Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Salzburg - Rosenborg | Salzburg EH -1 (1.44) bet365

Salzburg je imao jedan od najboljih nizova u europi prošle sezone kada su igrali polufinale Europske lige protiv Marseillea. Trener Marco Rose će se nadati reprizi te sezone ili možda čak i bolje od toga. Austrijski šampioni nisu izgubili utakmicu u domaćoj ligi nakon 11 utakmica odigranih do sada. Obje njihove utakmice u skupini su završile pobjedom protiv Celtica i Leipziga. Obje su bile vrlo uvjerljive pobjede i tim je pun samopouzdanja pred ovaj susret. Na drugoj strani za Rosenborg i Rini Coolena je potpuno drugačija situacija. Oni su izgubili obje svoje prve utakmice i to nije dobro za napredak u bilo kojem natjecanju. Neko čudo bi se moralo desiti kada se sastanu sa Salzburgom. Coolen je privremeni menadžer i dobro je radio u Norveškoj ligi sa vladajućim prvacima. Ali Europa je mnogo teži teren i izgleda da je to previše za njega. Rosenborg je primio četiri gola u dvije utakmice, nakon što su postigli samo jedna gol do sada. Domaćini su očigledni favoriti u ovoj utakmici i mislim da bi mogli ostvariti pobjedu sa više golova razlike i zbog toga ću odigrati Europski hendikep -1. Sretno!

YRwBd2t.png

(Koeficijenti 24.10. u 09:57 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Dudelange - Olympiacos 2 (1.61) bet365

Izvučeni u skupini sa Real Betisom i AC Milanom, oba ova tima imaju problema sa prikupljanjem bodova. Olympiacos ima samo jedan bod do sada, dok Dudelange nije osvojio niti jedan u svoje ime. Rezultat u ovoj utakmici je potreban objema ekipama kako bi napravili bilo kakvo natjecanje u skupini F Europske lige. Gosti su favoriti u ovoj utakmici, dok domaćinima treba još koja sezona u Europskoj ligi kako bi predstavljali bilo kakvu prijetnju za ostale klubove. Oylmpiacos je na europskoj sceni već dugo vremena i zna kako se nositi sa ovakvim izazovima. Mislim da će Olympiacos dominirati ovom utakmicom. Ne očekujte nikakvu milost od njih, jer su im potrebni bodovi. Sa samo jednim bodom ostvarenim do sada, oni moraju ostvariti pobjedu, jer ako ne pobijede Dudelangea, onda zaista nemaju što tražiti pored Real Betisa i Milana. Očekujem pobjedu Olympiacosa koji je po mom mišljenju mnogo iskusniji i kvalitetniji tim od Dudelangea iz Luksemburške lige. Sretno!

jVKPouh.png

(Koeficijenti 24.10. u 11:03 CET)

Marseille-Lazio over  4,5 kartona 2,17 unibet ;  Lazio over 2.5 kartona kv. 2.23 unibet

Sutra se igra važna utakmica za Marseille, koju mora pobijediti. Jedna između najbolj grubih timova Lazio igra z nešto manje grubim domačinom. Sudac je Španjolac Jesús Gil koji je taman za utakmicu gdje se kladi na kartone.

Za mene je ovo najsigurnija oklada za sutra. Možda Lazio over 2.5 kartona još bolja, kao danas Napoli.

Sporting - Arsenal 2 (2.00) bet365

Arsenal je zaista postao zvjerka pod vodstvom Unai Emeryja. Njihovi rezultati na početku sezone su bili razočaravajući i zabrinuli su mnoge navijače Topnika, ali nakon što su imali niz od devet pobjeda zaredom na svim natjecanjima, sada su tim kojeg se treba bojati. Sporting je također imao sjajnu sezonu do sada. U ligi i europskim natjecanjima su imali impresivne nastupe. Timovi koji se nalaze na vrhu skupine E u Europskoj ligi sa šest bodova nakon dvije utakmice odigrane u ovom natjecanju. Ako ostvari pobjedu u gostima protiv Sportinga, Emeryju je zagarantovana velika karijera na Emirates stadionu. Međutim, po meni je Arsenal favorit za pobjedu u ovoj utakmici iako su gostujući tim. Unai Emery je trener koji je već osvojio Europsku ligu tri puta zaredom i vjerujte mi kada vam kažem da on zna kako proći kroz teške gostujuće utakmice. 

