Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 21.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga 

Everton - Crystal Palace (17:00)
Sudac: Anthony Taylor (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.39
Prosjek ekipe 2: 1.89
q3OYpO8.png

Primera

Rayo Vallecano - Getafe (12:00)
Sudac: Mario Melero López (5.95)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 3.42
vJd6JhI.png

Eibar - Ath. Bilbao (16:15)
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.42)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.47
hSni6fo.png

Huesca - Espanyol (18:30)
Sudac: Eduardo Prieto Iglesias (-)
Prosjek ekipe 2: 2.32
ybbb7W6.png

Betis - Valladolid (20:45)
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.57)
Prosjek ekipe 1: 2.39 
Prosjek ekipe 2: -
CphjTiU.png

Serie A

Frosinone - Empoli (12:30)
Sudac: Daniele Orsato (4.18)
Prosjek ekipe 2: -
BZS2WB8.png

Bologna - Torino (15:00)
Sudac: Luca Banti (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 1.95
8vhsf49.png

Chievo - Atalanta (15:00)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.75)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 1.68
VOTBU0s.png

Parma - Lazio (15:00)
Sudac: Michael Fabbri (3.94)
Prosjek ekipe 2: 1.95
CXrrvYq.png

Fiorentina - Cagliari (18:00)
Sudac: Piero Giacomelli (3.40)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.42
E4k3iVt.png

Inter - AC Milan (20:30)
Sudac: Marco Guida (4.94)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.84
zlCig6T.png

Bundesliga

Hertha - Freiburg (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 1.56
Y90dlxe.png

B. Monchengladbach - Mainz (18:00)
Sudac: Sören Storks (3.11)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 1.82
yvBQdZN.png

(Koeficijenti 19.10. u 12:17 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Los Angeles - Vancouver 1 (1,36) bet365

MLS je došao do samog kraja regularne sezone a Vancouver mislim da jedva čeka i kraj iste. Na nevjerojatan način su pobjedili na gostovnau kod Toronta u utakmici u kojoj su bili daleko lošija momčad. Vancouver ima samo matematičke šanse plasirati se u playoff. Ako su i gajili ikakve nade one su pale u vodu u srijedu kada su izgubili od Kansas Cityja na svom terenu i to u utakmici u kojoj su poveli 1:0. U drugom poluvremenu primili su čak 4 gola a jedan od razloga jest i fizička sprema. Naime, zadnjih 20ak minuta nisu imali prava na izmjene budući da ih je već ranije privremeni trener Craig Dalrymple iskoristio. Igrači jednostavno nisiu mogli pratiti tempo zadnjih 15ak minuta i izgledali su kao razbijena vojska. Evo i kako je to izgledalo. 

Već ranije sam pisao da je Vanocuver otpustio Carla Robinsona i cijeli stručni stožer a time su se mislim oprostili i od ikakvih ambicija ove sezone. 

Los Angeles je daleko bolja momčad koja se bori za prvo mjesto, što im garantira daleko lakši play off, Igraju pred svojim navijačima, imali su više dana odmora i očekujem da se Vancouver ovdje neće dobro provesti. Ne bi bio iznenađen da vidimo i pobjedu od par golova razlike... 

sXn5WAy.png

(Koeficijenti 19.10. u 18:52 CET)

8Yym5Y9.png

Izvor: bet365.com

prije 23 sati, IzudinB said:

Inter - AC Milan (20:30)
Sudac: Marco Guida (4.94)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.84
zlCig6T.png

Guida je jedan od omiljenih mi sudaca u Serije A. Sezonama je u vrhu po broju kartona po utakmici a dobio je i pravu poslasticu za suditi. 

Svi znamo koju važnost ima ovaj gradski derbi koji je puno više od 3 boda. Zadnjih sezona znali smo ovaj derbi gledati u čudnim terminima, 12:30 te 15:00 a napokon je na rasporedu i u udarnom noćnom terminu. Tenzije su kao i broj kartona daleko veće u udarnim noćnim terminima, nego kada se utakmice igraju u podne, te očekujem da vidimo lijepu kartonijadu. Mislim da imamo sve preduvjete za istu. Granica nije mala, ali budući da imamo dobrog suca za kartone te utakmici na kojoj bi trebalo biti materijala za iste vjerujem da ćemo ovdje vidjeti over.

