Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Ponedjeljak 22.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Jimmy Butler over 21.5 (1.80) Betfair

Po meni je ovo odlična granica za odmornog Butlera. U prvoj utakmici je postigao 23 koša Spursima, dok je u drugoj utakmici postigao 33 Cavsima. Po meni ova granica od 20.5 izgleda odlično s obzirom na ovu statistiku, dok sam siguran da će imati i šest-sedam laganih koševa iz slobodnog bacanja.

Screenshot_6.png.0bf828ac8b0e978b0de6935665196e74.png

L. James Over 28 (1.752) 1xbet

Mislim da je ovo pik dana, jer mi granica izgleda velika, međutim, nema Ronda i Ingrama, dok kod Spursa Jamesa nema tko čuvati, tako da mislim da bi mogao ići čak i over 30 koševa. Sretno!

Screenshot_5.png.22ba0474ca4d418a1c1fe14824b98e8f.png

De Andre Ayton over 15,5 points bet365 1,72

Ayton je odigrao 1 utakmicu fenomenalno i šut mu je bio na razini preseaseon utakmica, poslednju utakmicu igrao manje a i šut po prvi put izpod 50%, ali sve jedno je GS u onoj poslednji utakmici zabijo 18 uz sut 7/11, težko vjerujem, da če Damien Jones stvarat neke probleme Aytonu u obrani, danas očekujem, da če igrat 30minuta a uzet najmanje 12 do 15 šuteva dodajmo i najmanje 2 do 4 slobodna koje Ayton baca vrlo jako onda mi ova granica 15,5 nije problem, siguran sam, da je to razlog poslednje utakmice meni je realna granica sigurno 17,5 tako, da danas uzimam ovo… za sve koji imate mogučnost unibet imate još bolje over 14,5 za kvotu 1,95.

Luka Dončić over 14,5 points unibet 1,80

neču puno potrošit riječi ovdje puno samo pisao o njemu več i sve dok če oni stavljat ovake granice po ovoj kvotu isplati se to, prošlo utakmico ubacio 26 poena, danas sigurno uzima preko 12 a može i preko 15 šuteva, bit če tu najmanje 3 šuta  za 3 poena, igrat če na krilima prošle utakmice i mislim da može Luka lagano u over, očekujem danas i plus 20....

šteta što bet365 još nije izbacijo u ponudbu pa nemogu uplati jer imam puno problema u Sloveniji ne možeš igrat u pinnacle ili unibet koji ima puno jače kvota i ponudbo.

Dobre pickove ste već spomenuli pa evo nešto i od mene:

A. Horford 6,5 skokova over unibet

U 01:30 po lokalnom vremenu Celticsi dočekuju ekipu Orlanda u svom TD Gardenu. Općenito ne volim igrati igrače Bostona što se tiče poena jer je ekipa odlično posložena i nikad se ne zna tko će odlučiti uzeti koji šut više tj. koga će krenuti. Radije biram opciju Horford više skokova, a razlozi su sljedeći:
Baynes je out večeras i to sigurno znači koja minuta više za Horforda na parketu.
Matchup u vidu Vučevića smatram solidnim za ovu granicu, uzima on skokove ali ih i dosta dopušta.
Horford ima u dosadašnjem dijelu sezone 2 overa na ovu granicu i jedan under koji mi nije relevantan pošto mu je matchup bio Embiid. PHI 4, TOR 10, NYK 10 su brojke ove sezone. Meni dosta da ga lupim za srednji ulog over. ?

Lp i sretno ko prati ?

prije 2 sati, jansavc said:

Luka Dončić over 14,5 points unibet" rel="">unibet 1,80

neču puno potrošit riječi ovdje puno samo pisao o njemu več i sve dok če oni stavljat ovake granice po ovoj kvotu isplati se to, prošlo utakmico ubacio 26 poena, danas sigurno uzima preko 12 a može i preko 15 šuteva, bit če tu najmanje 3 šuta  za 3 poena, igrat če na krilima prošle utakmice i mislim da može Luka lagano u over, očekujem danas i plus 20....

šteta što bet365 online kladionica" rel="">bet365 još nije izbacijo u ponudbu pa nemogu uplati jer imam puno problema u Sloveniji ne možeš igrat u pinnacle" rel="">pinnacle ili unibet" rel="">unibet koji ima puno jače kvota i ponudbo.

Pinnacle dela brez problema. Sem se pa registriral pred kakimi 10 leti na teh stavnicah in sem jih sele zdej zacel bolj uporabljat. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use