Screenshot_8.thumb.png.44a475dd89dcb0c5bdf9212851a651fd.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:07 CET)

Group A
25 October 2018, 18:55 CET - Zürich (Stadion Letzigrund)
FC Zürich (SUI) - Bayer 04 Leverkusen (GER)
Referee: Əliyar Ağayev (AZE)

Group A
25 October 2018, 18:55 CET - Nicosia (Stádio GSP)
AEK Larnaca FC (CYP) - PFC Ludogorets 1945 (BUL)
Referee: Enea Jorgji (ALB)

Group B
25 October 2018, 18:55 CET - Salzburg (Red Bull Arena)
FC Red Bull Salzburg (AUT) - Rosenborg BK (NOR)
Referee: Irfan Peljto (BIH)

Group B
25 October 2018, 18:55 CET - Leipzig (Red Bull Arena)
RB Leipzig (GER) - Celtic FC (SCO)
Referee: Pavel Královec (CZE)
pCDAnxb.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:08 CET)

Group C
25 October 2018, 18:55 CET - St Petersburg (Stadion "Sankt-Peterburg")
FC Zenit (RUS) - FC Girondins de Bordeaux (FRA)
Referee: Felix Brych (GER)

Group C
25 October 2018, 18:55 CET - Copenhagen (Telia Parken)
FC København (DEN) - SK Slavia Praha (CZE)
Referee: Luca Banti (ITA)

Group D
25 October 2018, 18:55 CET - Anderlecht (Constant Vanden Stockstadion)
RSC Anderlecht (BEL) - Fenerbahçe (TUR)
Referee: Georgi Kabakov (BUL)

Group D
25 October 2018, 18:55 CET - Trnava (City Arena - Štadión Antona Malatinského)
FC Spartak Trnava (SVK) - GNK Dinamo (CRO)
Referee: Jakob Kehlet (DEN)

Group E
25 October 2018, 18:55 CET - Baku (Bakı Olimpiya Stadionu)
Qarabağ FK (AZE) - FC Vorskla Poltava (UKR)
Referee: Roi Reinshreiber (ISR)

Group E
25 October 2018, 18:55 CET - Lisbon (Estádio José Alvalade)
Sporting CP (POR) - Arsenal FC (ENG)
Referee: Damir Skomina (SVN)
qELIE2r.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:09 CET)

Group F
25 October 2018, 18:55 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
AC Milan (ITA) - Real Betis Balompié (ESP)
Referee: Bas Nijhuis (NED)
rlJgfDW.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:10 CET)

Group F
25 October 2018, 18:55 CET - Luxembourg (Stade Josy Barthel)
F91 Dudelange (LUX) - Olympiakós FC (GRE)
Referee: Hüseyin Göçek (TUR)

Group G
25 October 2018, 21:00 CET - Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - FC Spartak Moskva (RUS)
Referee: Kevin Blom (NED)
UlF37nL.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:11 CET)

Group G
25 October 2018, 21:00 CET - Vila-real (Estadio de la Cerámica)
Villarreal CF (ESP) - SK Rapid Wien (AUT)
Referee: Halis Özkahya (TUR)

Group H
25 October 2018, 21:00 CET - Frankfurt am Main (Commerzbank-Arena)
Eintracht Frankfurt (GER) - Apóllon Limassol FC (CYP)
Referee: Sergey Ivanov (RUS)

Group H
25 October 2018, 21:00 CET - Marseille (Orange Vélodrome)
Olympique de Marseille (FRA) - SS Lazio (ITA)
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP)
8gtu1np.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:12 CET)

Group I
25 October 2018, 21:00 CET - Sarpsborg (Sarpsborg Stadion)
Sarpsborg 08 FF (NOR) - Malmö FF (SWE)
Referee: Paweł Raczkowski (POL)

Group I
25 October 2018, 21:00 CET - Istanbul (Vodafone Park)
Beşiktaş JK (TUR) - KRC Genk (BEL)
Referee: Daniel Stefański (POL)