Često utakmice Intera i Milana završavaju sa crvenim kartonom pa pamet u glavu ako igrate over kartona. Naime, zemaljske kladionice ne računaju eventualni crveni karton dok npr. bet365 kao i većina drugih online kladionica crveni karton računa kao dva kartona. Iz tog razloga, te budući da su koeficijenti bolji i nema manipulativnog troška i poreza na dobitak, overe kartona igrajte u online kladionicama, prepročujem bet365 , koje imaju i najbolja pravila za iste. Smješno je da neke zemaljske kladionice npr. ne računaju niti drugi žuti karton igrača za zbroj žutih kartona. 

EDIT (subota, 11:27) 

bet365 je dodatno, iz samo njima znanih razloga, smanjio granicu te možete uplatiti over 5,5 kartona po koeficijentu 1,66.

Bvr6Ejg.png

Everton - Crystal Palace // Pobjeda domaćina + prvi do 5 kornera bet365 - 3,33 

Bet 365 kladionica je fantastična zbog mogućnosti kombiniranja ove dvije oklade na jednoj utakmici koje nam u ovom slučaju daju koeficijent od 3,33. Ovaj tip je više nego realan scenarijo jer je Everton favorit u ovom meču, napokon su uhvatili pravi ritam, slavili u zadnja dva meča u PL protiv Leicestera i Fulhama, te su u ta dva susreta izveli kombinovano 22 kornera. Ne treba ni napominjati da su prvi stigli do 5 kornera. 

Ovdje očekujem da krenu na pobjedu pred svojim nogometašima, očekujem napadačku igru koja posljedično dovodi do prilika a samim tim i do kornera. Everton je npr. i protiv Arsenala gdje su poraženi izveo 9 kornera, protiv West Hama gdje su također poraženi imali su veći broj kornera od protivnika. 

Everton tako ove sezone u prosjeku po meču izvodi nešto više od 10 kornera, i treći su u ligi odmah iza Citya i Chelseaja.

Dakle, Everton je ekipa koja od početka sezone igra solidno, sada su napokon uigrali i nove igrače koji su novi u ekipi i vjerujem kako će nastaviti dobar niz i slaviti u ovom meču. Korneri ne bi smijeli predstavljati veći problem. Sretno!

33.jpg.312723f10507b17de2054a9e17f6eb9b.jpg

Zelim cut vase misljenje, Cash-Out da/ne?

Necu rec da sam igrao na srecu, ali opet je rizicno kombinirat 5 para od kornera. Ovo mi je prvi listic ikad u vezi kornera. Kod Feyenoorda ocekujem oko 12+ kornera sta se statistike tice (tako sam i ostale odabrao), ali svi znamo da je to kocka pa bi zato volio cuti vasa misljenja, ili pustit, osigurati nekako ili jedan dio cashout?

20181021_031200.thumb.jpg.f59a7f373fde088b0f22b641c93efdd2.jpg

prije 4 sati, nba1911 said:

Necu rec da sam igrao na srecu, ali opet je rizicno kombinirat 5 para od kornera. Ovo mi je prvi listic ikad u vezi kornera. Kod Feyenoorda ocekujem oko 12+ kornera sta se statistike tice (tako sam i ostale odabrao), ali svi znamo da je to kocka pa bi zato volio cuti vasa misljenja, ili pustit, osigurati nekako ili jedan dio cashout?

Jako lijep listić, bravo! Kada si ga uplaćivao znao si da će ti Feyenoord možda biti zadnji par pa je legitimno zapitati se zašto si stavljao taj par na listić ako bi sada radio cashout a ništa se oko utakmice nije promjenilo.

