Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 11.11.2018.


IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, Silviyo1302 said:

Jako puno pratim Chelsea ove sezone i koliko ja znam obično ulazi Barkley umjesto Kovačića zadnjih 10-15 min ili obrnuto, ovisi o tome koji starta, a Jorginho ostaje na terenu.

 

Ako pratis onda znas da je Barkley dobio startno mesto posle onog gola protiv Uniteda, pogledaj formaciju zadnja 2 kola PL (pogotovo protiv Burnleya gde je Barkley bio igrac utakmice), Sari je nekoliko puta na pitanje novinara zasto Barkley pocinje umeto Kovacica rekao da je mesto u startnoj postavi zasluga i da ce igrac u najboljoj formi dobiti sansu... 

Link to comment
Share on other sites

prije 18 sati, JackieJack said:

Jorginho under 102.5 passes 1.61 bet365 online kladionica" rel="">bet365 4/10 (moze se naci pod specials)

Mozda na prvi pogled malo neobican tip ali bet365 online kladionica" rel="">bet365 nastavlja sa razradom posle SP na statistiku igraca i redovno bude finih value pikova. Rotacija kod Chelsea se promenila, Barkley se nametnuo iz drugog plana sto je kostalo najvise Kovacica mesta u startnoj, ali zato Sari sada moze odmoriti Jorginha sto i radi jer Jorginho uglavnom izadje zadnjih 10-15 minuta a udje Kovacic ili Fabregas. Ove sezone na proseku je od 84.5 paseva po mecu, ova grana mi deluje malo preterano kad se sve gore navedeno uzme u obzir

 

Svaka cas na uocenom paru! Nije bio ni blizu granice, jos je izasao u 64 min.

Nadam se da cemo te cesce vidjati ovde☺?

Link to comment
Share on other sites

Celta Vigo - Real Madrid 2 (1.57) bet365

Must win utakmica za Real, pogotovo nakon neočekivanog kiksa Barce, sada imaju priliku da im priđu na samo 4 boda, i to nakon katastrofalne serije začinjene potopom u El Clasicu (1:5). Smijenjen je Lopetegui a tim je privremeno preuzeo Santiago Solari, pod čijim vođstvom je Real konačno pokazao "znake života", te su vezali tri pobjede. Vezni red i napad su kompletni večeras, fale jedino Marcelo i Carvajal u odbrani. Iako ovo zna biti neugodno gostovanje, mislim da će "kraljevski klub" odnijeti sva tri boda.

Link to comment
Share on other sites

navali narode, jos malo pa nestalo

Extra double or double trouble

Washington - Arizona  ML Washington 1.50

Saskatchewan - Winnipeg  Winnipeg -1,5  1.90

Kvota: 2.86   

Arizona i dalje bez odlicnog golmana Raante te defanzivca Goligoskog, a uz to Yotese ceka back-to-back utakmica kod aktualnog branitelja naslova, Washington Capitalsa koji su trenutno tek 11. na Istoku sa 7-8 omjerom te 17 osvojenih bodova, a situacija je slicna kao s Pittsburghom jucer. Ovakva krnja Arizona je idealan protivnik za Capitalse da upisu dva lagana boda i naprave pomak prema top 8 gdje im je i mjesto kao branitelju naslova. Obrana gostiju ce biti ponovo na velikom iskusenju da zaustave Oveckhina, Kuznetsova, Carlsona, Backstroma i ostale. Pobjeda Capitalsa gdje vrijede i moguci produzetak je cini se, zicerica.

Konferencijsko polufinale u Regini izmedu domacih Roughridersa te Blue Bombersa iz Winnipega. Da prvo napomenem da je u Regini -10, al to je Kanada i njihove prerije. Pada kvota na pobjedu gostiju iz razloga sto Zach Collaros, inace prvi QB Roughridersa je ozljeden i nece nastupiti danas, tako da je ovo velika sansa za Winnipeg da odmjere snage s Calgaryem u konferencijskom finalu iduceg tjedna. Saskatchewan je dobio 2 od 3 utakmice protiv Winnipega ove sezone, no Blue Bombersi su slavili zadnji i to s nevjerojatnih 31-0 proslog mjeseca. Saskatchewan je imao dvije pobjede vise u regularnom dijelu prvenstva, no Winnipeg je na kraju statisticki imao nesto bolju obranu, te puno efikasniji napad, a kada znamo da Collaros ne igra danas, za ocekivati je pobjedu gostiju, bez obzira na neugodno gostovanje. Mislim da sve ovisi o Winnipegu. Atmosfera unutar tima je nevjerovatna. 

Ipak zbog gostovanja Winnipega i doublea, ulog malo jaci od srednjeg ili ti 7/10.

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use