Group J
25 October 2018, 21:00 CET - Liège (Stade Maurice Dufrasne)
Royal Standard de Liège (BEL) - FC Krasnodar (RUS)
Referee: Marco Guida (ITA)

Group J
25 October 2018, 21:00 CET - Seville (Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán)
Sevilla FC (ESP) - Akhisarspor (TUR)
Referee: Kevin Clancy (SCO)

Group K
25 October 2018, 21:00 CET - Jablonec nad Nisou (Stadion Střelnice)
FK Jablonec (CZE) - FC Astana (KAZ)
Referee: Robert Schörgenhofer (AUT)

Group K
25 October 2018, 21:00 CET - Rennes (Roazhon Park)
Stade Rennais FC (FRA) - FC Dynamo Kyiv (UKR)
Referee: Tamás Bognár (HUN)

Group L
25 October 2018, 21:00 CET - London (Stamford Bridge)
Chelsea FC (ENG) - FC BATE Barysaŭ (BLR)
Referee: Paolo Silvio Mazzoleni (ITA)
aMDpieW.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:13 CET)

Group L
25 October 2018, 21:00 CET - Thessaloniki (Stádio Toúmbas)
PAOK FC (GRE) - MOL Vidi FC (HUN)
Referee: Yevhen Aranovs'kyy (UKR)

Rennes - Dynamo Kyiv | Manje od 2.5 gola (1.71) 1xbet

Ove dvije ekipe su u ovu skupinu ušle kao favoriti za napredak u nokaut fazu Europske lige, ali Jablonec i Astana, pogotov Astana, su se dokazali kao teški protivnici do sada u ovom natjecanju. Rennes je nekako uspio da ostvari pobjedu od 2-1 protiv Jabloneca u prvoj utakmici, ali su zatim izgubili od Astane u drugom kolu. Rennes bi svoje mjesto mogao ugroziti sa lošim rezultatom u ovoj utakmici protiv Dynamo Kyiva koji se nalazi na trećem mjestu. Dynamo Kyiv je poveo 2-0 protiv Jabloneca u prošloj utakmici, ali su im dozvolili da se vrate i spase bod, zahvaljujući kasnom golu Michal Travnika u drugom poluvremenu. Rennes je igrao promjenjivo do sada ove sezone u Ligue 1. Oni se nalaze na sredini tabele sa tri pobjede, tri remija i četiri poraza u deset utakmica do sada. Glavni trener Sabri Lamouchi ima razloge da bude zadovoljan sa većinom svojih posljednjih rezultata, jer su njegovi igrači uzeli četiri boda iz dvije vrlo teške utakmice protiv Monaca, gdje su pobijedili sa 1-2 i  Saint-Etiennea protiv kojeg su odigrali remi od 1-1. Dynamo, na drugoj strani, ima pet pobjeda zaredom u domaćoj ligi. Oni su samo dva boda iza velikih rivala Shakhtara na vrhu tabele nakon 12 odigranih kola u tom natjecanju. Što je vrlo interesantno za spomenuti jeste poboljšanje Dynamove forme u obrani, s obzirom da gosti nisu primili niti jedan gol u posljednih pet ligaških utakmica. Zbog toga vjerujem da će Aleksandr Khatskevich parkirati bus protiv Rennesa, tako da ne očekujem mnogo golova u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_15.png.a2070c1cd5db07226c0d8ee4fabc89f9.png

RIJEČI BIVŠEG KAPETANA DINAMA SVE GOVORE: 'Mi smo skroz nadigrali Spartak usred Trnave, ne vidim zašto to ne bi sad mogao i Dinamo?'

DOMAGOJ ANTOLIĆ ZA SN Negdašnji dinamovac s Legijom je trijumfirao u Slovačkoj. Jedina europska momčad koja je ove sezone unutar 90 minuta slavila u Trnavi jest poljska Legia. I jedina kojoj Spartak na svom travnjaku nije zabio gol. Ipak, Legia je ispala, unatoč svemu tome. Domagoj Antolić bio je jedan od aktera obje utakmice, štoviše, u uzvratu u Trnavi zaradio je pred kraj utakmice i drugi žuti karton, Vešović je isključen još ranije, Legia je susret završila s dva igrača manje.