Mislim da je najpametnije napraviti djelomični cashout gdje npr. možeš pola iznosa cashoutati a pola ostaviti. Na taj način si u win-win situaciji. Imaš lijepi dobitak sa 50 % cashouta u džepu a i dalje navijaš za over kako bi dobio i drugi dio. Na taj način ako oklada i padne nećeš se gristi što nisi napravio cashout, a ako prođe imat ćeš se ćemu veseliti.

prije 3 sati, Goksim said:

Jako lijep listić, bravo! Kada si ga uplaćivao znao si da će ti Feyenoord možda biti zadnji par pa je legitimno zapitati se zašto si stavljao taj par na listić ako bi sada radio cashout a ništa se oko utakmice nije promjenilo.

Mislim da je najpametnije napraviti djelomični cashout gdje npr. možeš pola iznosa cashoutati a pola ostaviti. Na taj način si u win-win situaciji. Imaš lijepi dobitak sa 50 % cashouta u džepu a i dalje navijaš za over kako bi dobio i drugi dio. Na taj način ako oklada i padne nećeš se gristi što nisi napravio cashout, a ako prođe imat ćeš se ćemu veseliti.

Da i ja sam to mislio, hvala. Nekako mi je Feyenoord bio jedini zicer na listicu (kuci vec imali po 14) kad sam listic odigrao, Brugge npr proslo tek u 94', PSG ako "zatvori" isto padam, a kod Donjetska, isto rizicno bilo jer znalo se desiti da stane na samo 5-6 kornera. Neka ideja mi bila da cekam prvi korner i da se nadam da ce bit u prvi 10 minuta jer ce onda skocit na barem 100€ vise. Ili cash out sa 200€ (30€ uloga) i 70€ nek ostanu, dobitak ako prodje sve skupa 1.050€, ako padnem barem sam 100€ u plusu....

prije 3 sati, nba1911 said:

Da i ja sam to mislio, hvala. Nekako mi je Feyenoord bio jedini zicer na listicu (kuci vec imali po 14) kad sam listic odigrao, Brugge npr proslo tek u 94', PSG ako "zatvori" isto padam, a kod Donjetska, isto rizicno bilo jer znalo se desiti da stane na samo 5-6 kornera. Neka ideja mi bila da cekam prvi korner i da se nadam da ce bit u prvi 10 minuta jer ce onda skocit na barem 100€ vise. Ili cash out sa 200€ (30€ uloga) i 70€ nek ostanu, dobitak ako prodje sve skupa 1.050€, ako padnem barem sam 100€ u plusu....

Ja bi iskreno ostavio...i da padnes 100 e nije neka suma za ubit se a cijelokupan dobitak je odlican?

prije 11 sati, nba1911 said:

Sad kad vidim kako radi na bet365 cashout, ti je možda najbolje da usred utakmice koristiš cashout, jer kad igra Fayenoord bit če več u 1.poluvremenu oko 4 ili 5 kornera i onda češ imat cash out oko 900 eura.

Hamilton - Rangers 2 (1.28) bet365

Rangers se nada da će u gostima kod Hamiltona da nastavi svoju odličnu formu i poveća svoje samopouzdanje pred susret sa Spartak Moskvom u četvrtak u Europskoj ligi. Rangersi se možda nalaze na samo šestom mjestu u ligi, ali oni su samo pet bodova iza prvoplasiranog Heartsa nakon što su ih pobijedili sa 3-1 na Ibroxu prije internacionalne pauze. Takva igra je zasigurno podigla atmosferu u svlačionici i mislim da su Ragersi favoriti za pobjedu u ovoj nedjeljnoj utakmici. Domaćini se u posljednje vrijeme muče sa formom. Izgubili su pet od posljednjih šest ligaških utakmica i u ovu utakmicu ulaze nakon što su poraženi od Hiberniana sa 6-0 u prethodnom kolu. Vjerujem u pobjedu Rangersa, pa možda čak i sa 2-3 gola razlike. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.6d6422e3d2b8104d1270b35b06316476.png

