uslova.

Komisija za takmičenje naknadno će saopštiti termine odigravanja ovih mečeva, saopšteno je iz FSCG.

Za sjutra su bile zakazane tri utakmice Mladost Lješkopolje – Budućnost (prvi meč 1:1), Lovćen – Mornar (1:0) i Igalo - Sutjeska (0:2).

Duel Zete i Petrovca odložen je ranije, jer zbog obaveza nekoliko igrača Zete u omladinskoj reprezentaciji Crne Gore.

Izvor: http://www.vijesti.me/sport/revans-utakmice-cetvrtfinala-odlozene-zbog-nevremena-1013279

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use