- Ali, unatoč tome, bili smo bolji, potpuno smo nadigrali Spartak. Vodili smo 1:0, ganjali tih 0:2 iz prve utakmice, bili smo vrlo blizu produžecima, u nekim prilikama od toga su nas dijelili centimetri - priča nam Antolić.

Negdašnji dinamovac prisjetio se i načina na koji je Legia igrala tu utakmicu.

- S obzirom da smo bili u rezultatskom minusu, mi smo od prve minute krenuli po gol, napali smo ih, išli na sve ili ništa. Dakle, ne mogu reći je li to prava taktika i za Modre u sutrašnjoj utakmici, jer Dinamo ipak ima tu komociju da ne mora srljati već može čekati. Ali, mi smo Spartak nadigrali, uz samo malo sreće mogli smo izjednačiti, proći dalje i tko zna što bi poslije bilo. A ako smo mi mogli nadigrati Slovake, zašto to ne bi mogao i Dinamo?

Antolić prati Dinamo, čuje se s bivšim suigračima u maksimirskoj svlačionici vrlo često.

- Evo, baš sam pričao s Ademijem, prenosi mi informacije iz Maksimira, ha-ha. Vidim i čujem da je atmosfera odlična, da Dinamo igra jako dobro i na pravom je putu da dočeka to europsko proljeće. Ako ovako dečki nastave, uopće ne sumnjam da će tako i biti.

Možda već nakon dvije utakmice protiv Spartaka dočekamo potvrdu prolaska skupine?

- Nadajmo se, želim Dinamu da to napravi, kažem, protiv Spartaka se u Trnavi može, to smo mi i dokazali, premda na kraju nismo prošli.

Priča se stalno da je i teren loš, da je grbav i neravan, koliko je to odmoglo Legiji?

- Kad smo mi igrali nije bio takav, nakon naše utakmice napale su ga neke gljivice pa je tada postao loš. No, mislim da je sad opet dobar, da se oporavio, da će uvjeti ipak biti solidni.

Kako je sad Antoliću u Legiji, početak sezone bio je turbulentan, sad se sve čini mirnije i bolje?

- Da, bolje je sad, došli smo k sebi. Zaostajemo u prvenstvu samo bod iza vodeće Jagiellonije, uhvatili smo pobjednički ritam, a što se mene tiče, osjećam se dobro, zdrav sam, u dobroj formi. Kažu mi ovdje svi da su zadovoljni sa mnom i mojim igrama. Doduše, u zadnje dvije utakmice nisam igrao, ali prije toga sam bio standardan pa vjerujem da ću u sljedećim susretima opet igrati - rekao je Antolić.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Spartak ove sezone kod kuće

11/07/18.

Spartak - Zrinjski  1:0

28/07/18.

Spartak - Zlate Moravce  1:0

31/07/18.

Spartak - Legia  0:1

11/08/18.

Spartak - Zemplin  3:0

14/08/18.

Spartak - C. zvezda  1:2

26/08/18.

Spartak - Ružomberok  0:0

30/08/18.

Spartak - Olimpija  1:1

15/09/18.

Spartak - Žilina  1:2

20/09/18.

Spartak - Anderlecht 1:0

29/09/18.

Spartak - Slovan  1:2

07/10/18.

Spartak - Sered  2:1

20/10/18.

Spartak - Senica  4:1

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/maxtv-derbi-tjedna/rijeci-bivseg-kapetana-dinama-sve-govore-mi-smo-skroz-nadigrali-spartak-usred-trnave-ne-vidim-zasto-to-ne-bi-sad-mogao-i-dinamo/7977662/

STRAŠAN I NEOBJAŠNJIV UDARAC ZA DINAMOVOG PROTIVNIKA NA DAN NAJVAŽNIJE UTAKMICE Ostali bez dvojice ključnih igrača: 'Jedan je misteriozno nestao...'

