Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 18.10.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Hvidovre - Koge | Više od 3.5 gola (2.47) 1xbet

Koge je igrao posljednjih pet utakmica u gostima u ligi sa više od 3.5 gola postignuta u svim tim utakmicama, jer se bore za promociju u prvu ligu i sada se nalaze na drugoj poziciji na tabeli. Oni gube bodove u posljednjim utakmicama i njihova obrana nije baš najbolja u ovom trenutku, ali napad igra prilično solidno i oni će ganjati pobjedu u ovoj utakmici, jer im prva ekipa već bježi dva boda, dok imaju i utakmicu više od njih. 

Screenshot_2.thumb.png.2abc39742cfab17e3e853cf2d9258023.png

Hvidovre se nalazi samo dva boda iznad zone ispadanja u ovom trenutku i u ovu utakmicu ulaze nakon poraza protiv Thisteda sa 5-1 kod kuće, dok su ranije ove sezone postigli tri gola u gostima kod Kogea, ali nisu mogli uzeti niti jedan bod jer je Koge opet na kraju pobijedio sa 4-3. Hvidovre je također igrao posljednje tri utakmice sa više od 3.5 gola postignuta i mislim da ćemo ovdje gledati jednu zanimljivu utakmicu sa golovima, a oklada na više od 3.5 gola mi se čini prilično primamljivom. Sretno!

Screenshot_1.png.51928a5ac27aed36fe2363f27696de70.png

Chennaiyin - NorthEast United BTTS (1.845) 1xbet

Šampioni Indijske Super lige iz prošle sezone su započeli novu sezonu na zaista užasan način. Oni još uvijek nisu uspjeli osvojiti niti jedan bod u ovoj novoj sezoni pred ovo treće kolo sa NorthEast Unitedom. Priča je potpuno drugačija za goste koji je prošle sezone završio na posljednjem mjestu na tabeli. Oni su uzeli četiri boda iz dvije utakmice, dok su protiv Goa-e koja je u vrlo dobroj formi, odigrali 2-2 prije nego što su pobijedili šampione iz 2016. godine ATK-a sa 0-1 u gostima na početku listopada. Ovdje bi mogli biti svjedoci utakmice sa mnogo golova, jer je to već postao trend kada ove dvije ekipe igraju. Domaćini izgledaju vrlo ranjivo u obrani na početku ove sezone i u ovu utakmicu ulaze nakon poraza kod kuće sa 1-3 protiv Goa-e. NorthEast United nije tim koji je defanzivno nastrojen. Oni su primili dva ili više golova u tri od posljednjih pet utakmica, ako računamo i kraj prošle sezone. Oklada na to da će oba tima dati gol u ovoj utakmici mi se čini vrlo primamljivom i izglednom. Sretno!

Screenshot_3.png.7bc38fbb77568371288fcd47d2776d7b.png

Namjerno sam propustio par uvodnih kola kako bi se vidjelo jasnije stanje.

Po meni jedan odlican single za ispratiti.

Chicago - Arizona  1 2.15 ili ML 1.71

Nevjerojatno je da su Blackhawksi upisali svih 5 remija u regularnom dijelu dosad, ali najvaznije je da su slavili 3 puta sto je vrlo dobar start za tim koji je prosle sezone razocarao, a niti se previse ocekuje od njih ove sezone s cime se ne slazem. Bas ce oni ove sezone se zainatiti i po meni naci svoje mjesto u doigravanju jer tu ima talenta zasigurno. 8 bodova iz 5 utakmica bi svatko pozelio.

S druge strane Coyotsi su nas navikli na zacelje. Trenutno su upisali jednu pobjedu i to nakon produzetka te 4 poraza. Ono sto ih muci je igra u napadu i velika neefikasnost. Trenutno zabijaju u prosjeku manje od gola sto je zbilja veliki problem. 

Jednostavno, veci napadacki talent je na strani Chicaga, tu je i prednost domaceg klizalista te jedna sasvim zadovoljavajuca kvota na domacina, a uz to treba reci da su odmarali 5 dana te se u potpunosti oporabili od prethodnih susreta, tako da je po meni gotovo sve bitno na strani domacina.

Almeria - Reus 1 (1.65) bet365

Almeria se prošle sezone spasila nakon što su završili sa isto bodova kao i ekipa koja je ispala Cultural Leonesa. Oni su započeli sezonu sa vrlo dobrom formom, nakon što su ostvarili pobjedu od 3-0 nad Las Palmasom prošle subote. Domaćini su favoriti u ovoj utakmici, nakon što Reus u ovu utakmicu ulazi sa četiri posljednje utakmice bez pobjede u ligi. Reus je uzeo samo jedan bod iz posljednje tri ligaške utakmice, niz koji je započeo sa porazom protiv upravo Almerije. Ova dva tima su se susrela ranije ove sezone nakon što je Almerija ostvarila pobjedu sa 2-0 u gostima kod Reusa. Interesantno je spomenuti da je Reus prije toga bio na tri pobjede u nizu u gostima. Međutim, vjerujem da je domaćin sada veliki favorit za pobjedu u ovoj utakmici zbog činjenice da su pobijedili tri u nizu kod kuće u Segundi. Oni su postigli sedam golova dok su primili samo jedan u tom procesu. Mislim da će ovo biti pobjeda domaćina. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.f0b059c2acad93d6a346892002eded9d.png

(Koeficijenti 18.10. u 12:36 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use