Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 26.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Palermo - Venezia 1 (1.75) bet365

Drugoplasirani Palermo će ugostiti ekipu koja se nalazi u zoni ispadanja Veneziju ovog vikenda u Seriji B. Palermo je postavio svoj cilj ove sezone i to je promocija u Seriju A i bit će teško da gosti u ovoj utakmici urade bilo što pod tim pitanjem. Palermo dijeli ovu poziciju sa Veronom koja ima isto (14) bodova, međutim Palermo ima nešto bolju gol razliku i vjerujem da neće dopustiti da ih Verona pređe na tom drugom mjestu, dok imaju i utakmicu manje, jer je Verona već remizirala sa Venezijom u gostima prije nekoliko dana.

Screenshot_19.thumb.png.105ed7362f3a595fc3d4ff26f6d41cab.png

Mislim da gosti neće imati šansu protiv fokusiranog Palerma koji će se zadovoljiti samo sa promocijom u veću ligu ove sezone. Palermo ima odličan rekord kod kuće. Oni zaista igraju dobro i u obrani i znaju braniti rezultat kada ga preuzmu. Vjerujem u pobjedu Palerma! Sretno!

Screenshot_20.thumb.png.5bc18f9eb52f3928ffd1ee2d59432dd8.png

(Koeficijenti 25.10. u 13:11 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Rudeš - Lokomotiva Zagreb 2 (1.30) bet365

Prva utakmica 12-og kola 1. HNL. Odmah da kažem da su koeficijenti u velikom padu i da sam primijetio ranije ubacio bi ovu utakmicu, međutim što je tu je. Lokomotiva Zagreb ima odličnu sezonu do sada. Oni su ostvarili sedam pobjeda, remi i tri poraza u 11 odigranih kola do sada i nalaze se na trećem mjestu na tabeli samo jedan bod iza drugoplasiranog Osijeka koji ima 23 boda. Lokomotiva Zagreb također ima drugu najbolju obranu u ligi, odmah poslije Dinamo Zagreba. Naime, Lokomotiva je primila samo devet golova u 11 odigranih kola do sada, to je jedan više od Dinama. Oni u ovu utakmicu ulaze u odličnom raspoloženju, nakon što su ostvarili pobjedu kod kuće protiv Hajduka. Lokomotiva je u posljednjih pet utakmica ostvarila četiri pobjede i jedan poraz.

Screenshot_3.thumb.png.d33ccc04aa909d0a2f836448e92e1676.png

Izvor: bet365

Na drugoj strani, Rudeš je u potpuno drugačijoj situaciji. Oni još uvijek nisu ostvarili pobjedu i imaju samo dva boda u prvih 11 kola. Vrlo loš početak sezone za Rudeš koji je glavni kandidat za ispadanje iz lige ove sezone. Oni su u posljednjih pet utakmica ostvarili četiri poraza i jedan remi. Vrlo loše za ovu ekipu koja će ja mislim doživjeti još jedan poraz pred svojim navijačima. Očekujem ubjedljivu pobjedu Lokomotive.

Screenshot_2.thumb.png.524e7d71cc99f7444ab5d002277c588a.png

(Koeficijenti 26.10. u 09:58 CET)

Queens Park Rangers - Aston Villa  BTTS  kv.1.72 bet365

Jedan izmed boljih timova u Engleskoj 2.ligi Aston Villa gostuje kod QPR. Aston Villa ima igrače koji bi se mogli ovu sezonu vratit u Premier ligu ali nikako da proradi ovaj tim. Imaju odličan napad ali primaju puno golova. U poslednjih 9 utakmica uvijek su zabili barem gol a i primaju previše golova. Tako da BTTS je najbolja opcija.

ATK - Chennaiyin BTTS kv.1.72 i over 2.5 gola kv.2.0 bet365

Oba timova u poslednjih 5 meča su uvijek postigla gol. Za sad u početku lige jim napad nije jaka strana. Ali danas vjerujem da čemo vidjeti puno golova. ATK mi je več donosio pogodak u 3.kolu over, gdje je bilo čak 7 golova.

