Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.11.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 8 minute, CarpMaster said:

Fenerbahce - Anderleht over 4.5 cards 1.83

U prosloj utakmici je bilo 11 zutih kartona. Misli da ce slicno biti i u ovoj utakmici, mozna ne 11 ali over 4.5 mislim da bi trebalo da podje nez problema.

Anderleht je vodio 2:0 i ispustio pobedu, verujem da ce se ovde potruditi i probati da isprave izgubljeno. Nada umire poslednja:)

Sudija je do sada delio kartone u ovoj granici, videcemo kako ce biti sad.

Srecno!

Slažem se sa ovim, ja nisam stigao napisati ali mislim da će ovdje biti kartonijada što zbog važnosti meča, što zbog tradicije sa kartonima u njihovim mečevima. Sudac je Ekberg koji ove sezone u mnogo "manjim" mečevima nije ostavljao kartone u džepu.

12.thumb.jpg.1dc1c41a25820dabded42fb590bae38d.jpg

Treba pratiti na liveu kod bet365 jer znaju tokom utakmice nekada ubaciti kartone. Može se to iskoristiti, zato obratite pažnju.

prije 1 sat, crash1 said:

Slažem se sa ovim, ja nisam stigao napisati ali mislim da će ovdje biti kartonijada što zbog važnosti meča, što zbog tradicije sa kartonima u njihovim mečevima. Sudac je Ekberg koji ove sezone u mnogo "manjim" mečevima nije ostavljao kartone u džepu.

12.thumb.jpg.1dc1c41a25820dabded42fb590bae38d.jpg

Treba pratiti na liveu kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 jer znaju tokom utakmice nekada ubaciti kartone. Može se to iskoristiti, zato obratite pažnju.

Nazalost ostade na granici. Ja sam odigrao na betbuilderu i over 3, tako da je ulog vracen, idemo dalje!

prije 20 sati, Goksim said:

Komplicirana skupina u kojoj sve momčadi imaju šanse za prolaz. Spartak bi dodatno zakomplicirao situaciju pobjedom a budući da igraju doma te da je koeficijent 2,00 na njih, imaju sve šanse isto i napraviti. Utakmicu sudi Bebek, koji nas je zadnjih put u Europskoj ligi srušio. Prijašnjih sezona Bebek je bio puno zahvaliniji za igranje overa kartona budući da bi izmislio kartone i kada ih nije imalo gdje biti, sada je ipak nešto teži na džepu ali ne sumnjam da će podijeliti svoje ako bude materijala. 

U prošlom kolu vidjeli smo 4 žuta kartona međutim bitno je napomenuti i kako je utakmica završila 0:0. Pod pretpostavkom da ćemo danas vidjeti golove na utakmici očekujem i da vidimo veći broj kartona nego u prošloj utakmici. Također, Rangersi znaju biti poprilično zahvalni za igranje kartona a npr. u utakmici protiv Villarreala Spartak je dobio 3 žuta kartona tako da mislim da je za očekivati 2+kartona na obje strane... 

Mislim da bi granica od 4,5 ako ne i 5,0 bila realnija tako da je ovih 4,0 gdje je oklada void, odnosno gdje se dobiva povrat uloga (koeficijent 1,00) ako bude točno 4 kartona odlična granica. Također, bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa i eventualni crveni karton kao dva kartona, te nema manipulativne troškove ni porez na dobitak pa ako pratite odigrajte ovo tamo gdje je najniža granica i gdje vam pravila kladionice idu na ruku te gdje je dobitak najveći. 

4 žuta u prve 34 minute ;)

286vukm.png

Leverkusen - Zurich // Pobjeda domaćina & over 3,5 bet365 - 2,60

Bet365 nam za oavj tip daj kvotu od 2,60 što je po meni previše ako uzmemo u obzir da je ovo EL te da se susreću ekipe koje ove sezone ne znaju odigrati susret sa manje od tri pogodka. Prvi susret u Švicarskoj je završen pobjedom Zuricha rezultatom 3:2 a ovdje očekujem sličan scenarijo s tim da bi Leverkusen morao slaviti pred svojim navijačima ukoliko se ne želi dovesti u nezgodnu situaciju da na gostovanju na Cipru recimo, traži prolaz dalje. Leverkusenu odgovaraju ovakve ekipe, a Zurich je ekipa koja tradicionalno igra otvoreno kao i sve ostale Švicarske ekipe. 

zadnj.thumb.jpg.ac9e8cdcc9ecde3f58e304e80c140845.jpg

I jedni i drugi ove sezone u prosjeku postižu po dva gola po meču. A kada pogledate njihove zadnje mečeve u nacionalnom prvensvtu, sve će vam biti jasno.

371606253_me.thumb.jpg.205b637ec1739b1df90f4108ea617c31.jpg

Vjerujem da Leverkusen može doći ovdje do pobjede, ali za koju će se morati pošteno potruditi jer im ni Zurich neće ostati dužan što su i pokazali prije dvije sedmice u Švicarskoj.

1111111.thumb.jpg.65fabcc1d8c29544283d081207890ea2.jpg

Ja sam odigrao veceras:
Lacio-Marsej 3,5 zk + 
Spartak-Rendzers 3,5 zk +
Leverkuzen-Cirih 3,5 zk +
Seltik-Lajpcig 3,5 zk +

Kvota 6,93  Dobitak:693,00km

Nisam nista pisao danas,prvo sto nisam imao predstavu sta bi moglo doci pa sam prepisao od svakog po nest' i dosao do ovog,da ne udjoh na forum popodne ne bi nista ni odigrao,sreca pa sam dobro odabrao izbjego sam Betis-Milan jer je bila 4,5 pa da mi ne kvari ove po 3,5 al' sam mogo ladno i to ubaciti,ma da sam i ovako prezadovoljan.Hvala na prijedlozima momci

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use