Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Brighton - Wolves (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: -
pJSzQMj.png

Fulham - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.67)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.47
cVNIRIE.png

Liverpool - Cardiff (16:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.16
8DGbhjB.png

Southampton - Newcastle (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.53)
Prosjek ekipe 1: 1.66
Prosjek ekipe 2: 1.39
uM5eNLs.png

Watford - Huddersfield (16:00) bet365
Sudac: Mike Dean (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.68
6ijYBeo.png

Leicester - West Ham (18:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.37)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.95
lm61snF.png

Primera

Girona - Rayo Vallecano (13:00) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.42)
Prosjek ekipe 1: 2.68
8nKuubg.png

Ath. Bilbao - Valencia (16:15) bet365
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.71
eKdze5U.png

Celta Vigo - Eibar (18:30) bet365
Sudac: José González González (4.05)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.21
vtrNOWV.png

Levante - Leganes (18:30) bet365
Sudac: Ricardo De Burgos (4.55)
Prosjek ekipe 1: 2.84
Prosjek ekipe 2: 2.66
RI3yeVB.png

Atl. Madrid - Real Sociedad (20:45) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (4.76)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 1.58
UB2h7bb.png

Serie A

Atalanta - Parma (15:00) bet365
Sudac: Rosario Abisso (3.81)
Prosjek ekipe 1: 1.68
0V22lqv.png

Empoli - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (3.50)
Prosjek ekipe 2: 1.71
fiSEPl9.png

Torino - Fiorentina (20:30) bet365
Sudac: Michael Fabbri (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.29
n8tFR8G.png

Bundesliga 

Bor. Dortmund - Hertha (15:30) bet365
Sudac: Sascha Stegemann (2.69)
Prosjek ekipe 1: 1.15
Prosjek ekipe 2: 1.44
0tiABnR.png

F. Dusseldorf - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: Daniel Schlager (-)
Prosjek ekipe 2: 1.76
1xnmISj.png

Hannover - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: Robert Kampka (4.58)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.97
v7dPwuM.png

Mainz - Bayern (15:30) bet365
Sudac: Harm Osmers (3.54)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 1.24
dZvb4UG.png

Hoffenheim - Stuttgart (18:30) bet365
Sudac: Frank Willenborg (2.45)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.68    
zApQEex.png

(Koeficijenti 26.10. u 12:45 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Sibenik - Hajduk Split ll X2 (??) bet365 1,72

Zelim cut misljenja za ovaj prijedlog mozda od nekog koji bolje prati 2. HNL od mene. Stvar je u tome da Sibenik u srijedu igra vaznu kup utakmicu protiv prve ekipe Hajduka, mozda danas budu neke promjene u sastavu ili ipak ne (nemam pojma o velicini kadra Sibenika)? Znaci danas "mali" derbi, a u srijedu pravi... Vjerujem da ce danas sa drugom ekipom Hajduka i odputovati ljudi iz prve (trener,...) da analiziraju Sibenik a to Sibencani naravno znaju, pa bi to mozda mogao bit dodatni motiv ubacit neke rezervne igrace, poremetiti plan stozera Hajduka i onda u srijedu "iznenaditi" sa sasvim drugom postavom. To mi je samo prvo bilo sto mi je islo kroz glavu kad sam vidio ovu utakmicu a kvota mi nije losa, tako da... :D 

Dortmund - Herta // Pobjeda domaćina bet365 - 1,45

Fantastični Dortmund igra nevjerovatno ove sezone, melju sve pred sobom i protiv Atletica su pokazali koliko su zapravo moćni zabivši im 4 pogodka koliko im niko nije postigao u zadnje 3-4 godine sigurno. U  Njemačkoj se nalaze na vrhu tabele, imaju priliku da skinu Bayern sa trona, Herta jeste neugodna ali ovaj nalet i momentum u kojem se nalaze Milioneri treba iskoristiti i po odličnom koeficijentu odigrati.

dotm.jpg

Istra - Osijek // Pobjeda gosta bet365 -1,57

Osijek igra odlično ove godine nalaze se na trećoj poziciji na tabeli i vjerume da se potajno nadaju i boju za titulu. Trenutno su u nizu od tri pobjede a idu na gostovanje Istri koja "diše na škrge" već duže vrijeme i mislim da su ove godine uz silne probleme u i oko kluba sazrijeli za ispadanje iz lige. U zadnja dva susreta Istra je primila 7 golova a danas im u goste dolazi druga najefikasnija ekipa prvenstva sa 24 postignuta gola.

