Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Srijeda 14.11.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Drummond manje od 18.5 (1.83) Betfair

Detroit Pistonsi večeras igraju protiv Toronto Raptorsa. Toronto je jedna od najboljih momčadi kada je obrana u pitanju. Drummond je protiv Raptorsa u osam utakmica imao samo jedan over na ovu istu granicu. Postizao im je 15, 16, 10, 8, 11, 25, 18, 10 koševa do sada, tako da mislim da će i večeras ići under. Sretno!

Screenshot_6.png.a304a61c39e1d6cf36666e66d594e3f6.png

Jabari Parker manje od 14.5 (2.00) Betfair

Chicago večeras igra protiv Bostona koji ima jednu od najboljih obrana u ligi, tako da ne očekujem da će on ići over. U nekim kladionicama je ova granica i veća što je idealno, tako da ako nađete veću granicu još bolje za ovu okladu. Jabari Parker je sedam puta išao na under ove granice i samo jedan over, tako da očekujem da će ponovo ići under protiv jedne od najboljih obrana u ligi. Sretno!

Screenshot_7.png.dea6ad3b1b138d389550b5a31a984c70.png

B. Simmons 15.5 under
Dolaskom Butlera u Philu, Simmonsu pada usage rate. Realno gledajući, pokraj Embiida, Butlera i Reddicka, Simmons postaje četvrta opcija u napadu. Kao takvom, smatram da je granica promašena bar za 3 poena. Večeras ga vidim kao razigravača sa kojim ulaskom pod koš. Moja procjena je da neće prebaciti 12 poena.

R. Gobert 13.5 over
Ukratko, francuskog diva igram over po ovoj mizarnoj granici koju sam našao u HL dok je drugdje 14.5-15.5. Naime, Gobert je na prosjeku od 16 poena, Utah je igrala već 2 puta protiv Dallasa ove sezone i na tim utakmicama je Gobert zabio 17 i 23 poena. Sličnu priču očekujem i danas. Ne znam u kojem svemiru bi D. Jordan trebao zaustaviti Goberta ispod 14 poena.

Lp i sretno tko prati ?

prije 5 sati, IzudinB said:

Drummond manje od 18.5 (1.83) Betfair" rel="">Betfair

Detroit Pistonsi večeras igraju protiv Toronto Raptorsa. Toronto je jedna od najboljih momčadi kada je obrana u pitanju. Drummond je protiv Raptorsa u osam utakmica imao samo jedan over na ovu istu granicu. Postizao im je 15, 16, 10, 8, 11, 25, 18, 10 koševa do sada, tako da mislim da će i večeras ići under. Sretno!

Screenshot_6.png.a304a61c39e1d6cf36666e66d594e3f6.png

Imaš na betu 19,5 granica, pratim..?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use