Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 30.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Bournemouth - Norwich City | Pobjeda Bournemoutha i oba tima daju gol (3.20) bet365

Norwich je prošle sezone bio zaustavljen u ovoj fazi natjecanja kada su ispali od Arsenala. Oni će se ponovo suočiti sa timom iz Premier lige, ali sa mnogo većim šansama, jer je ovo mnogo slabiji tim od Arsenala, ali je i Norwich u mnogo boljoj formi u Championshipu, nego što su to bili prošle sezone. Norwich je regularan kandidat za promociju u posljednje tri godine, ali nikada nisu uspjeli da ispune ta očekivanja. Oni sada napokon imaju ono što je potrebno da se natječu za promociju u Premier ligu ili barem za play-off pod vodstvom Daniel Farkea ove sezone. Norwich se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji nakon 15 odigranih kola. Oni su dokazali svoju snagu sa tri pobjede zaredom. Dvije su bile kod kuće i jedna u gostima. No, baš kao i njihovi protivnici, Bournemouth je igrao prilično dobro ove sezone. Oni se nalaze na šestoj poziciji u Premier ligi sa 20 bodova osvojenih u 10. kola odigranih ove sezone. Bournemouth je ostvario četiri pobjede i jedan remi u posljendjih pet utakmica na svim natjecanjima i oni će u ovu utakmicu ući puni samopouzdanja. Mislim da će Bournemouth ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, međutim očekuje barem jedan gol i od Norwicha koji je zaista sjajan ove sezone. Tako da sam naišao na okladu koja mi odgovara po tom pitanju na bet365 kladionici, a to je da će Bournemouth ostvariti pobjedu i da će oba tima dati gol. Koeficijent je odličan. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.71fed9afc0fc83c05332427748973323.png

(Koeficijenti 29.10. u 14:56 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Samo da kažem za one koji su kladili na utakmicu Aberdeen - Glasgow, over 5.5 zuta kartona. . Jučer su mi nakon utakmice potvrdili okladu over 5.5 zuta kartona. Nakon 2 sata sam dobio da je oklada izgubljena, jer nije bilo 6 zutog. A danas sam dobio okladu potvrdenu. Dobio lep profit jer sam imao jos Ajax i marseille over na zute kartone. 

Club Brugge - Oostende 1 (1.36) bet365

Clubb Brugge se ovog mjeseca namučio sa rezultatima. Oni se nadaju da će napokon ostvariti pobjedu nakon pet utakmica bez pobjede zaredom na svim natjecanjima. Oni su poraženi od Atletico Madrida u gostima u Ligi prvaka, zatim u Ligi od St. Liegea sa 3-1, nakon čega su odigrali tri remija. U ligi dva i jedan u Ligi prvaka. Međutim, da situacija ne bi izmakla kontroli, Club Brugge mora da se vrati na pobjedničke puteve, jer se nalaze samo tri boda ispod Genka nakon 12 kola odigranih ove sezone.

Screenshot_3.thumb.png.5aa57c51b9e9c0b4a7da3654aa9358ff.png

Izvor: bet365

Club Brugge će igrati protiv devetoplasiranog Oostendea koji je u 12 utakmica osvojio 15 bodova. Ostvarili su četiri pobjede, tri remija i čak pet poraza, a postigli su samo 14 golova, dok su primili čak 21 što je međut prvih pet najgorih obrana u ligi. Oostende također u ovu utakmicu dolazi sa manjkom samopouzdanja nakon što su poraženi od genka sa 4-0 kod kuće, što je produžilo njihov niz bez pobjede na četiri utakmice. Mislim da će Club Brugge ostvariti pobjedu u ovoj utakmici i stići Genka na vrhu tabele. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.07469dd211022b3dbc5a145ad20fce93.png

(Koeficijenti 30.10. u 10:21 CET)