Trnava, mala, ali lijepa, dočekala nas je uz osjetnu košavu koja je prodirala do kosti. No ta studen nije približno jednaka onoj koju su jučer osjetili navijači Spartaka, koji nas je gostoljubivo dočekao na krasnom stadiončiću za 15-ak tisuća navijača.

- Nije dobro - dočekao nas je slovački kolega.

- Izgleda da je ozbiljnije ozlijeđen naš najbolji igrač, napadač Marek Bakoš. Misteriozno je odjednom nestao s treninga, a nitko se ne izjašnjava o njegovu stanju, jedino je trener Latal natuknuo da bi možda mogao na operaciju.

Zašto i zbog čega, ovdje nitko ne zna...

- Ozljeda sigurno nije nogometna, dakle teško je i nagađati što bi moglo biti. Nama je to ključni izostanak, ali ne znamo, stvarno ne znamo što je...

Baš kao što ni ovdašnji glasnogovornik nije znao da bi hrvatskim novinarima trebalo prevoditi i slovačka pitanja, a ne samo slovačkim kolegama Bjeličine i Kadziorove odgovore.

- Mislim, sve O.K., jezik vam je sličan, kad ga slušam, siguran sam da bih ga naučio za par mjeseci - našalio se i Bjelica.

Uglavnom, Bakoš nije jedini Latalov problem. Jer, iznimno je upitan i opasni ljevonogi Miesenböck, koji je na utakmici sa Senicom zadobio potres mozga.

- Jako je upitan, i tek će se pred utakmicu znati hoće li zaigrati - obavijestio nas je slovački novinar, dok je njegov kolega udarao Kadziorove autograme.

Prvi je dojam, dakle, živopisan...

NOVI SASTAV SPARTAKA (4-4-1-1): Chudy - Kadlec, Toth, Godal, Oravec - Jirka, Gressak, Rada, Čanturišvili - Grendal - Ghorbani

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/maxtv-derbi-tjedna/strasan-i-neobjasnjiv-udarac-za-dinamovog-protivnika-na-dan-najvaznije-utakmice-ostali-bez-dvojice-kljucnih-igraca-jedan-je-misteriozno-nestao/7978142/

SUSRET U TRNAVI OTVARA VRATA EURO PROLJEĆA

Teško je uopće opisati kakvu priliku Dinamo ima ove godine i kolika je važnost susreta protiv slovačkog prvaka, Spartaka iz Trnave.

U slučaju pobjede Dinamo bi praktički bio pred osiguranjem europskog proljeća, ali i remi je sasvim solidan kapital sa gostovanja. Ukoliko tu nešto “zašteka“, uvijek postoji maksimirski uzvrat.

Dinamo je u vrlo komfornoj situaciji poslije dvije velike pobjede i to nad dva, barem na papiru, najjača kluba u grupi. Podsjetimo, po tržišnoj vrijednosti i Fenerbahče i Anderlecht skuplje su momčadi, ali prošli su protiv Dinama kao “bosi po trnju“. Dvije pobjede, šest bodova i gol razlika 6:1 kapital su koji Modri imaju nakon dva kola.  

Sada je bitno to dodatno utvrditi u Slovačkoj, ali biti će to potpuno drugačija utakmica. Prema viđenom dosada, Spartak je tvrda, defanzivno orijentirana momčad koja igra na prekid i duge lopte. Vrijede manje od Dinama i nemaju neke velike zvijezde, dapače nemaju igrača skupljeg od milijun eura. Spartak ukupno  vrijedi oko 8 milijuna eura, dok se vrijednost Dinama kreće oko 50 milijuna. Sve to ne mora značiti apsolutno ništa, jer je Fenerbahče vrijedan oko 90 milijuna, pa je primio četiri komada na Maksimiru.

Prema svemu sudeći, u ovoj utakmici biti će važna skok igra momčadi, a tu ponajprije mislim na stoperski par. Pošto je Teophile-Catherine kažnjen zbog isključenja u prošlom kolu, a Dilaver je ozlijeđen, stoperski dvojac trebali bi činiti Lešković i Perić. Visinu imaju, dakle ostaje pitanje postavljanja i čitanja igre kako ne bi dolazilo do problema. Vjerujem da su i igrači svjesni da je domaćin najopasniji iz prekida. Uostalom, baš su tako pobijedili Anderlecht u prvom kolu, pogodak je pao nakon kornera.