Ne vidim način da slabašna Istra pruži otpor odličnom Osijeku.

osijek.thumb.jpg.e0407454f15dee54d5befb0d6a31aee3.jpg

Lokeren-KV Oostende  over 4.5 kartona kv 1,98 ;  KV Oostende više od 2.5 kartona kv. 2.0 unibet

Igra se 12.kolo Belgijanske lige između Lokerena i Oostendeja. Utakmicu sudi  B. Put  koji nije do sada pokazao dosta kartona. Ali to nije takav problem jer statistika priča drukčije. Oostende je u poslednji 11 utakmica dobio minimalno 2 žuta kartona ( 3x po 4,  5x po 3 i 3x po 2 ). Na drugoj strani je ekipa Lokerena koja svaku utakmicu prima dosta kartona (6 puta 3 ili više u 11 kola).
Sam ču vjerojatno igrati na gostujoči tim više od 2 žuta, koji mi je zicer dana .

Atletico - Sociedad // Pobjeda domaćina bet365 - 1,53

Dugo vremena Simeone nije bio ovako ponižen kao protiv Dortmunda, mislim da nikada sa Atleticom nije doživio ovakav poraz, tako da će u ovom popravom ispitu morati biti mnogo bolji. Navijači su pomalo razočarani stilom igre ekipe, ekipe koja je do sada u ligi postigla samo 10 golova. Primili su također svega 5 ali ipak ekipa koja ima Griezmanna, Costu, Lemara treba iskoristiti napadački potencijal.

Mislim da će to Simeone upravo danas da uradi i mogao bi potpoiti ovdje Sociedad a ono što je zanimlji na zadnjih 5 međusobnih obračuna ove dvije ekipe uvijek je slavio domaćin.

atl.thumb.jpg.96c1497c5253c432268d742bcddec2e4.jpg

Cercle Brugge-Kortrijk over 4.5 kartona kv. 1,79 unibet

Još uvijek sam u belgijanski ligi, gde če se nači 2 tima drvara. Utakmicu če suditi J. Boterberg . U 11.kola je Cercle Bruge dobio 6 puta 4 žute kartone ili više (sve do 6) dok Kotrijk prima u prosjeku preko 2 žuta kartona. Tako da Još jedan dosta siguran tip za danas.

Lile - Caen // Pobjeda domaćina bet365 - 1,66

Hit Ligue 1 je svakako ekipa Lilea koja se nalazi odmah iza PSG-a sa 22 osvojena boda. Upisali su 7 pobjeda dva remija i samo jedan poraz a u ekipi imaju dva sjjana nogometaša, dva dragulja za koje se već otimaju najveći klubovi, Riječ je o napadačima Pepeu i Bambi koji su postigli 14 od 19 pogodaka Lilea ove sezone.

Kod kuće je Lile ove sezone slavio u svim susretima, primili su samo tri pogodka i mislim da bi večeras trebali slaviti. Koeficijent je odličan, kladionice još uvijek ne vjeruju Lileu, a ja sam ih gledao i liče na onu ekipu koja je osvojila prvenstvo sa Hazardom.

lil.thumb.jpg.0866efa0840af758ad7ac3ade08676ba.jpg

De Graafschap-Excelsior Rotterdam više od 3.5 kartona kv.1.73 unibet

Još jedan vrlo interesantan meč bit če danas odigran u Holandskoj ligi, gde ne mogu propustiti ovaj tip na kartone. Margin od 3.5 kartona je super. Tim De Graafschapa je u poslednjih 5 utakmica dobio 3 crvene kartone, dok su gosti iz Roterdama u poslednje 4 utakmice primili 3 crvene kartone. Ako bude neizvjesan meć do kraja utakmice, očekujem više od 3 žuta kartona. Utakmicu če suditi J. Kooij .