Burton - Nottingham Forest 2 (2.20) bet365

Nottingham se vratio na pobjedničke staze sa laganom pobjedom od 0-3 protiv Boltona u gostima prošlog tjedna, dok su prije te pobjede doživjeli razočaravajući poraz od Norwich Cityja. Lewis Grabban je inspirirao u toj pobjedi sa svojim golom. On sada ima osam golova postignutih u svoje ime u Championshipu. Bit će interesantno vidjeti kako će Aitor Karanka koristiti svoje zvijezde u Liga kupu, jer imaju vrlo dobru šansu da se kvalificiraju u četvrtfinale protiv ekipe iz trećeg poretka u engleskom nogometu. Karankina ekipa se vratila u natjecanje za top šest ekipa u Championshipu nakon što su pobijedili Middlesbrougha i Boltona u prethodnim gostujućim utakmicama. Oni su pokazali snagu tako što su eliminirali Newcastle Uniteda u drugom krugu Liga kupa. Burton je napravio odličan posao u Liga kupu nakon što su izbacili Aston Villu i Burnleya iz ovog natjecanja, međutim, njihova sezona je započela u vrlo razočaravajućem stilu, jer se u trećem poretku engleskog nogometa nalaze na 15-oj poziciji nakon prvih 14 utakmica ove sezone. Burton je podcijenjen od strane ASton Ville i Burnleya i zbog toga mislim da ih Nottingham Forest neće uzeti tako olako, dok su jedan nivo nogometa više od njih i vjerujem da će ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Mislim da je Nottingham Forest kvalitetniji tim i očekujem pobjedu. Burton će kako mediji navode biti bez Damien McCroryja i Reece Hutchinsona koji igraju na bekovskim pozicijama. Zatim će biti bez Marvin Sordella i Ben Turnera. Igrač koji im je došao na posudbu iz Wigana, napadač Devante Cole neće moći da nastupi u ovoj utakmici. Ovo je malo rizičnija oklada, međutim ovakav koeficijent ne želim propustiti, barem za neku manju uplatu! Sretno nam!

Screenshot_4.thumb.png.9accf760d18e3238ea67b0ecd4f6d437.png

(Koeficijenti 30.10. u 11:30 CET)

prije sat vremena, IzudinB said:

Club Brugge - Oostende 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Bio bi malo oprezan kod ovog para, kao prvo kvota je mala a kao drugo, Ivan Leko je bas neki dan izvjavio kako ce Karlo Letica morati na klupu radi losih predstava i da su upravo radi njega izgubili bodove ove sezone. Sad oce li Letica braniti od pocetka ne znam, uglavnom ako bude branio onda ce biti pod pritiskom a opet ako ne bude branio, branit ce drugi golman. Ja osobno bi ovaj par izbjegao.

prije 14 minute, nba1911 said:

Bio bi malo oprezan kod ovog para, kao prvo kvota je mala a kao drugo, Ivan Leko je bas neki dan izvjavio kako ce Karlo Letica morati na klupu radi losih predstava i da su upravo radi njega izgubili bodove ove sezone. Sad oce li Letica braniti od pocetka ne znam, uglavnom ako bude branio onda ce biti pod pritiskom a opet ako ne bude branio, branit ce drugi golman. Ja osobno bi ovaj par izbjegao.

Hvala ti na info :)

Ebro - Valencia | Valencia -1 (1.40) bet365

Ebro je izvukao Valenciju u kupu Kralja nakon što su u trećem krugu ovog natjecanja izbacili Lleidu Esportiu. Ekipa iz Segunde B je uspjela da dođe ovako daleko zahvaljujući preokretu i golovima Ubay Luzarda i Sergio Cortesa, koji su postigli svoje golove u roku od 20 minuta protiv Lleide. Ovo će sigurno biti velika utakmica za momčad koju vodi Manolo Gonzalez. Oni će u ovu utakmicu ući sa znatno poboljšanom atmosferom u timu nakon što su ostvarili pobjedu u gostima protiv posljednjeg na tabeli u njihovoj ligi Peralde. Erbo nije uspio preći Peraladu nakon što su ih pobijedili i dalje se nalaze na toj posljendjoj poziciji u ligi. 

Velika je razlika u kvaliteti između ova dva tima i mislim da bi bilo šokantno vidjeti sve osim visoke pobjede Valencije u ovoj utakmici. Utakmica sa timom iz trećeg nivoa nogometa u Španjolskoj će Marcelinovoj ekipi dati priliku da podigne svoje samopouzdanje tako što će probati postići koliko god mogu golova. Mislim da će Rodrigo i Kevin Gameiro biti odmoreni, ali Michy Batshuayi bi mogao dobiti šansu u prvoj postavi. Marcelino će sigurno rotirati momčad, ali Valencia ima mnogo kvalitete na svakom dijelu terena u odnosu na Ebro. Mislim da će ovo biti hendikep.

Screenshot_6.thumb.png.658e95f5590e24d2b039048c118042f0.png

(Koeficijenti 30.10. u 14:11 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use