Što se tiče veze i napada, Dinamo bi tu trebao imati prednost. Trener Bjelica ima slatke brige oko sastava ofenzivnog dijela. Planski je odmorio Gojaka i Olma protiv Istre 1961 i oni će sigurno zaigrati, kao i Izet Hajrović. Treba vidjeti tko će od napadača dobiti priliku od početka, jer su sva trojica u dobroj formi?

Spartakov stadion prima oko 19 tisuća gledatelja i publika je važan dio pritiska domaćih, a nakon poraza od Fenerbahčea u drugom kolu, morati će se barem malo otvoriti.

Čini mi se da je momčad vrlo koncentrirana i revna uzeti “puni plijen“ na gostovanju, a sigurno je da i trener Bjelica ima spremnu taktiku za tvrdu momčad kao što slovački prvak.  

Izvor: https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/susret-u-trnavi-otvara-vrata-euro-proljeca

TRENER BJELICA: SPREMNI SMO, JEDVA ČEKAMO I IDEMO PO POBJEDU

Stručni stožer i igrači Dinama uputili su se u srijedu, 24.10., prema Slovačkoj gdje ih dan kasnije od 18:55h očekuje utakmica 3. kola UEFA Europa lige protiv Spartaka iz Trnave. Utakmica će bito odigrana pred praznim tribinama, zbog kazne koju je Spartak dobio zbog rasizma. Evo kako je utakmicu najavio trener Nenad Bjelica:

- Nažalost igramo pred praznim tribinama. Iako je to prednost za nas, uvijek je lijepo igrati pred navijačima. Nije to nikakav problem za nas. Spremni smo, jedva čekamo i nadamo se pobjedi. Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Idu s nama Šitum i Moro, i to je to. Nadamo se dobrom rezultatu i vjerujemo u dobar rezultat.

- Oni su dobra momčad koja možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahce i Anderlecht, ali imaju jako dobru momčadsku igru. Sigurno će biti teško, ali ne i nepremostivo. Mi smo fokusirani sad samo na taj susret, ne na to što nam to može donijeti. Želimo dobiti utakmicu, kao sve do sada i idemo s pobjedničkim gardom.

- Treba ići korak po korak. Fokusiramo se na danas i tako se ide do cilja, stepenica po stepenica; sad je pred nama treća stepenica. Dinamo ne trpi prosjek i mi ne želimo prosjek, želimo biti najbolji. 

Mario Šitum optimističan je uoči puta: - Sigurno da smo spremni za utakmicu, želimo pobjedu. Opasan su protivnik, igraju tvrdi nogomet, ali mi smo spremni. Čeka nas nenogometna atmosfera nažalost jer neće biti gledatelja, ali imamo motivacije za susret. Ne treba imati alibije, znamo po što idemo. Imamo dobru priliku, imamo dobru momčad i očekujemo bodove. Ima dosta utakmica, ali imamo veliku šansu.

Jednako misli i mladi Dani Olmo: - Znamo da je Trnava jaka u obrani i napadu. Bit će teško, ali spremni smo. Idemo po pobjedu. Iako je prazan stadion znamo da će utakmicu na televiziji gledati puno naših navijača i da će svi biti uz nas. Imamo svoj cilj, imamo veliku šansu i trebamo dobiti utakmicu. Svi vjerujemo u to.

Izvor: https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/spremni-smo-jedva-cekamo-i-idemo-po-pobjedu

Anderlecht-Fenerbahçe over 4.5 kartona kv.1.98 unibet

Još jedna zanimljiva utakmica za kartone. Anderlechtu treba pobjeda, gdje bi uhvatio po bodovima Fenerbahče i uz predpostavku da Dinamo pobjedi Spartak Trnavu i tako bi bila ova trojka sa 3 boda u borbi za 2.poziciju. Sudac je Bugar G. Kabakov koji je dosta dobar za prolaz over 4.5 kartona. Očekujem na svakoj strani po 3 žuta kartona.

