Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 19.11.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Njemačka - Nizozemska // X2 bet365 - 1,90

Bet365 kladionica je velikodušna kada je u pitanju ovaj par pa na X2 daju koeficijent od čak 1,90 a poznato je u kakvim problemima je Njemačka, već su "osigurali" ispadanje iz lige A dok sa druge strane Nizozemci igraju fenomenalno u zadnje vrijeme, slavili su u zadnje dvije utakmice protiv svjetkih prvaka Francuza sa 2:0 a Nijemce su demolirali sa rezltatom 3:0.

Nizozemcima je ovdje dovoljan i neriješen rezultat kako bi zauzeli prvu poziciju i sa ovakvom formom i sa igračima u ovakvoj formi, vjerujem kako će to i uspjeti.

HOL.thumb.jpg.965d2cea9de9b44ffb9caef29b15a959.jpg

prije 23 sati, crash1 said:

Njemačka - Nizozemska // X2 bet365 online kladionica">bet365 - 1,90

Bet365 kladionica je velikodušna kada je u pitanju ovaj par pa na X2 daju koeficijent od čak 1,90 a poznato je u kakvim problemima je Njemačka, već su "osigurali" ispadanje iz lige A dok sa druge strane Nizozemci igraju fenomenalno u zadnje vrijeme, slavili su u zadnje dvije utakmice protiv svjetkih prvaka Francuza sa 2:0 a Nijemce su demolirali sa rezltatom 3:0.

Nizozemcima je ovdje dovoljan i neriješen rezultat kako bi zauzeli prvu poziciju i sa ovakvom formom i sa igračima u ovakvoj formi, vjerujem kako će to i uspjeti.

HOL.thumb.jpg.965d2cea9de9b44ffb9caef29b15a959.jpg

Njemačka - Nizozemska X2 (1.85) bet365

Slažem se sa kolegom! Kvota je malo pala. Njemačka se svoju užasnu godinu završiti večeras kada budu igrali protiv Nizozemske na Veltins Areni. Stadion Schalkea nije rasprodan, što potvrđuje krizu u i oko njemačke reprezentacije. Njemačka je na ljeto ispala iz grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji i nastavili su da se muče u Ligi nacija. Oni su osvojili samo jedan bod iz tri utakmice do sada u ovom natjecanju. To znači da su već izgubili sve nade u to da će osvojiti ovu skupinu i proći u polufinale.

Priča je potpuno drugačija za Nizozemsku ekipu. Ronald Koeman je uradio odličan posao nakon što je doveo Nizozemce gdje i pripadaju, nakon što su propustili posljednja dva velika turnira. Nizozemci su izgubili samo jednu od posljednjih osam utakmica, čak i nakon što su igrali protiv nekih velikih ekipa u tom procesu. Tim je pokazao odličnu formu u listopadu, kada su pobijedili Nijemce i remizirali sa Belgijom u prijateljskoj utakmici. Koeman ne bi trebao imati problema sa svojom momčadi i mislim da ćemo vidjeti neku rotaciju tu i tamo u formaciji 4-3-3 koja je lagano ostvarila pobjedu protiv Nijemaca prije mjesec dana na Johan Cruijff Areni. Low je ponovo odlučio da postavi Manuel Neuera među stative umjesto Barceloninog Marc Andre ter-Stegena. Jerome Boateng je ozlijeđen i neće biti dostupan za Njemačku. Nijemci su favoriti u ovoj utakmici, međutim, velika mi je vrijednost na Nizozemce i zbog toga ću odigrati dvoznak na Nizozemce. Nijemci mi nisu baš u najboljoj formi i mislim da neće pobijediti. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.d323dc7ab33cbadc9cca4f5291a2cafe.png

(Koeficijenti 19.11. u 09:27 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Bugarska - Slovenija 1 (1.70) bet365

Slovenija je definitivno najveće razočarenje u Ligi nacija. Oni su bili blizu kvalificiranja na nekoliko velikih turnira u posljednjih deset godina i novo natjecanje im je dalo dobru šansu da se kvalifiiraju na EURO 2020 kroz Ligu C. Međutim, Slovenci su osvojili samo jedan bod iz četiri utakmice do sada. Oni se nalaze na posljednjem mjestu na tabeli i u ovu utakmicu ulaze bez ikakve nade da se kvalificiraju. 