25.01.18 ISL   ATK- Chennaiyin 1 : 2
07.12.17 ISL Chennaiyin  - ATK 3 : 2
20.11.16 ISL Chennaiyin - ATK 1 : 1
02.10.16 ISL ATK   - Chennaiyin 2 : 2
16.12.15 ISL ATK- Chennaiyin 2 : 1

EC Red Bull Salzburg-Dornbirner EC over 5.5 gola kv 1.70 ; hkp-1,5 kv.1.80  bet365

Igra se 13 kolo lige EBEL. Odabrao sam 2 utakmice.

Prva je Salzburg- Dornbirn. Salzburg je napokon proradio i polako če se vratiti na vrh lige gdje mu je i mjesto. Napad mu je jača strana. U poslednjih 6 utakmica uvijek je bilo uvijek više od 5 gola. Tu je i hendikep dobar ali over je najbolj siguran.

EC Graz 99ers-HC Innsbruck over 5.5 gola kv.1.78 bet365

Ovu utakmicu odabiram zbog same statistike.Poslednjih 5 međusobnih utakmica bilo je uvijek over 5 gola. Graz je od 12 kola odigrao  9 utakmica, gdje je  postignuto više od 5 gola.

Kvote na oba tima gdje sam več napomenuo over 5.5 gola su več u padu. Na Unibetu su več pod 1.70.

Freiburg - Monchengladbach 2 (2.05) bet365

Međunarodna stanka nije prekinula M'gladbachovu odličnu formu nakon što su ostvarili još jednu pobjedu prošlog vikenda. Mainz je bio žrtva, jer su napustili stadion Borussije Parka sa četiri gola u svojoj mreži. M'gladbach je ostvario tri pobjede i jedan remi u posljednje četiri utakmice u Bundesligi. To je niz koji uključuje šokantnu pobjedu nad Bayern Munchenom na Allianz Areni. Heckingovi igrači se nalaze na drugoj poziciji nakon osam kola i sada će se nadati da će zadržati tu formu u petak protiv Freiburga u gostima kada budu igrali prvu utakmicu devetog kola Bundeslige. Gledajući na trenutnu formu Gladbacha mislim da bi oni trebali da ostvare pobjedu u ovoj utakmici. Freiburg se nalazi na sredini tabele i bez pobjede u posljednje tri ligaške utakmice, ali u ovu utakmicu ulaze sa poboljšanim samopouzdanjem nakon što su uspjeli odigrati remi protiv Herthe u gostima u glavnom gradu Njemačke, međutim, vjerujem da to neće biti dovoljno. Mislim da će M'gladbach večeras uzeti sva tri boda, na kraju krajeva uspjeli su pobijediti Bayerna, što ne bi i Freiburga kada su u ovako odličnoj formi koja zaista obećava. Koefiijent mi je odličan i vrijedan rizika. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.3a96c691d6d254b01e0356ada8c7d81f.png

(Koeficijenti 26.10. u 11:29 CET)

Primera

Valladolid - Espanyol (21:00) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (-)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 2.32
yPhacFX.png

Bundesliga 

Freiburg - B. Monchengladbach (20:30) bet365
Sudac: Robert Hartmann (3.71)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.35
HO30xTo.png

(Koeficijenti 26.10. u 12:29 CET)

prije 10 sati, Gandalf said:
Queens Park Rangers - Aston Villa  BTTS  kv.1.72 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Jedan izmed boljih timova u Engleskoj 2.ligi Aston Villa gostuje kod QPR. Aston Villa ima igrače koji bi se mogli ovu sezonu vratit u Premier ligu ali nikako da proradi ovaj tim. Imaju odličan napad ali primaju puno golova. U poslednjih 9 utakmica uvijek su zabili barem gol a i primaju previše golova. Tako da BTTS je najbolja opcija.

ATK - Chennaiyin BTTS kv.1.72 i over 2.5 gola kv.2.0 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Oba timova u poslednjih 5 meča su uvijek postigla gol. Za sad u početku lige jim napad nije jaka strana. Ali danas vjerujem da čemo vidjeti puno golova. ATK mi je več donosio pogodak u 3.kolu over, gdje je bilo čak 7 golova.