PAOK Thessaloniki-MOL Vidi FC više od 4.5 kartona kv. 2.0 ; MOL Vidi više od 2.5 kartona 1.86

Za mene još 3  ''zicer dana '' gdje igra Videoton, koji mi je dosad u svim utakmica do sada u europi donosio over kartona. Tu neču ni tražiti kome treba bodovi, jer su garant za kartone oba tima. Kada vidimo da sudi ukrajinac  E. Aranovskiy onda je to to. U poslednji utakmici u LE među Bayerom i AEK Larnaca je dosudio čak 9 kartona. Danas je opet velika mogučnost, da MOL Vidi dobije ponovo više od 3 kartona što je super kvota po 3.60.

Spartak Trnava - Dinamo Zagreb | Dinamo pobjeđuje bez primljenog gola - DA (2.71) 1xbet

Dinamo Zagreb je imao savršen turnir do sada, nakon što su pobijedili obje prve utakmice koje su igrali. Sada putuju u Trnavu nadajući se da će produžiti svoj pobjednički niz i time osigurati svoj napredak u nokaut fazu ovog natjecanja. Dinamo Zagreb je jedini tim u ovoj skupini sa pozitivnom gol razlikom. Nakon što su postigli šest golova, a primili samo jedan, oni su na vrhu tabele sa šest bodova. Sa uzornim rekordom u gostima Dinamo Zagreb je iznimni favorit da odnese sva tri boda kući. Niz od deset utakmica bez poraza u gostima je obično nečuven u nogometnim krugovima i gosti će se nadati da će taj rekord i zadržati sa pobjedom u ovoj utakmici. Prenio sam par vijesti sa naših portala o ovoj utakmici i nadam se da će vam to pomoći da se odlučite na koga odigrati, međutim, ja vjerujem da je DInamo Zagreb mnogo jača i kvalitetnija ekipa i siguran sam u njihovu pobjedu. Iako je to možda malo navijački sa moje strane, Dinamo je također favorit i na kladionicama, tako da mislim da bi ova oklada mogla proći. Dinamo ima tendenciju da pobijedi većinu svojih utakmica, a da pritom zadrže svoju mrežu netaknutom. Očekuje se nastavak tog trenda i u ovoj utakmici, jer oni u pet od posljednjih šest utakmica nisu primili gol u gostima. Njihov kombinirani rezultat u gostima u posljednjih šest utakmica je 1-11. Ovo je zaista strašan rekord koji će se vjerujem nastaviti. Sretno!

Screenshot_17.png.867bb4dd59cbe7690d086cbfdda0dbe7.png

Marseille - Lazio BTTS (1.568) 1xbet

Marseille je uspio da stabilizuje svoju formu u posljednje vrijeme nakon što su ostvarili dvije pobjede zaredom. Domaćini su uspjeli zadržati mrežu netaknutom u obje te utakmice i popeli su se na četvrto mjesto na tabeli. Iako je ekipa Florian Thauvina bila prilično dobra pred golom protivnika ove sezone, njihova obrana i nije bila baš tako dobra. Međutim, Marseille je uspio da ostvari samo jedan bod u prva dva kola u Europskoj ligi i ako žele završiti u top dva u ovoj skupini, oni moraju krenuti da pobjeđuju u ovom natjecanju. Lazio je slavio u prvom kolu, ali nisu uspjeli uzeti pobjedu u Frankfurtu. Inzaghijeva ekipa uživa u istom nizu kao i njihovi protivnici i oni također nisu primili gol u posljednje dvije utakmice. Gosti su uspjeli da uđu u top četiri nakon lošeg starta u Seriji A, dok imaju dva boda više od Marseillea u Europskoj ligi. Lazio igra prilično dobro i u gostima, gdje su uspjeli ostvariti pobjede u tri navrata. Ova dva tima su igrala utakmice sa mnogo golova do sada ove sezone i mislim da će nastaviti u tom stilu. Očekujem da će oba tima dati gol u jednom vrlo zanimljivom meču večeras. Sretno!

