Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja - 1.02.2008. (Listić dana)

Placar

Recommended Posts

DOGAĐAJI U SISTEMU

2311 Lyon - St Etienne 01.02. 20:55 1 1,45

2473 Levadiakos - Panathinaikos 01.02. 15:40 2 1,60

2246 Reggina - Roma 01.02. 15:10 2 1,65

2364 De Graafschap - Psv Eindhoven 01.02. 14:25 2 1,50

2404 Belenenses - Porto 01.02. 18:55 2 1,65

2057 Inverness Caledonian - Celtic 01.02. 14:55 2 1,30

2316 Gijon - Sevilla 01.02. 20:55 X2 1,29

2505 Fenerbahce - Gaziantepspor 01.02. 15:55 1 1,35

8841 Croatia - France 01.02. 17:25 1X 1,50

Sistem: 8,9/9

Ulog: 100kn

Minimalni mogući dobitak 194,99kn

Maksimalni mogući dobitak 2.298,92kn

Šta mislite o ovome?

ja sam mislio igrati

atletico

lyon

werder---mozda????

roma, ali se bojim rome mada je puno kvalitetnija od reggine i sve osim pobijede rome bi bilo iznenadenje...roma ima pun k....ozljedenih ..Montella, Cassetti, Perrotta, Totti, Baptista, Riise, Panucci...tak da nisam pametan valja prespavati na kon danasnjeg dana na...na 4 listica  padnem za par...uzas,....zato sutra mora proci

"placar"

Ja bi izvadio Romu, Panathinaikos (ne volim te grke igrat)

Rangers dobio tako da Celtic ulazi u uži izbor, Ajax izgubio pa je i Alkmaar u kombinaciji.

Hrvatsku bih igro cistu jedinicu dok bi na LIVE ako igramo 6-0 obranu igrao na sedmerce za Francuze, oni dosta igraju na crtu pa ako bude u ponudi 3,5 sedmerci treba iskoristit.

Sevilla i Milan probat ciste 2-ice, a i vrijeme je da Barcelona ne pobjedi, 1x na Racing.

Kako god sutra ja ne igram na veliki ulog, a koef su odlicni pa bi se mogla uzet neka lova  8)

sta mislite o lyonu i werderu danas???

Gledam u proslosti okrsaje, kod kuce su ih uredno tukli. A trebalo bi. Bordeaux puse za vratom, dok bi Werder trebao krenut gore na ljestvici. Sad si me zaintrigirao, mislim da cu ih i ja stavit  ;D

Tko zeli izbjec klađenje na tekmu ima u lutriji za Balića da ce dat vise od 2 gola 1,85. Igro ne igro od pocetka trebo bi dat 3 gola.

Evo što ću ja danas odigrat:

Lyon - st.etiene   1    >:(

lyon bolja ekipa, bla bla....ono što svi znaju i ovo je jedan od zicera kak se kaže

Hrvatska - Francuska   1    >:(

Znači idemo po zlato i to je to...na krilima publike mozemo pobjediti i svemirce i francuze i sve

Santander - Barcelona   zx2    ;D

3 ili više golova na utakmici, jučer me je samo wolfsburg zeznio, a igro sam isto ovo, barca uvjek zabije 1 ako ne i 2 gola tako da bi ovo trebalo proci, a na koeficjent 1.50 u germaniji mi je pre dobro da ne iskoristim

Montreal - Boston (NHL) 1    >:(

Boston ide u goste ljutom rivalu, Boston je prvi ali u hokeju su uvjek male nijanse u tome ko je bolji, uzimajuči u obzir domaći led... Još k tome ovo će biti Bostonu 3. utakmica u 3 dana, malo isprpljujuće za igrače, jučer su igrali utakmicu 1:0 ....protiv Montreala to nece tako moći!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use