25.01.18 ISL   ATK- Chennaiyin 1 : 2
07.12.17 ISL Chennaiyin  - ATK 3 : 2
20.11.16 ISL Chennaiyin - ATK 1 : 1
02.10.16 ISL ATK   - Chennaiyin 2 : 2
16.12.15 ISL ATK- Chennaiyin 2 : 1

EC Red Bull Salzburg-Dornbirner EC over 5.5 gola kv 1.70 ; hkp-1,5 kv.1.80  bet365 online kladionica" rel="">bet365

Igra se 13 kolo lige EBEL. Odabrao sam 2 utakmice.

Prva je Salzburg- Dornbirn. Salzburg je napokon proradio i polako če se vratiti na vrh lige gdje mu je i mjesto. Napad mu je jača strana. U poslednjih 6 utakmica uvijek je bilo uvijek više od 5 gola. Tu je i hendikep dobar ali over je najbolj siguran.

EC Graz 99ers-HC Innsbruck over 5.5 gola kv.1.78 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovu utakmicu odabiram zbog same statistike.Poslednjih 5 međusobnih utakmica bilo je uvijek over 5 gola. Graz je od 12 kola odigrao  9 utakmica, gdje je  postignuto više od 5 gola.

Kvote na oba tima gdje sam več napomenuo over 5.5 gola su več u padu. Na Unibetu su več pod 1.70.

Za sad ide sve kako treba. Ceka se jos gol aston ville u sto ne sumnjam. Ali imam jos Palermo na tiketu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
    • BiH - Nizozemska – Pobjeda Nizozemske u oba poluvremena (2,75) bet365 Reprezentacija Bosne i Hercegovine pokušat će se oporaviti od najtežeg poraza od stjecanja neovisnosti kada će večeras ugostiti Nizozemsku u posljednjem kolu Lige nacija. Bosna i Hercegovina je u subotu navečer doživjela katastrofalan poraz od Njemačke, primivši čak sedam golova. Nakon pet odigranih utakmica, Bosna i Hercegovina zauzima posljednje mjesto na ljestvici s jednim osvojenim bodom, dok Nizozemska ulazi u ovaj susret s druge pozicije, nakon uvjerljive pobjede od 4:0 nad Mađarskom prošlog vikenda.  Forma reprezentacije Bosne i Hercegovine je izuzetno loša – u posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima upisali su 10 poraza i samo jedan remi. Osim toga, na otvaranju ove Lige nacija primili su pet golova od Nizozemske, što dodatno govori o nesigurnosti njihove obrane. Izbornik Sergej Barbarez napokon može računati na Nikolu Katića, koji se vraća nakon odslužene suspenzije. Međutim, Jusuf Gazibegović i Nihad Mujakić ostaju van kadra zbog ozljeda. Kapetan Edin Džeko trebao bi predvoditi napad uz Ermedina Demirovića. Također, mladi Benjamin Tahirović, koji igra za Ajax, zadržat će svoje mjesto u veznom redu. S druge strane, izbornik Ronald Koeman nema većih problema s ozljedama nakon pobjede nad Mađarskom. No, kako je plasman već osiguran, očekuju se značajne promjene u sastavu. Virgil van Dijk i Frenkie de Jong već su vraćeni u svoje klubove, dok bi Cody Gakpo, Ryan Gravenberch i drugi ključni igrači mogli dobiti odmor. Ovo otvara priliku za igrače poput Matthijsa de Ligta, Teuna Koopmeinersa i Jeremieja Frimponga. Na golu će možda doći do rotacije, ali očekuje se da će Mark Flekken dobiti prednost ispred Nicka Olija, koji još uvijek čeka svoj debi. Bosna i Hercegovina: Vasilj; Dedić, Katić, Bičakčić, Barišić, Burnić; Tahirović, Huseinbašić; Hajradinović; Džeko, Demirović Nizozemska: Flekken; Rensch, De Ligt, De Vrij, Hato; Wieffer, Timber; Frimpong, Koopmeiners, Lang; Brobbey S obzirom na formu obje momčadi, očekuje se pobjeda gostiju u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 2.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.11. u 12:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀
    • Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe. Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.
    • Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use