Empoli - Juventus | Pobjeda Juventusa + prvi do pet kornera (1.75) bet365

Empoli je sljedeći na jelovniku za Juventus, koji će se nadati da će se vratiti na pobjedničke puteve nakon što su odigrali 1-1 protiv Genoe, što je pokvarilo njihov 100% rekord u Seriji A prošlog vikenda. Međutim, Juventus još uvijek nije izgubio utakmicu na svim natjecanjima ove sezone. Ekipa Massimiliana Allegrija je pobijedila Manchester Uniteda ranije ovog tjedna zahvaljujući golu Paulo Dybale koji im je dao potpunu kontrolu u skupini u Ligi prvaka, sa tri pobjede u tri utakmice oni su već sada spremni za osminu finala. Uprskos tome što su remizirali protiv Genoe, Juventus je još uvijek u prednosti od četiri boda nad drugoplasiranim Napolijem, koji igra vrlo tešku utakmicu u nedelju protiv Rome i Empoli sigurno nije tim koji će uzdrmati Juventusa i uzeti im neke bodove, bez obzira što Juventus ne igra na svom stadionu. 

Empoli nije uspio pobijediti niti jednu od posljednjih osam utakmica i oni su uprskali odličnu šansu da prekinu taj niz loših rezultata kada su remizirali 3-3 sa Frosinoneom. Oni se nalaze u zoni ispadanja u ovom trenutku i teško će uspjeti da zadrže Juventusa, koji čvrsto i snažno gradi svoje samopouzdanje iz utakmice u utakmicu kako sezona odmiče. Juventus će doći na Carlo Castellani sa namjerom da uzme sva tri boda bez mnogo napora i siguran sam da će krenuti napadački od prve minute u ovoj utakmici, kako bi riješili pitanje pobjednika što ranije. Cristiano Ronaldo je također tu i on će se nadati da će ova utakmica poslužiti kako bi dodao još koji gol u svoje ime u Seriji A, dok je do sada postigao pet golova. 

Screenshot_4.thumb.png.88994cf08f96013e09d0504cccb2eff6.png

(Koeficijenti 27.10. u 11:15 CET)

Mislim da će Juventus ovdje ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, dok vjerujem da će stići i prvi do pet kornera. Juventus je ove sezone u 78% svojih utakmica stigao prvi do pet kornera i prvi su po toj statistici u Seriji A. Oni su prvi do pet kornera stigli u sedam od devet utakmica ove sezone, tako da vjerujem da će isti slučaj biti i ovdje jer očekujem ubjedljivu pobjedu Stare dame. Ova oklada se može kombinirati samo u bet365 kladionici. Sretno svima!

Screenshot_3.thumb.png.e9602b3ccf20e5474945cc791c0a8cc7.png

Screenshot_5.png.f8ea5faaa035027ee6196a96ebfdd446.png

(Koeficijenti 27.10. u 11:16 CET)

šta mislite danas Monaco Dijon 1 na Monako, vrijeme je da dobiju nekog ovo danas jim je najbolja šansa igrajo kod kuče nije Dijon neka ekipa a 1,75  kolko je kvota na Monaco je meni dobar pick, Monaco sigurno ima ekipu za prvih 10.... i samo je vrijeme pitanja kad če prema gori... neka to počne danas…. neka mišljenja.....

Rostov - Anzhi 1 (1.30) bet365

Petoplasirani Rostov će igrati protiv Anzhija koji se nalazi u zoni ispadanja. Rostov zauzima petu poziciju sa 18 bodova, dok ih samo jedan bod dijeli od drugoplasiranog Krasnodara. Igrači Rostova su iskoristili svaku kap energije koju su imali na raspolaganju kako bi se poboljšali na tabeli i sada imaju priliku da ostvare nova tri boda protiv Anzhija koji je znatno pao u formi nakon što su rasprodali sve zvijezde.

Screenshot_7.thumb.png.eeccd4cc7185a44d08b801782f62052c.png

Izvor: bet365

Anzhi je imao užasnu sezonu do sada i izgleda da tome još uvijek nije kraj. Oni su postigli najmanje golova u ruskoj Premier ligi do sada ove sezone, dok su ujedno i tim koji je i primio najviše golova ove sezone. Velike su vjerojatnoće da će ovaj tim Anzhija i dalje padati na tabeli kako sezona bude odmicala. Domaći tim je veliki favorit i oni se nadaju povratku na pobjedničke puteve nakon što su izgubili posljednje dvije utakmice. Ovo je savršena utakmica za to i vjerujem da će njihov napad lagano probiti obranu koja je već puna rupa ove sezone. Anzhi ima najgoru obranu u ligi i siguran sam da će se to u ovoj utakmici dokazati. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.d105c66da879d6711caef580b1214c07.png

(Koeficijenti 27.10. u 12:58 CET)