Screenshot_18.png.f43542caca29156c02c0c583022c1008.png

prije 7 sati, IzudinB said:

Group B
25 October 2018, 18:55 CET - Leipzig (Red Bull Arena)
RB Leipzig (GER) - Celtic FC (SCO)
Referee: Pavel Královec (CZE)
pCDAnxb.png

(Koeficijenti 25.10. u 09:08 CET)

Jedna vrlo zanimljiva utakmica za kartone, prije svega radi suca, koji je i glavni razlog zbog kojeg mislim da će ovo ići over. Granica od 4 mi je prilično solidna i vjerujem da ima potencijal da bude pređena. Celtic je dobio četiri crvena do sada ove sezone. Ako mene pitate prilično velik broj crvenih za jednu od najboljih ekipa u škotskoj Premier ligi. Leipzig je također među prve dvije ekipe u Bundesligi ove sezone koje dobijaju najviše žutih kartona i siguran sam da će ih biti i u ovoj utakmici s obzirom da obje ekipe trebaju pobjedu nakon što su u prva dva kola ostvarili po tri boda.

Screenshot_21.png.f74b6698a8476ad0e728c4a78e411d80.png

Sudac Pavel Kralovec je sudac koji je ove sezone znao podijeliti i po 11 kartona na utakmici uz po koji i crveni. Sudio je utakmicu Lige prvaka Bayerna i Ajaxa i podijelio je pet žutih. Mislim da bi i ovdje mogao pokazati više od četiri žuta kartona s obzirom na važnost utakmice.

Anderlecht - Fener // X2 bet365 - 1,66

Anderlecht je ove sezone nepreoznatljiva ekipa a dvije pobjede protiv Waregema i Cercle Bruggea bar su na kratko smirile situaciju. U evropi Anderlecht igra posebno loše a porazom u prva dva meča u grupi produžili su niz na četiri poraza na svom terenu što se tiče evropskih takmičenja. Najbolniji poraz je onaj od Trnave, od Dinama su izgubili jer je protivnik bio bolji i vjerujem kako su se pomirili sa ispadanjem iz grupe te će svu pažnju usmjeriti na domaće prvenstvo.

Fener će ganjati tu drugu poziciju a jasno je da su Turcima izuzetno važna evropska takmičenja te vjerujem u pozitivana rezultat večeras.

1.thumb.jpg.e2530d78b11e193c4ef806be22316b36.jpg

Rangers - Spartak M. // Pobjeda domaćina bet365 - 2,25

Spartka je nedavno ostao bez trenera Correre koji je dobio otkaz u ponedjeljak te je situacija u klubu daleko od savršene. Na njegovo mjesto došao je čovjek koji je bez trenerskog iskustva a koji raadi u Saprtaku kao asistent još od 2006 godine. Prvi njegov susret će biti teško gostovanje u Glasgowu gdje će se suprostaviti ekipi Gerrarda koja je u zadnjih 13 utakmica na Ibrox stadionu upisala 12 pobjeda i jedan neriješen rezultat.

Rangersi su prvi na tabeli sa pobjedom i remijem te će pred svojim navijačima pokušati slaviti te tako jednom nogom osigurati plasman u dalju fazu takmičenja.

2.thumb.jpg.3cebb9acf9ead8c65b4e33fd2dae591e.jpg

Bešiktaš - Genk // Oba tima daju gol bet365 - 1,60

Bešiktaš ove sezone igra po sistemu toplo hladno, a sada su ponovo u šli u rezultatsku krizu jer su na zadnjih pet utakmica samo jednom slavili i upisali dva remija i dva poraza.Ipak ono što ih ohrabruje je podatak da su zadnjih pet domaćih utakmica slavili a također i podatak da su u ovoj grupi u dva odigrana kola uvijek slavili domaćini.

Ipak, sa druge strane im stoji ekipa Genka koja igra faantastično ove sezone. U domaćem prvenstvu još uvijek ne znaju za poraz, upisali su 9 pobjeda i dva remija a pri tom su postigli čak 33 gola. 

Vjerujem kako će u ovom meču Bešiktaš pred domaćim navijačima krenuti po pobjedu ali isto tako vjerujem kako im ekipa Genka koja je na zadnjih 5 utakmica postigla 16 golova može zabiti barem jedan.

3.thumb.jpg.790c52624e8feabb4b7c6b35b2badf6a.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use