Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 5.11.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Metz - Auxerre 1 (1.53) bet365

Dvije ekipe sa potpuno različitim formama u francuskoj drugoj ligi. Nakon 12 odigranih kola u ovom natjecanju, ekipa Metza izgleda vrlo samouvjereno na vrhu tabele. Pobijedili su devet utakmica ove sezone i izgubili samo dva puta i oni su jedan od najkompletnijih timova u ligi. U posljednjih šest utakmica, oni su izgubili tri, a pobijedili dvije. Četiri te utakmice su završile sa više od 2.5 gola. Kod kuće su pobijedili pet od sedam utakmica na svim natjecanjima i pet od tih sedam utakmica je završilo sa više od 2.5 gola također. Ukoliko je netko razmišljao o okladi na golove, moje mišljenje je da je to vrlo realna i dobra opcija, međutim, moja oklada na drugom listiću ide na Metz.

Screenshot_2.thumb.png.159a0408fd24e16772ffa742f0f999c4.png

Izvor: bet365

Auxerre se nalazi na dnu tabele na startu nove sezone. Oni su 18-oj poziciji koja se nalazi u zoni ispadanja sa samo tri pobjede ostvarene u 12 prvih utakmica. Izgubili su čak osam utakmica ove sezone do sada. U prethodnih osam utakmica u svim natjecanjima, oni su izgubili četiri i pobijedili samo jednu. Auxerre ima četiri poraza u posljednjih pet utakmica, međutim, kada je forma u gostima u pitanju oni su izgubili četiri utakmice zaredom. Zaista je ovo vrlo loš početak sezone za gostujuću ekipu i vjerujem da je Metz ogroman favorit u ovoj utakmici. Ovo je posljednja utakmica 13-og kola Ligue 2, dok Metz na vrhu ima samo jedan bod više od drugoplasiranog Bresta i pobjeda u ovom susretu bi povećala tu razliku. Mislim da je to dovoljna motivacija za ovaj tim, koji ima jednu od najboljih obrana u ligi koja je do sada primila samo devet golova. Koeficijent brzo pada. Dok sam pisao ovu analizu pao je sa 1.61 na 1.53, tako da požurite ukoliko planirate igrati ovu utakmicu. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.e6a0c97e4932d5f78f92be7ede1f4aa9.png

(Koeficijenti 5.11. u 09:16 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rio Ave - Nacional 1 (1.45) bet365

Rio Ave je jedan od prvih pet timova u Primeiri ove sezone. Ugostit će tima koji se nalazi na dnu tabele u zoni ispadanja. Rio je do sada osigurao 17 bodova iz osam utakmica. Pobijedili su pet od tih osam, remizirali dvije i izgubili jednu. Rio Ave ima drugu najbolju obranu u ligi nakon što su primili samo osam golova ove sezone do sada, a samo Porto je primio manje golova od njih. Rio Ave u posljednjih pet utakmica ima četiri pobjede i jedan remi. Sve utakmica koje su do sada igrali kod kuće (4) su i pobijedili. U četiri utakmice kod kuće primili su samo tri gola, dok su postigli čak osam.

Primeira.thumb.png.ebd4e780037ff632e5bb48b4f956aac0.png

Izvor: bet365

Na drugoj strani imamo Nacional, koji je jedan od najgorih timova u ligi. Oni su uspjeli pobijediti samo jednu utakmicu do sada u Primeiri. Nacional je izgubio pet utakmica, dok su remizirali dvije. Postigli su najmanje golova do sada u ligi, što nam govori da su imaju vrlo loš napad, dok su primili najviše. Nacional ima najgori napad i obranu u ligi. Postigli su šest golova, a primili čak 16. Mislim da bi sve osim pobjede domaćina u ovom susretu bilo veliko iznenađenje. Domaćini su veliki favoriti i očekujem laganu pobjedu kod kuće. Sretno!

1817782165_RioAvepobjeda.thumb.png.36509f1d16bf8ee795127ce27db7068b.png

(Koeficijenti 5.11. u 10:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Asteras - Xanthi X2 (2.30) bet365

Jedna vrlo čudna utakmica primijetio sam. Kvota na pobjedu Xanthija nije realna ili sam nešto propustio. Nisam mogao naći nikakve informacije o momčadima i o tome da li netko nedostaje pa je koeficijent ovako veliki. Međutim, Xanthi se nalazi na petoj poziciji sa 15 bodova osvojenih iz prvih osam kola ove sezone. Oni u posljednjih pet utakmica imaju četiri pobjede i jedan remi. Postigli su devet golova ove sezone i primili su samo četiri. Oni imaju drugu najbolju obranu u ligi, a samo prvoplasirani PAOK je primio gol manje od njih. Zaista sjajan početak sezone za gostujući tim u ovoj utakmic i zbog toga mi je ova kvota zaista smiješna i sigurno neću propustiti da ovo odigram.

Screenshot_8.thumb.png.0e88252237b108339fb5724e7617c415.png

Izvor: bet365

Asteras se na drugoj strani nalazi na 14-oj poziciji, to jest zoni ispadanja sa samo pet bodova osvojenih u prvih osam kola. Oni u posljednjih pet utakmica imaju pobjedu, dva remija i dva poraza. Asteras je pobijedio samo jednu utakmicu i to čak prije mjesec i pol, kod kuće, kada su pobijedili Apollona. Od tada je tim izgubio pet utakmica, dok su remizirali samo dvije. Očajna igra Asterasa i koeficijent na njim mi nije realan, jer su zaista loši i zbog toga mislim da ću odigrati barem X2, no mislim da bi ovdje Xanthi mogao ostvariti pobjedu. Istraživao sam malo ovaj par i svi ostali tipseri vjeruju da bi ovdje mogla biti pobjeda gosta. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.2aeed5452b2140e2f7b0006c9c2e9103.png

(Koeficijenti 5.11. u 14:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Rudeš // -1,5 AH Rijeka bet365 - 1,40

Hrvatska prva liga 13 . kolo donosi nam utakmicu između Rijeke i Rudeša . Ovdje je po mom mišljenju apsolutni favorit domaća ekipa i njima cu dati prednost . Rijeka je na 5 . mjestu odnosno u zlatnoj sredini sa 18 osvojenih bodova. RUDEŠ JE NA ZADNJEM JESTU NA TABELI I OVE SEZONE SU TOTALNI AUTSAJDER posebno nakon "izlaska" Španjolaca iz njihove ekipe

Imaju samo 2 boda osvojena sa gol razlikom 7-30 . Ovdje tesko da mogu sta napraviti protiv favorizovane Rijeke te vjerujem kako će izgubiti barem sa dva gola razlike.

ah.jpg.a9df0bb3d22579a8e1535fe2b79fdfd0.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Espanyol - Athletic Bilbao 1 (1.90) bet365

Espanyol je jedina ekipa u La Ligi koja ima maksimalan učinak na svom terenu, na četiri utakmice, u kojima su primili samo jedan gol. S druge strane, Bilbao ne zna za pobjedu već osam kola, u kojima su zabilježili čak šest remija. Borja Iglesias, strijelac 5 golova u dosadašnjem toku sezone, udarna je igla tima iz Barcelone, te će i večeras biti njihova glavna uzdanica. Baskijci se dosta muče ove sezone, nisu uspjeli savladiti niti Huescu i Rayo, dva najgora tima La Lige, tako da ne vjerujem da će uspjeti da odole Espanyolu, koji je poprilično siguran na svom terenu.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use