Priča je potpuno drugačija za domaćine, koji u ovu utakmicu ulaze sa istim brojem bodova kao i Norveška na vrhu tabele. Bugarska je ostvarila tri pobjede u prve četiri utakmice. Oni su bili na četiri uzastopne pobjede prije nego što su izgubili od Norveške u gostima sa 1-0. Petar Hubchev koristi vrlo zanimljivu formaciju 3-4-2-1 što očigledno odgovara Bugarskoj koja nije primila dva ili više golova u posljednjih devet utakmica na svim natjecanjima. Mislim da će Bugarska ostvariti pobjedu! Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.91daa8b477d8cf9bedbd10d89790746f.png

(Koeficijenti 19.11. u 12:44 CET)

Danska - Republika Irska | Pobjeda Danske bez primljenog gola (2.20) bet365

Republika Irska je bila vrlo loša u Ligi nacija do sada. Oni su uspjeli osvojiti samo jedan bod iz tri utakmice i izgubili su sve nade za prvim mjestom, čak i prije posljednje utakmice protiv Danske koju igraju večeras. Martin O'Neillova ekipa se mučila sa postizanjem golova u posljednjim utakmicama. Oni nisu uspjeli postići gol protiv Danske u listopadu kada su ove dvije ekipe igrale remi bez golova, a zatim poslije toga su poraženi od Velsa sa 0-1. Gosti su uzeli samo jednu pobjedu u posljednjih devet utakmica na svim natjecanjima. Oni su izgubili pet od posljendjih osam i u ovu utakmicu ulaze sa manjkom samopouzdanja. 

Republika Irska će imati velikih problema protiv Danske, jer Danci igraju vrlo dobro u obrani. Domaćini su sposobno da ne prime gol u ovoj utakmici, jer su zadržali mrežu netaknutom u posljednje tri utakmice protiv Velsa, Republike Irske i Austrije, u kojima su ostvarili dvije pobjede i remi u tom procesu. Mislim da će Danska ostvariti pobjedu bez primljenog gola. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.6bab0f52e94ffd15908760138ba8cf52.png

(Koeficijenti 19.11. u 13:46 CET)

Ljudi sta mislite o ovome
Njemacka-Nizozemska 3+ 1,70
Njemacka-Nizozemska 2,5zk+ 1,60
Ceska-Slovacka 4,5zk+ 1,85 (U wwinu 4,5zk+ je 1,50)
Bugarska-Slovenija 1x 1,25
Makedonija-Gibraltar 3+ 1,30

Kontam nest' izdvojiti od ovoga Ili ako vi imate neki prijedlog jos,uglavnom moram danas pogoditi kvotu 3 inace me nema nigdje pa pomagajte ljudi :D

Česka-Slovacka 1x

Češka-Slovacka zžk2 4.5+

Iako gostima gori pod nogama,tesko da ce se iz Praga vratiti sa 3 boda,jer moraju slovaci da napadnu a to im nije bas najjace oruzje.Ceska ce kao domacin ce sigurno pokusati umrtviti tok utakmice i vođena podrskom sa tribina ostati neporazena.

Sto se kartona tice,mislim da ne treba previse filozofirati,sudac je idealan a naboj između ovih ekipa je svima poznat,tako da po meni 2 zicera za danas.

prije 26 minute, vanjaBL said:

Vidim dosta vas pise danas Holandija X2,ja iskreno mislim da ce Njemacka dobiti veceras..Nebitno kakva god da je forma Njemaca igraju pred svojom publikom i sto se tice ekipe bolji su za klasu,i mislim da im je ovo prava prilika da pobjede..

Stadion će biti poluprazan. U svakom slučaju sretno! :D

prije 9 minute, vanjaBL said:

Ja tu mislim igrati preko 152,5 + mislim da ce utakimca ici i preko 165 koseva ali dobro,ganjam neke sigurnije granice 

Pa moglo bi doci,eto u zadnjih 5 je 4 puta islo over,a zadnji ostade na 131,upravo zbog Zadra koji je ubacio svega 55,ali danas bi morali vise iako nemaju pleya...

prije 3 sati, vanjaBL said:

Ma necu igrati na Njemce,vjerovatno cu ganjati GG ili 3+ tu samo mislim da nece biti lagana utakmica za Holandjane sigurno,sta mislis o Cesima i Slovacima moze li biti 5 kartona ? 

Mislim da može biti pet i više kartona. U prošloj utakmici između ova dva tima je bilo čak šest žutih kartona, a sada je utakmica mnogo važnija za oba tima, jer imaju isto (3) bodova i bore se da ne ispadnu iz ove League B. Očekujem da bude pet i više. Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use