(Koeficijenti 21.10. u 08:27 CET)

Betis - Valladolid // under 2,5 golova bet365 - 1,80

Ekipa Valladolida u zadnje četiri utakmice igrao kao preporođena i izgleda da je "ulazak" Ronalda u klub donio sa sobom i neke pozitivne promjene. Valladolid je na zadnje četiri utakmice slaavio tri puta i jednom remizirao a slaavili su protiv neugodnih ekipa kao što su Levante i Villareal. Ekipa je od samog starta prvenstva igrala disciplinovano, nisu dozvoljavali protivnicima da se iživljavaju nad njima te su primili svega 6 golova u 8 odigranih kola, te sa Betisom dijele drugo mjesto najboljih odbrana u La Ligi.

Betis ima isto bodova kao i Valladolid, isti omjer pobjeda -neriješenih rezultata i poraza, s tim da je Valladolid postigao dva gola više od Betisa. Ovo će biti veoma težak meč za domaćina jer će nastupati bez Joaquina i Cristiana Tella a takođe je upitan i Guardado. 

Valladolid će nastojati da nastavi dobru seriju rezultata te bi i sa remijem bili zadovoljni. Očekujem meč bez golova ili remi 1:1. Sretno!

under.thumb.jpg.f00b785d51016379a0910c4301e005fc.jpg

Fiorentina - Cagliari 1 (1.61) bet365

Šanse Fiorentine za Europu su dobile udarac kada su izgubili od Lazija sa 1-0 prije međunarodne stanke, ali Viola je generalno bila vrlo solidna ove sezone. Piolijeva ekipa se ne natječe u europskim natjecanjima i oni se mogu fokusirati samo na ligu kako bi pokušali da osiguraju barem Europsku ligu sljedeće sezone. Međutim, s obzirom na njihov vrlo dobra rekord kod kuće, oni se mogu vratiti na pobjedničke puteve nakon što i Cagliari ima mnogo problema u gostima. Fiorentina također nije impresionirala u gostima, ali sve njihove pobjede su do sada bile kod kuće, gdje imaju 100% rekord nakon što su u četiri utakmica ostvarili četiri pobjede i prikupili maksimalnih 12 bodova. Oni su u gostima prikupili samo jedan bod nakon što su izgubili tri utakmice, ali sada će igrati na svom stadionu i pred svojim navijačima, tako da očekujem pobjedu Fiorentine. Cagliari nije baš dobar kada su utakmice u gostima u pitanju i ispadanje je njihova konstantna briga ove sezone, kao i posljednjih par sezona. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.8ae2531a5db9a681d222bbc28cbba739.png

(Koeficijenti 21.10. u 10:45 CET)

Nice - Marseille | Više od 2.5 gola (1.72) bet365

Ovo je bilo vrlo interesantno vrijeme Patrick Vierine Nice i njegovog debija ove sezone kao menadžera kluba u Francuskoj u kojoj je i odrastao. Nice je pobijedio tri utakmice ove sezone, ali su izgubili četiri i nisu baš pronašli tu konstantnost koja im je najveći problem ove sezone. Zato u ovu utakmicu ulaze kao 12-plasirana ekipa. Vierina ekipa je trenutno u dvije utakmice bez pobjede, nakon što su izgubili od PSG-a i remizirali protiv Toulousea. Na Allianz Riveriji oni imaju vrlo loš rekord sa tri od četiri utakmice koje su završile sa porazom, dok su pobijedili samo jednu. Pobjeda je došla protiv Rennesa u utakmici u kojoj su pobijedili sa 2-1. Marseille se nalazi na trećem mjestu i njihov cilj će biti da završe na mjestima koja vode u Ligu prvkaa sljedeće sezone. Njihova forma je bila slična formi njihovog domaćina, bilo je mnogo uspona i padova, tako da su u posljednje četiri utakmice ostvarili dvije pobjede i dva poraza. Vrlo je jasno da je Marseille bio u vrlo dobroj formi kod kuće do sada i drugi su najgori tim kada je igranje u gostima u pitanju. Pobijedili su samo jednu od četiri utakmice i primili su 12 golova, a to je tri gola po utakmici. Ovo će biti jedna vrlo zanimljiva utakmica za gledati, a vjerujem da ćemo vidjeti više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.6f975eb84425b330f0a4c33fe155a16b.png