Leicester - West Ham (1.57) bet365

Nakon što su poraženi sa 3-1 od Topnika, Lisice će ugostiti Čekićare u desetom kolu engleske Premier lige. Leicester će u ovu utakmicu ući nakon što su se mučili sa konstantnošću u ligi ove sezone. Očigledno je da imaju problema u momčadi koji se neprestano pokazuju u njihovim nastupima. Oni će se nadati pobjedi kod kuće protiv West Hama nakon što su izgubili posljednje dvije utakmice zaredom. Međutim, to nije tako lako uraditi, ali vjerujem da će Lisice uspjeti pobijediti barem jedno poluvrijeme. Oni moraju ostati fokusirani i biti mnogo agresivniji.

Screenshot_8.thumb.png.282d75700de0be79f7d48253a98ea11a.png

West Ham je poražen u posljednje dvije ligaške utakmice od Brightona i Tottenhama i sada se nalaze na 14-oj poziciji sa sedam bodova. Vrlo loš početak sezone za West Ham. Leicester će biti bez Wes Morgana koji će odrađivati svoju suspenziju, dok im je Matty James ozlijeđen. Razlog zbog kojeg mislim da će Leicester pobijediti barem jedno poluvrijeme, jeste činjenica da će West Ham biti bez sedam svojih igrača uključujući Andriy Yarmolenka, Andy Carrola, Carlos Snacheza, Jack Wilsherea i Manuel Lanzinija. Yarmolenko će biti van terena šest mjeseci zbog ozljede koju je zadobio protiv Tottenhama. Mislim da je ovo glavni čimbenik moje oklade u ovoj utakmici u kojoj Leicester ima odličnu šansu da se vrati na pobjendičke puteve. Sretno svima!

Screenshot_9.thumb.png.38b380a758db3c481809385ce1ce882e.png

(Koeficijenti 27.10. u 13:13 CET)

Belenenses - Benfica | Pobjeda Benfice bez primljenog gola (1.90) bet365

Benfica je tijekom sredine tjedna bila vrlo nesretna nakon što su primili gol u sudijskoj nadoknadi u utakmici Lige prvaka protiv Ajaxa, gdje je klub iz Nizozemske ostvario pobjedu od 1-0. To je za Benficu bio vrlo težak poraz zbog toga što se sada nalaze četiri boda iza Ajaxa i Bayern Munchena koji su na prve dvije pozicije u skupini E nakon tri kola. Prošlosezonski vice-prvaci su igrali dobro do sada ove sezone kada su u pitanju njihovi nastupi u domaćoj ligi.

Screenshot_11.thumb.png.82b01311bd3ab9e2444a7eafe78dcbba.png

Oni su bili lideri na tabeli u Primeiri zajedno sa Bragom gdje su imali po 17 bodova nakon sedam kola odigranih u prvenstvu, međutim Braga je sinoć remizirala protiv Guimaraesa, tako da Benfica sada ima šansu da prestigne Bragu i zasjedne na prvo mjesto. Benfica je ostvarila važnu pobjedu od 1-0 protiv velikih rivala Porta u prethodnom kolu Primeire i Haris Seferović je bio igrač koji je napravio razliku na terenu nakon što mu je Pizzi asistirao za pobjedu. Domaćini su se borili za postizanje golova u posljednjoj utakmici i mislim da bi ovdje mogli svjedočiti još jednoj utakmici Benfice bez primljenog gola. Domaća ekipa nije uspjela postići gol u posljednje četiri utakmice u Primeira ligi, tri od te četiri su završile remijem bez golova. Mislim da će ovo biti pobjeda bez primljenog gola za Benficu. Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.e30f67ddfad0716f004fbbb8d73e339b.png

(Koeficijenti 27.10. u 13:30 CET)

prije 2 sati, jansavc said:

šta mislite danas Monaco Dijon 1 na Monako, vrijeme je da dobiju nekog ovo danas jim je najbolja šansa igrajo kod kuče nije Dijon neka ekipa a 1,75  kolko je kvota na Monaco je meni dobar pick, Monaco sigurno ima ekipu za prvih 10.... i samo je vrijeme pitanja kad če prema gori... neka to počne danas…. neka mišljenja.....

Slažem se, promijenili su trenera, nažalost to još uvijek nije dovelo do promjene rezultata, ali mislim da je danas dan da se i to desi. Srećno nam 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use