(Koeficijenti 21.10. u 12:03 CET)

Eibar - Bilbao over 5.5 kartona 1.66 bet365 5/10

UMiNMpg.png?1

lnEeOr5.png?1

Ukratko, radi se o lokalnom derbiju koji sudi veliki Gil Manzano. Videli smo pre koju nedelju u mecu izmedju Bilbaa i Sociedada kako izgleda kad zavrije Baskijska krv, ovde je slican scenario, oba kluba su dosta lose otvorili sezonu, pogotovo Bilbao koji je na meti kritika od samog pocetka. 

Bilbao na 4.43 kartona po mecu, Eibar 2.25 u dosadasnjem delu sezone, mada je i ovaj prosek ne tako relevantan jer je sezona jos u naletu. Posto se kartonima bavim vise godina unazad znam da je ovo jedan od onih meceva "sa malo srece", ili bi dodelili loseg sudiju, ili bi mec pao u delu sezone kad bodovi nemaju neki znacaj za nijedan klub ili jednostavno nije njihov dan. Ovde imamo i potrebu za bodovima i Gil Manzana koji je po meni jedan od najzahvalnijih u Evropi za overe u derbi mecevima, nadam se da cemo imati aktivan rezultat a onda bi se Manzano morao mahati barem 6 puta

Inter - Milan | Oba tima daju gol (1.70) bet365

Oba tima u ovu utakmicu ulaze sa poboljšanim formama, ali Nerazzurri su na mnogo boljoj poziciji na tabeli, nakon što su pobijedili četiri utakmice zaredom i zauzeli treću poziciju, dok je Milan na desetoj poziciji, uprkos tome što nisu izgubili utakmicu u posljednjih pet. Inter se u sredinom tjedna sastaje sa Barcelonom u Ligi prvaka što će za njih biti jedna vrlo teška utakmica. Luciano Spalletti je sa svojom ekipom do sada ostvario šest bodova iz dvije utakmice nakon što je ostvario pobjedu nad Ajaxom i Tottenhamom, tako da se nalaze na vrhu svoje skupine. Milan je međutim bio solidan u Europskoj ligi i oni su neporaženi u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima, dok su njihovi rivali sa drugog kraja grada pobijedili šest u nizu nakon teškog starta sezone. Samo je Juventus izgubio manje utakmica u ligi od Milana i s obzirom da se nalaze na desetoj poziciji, oni su odigrali manje utakmica od bilo koje druge ekipe nakon što je njihov meč otkazan. Ovo će biti jedna vrlo zanimljiva borba između dva Argentinca u napadu Mauro Icardija za Inter i Gonzalo Higuaina za Milan. Oba tima su dala gol u posljednje tri od pet utakmica u Seriji A između ova dva diva. Mislim da će oba tima postići gol i u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.a3271cc58c6ef7ebb3bfcc0011fb4ee9.png

(Koeficijenti 21.10. u 13:54 CET)

Dallas - Kansas City over 4.0 kartona bet365 3/10

Borba za prva 2 mesta koja vode u 1/4 finale u drugom delu prvenstva, do kraja je ostalo samo jos 2 kola, znaci ovo i jos jedno. Los Angeles FC dise za vratom i jednima i drugima a danas igraju kod kuce protiv loseg Vancouvera, znaci najverovatnije LA to dobija i onda bi ugrozio jedan od ova 2 tima zavisno od ishoda ovog meca. H2H pokazuje da uglavnom vidjamo kartone na njihovim mecevima, pod ovim okolnostima granica od 4.0 mi ne deluje lose za neki srednji/nizi stake. Sudi Sibiga, meni totalno nepoznat sudija pa stoga i nizi ulog.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use